Ruumivärav :: Vaata teemat - Energia kasutamisest.
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
Energia kasutamisest.

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Tolteegid
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Laup Sept 02, 2006 12:23 pm    Teema: Energia kasutamisest. Vasta viitega

tonal kirjutas Tuulepesas

Tsiteerin::
kes tahab jõudu koguda ja kunagi võibolla unenägemisega alustada leiab, et teist teed pole kui oma seksuaalenergiat kokku hoida.
Seks makstakse kinni teadvuse helendusega.


Nii see on. Kuid sellest võidakse valesti aru saada. Nt. duaalsusest sõltuv inimene hakkab sellise võimaluse vastu kohe mässu tõstma.
Ja üks asi mida kardetakse kõige enam, et selle peab maha jätma, sellest lähtuvalt ka protest sellest loobumise suhtes.
Protesti tingib polaarne keha, mis dikteerib vaimu üle, mitte vastupidi, sest vaimul polaarseid sõltuvusi ei ole.

Nüüd lisaks siia veel selle, et seda sama juttu pole mitte vaid Tolteegid rääkinud ja seda teadnud, sellest on palju rääklinud India targad, Tiibeti targad ja vaimsed juhid, sellele vihjab piibel, kui inimestest, kes elavad vaimule on õige ja ka nendele kes elavad mees-naisega on ka õiged. Kuid valikud on meie teha.

Üks indiaani vanasõna ütles sama "Kui inimene tahab sexida siis tehku seda, kui inimene tahab vaimne olla, siis olgu see, aga neid kaht ärgu ühte patta pangu".
Ja ka kuulus Sherlock Holmes ütles kord dr. Watsonile, kui see päris, et-"miks sina naist ei võta"? Holmes vastu "ma ei saa, see võtab mult kaine mõtlemisvõime", mis kinnitab tema andekust ja liikuvat loogilisust.

Seepärast on see jutt ülemaailma teada väga vanadest allikatest.
Aga kuna keha ja vaim on enamsti riius, sest teadvust dikteeriv ja valdav keha oma instinkidega on jõud, sexuaalne jõud, mis on siis tolteekidel ka avastatud kui varandus, mis aitaks vaimu ja teadlikkusse.

Ka India joogid on rääkinud, et me suuname sexenergia üles, et saavutada teadlikkus.
Piibliski, et "kaht isandat ei saa teenida", me kas jätame ühe ja võtame teise või vastupidi.
Kuid duaalsusele alluv teadvus, on küll ennast õigustav, et saab kätte kõik ka siis kui sexenergale allub, ent see on lihtsalt duaalusest tingitud eneseõigustus.

Veel see ka, et sexsuaal energia annab energiat küll ja ohtralt meile, aga bioloogilisele kehale ainult, mitte teadvusele teadlikkust.

Kui nüüd inimene seda sama energiat hakkab kasutama teadvuse täiendamiseks, siis tahes tahtama toimub temas ajajooksul muutus, kus teadlik teadvus kasvab välja ikka enam kõrgenenud teadlikkusse ja sexenergia muundub mitte bioloogiat tootvakks vaid vaimse edenemise tulemusel anorgaanilisele lähemaks ehk teadvust kasvatavaks ning seega neutraalsemaks, inimene kasvab välja polaarsusest ja see mida polaarne ja bioloogiline olend vajab, muutub ebavajalikuks.
Nii tulebki D.J kinnitus sellele, et: "meie, nõiad ei ole mehed ega naised".

Kuid alati on valikud meie, võimalused on kätte antud ja kõik on vabatahtlik.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tonal



Liitunud: 1 Sept 2006
Postitusi: 155

PostitusPostitatud: Teis Sept 05, 2006 2:03 pm    Teema: Vasta viitega

Jah, aga võibolla see keeruline jutt tekitab inimestes segadust.

Loomulikult ei ole seksist loobumine soovitus mida tänaval inimestele jagada. parimal juhul võib ainult peksa saada:)
See eeldab eelteadmisi ja huvi asja vastu.

Muutumatuks jääb ikkagi tolteekide poolt kindlaks määratud fakt, et unenägemises kasutatakse inimese poolt tema seksuaalenergiat. Ehk seksuaalenergia on meie unenägemisenergia, see on üks ja see sama. Kui tahame unenägijad olla ei saa me kulutada energiat seksi peale.

Muutumatu on ka fakt, et seks ja samuti lapsed makstakse kinni teadvuse helendusega. Tavainimesele ei ole sel mingit tähtsust ega muretsemise põhjust.

Vahest peaks veel üle kordama ühtteist unenägemise kohta. Miks me peaksime üldse tegelema selle unenägemisega?
Mul võttis aastaid aega enne kui sisuliselt hakkasin aru saama, et unenägemine ongi punktinihkes olemine.
Tegelema unenägemisega on taotleda ja liikuda mõnda teise punktiasendisse ja fikseerida ennast seal!
Me kogume jõudu ja seksuaalenergiat et suuta oma punkti nihutada uude asendisse!

Nii lihtne see ongi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Teis Sept 05, 2006 3:17 pm    Teema: Vasta viitega

Unenägemine ja selle kasutamine ise aitab sexist välja kasvada, vaid juhul kui inimene seda täie tõsidusega taotleb ja samal ajal uneneägemisega tegeleb, siis teatud ajapärast hakkab asi ümber pöörduma, uneneägemine efektiivsemaks ja teadlikkuse kasv suuremaks, ning sexenergia muundub teiseks, selle rakendus pole enam see mis enne, vaid see läheb teise kohta, teadvuse avardumisse.

On paralleel väljakasvamised. Vastavalt unenägemise võimekuse suurenemisele ja selle teadvustamisele teadlikult, seda vähem inimene sexi vajab, kuna sex võtab teadvuse helendust, sest on loomne instinkt.

Loomal pole teadvuse helenude kasvuga midagi teha, tema instinkt käsib sellega järglasi soetada ja sellest piisab, loom ei areta seda edasi nagu inimene.
Inimene oma mõistusega on sexenergia aretamise ja kasvatamisega päris kaugele läinud, tal pole isegi sigimisaegu, nagu loomal, vaid siis kui tung tuleb hakkab kohe pihta Very Happy .
Sellesuunaline kehaline aretus ja kogumispunkti kinnistumine selle ületootmisele on tekitanud omakorda suure sexenergia jõu, mis võibolla suurem loomast, kuna seda on tuhandeid aastaid inimene suuremaks aretanud ja seda raskem on muidugi seda nüüd ümber-rakendada.
Nüüd on see saanud eluliselt raskeks.

Selle pärast on peetud sõdu, ja vihkamisi, selle pärast on tapetud, ja vihatud.
Ja loogiline on, kui inimene selle nüüd teise asendisse nihutab, siis hakkab see tootma midagi muud.
See on elujõu allikas, pagas, mille suunamine raiskamiselt, teadvuse kasuks, annab ka teistsuguseid tuelmusi, see nihutab me kogumispunkti teise asendisse.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tonal



Liitunud: 1 Sept 2006
Postitusi: 155

PostitusPostitatud: Teis Sept 05, 2006 3:33 pm    Teema: Vasta viitega

vaatleja kirjutas:
...Loomal pole teadvuse helenude kasvuga midagi teha, tema instinkt käsib sellega järglasi soetada ja sellest piisab, loom ei areta seda edasi nagu inimene.

Inimene oma mõistusega on sexenergia aretamise ja kasvatamisega päris kaugele läinud, tal pole isegi sigimisaegu, nagu loomal, vaid siis kui tung tuleb hakkab kohe pihta Very Happy .
Sellesuunaline kehaline aretus ja kogumispunkti kinnistumine selle ületootmisele on tekitanud omakorda suure sexenergia jõu, mis võibolla suurem loomast, kuna seda on tuhandeid aastaid inimene suuremaks aretanud ja seda raskem on muidugi seda nüüd ümber-rakendada.
Nüüd on see saanud eluliselt raskeks...


Kõik on kena aga mõnes osas korrigeeriks küll.

See oletus, et meil seda energiat kuidagi rohkem on kui loomadel või, et me seda kuidagi targemalt kasutaksime ei pea paika.
Loomad ei onaneeri ega raiska seda energiat muuks kui elu andmiseks ning bored fucki nähtust neil ka ei esine, nagu meil.

See on ilmselt meie Bob the flyeri "kingitus", et me mitte ainult hooajaliselt vaid pidevalt ja ka ilma järglasi saamata seksiksime. Mida rohkem seksime, seda rohkem toodame oma lendajale meelepärast teadvuse helendust. Muidugi on see suur tung ja selle vastu on raske saada aga nagu sa ütled, teadlikkuse tõusuga jääb see tung nõrgemaks.

Oleme harjunud ennast pidama loomadest targemaks tänu mõistusele ja tehnikale kuna nii on meid õpetatud.

Seks on teadvuse kinkimiseks uuele olendile, oma lapsele siis. Emanatsioonid ei tunne sellist asja nagu seks lõbu pärast.

Kui nüüd tuletada meelde Bored Fucki termin ja selgitus sinna juurde, siis ei saa meid inimesi pidada küll millekski enamaks kui rääkivateks ahvideks. Need viimased tuhanded aastad on nägijate jutu järgi inimene ikka üsna karmi taandarengu läbi teinud. Igas mõttes.
Oskame küll teha masinaid mis teevad masinaid aga oma energiakehast ja kogumispunktist pole enamus inimesi isegi teadlikud, rääkimata teadvusest ja selle avardamisest.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Teis Sept 05, 2006 4:24 pm    Teema: Vasta viitega

Ma ei tea mismoodi sa mu juttu sedasi tagurpidi tõlgendasid aga ma just sedapidi asju mõtlesingi, nagu sa rääkisid.
Kuid eks ma täienda end. Very Happy

lnimene on siinsel tasandil ja selles kogumispunkti asendis oma mõistust kasutanud just sexenergia ülearetuseks, sellest ka kõik perverssused sel alal ja muu selline.
Ütleme, et on igas mõttes oma mõistuse ja vaimu andnud sexenergia teenistusse, mitte vaimse teenistusse.
Ma ei rääkinud sugugi et seda kasutatakse tarkusega targemini, vaid et veelgi oma himudele alluda ja seda siis teadlikult ärakasutada, et enda sexuaalsust veelgi kasvatada naudinguks, loom ju seda ei tee, loom ei võta juurde ega anna ka ära, ta on selline nagu on.
Pigem ütleks nii, et inimene oma mõistusega on leiutanud võimalusi, kuidas veel sexenergiat kasutada, pikendada selles viibimist ja alludes sellele, mis aga võtab seda enam teadvuselt helendust.

Mis teadvuse helendus on nt. hooral, ainult siis kui ta oma töö lõplikult maha jätaks ja oma väärtushinnagud täiesti teise suunda pöörab, võib midagi tekkida või kui siiski midagi enam tekib, oleneb kui tühi ta on juba helendusest, aga muidu on ta sisemiselt surnud, olematu.

Nii nagu tolteegid võtsid sexeneriat kasutada muul(et teadvuse helendust kasvatada) otstarbel, siis sama on sexenergiaga, kui sellele juurde toota seda sama madalat instinkti, võttes seda vaimsuse, teadvuse helenduse arvelt(ikka millegi arvelt saab juurde seda või teist) siis see kasvab ja vaimsus taandareneb. Sealt kust võetakse, kahaneb ja sinna kuhu pannakse, kasvab.

Tsivilisatsioon vast otseses mõttes alla ei käi, kaudselt küll ja on ühekülgseks muutuv(paigal oleva ühistaotluse kogumispunkt), mis viib tupikusse jah see võib küll ja ilmselt ka lõpeb mingil viisil krahhiga, kui see oma energeetilist tasandit ei muuda.

Kuid maailma vaadates, on sellesse ka tulnud muutjaid, kes taotlevad muutumist.
Mida kirevamaks siin maailm muutub, mida segasemaks, kus kõik avalikuks saab ja see mis enne varjatud oli, saab nähtavaks, siis tekib mulje nagu kõik käiks alla, pigem on see nagu keev supp, mis sita välja keedab.
Seda parem on nüüd näha, mis sitt siin välja keeb ning sellearvelt oma teadvust veelgi laiendama asuda, varitsedes olukordi teadvuse kasvuks.

Maailm on nagu kuiviktürann oma ühiskondliku teadvuse asendiga praegu, aga mis väärtus on kuiviktürannil? Tolteegid väärtustasid seda väga, et oma teadvust kasvatada. Wink
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
oleneb



Liitunud: 8 Nov 2006
Postitusi: 23

PostitusPostitatud: Nelj Nov 09, 2006 8:44 pm    Teema: Vasta viitega

tonal kirjutas:
/ - - Kui tahame unenägijad olla ei saa me kulutada energiat seksi peale. - - /
Julgen vastu vaielda... unenägemine on harjutamise küsimus ja sellega saab hakkama igaüks, kui ta piisavalt harjutab. Aga olgu kuidas on. Tegelikult tahtsin ma küsida selle "energia kogumise" kohta läbi erinevate praktikate, et kas see "energia" on mingi abstraktne mõiste või avaldub ta ka milleski konkreetses nagu näiteks füüsilises erksuses, keskendumisvõimes, mälus, tahtejõus, meele selguses?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tonal



Liitunud: 1 Sept 2006
Postitusi: 155

PostitusPostitatud: Reede Nov 10, 2006 9:01 am    Teema: Vasta viitega

oleneb kirjutas:
Tegelikult tahtsin ma küsida selle "energia kogumise" kohta läbi erinevate praktikate, et kas see "energia" on mingi abstraktne mõiste või avaldub ta ka milleski konkreetses nagu näiteks füüsilises erksuses, keskendumisvõimes, mälus, tahtejõus, meele selguses?


Energia kogumise praktikate all on mõeldud konkreetseid maagilisi sooritusi, tensegrityit, mida Carlos Castaneda ja tema kaaslaste kaudu on õpetatud.
Energia või jõu kogunemisega kaasneb muidugi ka paratamatuid "kõrvalnähte" nagu füüsiline heaolu, mälu ja reaktsioonide paranemine, tajude erksus ja kõik need teised toredad asjad. Pikemas persektiivis on need ainult kõrvalsaadused aga küllaldane stiimul tegutsemiseks paljudele.

Jõudu praktiseerimisel Sulle!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
oleneb



Liitunud: 8 Nov 2006
Postitusi: 23

PostitusPostitatud: Reede Nov 10, 2006 6:52 pm    Teema: Vasta viitega

tonal kirjutas:
Energia või jõu kogunemisega kaasneb muidugi ka paratamatuid "kõrvalnähte" nagu füüsiline heaolu, mälu ja reaktsioonide paranemine, tajude erksus ja kõik need teised toredad asjad. Pikemas persektiivis on need ainult kõrvalsaadused aga küllaldane stiimul tegutsemiseks paljudele.
Aga sel juhul kui oseselt tuntav kasu on ainult "kõrvalnähtus" mis ei pruugi üldse avalduda, kuidas saab olla kindel üldse et mingi "energia" on üldse kogunenud? Millest saab aru kas inimesel on palju või vähe energiat? Mida selle energiaga üldse peale saab hakata?

Aga ma selgitaks lähemalt ühte oma mõtet energia "raiskamise" kohta. Energia on tugev ainult siis kui ta liigub, stagneerunud energiast ei ole midagi kasu. Näiteks sport kulutab energiat, aga pikemas perpektiivis teeb inimese tugevaks (rohkem energiat omavaks). Aga kui inimene hakkaks seda "energiat" koguma ja mitte spordi tegemise peale "raiskama", koguneks see tema kõhu peale rasvakihina ja lõppkokkuvõttes oleks see isik "vähem energiat omav", hoolimata sellest et ta seda hoolega kogus.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tonal



Liitunud: 1 Sept 2006
Postitusi: 155

PostitusPostitatud: Kolm Nov 15, 2006 2:48 pm    Teema: Vasta viitega

oleneb kirjutas:
Aga sel juhul kui oseselt tuntav kasu on ainult "kõrvalnähtus" mis ei pruugi üldse avalduda, kuidas saab olla kindel üldse et mingi "energia" on üldse kogunenud? Millest saab aru kas inimesel on palju või vähe energiat? Mida selle energiaga üldse peale saab hakata?


neid asju on raske akadeemiliselt kirjeldada või selgitada. Ilmselt on kõige mõistlikumalt neid asju selgitatud C.Castaneda raamatutes ning Cleargreeni seminaridel.
Aga vahest polegi vaja liialt pead murda, et kas mul on juba jõudu või mitte- praktilisem oleks esialgu lihtsalt koguda. Kuna taipamised ja teadmised on otseselt kinni jõus või selle puudumises, siis saavad enamus küsimusi iseenesest vastused mingil ajahetkel.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Tolteegid Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory