Ruumivärav :: Vaata teemat - Info pärritolud, geneetline kood ja teadlikkused
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
Info pärritolud, geneetline kood ja teadlikkused

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Vaimsuse alustest
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Teis Okt 03, 2006 5:08 pm    Teema: Info pärritolud, geneetline kood ja teadlikkused Vasta viitega

Ajatult võttes ja ajaliselt võttes.....

Kõigil bioloogilistel isenditel on geeni mälu ja geneetiline pärilikkus.
Teatud liiki isend ei muutu tuhandeid aastaid teistsuguseks kandes oma geenimälu, pärilikkust ja liiki geneetilist goodi.

Nii ka vanemad kannavad oma vanemate infot, sugulaste infot ja praegune inimene nende infot füüsilisel tasandil pärlikkusest sõltuva teadmistega, kui seda üldse mäletavad, saades sellest rääkida kui elust minevikus. Selline info on pikas ajas.

Kui üks keha hukkub, siis on tehtud taas kuskil asemele teine, mis kannab edasi selle pärilikku infot jällegi, mäletades selle geneetilist minevikku.
Tavaliselt ei mäletata midagi ja kui siis inimlikku elu, mis kinnitab pärilikku mälu.
Siit on näha kompakset teadvust, teadvuse helendust, mis saadakse vanemailt, kes selle on omakorda saanud oma vanemailt jne.
Keha omades saab selle abil minateadlikuks aga kõik allub ikka ühistaotlusele, seni kuni suuta murda nii geneetiline mälu, kui ühisvälja taotlus ja mälu, astudes sellest infost kaugemale ja väljudes inimlikust ühistaotlusest, saab hämada kõiksugu inimlikest eludest mida ei pruugi selviisl olemas ollagi.

Kuna ühistaotluse info, on tugev jõud ja hoiab inimteadvusi raskes unes(piiblis ka selline vihje), siis sellist teadvust valdab erakordne laiskus ning seeläbi on hea luua kõiksugu laiskuse õigustamise usundeid.
Neid on enamus usundeid, näiteks selliste tunnused on: n.n inimese ülistamine, inimese juba olemasolev igavene olemus(pole vaja midagi teha ma olen juba igavene), ümbersünni usk, nt. kristlased on juba pääsenud kuna Jeesus tegi mustatöö ära me ainult ootame ega tee midagi, kujude ja puuslike koogutamine, huvitumata tegelikkusest jne.jne on kergema vastupanu tee usundid ja endale õhulosside ehitamine kaduvale vundamendile.
Kuid suur ja lai kerge tee viibki hukatusse.


Viimati muutis seda vaatleja (Püh Juun 08, 2008 5:14 pm). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Püh Okt 07, 2007 6:28 pm    Teema: Vasta viitega

Nüüd veel üks geneetilise pärilikkuse mälu näide(võibolla kauge mineviku suhtes mitte parim näide aga siiski), see on küll väga ligidane mälu, nimelt täna nähtud film"Piksesüda"(olen enne ka näinud aga vaatasin veel).
Kus segavereline noormees indiaani reservaati läks olles FBI agent ja mõrva uurima. ta oli indiaanlastest väga võõrdunud oli ning valgeks end pidada tahtis ning ei tunnetanud midagi oma rahva päritolust, kuid mida kauem seal mõrva uuris, seda rohkem ärkas ta sisemälu, kuni esiisadeni välja, mäletades tunnetamisega ka esiisasi ja nende olukordi.
Ta muutus nendeks ta hakkas mõistma nende olemust, mõtles varsti samamoodi, nägi nägemusi, mille üle indiaani politsei väga imestas, kes temaga koostööd tegi, et kuidas ta näeb, isegi nemad otsivad aastaid nägemusi.
NIng küla nõid pidas teda tagasitulnud ammu hukkunud Piksesüdameks( hea näide geneetilistest omadustest, hea ajastus, valgete juures saadud koolituse näol sai sinna reservaati ja vana mälu olemasolu varjatult, mille koostööl sai ta mõista indiaanlaste tegelikku olukorda oma esiisade geene kandes, nagu see vana nõid ütles talle, selle vana Piksesüdame veri on sinus ja sinust läbi, ehk see poiss oli läbi imbunud indiaani geneetilisest mälust.
Lihtsalt tuli valgete elustiili pahn äära tõsta ja vana sõdalane ronis välja.
See on ka igaühe puhul nii et me hakkame või võime mäletada jumal teab mida ja tõttöelda on see teaduslik avastus ikkagi küllat faktiline tõestus, mida pole vaid üks kord tõestadtud vaid üsna palju.
Tolle poolindiaani poisil oli küll väga lähedal otse isast pärit sugulus aga kui ruttu võib samas oma mälud unustada, kui kasvada muus keskkonnas, samas jälle mäletada kui tulla keskkonda mille unustasid.
Nt. valge võib olla küll indiaanlaste pooldaja, elada nendega aga ta ei muutu nendeks ka siis kui kõike teeb mida nemad, ta jääb teiseks sest tal puudb geneetiline good ja mälu neist.
Ma võiks minna neegrite sekka ja elada Aafrikas kuskil suguharus, olla sõber ja kaaslane, elada nende moodi aga ma ei muutu nendeks sest mul pole grammigi nende mälu kehas, ma ei tunne nende tunnet, mida tunneb aga kui see geen me kehas on.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Vaimsuse alustest Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory