Ruumivärav :: Vaata teemat - Naguali reegel
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
Naguali reegel

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Tolteegid
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Esm Apr 23, 2007 2:59 pm    Teema: Naguali reegel Vasta viitega

Mis asi on naguali reegel? Kas see on midagi kokkuleppelist?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Esm Apr 23, 2007 7:12 pm    Teema: Vasta viitega

Don Juan ütles, et reegleid ei ole ja põhiasi on teadlikkus, laitmatus, sõjamehe meeleolu, isiklik jõud, eks see ole üks suur reegel mida nagu pole ja ometi on sest ilma nendeta jälle nagualini jällegi ei pääse Very Happy või mõtlesid midagi muud?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Esm Apr 23, 2007 9:46 pm    Teema: Vasta viitega

C.C. oma raamatutes kirjeldas niimoodi, et don Juan laiatas talle seljale, muutis teadvuse seisundit ja tutvustas talle naguali reeglit. Ja reeglit mainis ta ka siis, kui kirjeldas seda kuidas naguali ülesandeks on leida ja koolitada uus grupp varitsejaid, unenägijaid, nagual-mees ja nagual-naine ja siis ise lahkuda. Et kas see on viis kuidas kindlustatakse õpetuse edasiandmine, et see on reegel kui palju võiks olla varitsejaid mehi naisi, unenägijaid mehi naisi, keda kaasa saadakse võtta. Ja kui nüüd on teadmised raamatute kujul maailmas olemas, siis nüüd on naguali reegel midagi muud ...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Teis Apr 24, 2007 2:34 pm    Teema: Vasta viitega

Kas see on nüüd viis ja kindlustatus just 100% kuna vaim võib teha kõik absoluutselt teisiti, näide C.C enda loost kui d.J oli lahkunud, siis pooled õpilased jooksid laiali ja ei saanud neist neid, mis pidanuks, neid polnud ka õige arv ja viimast gruppi C.C-le valis d.J kaks korda jne.
D.J oli tegelikult sellest teadlik, et C.C-st võib mitte asja saada, ta isegi mainis talle mitmeid kordi, et "võibolla sa kunagi mõistad mida rääkisin, võibolla aga mitte kunagi".
Naguali reegel ei pea muutuma inimlikus mõistes aga vaim võib muuta olukordi, inimesi, arve, kõike, kuna abstrakstus ei ole kindel raamistik aga arv võib nt. olla sobivatest inimestest õpilaste suhtes vajalik, mida kasutasid nagualid meelega.
Nõidade kindel unenägijate ja varitsejate arv oli siiski sellepärast, et see toimiks võimalikult efektiivselt ja laitmatult vaimu suhtes.
Ja kui on väga sobivad õpilased siis on võimalik kindlustatus vaimus, kuna need õpilased olid enne inimesed, ehk kõik tavainimesed oma elamsitest ära võetud, vaid selle vahega, et neil oli olemas sisemine impulss võimalikuks ärkamiseks aga nagualid teadsid et sisemine seeme ei pruugi veel kõigil idanema hakata ja on erinevate idanemis omadustega, kindel arv unenägijaid ja varitsejaid võivad tekitada hea sobinduse selles vaimses töös, et asi toimiks võimalikult kindlalt.
Võta või näide orkestrist, kord küsiti ühe orkestri juhi käest, et "mis vahe sel on kui üks viiul näiteks vähem oleks", vastati et "see rikub orkestri ära" aga tavainimene sellest ju midagi aru ei saa, tema ei kuule neid peensusi Very Happy
Kui on aga inimesel seeme sees mis on tärkav iseensest vaimu vihje ja koputuse peale, ilma õpetajata, nagu piibli prohvetitel, siis pole ei arve, õpilasi, ega õpetajat vaja.
Nt. prohvet Eliasel oli üks õpilane, Jeesus valis 12 aga üle läks ainult 1 ja see oli Johannes, teised päris nii träpselt selleks ei sobinud, seda ütles Jeesus üsna algul Johannesele juba. Moosesel oli 2 kõige lähemal, Aron ja ta õde jn.
Ja nii ongi, et arv võib olla määrav ja tähtis inimesele, et vaim pääseks paremini ligi, mitte vaimule ja vaimust ärganule.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Tolteegid Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory