Ruumivärav :: Vaata teemat - Kotkas, kui kõige suurem türann
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
Kotkas, kui kõige suurem türann

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Tolteegid
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Reede Jan 05, 2007 6:24 pm    Teema: Kotkas, kui kõige suurem türann Vasta viitega

Kui Kotka korraldus on saanud sõjamehe korralduseks on sõjamehe korraldus ka Kotka korraldus, nad on üks.
Kotkas toitub emotsioonidest, kõigest, millest koosneb inimene kui selline, kus muudub tasakaal.
Miks ta türann on? halastamatus, toit mis on inimlik, mitte vaimlik.
Kogu inimlikkus on toit, mis suretab inimese teadlikkuse ja puhtuse hinges.
Kõik see meenutab ka teatud puhastustuld millest mõned usundid räägivad, kus põleb ära kõik sitt mis ei oma igaviklulist väärtust.
Ka piiblis on sellest juttu, kus põleb ära kõik, mis pole "puhas kuld"(hävimatu, puhas, inimeses).
sellena mis kogub sitta teatud aja jooksul ka see hävineb. Hõbe oksudeerub, kuld aga ei muutu.
Jumal ütleb enda kohta, et "mina olen siis teis kui kõikumatu sammas, mida ei lükka miski ümber".
Mis asi oleks kõikumatu inimeses. Ilmapeal on näha, et kõik mässab ja kõigub inimmeeltes.
Joh. Ilmutuses koht:" ja nemad istuvad mererannal, kuival ja vaatvad kuidas meri mässab aga meri see on rahvas".
Mässma ajab kõik kaduv inimeses, teadlikkus ei aja mässama, pole midagi kaotada ega võita, samas inimese suhtes on selle tähendus et iseenaast on võidetud, siis ka maailm.
Kas siis üldse Kotkast kui sellist sellistele eksisteerib, milleks?
Kotkas meenutab ka piibli keerubeid, mis on katteks/kaitseks ees ja mõõgaga vehkiv ingel, kes ei lase üle/sisse kedagi, kel on sisemist kaduvust.
Kuigi avamine/sisenemine võib toimuda ka teatud paljudel põhjustel, mis pole 100% puhtus vaid järelejäänud puhtus, kui saast on põlenud teadvusest, kui väike/suur % me teadvusest siis eneseteadlik on?, see on elujääk, palk, and jne., mis kinnitab, et Jumalik ei nõua inimlikult inimeselt alati 100%-t absoluuti, vaid seda, seda väikest meis hoida kuldpuhtana teadlikult, mis igaühes on. Kui palju me seda suudame?

Sisse nagu näha ei pääse ka need, kes selle ühe "kuldtukati maha matavad"(oma puhtuse määrivad kaduvaga) ja teist juurde ei tee, et ootab isanda ära, hoides seda lihtsalt alles, kui talismani, mälestust, ka kogemust millega midagi ei tee ega arenda juurde, ainult vaatab ja imetleb, meenutab seda aga tegusi pole, mis seda värske ja elusana hoiaks jne.
Jumalik and, kogemus, taipamine, väärtustamine jne on algus temast endast, ülejäänu tuleb ise arendada, et tuleks teine kuldtukat juurde.
See arendus pole muud kui teadlikustada, mida Vaim meiega teeb ja kaasa lüüa.
Siin ei kehti ükski reegel, õpetus ega ettemääratud teod, vaid meie mõista püüdmine, seda mis toimub ja teadvustada.
Kotkas on neutraalne ega võta midagi ette, ei liiguta lillegi ega huvitu kellegi saatusest, seega tuim ja julm türann, kes ei halasta.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tom



Liitunud: 26 Sept 2006
Postitusi: 326

PostitusPostitatud: Laup Jan 06, 2007 3:02 pm    Teema: Re: Kotkas, kui kõige suurem türann Vasta viitega

vaatleja kirjutas:

Kotkas on neutraalne ega võta midagi ette, ei liiguta lillegi ega huvitu kellegi saatusest, seega tuim ja julm türann, kes ei halasta.

Nii ongi hea ja õige, minu arust.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Laup Jan 06, 2007 5:38 pm    Teema: Vasta viitega

Muidugi võiks inimlikult siis tõlgendada, et siis on ju sõjamees kah tuim ja julm türann Very Happy
Kuid vaadtaes, kuidas uued nägijad omavahel suhtlesid ja üksteist hoidsid, ning ka väljas ühiskonnas korrektsed olid, seda öelda ei saaks, aga nt. inimlikkusest sõltuvatele õpilastele, näisid nad vahel väga julmade ja ülskõiksetena. Kuidas C.C kannatas d.J õpiaastatel, kuidas ta inimlikkus peksa sai.
Seepärast kui sõjamehe korraldus saab ka Kotka korralduseks, siis ei ole tuimust, julmust, ega türannlust, see kehtib seni kui me oma inimlikkust ületähtsustame ja sellest sõltume.
Nii, et sõjamehe jaoks Kotkast polegi, pole takistajat, ta on vaba inimlikest kammitsaist seega vaba vaimule.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Püh Veeb 18, 2007 11:25 am    Teema: Vasta viitega

Türannid, jõud ja määrmatus.

Türannikesi on kogu selletasandi ilm täis. Türannikeste all võiks kohe möelda, kaugelt mitte vaid inimesi. Pigem on türann loodus ise, millest kasvanud välja ka inimlik türannlus.
Kui seda kõike takkajärgi analüüsida, siis leiame oma elust suurt vaimset õpetust just tänu türannlusele, mis just meile kuulub õppimiseks ja mitte selleks et hädaldada(kuigi see tahaks olla esikohal Wink ),nt. kuidas keegi mulle "varbale astus" või kuskil mu elu segas, ärarikkus mu loodud õhulossid või üleseehitatud kujutluse maailmapildi, trampis jalgealla ja tekitas tühja tunde mu hinges, olen pettunud ja haige sellest, kuidas ta võis mu ellu tungida ja kõik lõhki kiskuda, mis õigusega jne.jne.

Ärge kunagi kiruge neid, need on jõud mis on meile saadetud enda tundma õppimiseks, seda ei pruugi keegi meile meelega teha, ei elu lootusi lõhkuda meelega ega teadlikult kellegi elu lõhkuma asuda pole põhjust neil jõududel kas teise inimese läbi või olukordade, juhtumite ja hullude kogemuste läbi.
Kui on julgust ja huvi tagasi vaadata ja ennast mitte õigustada, näeme selle põhjust ning miksidele vastuseid.
Vaimu teed on imelikud(piiblis:Jumala teed on imelikud) ja mitte etteaimatavad ja nii kuidas inimene seda kujutab ning näha tahaks.

Et mitte silmaklappidega hobust mängida, ärgem ajame "kõik on meie endi teha" kaela. See pole mitte saamatuse õigustamine vaid ka d.J sõnul, kus inimene ei valda peaaegu midagi, ainult seda kus asendis on ta kogumispunkt ja seegi inimribas, kui me arvame et see kõik lahendab,kui selle paranadame, siis petame end Kõiksuse ees.

Kes vähegi maailma näeb ja tajub kogeb ka neid jõude, kus inimese enda teha pole kaugeltki kõik.
Seda enam, et inimene tajub vaid inimese riba, ei tunne ta muid jõude.
Nt. Ufode sõnum:"inimene ei peaks surema aga mustad jõud neelavad ta enne, ta ei pea vastu"(ja näe kõik surevad, isegi imeinimesed ja valguse toidulised.....jne).

Mustad jõud. Jah et nagu see mis meis endis, see ka meile vastu lajatab- lisan sellele, et see mis meis ei ole, lajatab ka vastu Very Happy .
Keegi ei saa nt. takistada kõige parema kaaslase kaotust. Tema võib olla oma kadumises süüdi aga mahajääjad mitte, kuid obaduse saavad ka mahajääjad. Ehk d.D sõnul, tundmatu peksab terve elu vastu inimkookonit.

Või muud jõud, kus enda käsi pole kuidagi mängus ja ärge hakakate mingeid karmavõlgu pähemäärima Twisted Evil , lastele keda nt. titena vägistatakse.
Ta ei teagi oma võlgadest,ta ei tea enda olemasolustki inimesena, kuna minateadvustamnine algab hiljem, ta ei tea miks nii on, ta pole midagi teinud ja kui olekski eelmises elus, siis määrmata jõu türannlus ei oota niikaua, kui ta kasvab parajasse vanusesse, et minateadlikkus kehtima hakkaks ja sellet saaks ta järeldusi teha oma võlgadest.

Või nagu püüton tappis lapse vankris.Kes süüdi oli, kas paha laps või püüton? Mitte kumbki, püüton ei tea, et lapsi ei tapeta ja laps ei tea, et ta on inimlaps ja peaks suureks inimeseks kasvama ning oma karmat pidevalt parandama hakkama, laps ei tea võlgadest, süüst ega surmast midagi, talle pole see kõik tähtis enne kui teadvustab, et on inimene ja teadvustab et on võlgu, sest "see kes ei tea pole ka süüd"(piiblist) sest enamus inimesi ei teadvusta et on võlgu, ning astub alati samasse ämbrisse.
Kuid see pole enam siis õigustus, kui on teada saadud oma poolikusest.
Nt kiputakse ütlema"ma olen kõigest inimene ja inimene pole täiuslik", olete süüdi, sest poete inimese poolikuse taha teadlikult.

Kogu maailma kookonist immitseb samuti läbi eimiskit ja tundmatuid jõude, seepärast ka peale tavaelu on alati imelikke asju maailmas.

Maailm on palju kirjum ja ainult tegu ja tagajärg ei kehti, see kehtib vaid siis kui kõik oleks täpselt inimese ribas ja nummerdatult/raamitletult paigas, kuid maailm on liikuv, voolav, elav, kaduv, tekkiv jne.jne.
On jõud, kus inimene on võimetu, nii seda tekitama oma n.n karmaga ja võimetu seda likvideerima, selle ilmnemist takistama.
Ja see kehtib kõigi inimeste kohta, kui see nii poleks, oleks jumalariik maapeal ja inimene igavese eluga, siin, kehas ja loomulikult vaimus.

Türannlike jõude nüüd ei maksa tõlgendada, et need on pahad, halvad, likvideerimist nõudev, sõda pidama nõudev, hädaldamist nõudev vm. sellist.

Nende jõudude tundmaõppimine seisneb sisemises tabamises ja siin ei loe kas inimene on sitt või hea, tegemist on avastamis küsimusega ja piirangutest lahtilaskmisega, kus karmavõlg ei loe sel hetkel üldse.
Nii, et inimriba piires on paikapandav seadustik, aga inimene ei ela tegelikult inimriba piires siiski ainult ja on aluselt anorgaanilisel, seda enam on valitsevaks jõuks tundmatus, mis inimest hirmutab, seda ei taheta, sellevastu võideldakse ja selle vastu töötatakase isegi vaimses vallas ja ometi see valitseb kõike ja seda ei huvita inimse vigisemine, õppimine, kirumine, vastutöötamine, õigustamine jne. see tuleb ja teeb aga alati jätab jälje, millest saaks targemaks kogemuste võrra, mis võivad anda juhtnööre, mida keegi meile õpetada ei suuda.

Jeesuse sõnul:"pange päeva tähele", inimese mured ei koti ei Jumalat, Vaimu ega Kotkast, türann ei halasta, ei halasta ka türannikesed ega maksa lootagi seda.
Pinnline inimlik halastus jääbki aga pinnaliseks ega päästa meid tegelikkuse eest, millega kõik kohtuvad, siin ei aita võlad või mittevõlad. Ainult see päästab ,kui me ise siiski jõuame sisemisse jumalariiki ennast petmata.
Enda kujutlus jumalariigi kohalolust endas on suurim enesepettus, kuna tundmatuil jõududel on tundmatuid vahendeid inimlikele nõrkustele "jala tahapanemiseks" kuni surmani ja siis võetakse üldse kõik.

Justkui mingi masendav jutt paistab Very Happy , minu jaoks pigem kergendav, sest see näitab et inimlik ja inimriba on lõpmata piiratud ja väike, selle sees ei ole võimalik palju ärateha, natuke siiski, kuid tundmatusse sattudes on hoomatav(saab tuntuks), inimriba tühisus ja väiksus, seda mitte kogedes tundub inimriba piiramtult lai ja kehtivad kõiksugu reeglid, kuidas end paremaks saada. Me saame kõige paremaks, siis kui need reeglid persse saadame ja püüame olla sisemiselt võimalikult vabad, kuna tundmatu ilmnemine ei olene inimlikus mõttes puhastunud inimese jaoks, tundmatu ei hooli, inimlikust sitast ega puhtusest, ei teadmatusest ega teadlikkusest. Vaid sellevahega et teadja teab kuidas end kaitsta.

Nii et võtta tuleb asju võimalikult vabalt kui see meis võimalik on.


Viimati muutis seda vaatleja (Püh Veeb 18, 2007 12:24 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Püh Veeb 18, 2007 12:21 pm    Teema: Vasta viitega

Ma ei saa jagamata jätta, et ma rõõmustan tõega selle üle Smile.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Püh Veeb 18, 2007 6:32 pm    Teema: Vasta viitega

"Kunagi" olin tuttav ühe sensitiiviga, kes kurtis oma möödunud eludest ikka ja jälle ülestulevate karmavõlgade üle. Ta ütles, et ei jõua neid lihtsalt kõiki ära klaarida ja puhastada ning ennem kui ühe võlaga klaariks saab on tajutav juba järgmine võlg. Ütlesin talle siis, et "sa kulutad kogu oma aja, energia ja elu lihtsalt sellele ära ja jääd ikka oma lõputute võlgade otsa. Oled sensitiiv ja peenelt tajuda suutev inimene ja registreerid lõpuks kõike enda sees ja ümber toimuvat sellise jõuga, et see hävitab su. Jätta see valjenev müra lihtsalt sinnapaika, lõpeta see meeletu sisedialoog ja tõuse tasandile kus seda kõike pole kunagi olnudgi ja siis oledgi kõigest sellest lõputust mürast vaba".
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Püh Veeb 18, 2007 8:05 pm    Teema: Vasta viitega

Ja mis temast sai, sellest sensitiivist?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Püh Veeb 18, 2007 8:28 pm    Teema: Vasta viitega

sofie kirjutas:
Ja mis temast sai, sellest sensitiivist?

Elab edasi vabamalt suhtudes ja pole kurtnud enam antud probleemi üle.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Tolteegid Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory