Ruumivärav :: Vaata teemat - Kryon vs. Tolteegid
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
Kryon vs. Tolteegid

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Kryon
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
a.n.c



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 39

PostitusPostitatud: Laup Sept 02, 2006 1:21 am    Teema: Kryon vs. Tolteegid Vasta viitega

Olid ajad mil Kryon'ist ei teatud midagi, nüüd ta siia foorumisse lisatud)).
Ehk siis info on õige ja vastav.
Kuna olen Kryoni palju lugenud/kuulanud(inglis keeles) siis siit ka mõned küsimused.
Väidab ta(eesti keel ilus keel,3-ndal vormil puudub sugu),et enamus kes me siin momendil elame oleme vanad hinged,lemuurlased ja mitmeid tuhandei kordi siin ennemgi elanud. Et oleme suuresti austatud ja teenekad tegelased sealpool.Ei lenda me tükkideks ega kaota oma teadvust.Elame korraga parallelselt mitmeid elusid.
Meie,inimeste kui rassi eripära ongi teha sellist duaalsuses elamise tööd ja tõsta läbi selle kogu universumite vibratsiooni.Pole see meie esimene sellelaadne kogemus siin maal ega ka viimane.jne.

Mu meelest täiesti erinev info võrreldes tolteekide surma,reinkarnatsiooni ja erinevate tähelepanudega.

On mul endal ka enda elu näol olemas kogemus nn.neutraalse implandi taotlemisega.Oli/siiamaani on suuresti vastavuses Kryon'i esimeses raamatus kirjeltatavaga.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Laup Sept 02, 2006 11:38 am    Teema: Vasta viitega

Jah olen nende asjade üle mõelnud ja mulle tulnud/antud teadmised seletavad selle mu jaoks küll selgelt lahti.
Ning sama arvamus on inimestel piibli ja tolteegide suhtes, et need tõed ei klapi.
Iga vaimne inf aga põhineb ühel vundamendil.
Krayonit lugedes ja kõrvaldades need ilustused, nt. kullakesed ja kallikesed, siis loeme sealt välja ja mitu korda isegi, kus ta mainib seda igaviluklisust neile, kes selle raamtu üldse kätte võtavad ja seda tõde ka endas aksepteerivad, ja nendele kes saali tulevad ja teda kuuldes ka neis midagi muudab.
Ka vihjab ta inimestele kes talle vastu on selle vaimse info üle naeravad või pahandavad jne.
Vanad hinged tunnevad vaimse tuuma ära ja need kes vaimust huvituvad aksepteerivad seda ja neid võetakse ka vastu, sellepärast et nad on juba endale elu sellega seoses teispoolsuses taotlenud.
Kuid maailmas on miljardeid inimesi, kes Vaimu Jeesuse kombel endas risti löövad/tapavad, ja allkirja annavad aksepteerides tõde, et jumalat pole ja igavest elu ka mitte.
Vabatahtlik, nagu Kryon mainib on see vaimne elu. Need kes laiali lendavad ei ole midagi vaimusse investeerinud ja need on u.sama et nad ei tea, ei tahagi teada ja ei huvitu kas keha surres on elu, sest vägisi ei paku meile seda keegi.
Ja et laiali lend võib uuesti sünniga sobinduda(kunagi rääkisin sellest ka Tuulepesas kuskile), kuna enamus inimesi nagunii ei mäleta oma eelmist eksistentsi, siis mis vahe sel on, kas lendad laiali või mitte, mäletajad on siiski vanemad hinged, isegi need ei mäleta kõik, siin ongi et tolteegid võitlesid kogu elu, et jääda mäletama, sel puhul on ka laitmatust vaja.
Ja Jeesuse "jätke kõik maha", kuid ta ei sundinud kedagi, ikka püsis vaba valik.

Piibli kohta öeldakse, et seal pole uuestisündi. On ikka küll ja päris selgelt, Jeesus ütlen neile kes temaga olid "ma tulen teiskorda tagasi ja mõned teist veel elus on". Loogiline on mõelda, et 2000a. vaevalt keegi kehaliselt elab Very Happy
Järelikult need samad vanad hinged on siis jälle siin kui Jeesus uuesti tuleb. Veel ütleb ta "Minu isa majas on palju eluasemeid", Kryon ütleb et temaga on palju olemeid. Võimalusi ellu jäämiseks on palju.

Tolteegid ei võtnud ühtki õpilast, keda ei saa ümber töödelda, vaid sellised kes vaimu ikkagi lõpuks aksepteerivad.
Ja me ei peaks unustama, et tolteegid rääkisid maailmadest, ka sinna võib pidama jääda(vanad nõiad läksid sinna. D.J ütles, et nad on võibolla seal siiani) aga nemad, uued nõiad, taotlesid üldse vabadust.

Kryoni olemid ei räägi üldisest vabadusest, vaid see vihjab võimalikkustele teispoolsuses elus olla.
Vaimse huvilised otsivad endale kinnitusi igaveseks eluks, mida ei tee arvata võib enam kui pooled maailmas olevaist elanikest.

On ka vihje V.Testamendis, kus räägitakse Taavetist ja ta soost, seda ei maksa lihalikult mõista, Jeesus ütles kord kirjatundjatele, kui need arvasid et äkki ta on uuesti tulnud Taavet, teised jälle et uuesti tulnud Elia.
Kahjuks ei mäleta ma täpset sõnastust aga kui kunagi ammu seda piiblist lugesin, siis sain kohe aru, et tegemist on uuesti sünniga. Jeesus vastas neile kuidagi nii, et tema ongi nemad või nende isa vms. millepeale kirjatundjad mittekui midgi aru ei saanud, küsides kuidas nii?

Ja veel, Taaveti sugu on vaimsed inimesed, need on need vanad hinged, need on need kes otsivad vaimu, need on kes seda endas aksepteerivad ja endale igavese elu võimalused hangivad.

Kryon vihjas väga selgelt sellele, et need kõik(palju neid siis on?)kes tema infot. hindavad, kuulevad ja sellepeale ka muutuvad, on need vanad hinged.
Sest need ju tunnevad vaimu ära, mitte need kes on võimelised Vaimu Kristuse kombel risti lööma.
Kui palju on ka neid kes Kryoni sõnumi kätte võtavad ja samas ka minema viskavad kui jama, siis neile pole see ka määratud.

Sellest räägib ka vahendaja Lee ise, et ta elu selle sõnumi levitamise pärast raskeks tehti.
Maailm, mis asub duaalsuses ja need kes eelistavad siinset kaduvat vaimule, ei tunne seda vaimu ära, ei otsi ega taha seda ja seepärast ka sellele kohe vastu seisma hakatakse.

Seda on meie endi keskelgi näha, kes tulevad vaimu juurde ja kes sõdivad vastu.
Minu jaoks on kõigel üks alus, nii Tolteegid oma vabaduse taotlusega, ja teistes ribades oleva elu võimalustega, nii piiblis oleva Jumala sõna, mis kinnitab kõike seda, ja Kryon kui seda tema lillelist juttu võtta lilledetta/ilustamata taustast ja sellest et ta kasutab seda meelga.
Jeesus ütles ka:"need kes mind kuulevad, neile olen kallis ja need kes ei kuule ei tunne Mind mitte".

Peaks meenutama, et Kryon vihjab väga valusalt nt. sellele mida inimesed liigselt hindavad, polaarsusele, vihjates ,et see pole üldse vajalik et me peaks oma meheks või naiseks olemise rolli nii ületähtsustama. jne on seal palju just sellist mida tegid nii tolteegid kui Jeeuse sõnumi vihjed.
Võimalik, et maailm on nii kinnikasvand oma materialismi ülistamisega, et Kryon kasutas meelega sellist ilustatust et inimene ära ei kohkuks. Kusjuures viimase osa lõpupoole ta vihjab ka et emotsionaalsus mis ka tema sõnumit saadab on selle teadlik kasutamine.

Nt.Kryoni vihje sellele "Teate, see on kõik üks osa teie vabast valimisvõimalusest pimeduse ja valguse vahel. Kuid see kõik on teile antud selleks, et seda tööriistana kasutada".

Mu meelest ütleb see peaaegu kõik. Et meie vaba valik. Kas me samastume emotsionidega või kasutame tööriistana.
Ja lähtuvalt sellest siis ka inimesed ja nende vabad valikud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Püh Sept 03, 2006 12:11 am    Teema: Vasta viitega

Minul küsiti "kunagi", et miks ma seda Piiblit nii väga sõnastamiseks kasutan, sest see on ju tulnud läbi paljude kärbete, töötluste ja tõlgete. Ma sain vastata nii, et mind ei huvita need kärpijad, tõlkijad ja töötlejad, vaid see kas ma leian sealt sõnastusi mis sobivad väljendama seda mida ma olen teada saanud Vaimult. Ma olen selliseid sõnastusi arvestatavalt leidnud, Piiblist ja Castanedast, ning ka Kryonist leiaksin ma selliseid sõnastusi, kui ma jätan välja meediumi inimlikkuse väljendused ja pehmendused inimlikkuse jaoks.
sellise sorteerimise lihtsaks näiteks võiks olla see kui tänaval lobisevate inimeste tavajutu vahele tulevad üksikud laused mis kõlbavad ka millegi Vaimse sõnastamiseks. Vaimu abstraktsus võimaldab läbi tulla sealt kust saab ja inimesed ei tea ise seda, kui nad mõnikord Vaimu väljendavad. Isegi Piibli moonutajad ja Kryoni meedium ei tea millal nad räägivad oma inimlikkusest või millal Vaimust, või millal Vaim lubab Kryoni meediumi inimlikkusel olla vahendiks mingi selgituse pehmendamiseks laiema avalikkuse jaoks . Piibli moonutajad ja tõlkijad võivad näiteks isegi teadlikult ja omastarust väga kavalalt püüda seda omakasuks sepitseda, kuid kui Vaimu sõnaliseks Väljenduseks siiski sobib mingi ümber sepitsetud väljendus, siis väljendab see Vaimu.

Mina olen "viitsinud" lugeda, arvestada ja/või sõnastuseks kasutada vaid neid kujundlikke allikaid-raamatuid milledes on inimlikkuse müra piisavalt vähe.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
a.n.c



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 39

PostitusPostitatud: Nelj Sept 07, 2006 2:07 am    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Väidab ta,et enamus kes me siin momendil elame oleme vanad hinged,lemuurlased ja mitmeid tuhandei kordi siin ennemgi elanud. Et oleme suuresti austatud ja teenekad tegelased sealpool.Ei lenda me tükkideks ega kaota oma teadvust.Elame korraga parallelselt mitmeid elusid.
Meie,inimeste kui rassi eripära ongi teha sellist duaalsuses elamise tööd ja tõsta läbi selle kogu universumite vibratsiooni.Pole see meie esimene sellelaadne kogemus siin maal ega ka viimane


Kas see kirjeldus vastab nendele teadmistele/kogemustele mis teil on/teile antakse?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Nelj Sept 07, 2006 3:57 pm    Teema: Vasta viitega

Ma olen ka sellele mõlenud. Kryon ütles kuskil, et ta on üks osa kogu olemitest vaid ja temaga on palju teisi ja palju neid kes temast rohkem teavad.
Ma olen Lemuurlaste üle mõelnud, uurinud ka ja üks asi ja ka muid asju mida Kryon ei räägi(või rääkis, vat ei mäletagi) eriti on see, et need olid palju energeetilisemad olendid, palju pikema elueaga ja Maakera oli kah palju energeetilisem.
(Tolteekide teadmine, et kunagi oli inimkond vaimuga ühes, ennekui ühiskondlik taotlus alla käima hakkas ja füüsilisemaks muutus)(piiblis Jumal meenutas inimestele, et "kas te ei mäleta, et enne olite Minuga ühes ilma pühakirjata", mis tõestab nüüdset allakäiku jne.)

On öeldud, et Lemuurlased oskasid kehasväliseid teid kasutada. Kuid mis keha on keha, mis pole õieti keha, mis ei paljune sugulisel, vaid pooldumise teel ja on juba pooleldi energeetiline?
Seepärast olid lemuurlastel vaimust otseteadmised kuna kehaline tasand ei seganud, seega vahetu suhe vaimuga oli koguaeg.

Nad olid hoopis teised olendid võrreldes inimesega, eriti praeguse inimesega. Minu inf on see, et nad on alati olnud aga hoopis teises teadvustasandis, mis/kus oli ka Maa kunagi ja see on ka inimeses ikka veel, sest inimene pärineb tegelikult sealt, energeetiliusest, Vaimust.
Tolteekide:"Inimese maailm on alguse saanud anorgaanilisest". Mida energeetilisema omadustega inimesed, seda lähemal anorgaanilisele ja vaimule ja leemuurlusele.

Head küsimused Wink .

Paljuski segab Kryoni puhast infi ameerikalik suurushullustus(vahendaja ise on ees), mida olen kohe välja jätnud seda lugedes, kui vahendajast endast tingitud moonutused.
Kryon ise mainib kuskil et vahendaja Lee-le ei meeldi üks ega teine, ning tal on raske edastada seda, mida tegelikult edasi anda oleks vaja sõnastada.
Ja ma näen selles inimlikkuse sekkumist puhtasse infi. iial ei saa puhast infi, kui inimlikkus tahab et asi on inimlikkse meelejärele, seda vaimule öeldes, ei lase me vaimset infi läbi, vaimu sõnum tuleb siis juba moonutatud kujul.

Kuid olen alati teadnud, et enne meid on olnud energeetilisemad olendid, kuid mitte nii nagu inimene seda mõista tahab, lähtudes inimlikkusest.
Piibel räägib Adamast, kes oli Jumala juures ja Adamal polnud mehetunnuseid, ta oli sootu energeetiline olend.
Vaim on koguaeg siin ja kõikjal, seega on samamoodi Lemuurlased siin ka praegu.

Lemuurlaste olemasulu on meie avastamise küsimus endas. Kui me seda/teda endas ei avasta ja veel sitem, ei otsigi, siis laiali lendav teadvus on sama mis kehasse sünd ja midagi ei mäleta.
Lemuurlased mäletavad, sest vaim mäletab, otesesuhe vaimuga mäletab neid teadmisi, mis ongi Lemuurlane, kes meis laiali ei lenda.

Ja see on läbini selge, et siia ei sünnita lihtsalt elamiseks, vaid duaalsuses töö tegemiseks, kuid mida teeb enamus inimestest?
Et olles Lemuurlased küll aga, nad samastuvad kehaga ja sellega ka surevad, seega on võimalus et nad ei kasuta enda Lemuurlusest mitte midagi ja tapavad sellegi endas, et oleks võinud need olla aga tapavad selle, võiks öelda et tapavad endas Kristuse/löövad selle endas risti. Kristus on tõlkes Vaim ja seega Lemuurlane, kui asja selles vallas edasi ajada, kuna ta oli kehastunud inimkehasse kui teadlik teadvus, Vaim.
Minu tõlkes ongi Lemuurlane, teadlik teadvus või teadmistega olendid, tolteegid on d.J tõlkes, teadmistega inimesed, Kristus teadlik teadvus, Vaim, nii et asjad seonduvad.

Kuna Vaimne uks on kõigile avatud, siis Lemuuria kui vaimne teadlikus, teadlik teadvus on samamoodi avatud, minge siis sisse ja saage tagasi Lemuurlasteks, kelle inimene endas kaotanud on.

Ikka kõik on samal vundamendil, kui Jeesus sama rääkis, et inimene jätaks kõik maha(inimlikkuse) siis kui seda suudetud, toob meis meie Lemuurlase lagedale.
Kui tolteegid rabelesid terve elu et laitmatuks saada, siis selleks et oma Lemuurlus lagedale/esile tuua, teadlik olla, teadmistega olla.

Ma näen seda, et siin ka Kryoni ja nagu iga teisegi vaimse sõnumi puhul saab seda alati inimlikult tõlgendada ja vaimselt tõlgendada.

Inimlikkus näeb lemuurlasi inimlike olenditena, vaim näeb energeetilisi teadlikkuse olendeid, olemeid ja see on fakt, et see kõik on igas inimeses.
Inimene ei jõua lihtsalt sinnani kus Kryon on, eesriie millest Kryon räägib ei kerki, sest inimlikkus on raskelt ees surmatunnini ja üleminek osutub mittekorrektseks.
Kui ta siis sünnibki mingisse kehasse, ei mäleta selline mitte kui mdagi kuna töö duaalsuses ebaõnnestus, siis algab taas puhtalt lehelt, et see vaim endas üles leida, mis/kes on lemuurlane, ehk teadlik teadvus.
Ümbersünni mõiste on ka tegelt inimlik tõlgendusviis segamini löönud.

Just sellepärast räägib Kryon ka Maa sageduse tõstmise vajalikkusest, et inimesed lihtsalt ei tule üle muidu, eesriide taha, vahetades oma igavikulise lemuurlase endas inimliku elu vastu, magades raskelt füüsilises maailmas.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Sitikas



Liitunud: 16 Sept 2007
Postitusi: 3
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Püh Sept 16, 2007 10:14 am    Teema: Vasta viitega

vaatleja kirjutas:
Nad olid hoopis teised olendid võrreldes inimesega, eriti praeguse inimesega. Minu inf on see, et nad on alati olnud aga hoopis teises teadvustasandis, mis/kus oli ka Maa kunagi ja see on ka inimeses ikka veel, sest inimene pärineb tegelikult sealt, energeetiliusest, Vaimust.
Tolteekide:"Inimese maailm on alguse saanud anorgaanilisest". Mida energeetilisema omadustega inimesed, seda lähemal anorgaanilisele ja vaimule ja leemuurlusele.


Mu meelest on nende vanade kuldsete aegadega ja Lemuuria energeetilisusega üks asi kahe silma vahele jäänud. Kui tol ajal oligi nägemine ehk taju laiaulatuslikum, siis mina-teadvust praktilises mõttes ei eksisteerinud. Olemid siin Maa pääl tundsin ennast olevat ühtse organismi osadena, sealt tuli ka tegutsemise jõulisus ja loomulikult ka täpsem taju. Arvan, et taju sulgumine ei ole mitte degeneratsioon vaid lihtsalt minateadvuse (Ise olemise) üks seisundeid. Kui vanal kuldsel ajal (kui erinev väljendist - vanal hallil ajal!) saavutati kontakt ja tasakaal Kõiksusega kollektiivselt - Tolteegid rändasid samuti "linnade kaupa" -, siis uuem aeg lubab igal väiksemal olemil sama ette võtta. Taju laienemise tulemusena on ühtsustunde kasv vajalik ja paratamatu, kuid tõuge laienemisele ei tule praegu enam kollektiivilt.

Mõnes mõttes on meil vähem, kui oli lemuurlastel ja mõnes mõttes rohkem. See, mida nimetatakse minateadvuseks, Iseks või individuaalsuseks ei ole alati negatiivne. Taruorganismi aeg ei ole ju tegelikult möödas, füüsilise keha rakud toimivad samamoodi kui näiteks lemuurlaste suurkogukond. Niimoodi kanname ajalises mõttes varasemaid vaatepunkte paratamatult endaga kaasas, vaid tähelepanu ei ole enam otseselt sellele suunatud. Kes on olnud lemuurlane, sellel on tõeliselt eriline kogemus olla praegu inimene - toetuda pole millelegi peale iseenda otsuste.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Püh Sept 16, 2007 11:54 am    Teema: Vasta viitega

Jah võib küll nii olla. Võttes nüüd tolteekide uuringuid teadvuse vallast, kui inimkond oli vaimule lähemal kunagi, siis nt. praegune mõistuse tasand oli tagaplaanil ja inimest juhtisid vaiksed teadmised, ehk otseside vaimuga rohkem kui nüüd aga nüüdseks on vastupidi, juhib mõistus ja mõtlemine ning vaiksed teadmise on unustatud.
Aga individuaal teadlikkus jääb püsima kui kõik varjandid on kasutusel ehk ka kehatult saab eksisteerida, kuigi jah üks omadus lisandub siis küll, et kui on palju sellisei teadvel kogumeid siis on nad praktiliselt üks, kuna bioloogiline eraldatus puudub.

Tolteekide kohta on üks teaduslik uuring isegi leitud, et need olid mõistatuslikud inimesed kes tulid ei tea kust ja läksid ei tea kuhu. Õpetasid eelkõige Maiadele oma tarkusi ja lahkusid, õpetades ka linnade kaupa lahkumise võimalusi. teised kõrgkultuurid sai ka sama osaliseks.
Üks legend Kesk-Am. kultuuridest räägibki ookeani tagand tulnud valgetest inimestest, mis oli ammu enne Kolumbust, ja need õpetanud kohalikke ning jälle lahkunud. Teine legend räägib taevapoegadest,kes tulnud alla ja õpetanud neid jne.

Mitte minateadvus pole negatiivne vaid bioloogiline piiratud keha ja selle ümbrus mis ka pole negatiivne vaid piirav, jaigastav ja kinnistav, ning kui keha hakkab ninateadvust piirama oma emotsioonide, tungide ja tormidega mida pole vaja vaimule ega teadvusele vaid kehale, siis see sulgeb ja piirab tekitades teadvuse laienemise seiskumise.(tolteekide järgi, kogumispunkt jääb paigale, lastel see veel liigub)
Vaadake kui vabad on lapsed ja kui kinnistunud on täiskasvanud, juba see näitab väheke kuidas bioloogiline duaalne keha piirab.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Sitikas



Liitunud: 16 Sept 2007
Postitusi: 3
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Püh Sept 16, 2007 2:56 pm    Teema: Vasta viitega

Olen vaatlejaga põhimõtteliselt nõus. See, millele püüdsin tähelepanu juhtida on nn kvalitaatiivne vahe ajas erinevate laienenud taju vormide vahel neis tasandeis, kus tajutakse ennast üks olevana (kas rühmas, rahvas, inimkonnas, Maa olemustena või kõiksuses üldisemalt). Praegusel ajal ei toimu vanalaadse teadvus-ühtsus-tasandi taastamine. Vihjeid selle kohta on Krayonilt (vabandust, ei oska täpselt tsiteerida!), Castanedalt, kristluselt, ka teistelt uuematelt ilmutustelt.

Minateadvuse samastamine mõistuse ehk intellektiga ei ole samut päris täpne. Kõige kergem on taolist erisust näha tegude tagajärgedes ehk tagasiside kiiruses. Kollektiivse teadvuse (taru) puhul võeti otsuseid vastu ühiselt, niiöelda pidevalt "sideseansis" viibides ning vastutus tagajärgede eest oli kollektiivne. Ja ärgem olgem sinisilmsed selles osas, et lemuurlased ja teised kõrgema tajutasandi rühmad alati kaugeleulatuvamas plaanis alati õigeid otsuseid tegid Wink Mitte, et see praegugi nõnda ei võiks olla, reeglid on põhimõtteliselt samad. Aga üksikteadvuse (minateadvuse) vastutustase on kõvasti kasvanud ning asi liigub selles suunas, et on juba võimalik enda vigu parandades oma järeltulijate elu helgemaks, mitte kannatusterohkemaks, teha. Karma ehk tagajärjeseos liigub ju nii elust elusse kui põlvkonnas põlvkonda ühtemoodi. Näiteks selline tagasiside on 20. saj lõpust ja meie sajandi alguses kõvasti kiirem kui eelmisel sajandivahetusel.

Krayoni ja tolteekide (siin väikese tähega, üldise traditsooni mõistena) juurde tagasi tulles. Üks asi tundub olevat sarnane. Kui CC väidab, et tavaline inimene astub sõjamehe teele alles sellest võimalusest teada saanuna ja siis kah pikka ponnistamise peale. Krayon teavitab neutraalse siiriku taotlemise võimalusest. Põhimõte on sama - teavitamine teatavast teisest võimalusest. Tavamõistus on võimeline küll neid võimalusi teiste hulgas võrdlusmaterjaline kasutama, kuid nende kasuks otsustamine tundub talle enesealalhoiu seisukohast ebaadekvaatne. Samamoodi on Uue Testamendi info uudne võrreldes Vana T.-ga - jumal polegi kuri karistaja vaid hoopis Armastus.

Budistidelt võiks esitada samasuguse küsimuse: kas Buddha õpetuse kaudu saavutatav Nirvaana on erinev sellest, mida tajusid Buddha-eelsete õpetuste järgijad samas regioonis? Kas hallid ajad (hämarikuteadvuse ajastu) läbinu ja mõistuse aja lõpul elav teadvus tajub ühtsust Kõiksusega erinevas kvaliteedis võrreldes kuldse ehk jumalate ajastu teadvusega.

Märkus. Niinimetatud uputusjärgsed valgustajad, keda võib pidada ka Kesk-Ameerika vaimsete kultuuride alusepanijateks, jäävad ajaliselt hämarteadvuse perioodi, kui meie seisukohast laiem taju oli veel teatud määral säilinud. See oli nagu ettevalmistus ajaks, mil kõrgematest tasanditest saab verbaalses kõnes rääkida vaid võrdpiltide kaudu. Krayoni info ja tolteegi traditsioonile uue suuna andmine on uuema ajastu nähtused ning neil on sarnane lähenemine - pöördutakse üksikteadvuse poole. Ma ei mõtle siin negatiivses tähenduses materjaalsusesse aheldatud mõistuslikku identiteeti, vaid enese- (või selleks võimelist) ja vastutusteadlkku minateadvust.

Tuleb meelde Aatomiku laul "olen väike, kuid mu jõud on suur", sest minus peitub Kõiksus. Võrdluseks tarumesilase väide "olenvõimas, sest meid on palju".
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Esm Sept 17, 2007 12:16 pm    Teema: Vasta viitega

Minateadvus on meil siis ka kui oleme ühes vaiksete teadmistega. Tegelt on inimkond kõikunud või nihkunud vaiksetelt teadmistelt mõistuse kasutamise tasandile ja vaiksed teadmised unund, kuid tegelikult oleks vaja mõlemit vallata teadlikult ja kasutada, siis ligineb asi sõltumatule teadvustamsele endast veelgi ja samajal kui selliseid valdajaid on mitu või palju, siis on iseenestmõistetav ka ühine teadlikkus, teadmised ühis teadvus jne.
Seda on kohata juba praegu siin kuigi väga üksikute isenditega, et nad teavad mida tean mina ja vastupidi kuigi siin tuleb olla piiratud kehas millega siin inimene olla ja võime olla kaugel kuskil ära ikka teame mida me mõlemad või grupiga teame, see ei sõltu enam kehast, keha ei määra elu ega saatust vaid teadlikkus, mis aluspõhjalt/vundamendilt on üks.

Kõrgema tajutasanidga on lood ka sellised, võttes kasvõi mõne UFO informatsiooni, kus ka tuleb välja ühisteadvus aga nad ise on öelnud, et neil on teadvuse areng läinud paljudest asjadest mööda, et küll inimteadvusest kaugemal ja kõrgemal aga mõned asjad puudu, mida on vaja siit uuesti saada v.m.s.
Ühesõnaga seda võib ka inimene teha, kui ta nt. hakkab vaimseks ja jätab maha kõik mida ei pea endarvates vaimseks ka kasvatab pea pilvedesse aga venib kitsaks niidiks, ning saab olema saamtu mõnes lihtsas valdkonnas mis elu võib ette tuua, sest läbiuurimata ja lihtsalt minemavisatud eluosad võivad tagasilöögi tekitada kui areng on liiga ühekülgne, vahet pole kas üles või alla.
Teadvuse valdaja võib käia ja olla ükskõik kus ilma hukkumata, kukkumata ja allakäimise kartuseta.
Piiblis on koht kus Peetrus istub katusel ja tuleb taevast kott kõiksugu loomadega ja hääl ütleb: "söö neid kõiki...", Peetrus: "aga ma ei või, need on roojased...", hääl: "kõik mis jumal puhastanud on puhas.." või teine näide Peetruse katusel istumisest, hääl ütleb: "Peetrus tule katuselt alla nüüd, inimesed ootavad väljas, mine nüüd nendega..".
Head näited, Peetrus oli vaimselt juba katusel aga maailm oli alla jäänud ja ta ei suhelnud sellega vaid püüdles ainult üles.
Vaimne teadlikkus mis lähtub juba jumalikust/abstraktsest taustast, see võib "süüa kõike" ilma et ise langeks ja end kaotaks.

Jah, teadsaamine ongi edasiviiv jõud.
Kui aga puudub teadmine, siis ma võin küll asuda järgima, kedagi, midagi, püüda muutuda, teha teisti jne. aga ma ei muutu, sellest rääkis D.J CC-le palju kui CC tuli jälle hõisates d.J juurde, et on nüüd seda ja toda saavutanud, on muutunud, ütles ikka d.J "sa ei ole muutunud karvavõrdki, oled ikka sama ja sõltud samadest mõtetest ja emotsioonidest", kuna järgmisel hetkel mingi riuka abil tuli see kohe välja.
Ja seepärast, räägib piibel meeleparandusest. Ning Jumala armastus pole saranane inimliku armastusega, ka Kryoni neutraalne siirik kinnitab seda hästi.

Kui jõudakse jumaliku teadvuseni on kõik üks teadlikkus, pole vahet kas kehastume või ei. Kui Jumal ütles "mina olen A ja O ehk algus ja ots, olen elus ja surmas".

Kesk-Am. alusepanijad andsid teadmised ja sideme võimaluse neile kes veel olid enda teadmata ühes vaiksete teadmisega aga puudus kaine, ratsionaalne mõtlemisvõime. Kui vanad nägijad said teadmised siis nad kasutasid seda oma inimlikkuse ja enesetähtsuse ning valitsemise jaoks ega parandanud meelt.
Siis said need lüüa hispaanlaste ajal ja järelejäänud nõiad hakkasid headeks, ning ikka tapeti maha, siis tekkisid uued nägijad ja hakkasid asja teadlikult mõistusega uurima, miks midagi siis ei aita ja leiti neutraalne, leiti sõjamehe tee ja laimatus, ning emotsioonide üle valitsemine, ning enda valitsemine, suund neutraali, seda ei saa tappa ja see viib teadlikkuseni.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Kryon Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory