Ruumivärav :: Vaata teemat - Cassiopaea - mahukas ja ajakohane kanaldus
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
Cassiopaea - mahukas ja ajakohane kanaldus

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Prohvetitest, vaimusõnast, infost ja selle kandjatest
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
vabadus
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Jan 19, 2007 6:21 pm    Teema: Cassiopaea - mahukas ja ajakohane kanaldus Vasta viitega

Ma lisan siia nüüd ühe allika, milleni tõe otsingud mind on viinud. Kulus vähemalt aasta seedimist (mitte, et ma koguaeg selle allika üle juurelnud oleksin), et julgeda võtta vastutus ja teistelegi soovitada. Tegemist on meist dimensionaalselt kolm astet kõrgemate olenditega, kes kanaldavad väga vajalikku infot siia käest ära läinud maamunale.

Uurides ühte saiti, mis Laura Knight-Jadczyk'i ja Cassiopea kanaldusi maha tegi, sattusin ilma kommentaarideta terviklikul kujul kanalduste faili peale. Ja nüüd loen huviga. Julgustav on, et nad kinnitavad nt. järgmise info tõepärasust: "I AM" (raamat, netis tekstina kättesaadav, vähemalt kunagi leidsin selle), Castaneda kirjeldused Don Juani kohta, Ra kanaldused. Samas annavad nad infot ka allikate kohta, mis pole usaldatavad... kes ja mis täpsemalt võite ise lugeda. Nt. Kryon on nende väitel pooltõde, ehk mitte puhas allikas. Piibli tõeprotsent on vaid 30 ehk 70% valeinformatsiooni.

Eelkõige rõhutavad oma infos seda, et kõik olemasolev koosneb õppetundidest, TEADMISED TAGAVAD KAITSE negatiivsete mõjutuste eest ja et kehtib vaba tahe, mille alusel ka nemad ei anna infot, mis seda seadust rikuks.

**********
Ametlik koduleht: www.cassiopaea.org
Alternatiivsed uudised ja foorum: www.signs-of-the-times.org
Kanaldatud materjal, millest kirjutasin: http://www.cassiopaeacult.com/cassiopaeacult.zip (peale lahtipakkimist avage Microsoft Wordiga)
**********

Cassiopaea kodulehel on ainult osa kanaldustest, aga sealse info väärtus seisneb selles, et kanaldused on läbi põimitud kanaldaja enda uurimustööga nii USA valitsuse teemal, salaorganisatsioonide päritolu/taust/eesmärk, Maa muutused ja lähenev neljandasse dimensiooni üleminek, Kristuse sugupuu, Püha Graali taust ja tähendus jne. Väga, väga, väga väärtuslik info neile, kes otsivad elu põhjust, jumalat või maapealse elu põhjuseid-tagajärgi-väljendusi.

Et osata end kaitsta nende eest, kes sind ära kasutavad, manipuleerivad või toiduks tarvitavad, on vaja teadmisi miks (meie mõistes) õelad tulnukad, keda Castaneda raamatutes lendajateks nimetati, siin toimetavad, millised on nende eesmärgid, inimeste röövimise meetodid, valeinformatsiooni kanalid. Kuidas on siia seotud valitsused, mismoodi nemad levitavad valeinformatsiooni jne.

See info on jälle üheks kinnituseks paljususele, mida me igapäevaselt enese ümber toimumas näeme (ei näe). Info, mida leidub erinevates õpetustes ja kirjatekstides üle maailma. Castaneda, Nostradamus, unenäod, internet, raamatud ja ka Cassiopaea kanaldused, millele mina hetkel reklaami teen, on kõik osad ühest suurest tervikust, mille nimi on elu. Mida rohkem erinevaid vaatepunkte koguda ja uurida, seda enam ehitub meis üles õpitule ja kogemustele tuginev arusaam maailmast. Areneb teadvus ja teadlikkus ning leiab aset õppimine. Kas yhes linnas või teises linnas või hoopis maal... ükskõik kus, aga NAUTIGE ELU Wink Smile
Tagasi üles
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Laup Jan 20, 2007 2:15 pm    Teema: Vasta viitega

Eks seda võiks varitseda küll Very Happy
Jah asjad on alati segased ja jäävad segasteks, kui enda sees puudub vaste, kogemus ja äratundmine selleläbi mida siis kinnitavad ka välised.

Või kui kanaldajate inimlikus sekkub, ning info on segunenud inimlikku tõlgendusega, mis on kärme sekkuma.
Nt. usulahu liidrid on enamus saanud algselt infot vaimult, aga nagu näeme mis solgiks see hiljem on kujunenud, sest enestähtsus ja inimlikkus on enne edasiarengut sekkunud ja arengupeetus ning kõver inf. levibki nagu kulutuli.

Seepärast võib nt.piibli kohta õelda ka 100% vale, kui tugineda inimlikkusele või inimlikusega moonutaud vaimsusele, inimese inimlikkus sekkub küllat kiirelt ja vägisi sellistesse asjadesse nagu piibli tõlgendajad on rikkunud prohvetite ja Jeesuse info tegelikult päris ära ja mida uuem piibel ja selle sõnastus, siis ikka sitemaks asi läheb.

Kui meil on sisenenud endale vaimset infot, siis me ei lähtu objektiivsusest, nummerdamistest, välimustest, asukohtadest, riietusest, sünni ja surmakuupäevadest, ajastutest, sellest mis nendest on räägitud ja selle info pööramisest inimese ja ta siinse elu kasuks.

Piibli sõnastus võib olla mis iganes aga info taustast, mis pole tegelikult inimlik aga on selleks tehtud, siis on piibel vale, võib olla ka d.J info paljudele vale või halb ja vastuvõetamatu, olen selliste inimestegea suheldnud kes C.C raamatute kohta vaid pead vangutavad ja kaasaja muinasjutuks nimetavad või vastuvõetamatuks ka kurjuseks, neil aga puudus sisemine vaste ja kogemus, ning ongi vale valmis.

Kryoni kohta sain kohe aru, et kandaldaja inimlikkus sekkub vähemalt 70% puhtasse infosse, mida isegi see olem ise viitas, et ta vahendaja ei ole paljus temaga ühel meelel.
Aga selle kanaldaja inimliku prahi tagant on näha ka puhast.

Me ei saagi siit maailmast kuskilt puhast infot, kõik on inimlikusega segatud, kui vaid see mis meisse ise tuleb ühegi vahendajata, kui tuleb ja kas me siis selle äratunneme ja kas me enda inimlikkus kohe esile ei trügi sulgedes teadmised, äratundmised.

ka infod mis on täis numbreid, ajalisi määranguid, isikulisi ja maiseid poliitilisi süsteeme, kes kellele ärateeb ja millal, skeeme, struktuure, ennustusi mis muutumatult paika pandud jne. on tegemist juba isegi peale enda inimliku sekkumise ka n.n lendjate ja olenditega, kes meist toituvad, sellist sodi vahele lisades, mida arvame enda kanaldus olema.

Me oleme juba siis toit, kui me inimlikkus meist üle karjub, ja maisust vaimse puhtaga ära segab.
Nii, et ühtki infot ei saa 100% õigeks pidada, kui sekkub inimlikkus.

Ning mitte tõlgenada seda, et inimlikkus halb on, inimlikkus pole halb objektiivselt, vaid see on sogaja ja segaja nagu raadiojaamad mis vahel segamini eetris on kui jaamast kõrval, see ongi sellepärast äarikkuja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Laup Jan 20, 2007 3:33 pm    Teema: Vasta viitega

Vaadates sõnade taha, tõlgenduste taha ja moonutuste taha, näiteks Piiblist: "õndsad on need kes on vaimust vaesed", siis saame sellest näha täieliku Vabaduse suunaviita - kui meil pole isegi andekat vaimu millega tõlgendada ja moonutada, siis saame olla vabad Vaimu tajuma Very Happy .
Samuti saame seda lauset inimlikult tõlgendada Piibli kokkupanijate kavalaks poliitikaks, et rahvast eemal hoida vaimsuse otsingutest iseendast - "ärge otsige ise vaimsust vaid kuulake selleks määratud isandate jutlusi sellest milline peab inimene olema et pääseda põrgust" Very Happy .

Kui peate, siis otsige kujundite tagant - pooluste tagant, õige ja vale tagant, kõrge ja madala tagant, jne, ning "lõpuks" välise ja sisemise tagant ja Kõige tagant !
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
resonating



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 111

PostitusPostitatud: Laup Jan 20, 2007 7:20 pm    Teema: Vasta viitega

enne kui polda veel sinna kõikide asjade taha ja vahele jõudnud, on vaja läbida üks etapp
ja just selle sammu peal selgub, miks on õndsad need, kes vaimust vaesed (üks võimalik seletus)
kuni inimene pole millestki teadlik, on ta patuta, ta teeb kõike, mida teeb puhtas südames
Kui ilmneb teadlikus, siis ilmneb ka süü ja patt, sest enam ei saa kõike teha puhta südamega, teades, mida see endas kätkeb
nüüd ongi vaja teha see samm edasi, et sellest patust end jälle välja kuidagi päästa ja see on just see, et mine asjade taha ja vahele Wink
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Laup Jan 20, 2007 7:37 pm    Teema: Vasta viitega

Kui inimene pole millestki teadlik, siis pole ta enam inimene vaid midagi väga vähest.
Piiblis on öeldud, et inimene sünnib juba patusena, siis sellepärast, et tal on mõistus, millega elus mõelda ja tal on südametunnistus/tunnetus mis tunneb ära õige või vale oma tegudes, kui lihtne on sellest ümber ja üle astuda, otsides enda tegudele õigustusi n.n teadmatuse.
Kui me juba nii suudame mõelda, siis oleme vägagi teadlikud oma vigadest ja patt oleks seda teadmatuse eesriidega varjata.
Kõik inimesed teavad tegelikult millal pattu teevad, isegi koduloomad(koerad eriti) oskavad seda teada.
Kuid inimene ongi sellepoolest jumalale lähemal oma teadvuse ja mõistusega, et tal on võime analüüsida, mõelda ja ennast korrastada, mida loomal pole, loomadel pole inimeste omadusi.
Ja kui inimene omab neid omadusi ega kasuta, siis see pole teadmatus ainult vaid oma südametunnistusest eemale hiilimine Wink
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Prohvetitest, vaimusõnast, infost ja selle kandjatest Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory