Ruumivärav :: Vaata teemat - Enda kontroll unedes
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
Enda kontroll unedes

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Harjutused Vaimsuseks
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Püh Sept 03, 2006 6:35 pm    Teema: Enda kontroll unedes Vasta viitega

Et ma küll ei ole ettekirjutatud harjutusi teinud, olen teinud vaimu poolt tekitatud ja antud harjutusi. Unede kontrolli alustasin aastaid tagasi aga see ei olnud kellegilt õpitud teadlik kasutama hakkamine, harjutamise eesmärgil, kuna ilmsi elu ei kõlband kuhugi Surprised , asusin unemaailmu uurima.
See oli üks vaimu shest lausa, mida kinnitas minu üllatuseks tükk aega hiljem ilmuvad Tolteegid oma tegudega mu ellu C.C raamatute näol, mille üle röömustasin, et nii kanged nõiad ka sellega eriliselt tegelevad.

Niisiis, mulle kargas see mõte pähe olude sunnil ilmsi, et unemaailmu tundma saada.
Taodeldes ja paludes iga õhtu, et vaim mind juhiks ja õpetaks, mis täpselt uned on ja mismoodi saaks seal korda luua.
Ja et see taotlus ja usk oli pidev, siis hakkasidki asjad end ilmutama ja minu kasuks keerama aga mitte kohe ikka ajajooksul.
Ma hakkasin suutma unedes korda looma. Kui halvad uned tulid, mis enamus ilmsi täitusid, hakkasin ka neid korrigeerima.
Halbadele unekurjadegijatele, kollidele, õudustele jms. astusn lihtsalt vastu ja andsin tappa või tapsin ära, kuid oli ka nii õudseid asju, et põgenesin, palju kordi, väga palju, kuid ikkagi järgmistel ja järgmistel kordadel uurisin võimalikult palju nende põhjusi (see oli alguseks ja edasi mineksuks lihtsalt vajalik).

Üheks põhjuseks oli ka see, et ei kartnud surma, kuna ilmsis polnudki põhjust elada, polnud midagi kaotada ega võita, polnud eesmärki jne.ma ei hoidnud siin maapeal ühestki väärtusest kinni, sest väärtusi polnudki, seega tekkis iseeneslik lahtilaskmine kõigest, sisedialoogi peatumine, maailma peatamine ja kogumispunkti sissepoole liikumine.
Mida sügavam sissepoole liikumine seda rohkem viib väljumisele tundmatusse, eimiskisse kuni sellest läbi, see on nagu Galaktika keskel olev Must Auk, mis kõik neelab, vat see on ka inimeses, mis piiblis on nõelasilm ehk Ruumiväravaid Wink .

Vaim vastas sellega ajajooksul, et tappa polegi enam vaja unedes, et need olidki mulle selleks, et õpiksin neid võitma, mõistma ja kogema.

Siis hakkasin tähele panema, et teatud olukorrad, mis ilmsi tekkisid, sain neid teadlikult vastupidiseks keerata, sellele mida uni ennustas.
Ma harjutasin pingsalt paralleelselt ka seda tähelepanu, et enamus suurunesi ja selgeid unesi meelde jääks, et kui ilmsi tuleb sarnane olukord, siis käitun teisiti ja see toimis.

Olid ajad kus ka neid unesi üles kirjutasin ja siis sinnapaika jätsin ega lugend kordagi neid, kuid üleskirjutamine oli nagu enda kinnitamine meeldejätmiseks.
Siis vahelduva eduga hakkasin kurje jõude lähemalt uurima, nendega tutvust sobitama ja tundma õppima.
Lõpptulemus oli, et need polnudki kurjad, vaid inimese enda viltused teod päeval, või mured, või kellegi pahateod ilmsi, ja ka anorgaanilised olendid unes, kellede energia on inimesele sobimatu, tekitades sel puhul hirme.

An.olendid käitusid küll unes inimkujudena vahel, ent mitteinimese kombel, neid asusin eriti uurima ja need mind.
Unesi saatis alati mingi tramburai need ajasid mind taga või siis, tekitades mingi seletamatu õudustunde(paljud inimesed on seda kogenud)
Kuni hakkasin ajajooksul nendega suhtlema, kord eest ära põgenedes ja jälle tagasi minnes, koguni neid küsitlema asudes jne.jne.
Aja möödudes need hakkasid ise endi teist nägu näitama ja minu võitlushimust/teadmishimust huvituma, et pakkusid omaltpoolt väga kummalsi võimalusi ja nende energeetikat teadvusse, nende läbipääsu väravat sinnapoole ja loomulikult paralleelselt teadvuse ja enrgeeetilised rännakud.
Nad ei öelnud kunagi mida ma peaks tegema, pidin kõik ise ära arvama ja õppima. Haakisin end ühele taha kord ja see oligi see, millele nad vihjasid, see viis mu nende poolele aga mina seda siis ei teadnud kuhu ma satun, kuid sain teada.

Mida enam vaim minust inimlikke hirme välja peksis selliste olendite abil, seda enam anti juurde teadlikkust kuidas toimida ja mida vaja on teada.

See oli lühim näide mismoodi Vaim õpetab. Ja seepärast et vaim annab põhivundamendi, kui me laseme muidugi, siis me enam muud täiendust ei vaja juurde eraldi, kuid tähele tasub kõike panna ka väljast.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Laup Jan 06, 2007 12:55 pm    Teema: Vasta viitega

Mis on need tingimused või eeldused, mis loovad võimaluse rännakute tekkimiseks? Mina tunnen selliseid variante: igapäevase teadlikkuse arendamine, meele puhtus, iseenda jälgimine,inimese omapära, teadvuse liikuvus, uinumise asend. Kas on niimoodi, et teadlikkuse suurenemisel ja avardumisele kaasnevad ka rännakutele sattumised, et kehtib pakett "kaks ühes". Ma ei taha rännakutele sattuda, ma ei ole selleks valmis, ja mõnda aega see taotlus toimis, aga nüüd ma olen vist "valsuse kaotanud" . Ma tahaksin toimetada pigem ärkvel. Rännakutele sattumised on mul toimunud mõnikord väga rahulikult ja mõnikord väga intensiivselt, aga ma ei ole lubanud ennast kuhugi edasi sattuda, kui see toimub intensiivselt.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Laup Jan 06, 2007 5:58 pm    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Mis on need tingimused või eeldused, mis loovad võimaluse rännakute tekkimiseks? Mina tunnen selliseid variante: igapäevase teadlikkuse arendamine, meele puhtus, iseenda jälgimine,inimese omapära, teadvuse liikuvus, uinumise asend. Kas on niimoodi, et teadlikkuse suurenemisel ja avardumisele kaasnevad ka rännakutele sattumised, et kehtib pakett "kaks ühes".


Tegelt polegi otseselt tingimusi, küll aga eeldused, kaasasündinud omadused, mida paljud inimesed kannavad aga see ei vallandu, või vahel harva, lihtsalt sellepärast, et inimlik keskkond surub liigselt oma ühistaotlust peale, teine asi on hirm või pelgamine seda veel kogeda ja oleneb kogemuse variandist, siis lükatakse ja alateadlikult taotletakse see ruumiava endas kinni, kui siinse elu jaoks ka mõttetu ja kõheda omaduse.
Teadvuse avardumine, on abiks kui rännakul olla, kuna tavaliselt, ei osata seal midgi teha. Teadvuse avardumine lisab ka isiklikku jõudu ja teadlikkust mis toimub ning rännakute sisu on mõttekas ning kohanemiseks teises keskkonnas mida sinne tasand ei kasuta jne.
Kuid seda ei pea tingimata tegema, kui on tunne et siipool on tegemist. Nõidadel ei käinud ka paljud neist üldse kuskil, olles varitsejad siinpool ja toimetasid siin.
Nende avardunud teadvus aga aksepteeris neid kes rännakul käisid, mida tavamaailm ei tunnista, siis nemad arvestasid sellega 100%.


Tsiteerin::
Ma ei taha rännakutele sattuda, ma ei ole selleks valmis, ja mõnda aega see taotlus toimis, aga nüüd ma olen vist "valsuse kaotanud" . Ma tahaksin toimetada pigem ärkvel. Rännakutele sattumised on mul toimunud mõnikord väga rahulikult ja mõnikord väga intensiivselt, aga ma ei ole lubanud ennast kuhugi edasi sattuda, kui see toimub intensiivselt.


Jah, selline eneskontroll on kasuks, ei maksa minna kui hinges on abakindlus, see pole käsk, pigem kogemus, mis tabab tavaelus päris hulga inimesi, kui puudub teadlikkus ja siis võidakse sinna äraeksida, kuna teadvus pole selleks kohanenud.
On juhuseid küll, mida meditsiin on tuvastanud, et heast peast on surnud terved ja ka noored inimesed, lahangul ei leita ühtki viga, millekätte surra.
Väga sarnane just ränakule mis on iseenesest tulnud ja viinud inimese kaugusse kust polegi tagasiteed enam, sest teatud piri ületusel tuleb, eriti teadmtutel surm.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Laup Jan 06, 2007 8:10 pm    Teema: Vasta viitega

Jah, ma olen sellega nõus. Aga minu häda on selles, et ma ikkagi satun kuigi ma ei taha... Rolling Eyes
Kas ma peaksin enda tähelepanu alla võtma oma inimliku poole, seda aktiivsemalt teostama, siduma ennast maaga, et keha ei kannataks liiga tugevate muutuste käes...? Kuigi ma tunnen, et ega ma saadud kogemusi ja teadmisi kaotada ei saa.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Laup Jan 06, 2007 8:25 pm    Teema: Vasta viitega

Ma saan aru sellest sattumisest siis kui ei taha, sest ma ise olen see kes satub juba teisme east rännakutesse pidevalt. Ma ka ei tahtnud, olid ka sellised ajad.
Et see iial järele ei jäänud, siis läksin asjaga kaasa, kuna ma ei leidnud lahendusi. Need sensiitiiv/nõidade pakudud sool, pihkakristid, meieisapalve jms nänn, ei mõjund üldse. See oli liiga inimlik ja tühine tundmatute jõudude vastu.
Taotlus, et ma surma ei saaks oli ka kaasas kui ma sellisest asjast nagu taotlus midagi ei teadnud, ometi kasutasin just seda.
Ja sama võib ka vastupidi kasutada, taotleda, et rännakuid ei tekiks.
Mind hakkasid need asjad varsti hoopis huvitama, et milles siiski asi, mis asi see on mis selviisil peale tükib.
Aga võibolla kui ma poleks tahtnud rännata ja endas hakanud taotlema selle kadumist, võibolla siis ma ka ei rändaks ammuilma enam. Wink
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Laup Jan 06, 2007 8:50 pm    Teema: Vasta viitega

mhm, eks ma arvesta siis selle võimalusega, et need ei lakka. Aga rändama ei ole ju mõtet minna lihtsalt niisama uudishimust. Nagu ma aru saan, saab seal kasutada tavamaailmale mitte omaseid tasandeid, et laiendada oma teadvust. Minuga on niimoodi, et mul olid enne teadmised raamatutest ja siis tulid kogemused.
Ma ikka ise olen seda vist taotlenud oma uudishimuga...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Laup Jan 06, 2007 10:10 pm    Teema: Vasta viitega

"Laialt" ja teatud nurgast vaadates on inimühiskonnas sensitiivne valdkond ka selleks, et anda inimestele siiski mingi võimalus tegelda millegiga mis pole ainult materialistlik. Sensitiivsus pole kaugeltki Vaimsus, kuid on natuke vähem materialistlik materialismist. Ta jääb inimlikkuse piiridesse ja ei nõua inimeselt selliseid eluohtlikke manöövreid nagu Vaimsus. Ka sellepärast olen ma püüdnud olla tagasihoidlik, alati hoiatav ja isegi inimlikkuse lahendusi pakkunud - otsige endale midagi inimlikult või sensitiivselt meeldivat ja kõitvat, et teie tähelepanu oleks sellega seotud ja seega kaitstud. Ma ei hakka soovitama inimestele neid eluohtlikke "mänge" ega luba endale läheneda selle eest vastutamisel. See millest ma rääkinud olen Vaimsete võimaluste osas, on seega vaid teatavaks võtmiseks ! Selle teatavaks võtmine on väga tagasihoidliku ja piiratud vihje andmine inimesele ja kaudselt inimühiskonnale, et oleks midagi millest kinni hakata siis kui Vaim "ise" inimest ja kaudselt inimühiskonda peaks puudutama.

Inimlikkus on eksistentsi osa omas sageduses, tasandis, kogumispunkti asendis, mis on kookoni osa, kotka emanatsioonide osa, kõiksuse osa ja Vaimu osa. Me ei lõika midagi Vaimust välja sest sellest väljapoolset pole. Vaim ei tähenda konkreetset sagedust, tasandit ega kogumispunkti asendit. Vaisete kõrguste poole, valgustumise, virgumise ja Vabaduse poole kujuneja jaoks on sagedused, tasandid, puhtused, valged jõud, kogumispunkti asendid, kuid mitte Vaimu "enda" jaoks ! Kui Castaneda nõiad kolmandasse tähelepanusse jõudsid, kadus nende kogumispunkti asend ja kogu kookon lõi helendama ning kadus ka see !!! Vat nii Vabanesid nad. Ja kujutage ette kui keegi neist tuleks kogumispunkti asendisse tagasi selle investeeringuga mida ta saavutanud on, siis milliste sagedustega, tasanditega, puhtustega, kõrgustega, valgustega jne, saaksime teda piirata "?". Kui ta tuleks, siis oleks ta see kes on tulnud selleks kes ta parasjagu on - lihtsalt üks väljavõte kõigest oma saavutatud terviklikkusest ja koguolemusest.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Püh Jan 07, 2007 11:45 am    Teema: Vasta viitega

Ma olen täiesti parandamatu Very Happy ja küsin edasi

mis on tähelepanu, kas seda saab energeetilisest aspektist seletada ?
mikspärast on inimlikel tasanditel tähelepanu kaitstud aga rännakutel mitte?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Püh Jan 07, 2007 12:58 pm    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
mhm, eks ma arvesta siis selle võimalusega, et need ei lakka. Aga rändama ei ole ju mõtet minna lihtsalt niisama uudishimust. Nagu ma aru saan, saab seal kasutada tavamaailmale mitte omaseid tasandeid, et laiendada oma teadvust. Minuga on niimoodi, et mul olid enne teadmised raamatutest ja siis tulid kogemused.
Ma ikka ise olen seda vist taotlenud oma uudishimuga...



D.J ütles kord C.C-le, et "sa oled rohkem rännanud tundmatusse kui meie nõiad kokku aga kui puudub teadlikkus, siis se võrdub samaga kui pole üldse midagi kogenud.
Niisama minek tavaliselt ei õnnestu, see tuleb kas kogemata või seda ajaviitkes proovides, see kas viib meid kuskile vahekotta, või eksime ära, nagu C.C kippus sinna kinni jääma ja nõiad teda tagasi tooma, sest tal puudus teadlikkus, võimed olid päris head aga ometigi mitte mingit teadlikkust mitmekordsetest kogemustest, sest puudus tal ka igasugune tealik taotlus, selles vallas ja d. J hoiatas teda alati ta ülijulguse pärast, mis on teadmatuse tunnus ja selle tagajärg oligi alati see, et teda tuli tagasi tuua.
Paljus ei tehta ka vahet kehavälisel kogemusel ja energeetilisel rännakul. Kehväline kogemus eiu pruugi olla e.rännak.


Tsiteerin::
mis on tähelepanu, kas seda saab energeetilisest aspektist seletada ?
mikspärast on inimlikel tasanditel tähelepanu kaitstud aga rännakutel mitte?



Tähelepanu on sama reaalne nagu siin tavelus, kus igapäev liigume, tunneme, kogeme, näeme, katsume jne.
Mis tunne on meil siin olles, on teises tähelepnaus sama aga mitte siinse tundena, me tajume teistmoodi aga kõik on sama reaalne. Unenäotähelepanu ja unes tajumise tunne on juba teistsugune kui ärkvel olles.
Suurem osa unedes me ei tea siinsest midagi ja oleme unenäotähelepanus sama reaalselt kui siin ärkvelolles.
Iga kogumispunkti asendi nihe omab uut tähelepanu.

Inimlikul tasandil on ühistaotlus, ühisväli, kokkuleppeline maailm ja isiklik siinne esimene tähelepanu, mis moodustab kaitsva kookoni.
Mis kookoni tajust väljapoole jääb on sel puhul tundmatu ja ühistaotlus, seda ei tunnista ega aksepteeeri, oleme nagu kappis ja kui ust avame, on seal tundmatu mida pole kohanud.
Rännakutel on kaitseks taotlus ja teadlikkus oma asukohast, oma tegemistest ja sellest, et mitte inimlik eismene tähelepanu pole kogu maailm, vaid see on mõõtmatult suurem.
Seda mõõtmatust esimene tähelepanu oma piiratusega ei taju, ei kujuta ette, ei tunne ega otsi/vaja seda.
Rännakud on inimkookonist välja, kus kaob inimlik maailm, millega pole midagi seal teha.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vabadus
Külaline





PostitusPostitatud: Püh Jan 07, 2007 1:40 pm    Teema: Vasta viitega

Ehk võib unenäotähelepanu ja tavatähelepanu vahele sellise võrdusmärgi panna, et täpselt nii palju, kui siinpool olles suudad mäletada unenägudes toimuvat, suudad unes tajuda tavareaalsuses tegutsemist.
Tagasi üles
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Püh Jan 07, 2007 4:33 pm    Teema: Vasta viitega

kas unenäotähelepanus paneb igaüks vastavalt enda kujundlikkusele/selle puudumisele omale maailma kokku või eksisteerib ka seal mingisugune ühine väli, mida kõik need, kes kondavad teises tähelpanus ühiselt loovad. Kas seal ei eksisteeri sellist kaitset nagu on siin, maailmas, tänu paljude inimeste ühistaotlusele. Kas koosunenägemises lepitakse kokku, et nihutame oma kogumispunkti alla, taha, vasakule ja siis hopsti, saame kokku Smile.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Püh Jan 07, 2007 7:26 pm    Teema: Vasta viitega

vabadus kirjutas:
Ehk võib unenäotähelepanu ja tavatähelepanu vahele sellise võrdusmärgi panna, et täpselt nii palju, kui siinpool olles suudad mäletada unenägudes toimuvat, suudad unes tajuda tavareaalsuses tegutsemist.



Teatud mõttes võib see nii olla, kuid nt. inimesed kes kunagi oma unesi ei mäleta, või mäletavad osaliselt, siis tavatähelepanus võivad mäletada palju asju või siis mitte.
Nt.ma hakkasin oma elu kontrollima unesi kontrollides, kuna seal paistis asi küll sümboolselt tihti aga ometi selgemalt kui ilmsi, kus ei märganud või mäletanud vastvaid asju, uni aga selle välja tõi.
Kuid samas ka unes ei mäleta asju, mis seal keskonna moodustavad ja mida hetk tagasi tehtud sai, kuid samas selge une korral jääb kogu uni meelde üsna detailselt ka need asjad mida ilmsi tähele ei pane. n.n keskonna detailid, mis ei vääri tähelepanu võivad unedes tähelepanus olla.
Tavaliselt mäletatakse esimest tähelepanu rohkem kui unenäotähelepanu, sest siin tahkestunud ja ühistaotluses elav keha, koos teadvusega, on liigselt raamitletult siinpool, kuid me ise võime end arendada teistsuguseks.
Kuid samas mäletamisega on küll sedasi, et mäletame põhiliselt seda, kuhu suunasime tähelepanu ja mis taotlustel elame, sellest ka rohkem mäletame kus asub meie tähelepanu.
Kui vaadata oma päeva tagasi, mäletame põhisündmusi kuhu rakendasime otsest tähelepanu, me ei mäleta tihti sedagi mida me sõime hommikul või palju muud sarnast, sest see on teisejärguline nt. sellele, et korralikult õigel ajal tööle või kuhugi sinna saada, kus me tähelepanu asub pidevalt ja üheselt.
Eks unenäotähelepanu võib samuti toimida, mida me unes tähtsustame ja millel on tõsi taga või väärtus, see jääb paremini meelde, samas need ei pruugi olla seotud alati päeval toimunuga vaid tähelepanu suund on ka unes mäletamise aluseks.

sofie kirjutas:
kas unenäotähelepanus paneb igaüks vastavalt enda kujundlikkusele/selle puudumisele omale maailma kokku või eksisteerib ka seal mingisugune ühine väli, mida kõik need, kes kondavad teises tähelpanus ühiselt loovad.


Jah, seda kindlasti aga nagu ka d.J kinnitas on unenägudes an.olendeid, neid isloomustab meie unepildis mittesobiv element, ebamaise või segase asjana, kujumuutvate objektidena jms.
Uned pole kõik teisetähelepanu looming meis, ehk siis esimese tähepenuga teises saab olla, kuna see pole veel inimeseribast väljas, kuid seal on palju rohkem võimalusi kui ilmsi ikkagi.
Ja ka on/võib olla teises tähelepanu ühisväli, sest kui kuulata inimeste unenägusi, siis neist kõlab läbi väga sarnane taust.
Nagu oldaks minu unesi nähtud või vastupidi, keegi räägib minu unedest Very Happy . Inimesena saadab meid ka unedes ühisväli.

sofie kirjutas:
Kas seal ei eksisteeri sellist kaitset nagu on siin, maailmas, tänu paljude inimeste ühistaotlusele. Kas koosunenägemises lepitakse kokku, et nihutame oma kogumispunkti alla, taha, vasakule ja siis hopsti, saame kokku .


Unes on kaitseks me keha, mis siin magab, sest unenägu ei ole siit ära, vaid kehas kus on teadvus ja e.keha, seega kaitse on siinpoolnest pärit. Kaitse kadumine võib kergelt tekkida juba teadvuse rännakus ja kaob täiesti e.rännakul, kus sinne keha ei ole enam pidur, ankur, see laseb maast lahti ja me oleme sellest eraldi.
Kaitse on siis vaid teadlikkus ja taotlus.
Koosunenägemisel loeb see millest me teadvus lähtub, kui palju ja milmoel.
Nt. uutel nõidadel oli ühistaotlus, teadlikkus üksteise tasemetest, energiakogustest, tegevusest ja see käis nende n.n programmi.
Meie elus puuduvad sellised inimesed, kuna enamus vaatab erisuunda ja puudub koostöö, aeg, keskkond mis oleks piisavalt vaba ühiskonna survest jne, see oli aga nõidale olemas.
Kuid muidu kui on ühine väl nt. mõnede inimeste vahel kel on vastavad omadused, siis võib kokkuleppel kohtuda, siis võib see õnnestuda.


Viimati muutis seda vaatleja (Esm Jan 08, 2007 9:16 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tom



Liitunud: 26 Sept 2006
Postitusi: 326

PostitusPostitatud: Püh Jan 07, 2007 9:18 pm    Teema: Vasta viitega

vaatleja kirjutas:
Teatud mõttes võib see nii olla, kuid nt. inimesed kes kunagi oma unesi ei mäleta, või mäletavad osaliselt, siis tavatähelepanus võivad mäletada palju asju või siis mitte.

Tegin avastuse, et unenäo meelde jätmine sõltub keha energiast -kui olen väsinud siis ei mäleta unesid. Aga näiteks hommikuti, kell 5-7, siis kui keha on puhanud, jäävad unenäod väga selgesti meelde.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Esm Jan 08, 2007 9:03 pm    Teema: Vasta viitega

Jah siis kui olla väsinud, siis keha lõtvub, tekib teatud seiskumine mis ei vii sinna ega tänna ja uned ka ei mängi rolli.
Kui aga ületada teatud piirid, siis võib keha energia vajuda n.n teispoolse piirile ja algavad erilised, värvilised uned, teadvuserännakud ja ka energeetilised rännakud võivad tekkida kui piir hakkab ületama tavamaailma sagedust.
Kahel viisil on võimalik sügavuti minna, kas suure energiakogusega või praktiliselt energiata.
Ning kõige enam muidugi inimese omapära mis igaühel on, mõned ongi sellised kes unesi ei näe, kord tundsin sellist inimest, kes kunagi und ei näinud.
Aga hommikute kohta ütleb ka meditsiin, et inimese organism on kõige nõrgem 3-5-ni kandis ja d.j lisas et samal ajal ka õhtul.
Seda on tunda ka, et 3-5 õhtul tekib unisus, jahedus,vaikne olemise olek jne.
Omast kogemusist olen tundnudki et läheb ka 7-ni päris tihti, nii õhtul, kui hommikul.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Teis Jan 09, 2007 7:20 pm    Teema: Vasta viitega

Kas see on ainult meie inimlik pool, mis vajab lohutust, toetust ja tunnustust?
Ja kui me seda pakume, kas me siis toidame inimlikkust...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Teis Jan 09, 2007 7:53 pm    Teema: Vasta viitega

sofie kirjutas:
Kas see on ainult meie inimlik pool, mis vajab lohutust, toetust ja tunnustust?
Ja kui me seda pakume, kas me siis toidame inimlikkust...

Jah see on meie inimlik osa.
Ja kui me seda pakume, siis olenevalt meie inimlikkusega samastamisest kuni Vaimsuseni on tasemed sellised:
1. me toidame seda
2. anname järele sellele
3. õpime sellest enamat võimalust kui Vaim elu vahendusel meid arendab
4. kasutame seda vahendina ja/või anname oma inimlikkusele kontrollitult seda mida ta vajab, et olla ja püsida piisavalt töökorras.
5. kaasa arvatud punkt 4 ja et anda Vaimule väljendus, elu, isik, paljususes olemise võimalus jne.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Reede Jan 12, 2007 11:11 am    Teema: Vasta viitega

seesama kirjutas:
sofie kirjutas:
Kas see on ainult meie inimlik pool, mis vajab lohutust, toetust ja tunnustust?
Ja kui me seda pakume, kas me siis toidame inimlikkust...

Jah see on meie inimlik osa.
Ja kui me seda pakume, siis olenevalt meie inimlikkusega samastamisest kuni Vaimsuseni on tasemed sellised:
1. me toidame seda
2. anname järele sellele
3. õpime sellest enamat võimalust kui Vaim elu vahendusel meid arendab
4. kasutame seda vahendina ja/või anname oma inimlikkusele kontrollitult seda mida ta vajab, et olla ja püsida piisavalt töökorras.
5. kaasa arvatud punkt 4 ja et anda Vaimule väljendus, elu, isik, paljususes olemise võimalus jne.


Kuhu jääb kõige selle juures süda? Minu tajude järgi on toetamine südametsakra tegevus. Ja kui sa juba näed südamega, siis ei ole võimalik sellest lähtuvalt mitte tegutseda.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Reede Jan 12, 2007 12:51 pm    Teema: Vasta viitega

Kõike seda saab teha ka südamest. Inimlikkus saab olla südamega ühene ja toita oma inimlikkust südamest ja kõikehõlmavalt. Vaimu õppetundides saab samuti südamega inimlikkust toita ja seejärel südamest muret tunda, kaasa tunda ja haletseda sellest millest inimlikkus ilma peab jääma. Ja Vaimne "inimene" saab oma inimlikkuse kui vahendi abil genereerida "oma" Vaimule seda inimsele võimalikku südamlikkust. Vaimne "inimene" kui Vaimu vahend, väljendaja ja osasaja on Vaimu "enda" olemus vahendis ja seega inimlikust südamest saab osa "tema ise". Kui meie õpime enda inimlikkust kasutana vahendina, maskina ja kontrollitud narrusena, ei õpi me vahendi alusena mitte näitlema - mängima mingit elu rolli, vaid leidma endas teadlikult üles "taas" inimlikud omadused, käivitades need ja olles ise need, kuid selle vahega, et erapooletu ja neutraalne kõrvaltvaataja kogu oma vaiksete teadmistega ei kustu !
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Reede Jan 12, 2007 3:27 pm    Teema: Vasta viitega

seesama kirjutas:
Vaimne "inimene" kui Vaimu vahend, väljendaja ja osasaja on Vaimu "enda" olemus vahendis ja seega inimlikust südamest saab osa "tema ise".


Jah, just seda ma mõtlesin.

Ja kui see nii on, siis miks ta peaks sahmerdama inimlike maskidega ja narrustega, kui tema südametegemisi kannab vaim. Siis saab kontakteeruda ka teise inimese südamega vaimust lähtuvalt. Ma olen seda kogenud, see on teistsugune kvaliteet. Võibolla me räägime samast asjast, aga mina ei oska ennast väljendada, leida õigeid sõnu.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Reede Jan 12, 2007 3:59 pm    Teema: Vasta viitega

sofie kirjutas:
seesama kirjutas:
Vaimne "inimene" kui Vaimu vahend, väljendaja ja osasaja on Vaimu "enda" olemus vahendis ja seega inimlikust südamest saab osa "tema ise".


Jah, just seda ma mõtlesin.

Ja kui see nii on, siis miks ta peaks sahmerdama inimlike maskidega ja narrustega, kui tema südametegemisi kannab vaim. Siis saab kontakteeruda ka teise inimese südamega vaimust lähtuvalt. Ma olen seda kogenud, see on teistsugune kvaliteet. Võibolla me räägime samast asjast, aga mina ei oska ennast väljendada, leida õigeid sõnu.
Jah me räägima samast asjast, kuid kui sellest vaadelda ainult välist kujundlikku ja materiaalselt liikuvat külge, siis võib see paista tavalise sahmerdamisena Very Happy. Me võime piirid panna sinna milleni välist tegevust veel ei ilmne, kuid me võime ka piire mitte panna ja siis on sisemine ja välimine üks !
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Reede Jan 12, 2007 7:05 pm    Teema: Vasta viitega

Segadusse ajab see, et alguses tuleks enda juures leida inimlikud tasandid ja motiivid, panna need esialgu kõrvale, vaadelda ennast kõrvalt, siis avada uks Vaimule, kui ta koputab, siis lasta sisse ja siis võtta kasutusele jälle inimlikud vahendid. Kogu selle protsessi käigu võib täitsa vabalt mööda vaadata sellest, et võibolla on vaim juba käinud ammuilma su juures, su uks on olnud lahti kogu aeg.
Very Happy noh, see võib ka olla minu ego, mis praegu kõneleb, aga see ei pruugi nii olla.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Reede Jan 12, 2007 7:25 pm    Teema: Vasta viitega

Inimlike tasandite leidmine on enda tundmaõppimine, see on see mida enamus inimesi ei tee ja astub alati samasse ämbrisse, mida juba esivanemad tegid, sest puudub enese kontroll ja tundmine.
Kui inimene õpib ennast tundma, on kogumaailm tuntud/võidetud(üks budismi moto), seda suureks kasvav inimene aga ei tunne, ei tunne ka enamus täiskasvanuid ja seega järgivad ühkondlikku kokkuleppelist maailma korraldust, küsimata/uurimata miks nad üldse seda loomulikuks ja iseenesest mõistetavaks peavad ja inimlikke asju ajavad, kui sellist küsimust ei teki, ei teki ka huvi enda tundmise vastu ega sellise küsimuse vatsu ega ka vastuste vastu ja tekibki masinlik inimlikkuse/kokkoleppelise ühistaotluse järgimine ja enda mittetundmine isegi inimliku inimesena mitte.
Vaim koputabki kõigile, keegi ei jää ilma aga enamus ei tutvu ega huvitu sellest, sest inimlkkus on nii tähtsal kohal, et vaimne asi tõlgendatakse sellest väljapoole ja absurdseks, "eisaa ollaks".
Kui me tunneme siiski selle koputuse ära ja hakkame uurima, siis me kasutame inimlikke vahendeid teadlikkusega mitte huupi, vaid vahendina niikaua kui siin eksisteerime, mitte ei ela nendele/sellele inimlikkusele, et äraelada, et siis on kõik jne.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
axel



Liitunud: 6 Märts 2007
Postitusi: 24

PostitusPostitatud: Esm Dets 03, 2007 11:57 am    Teema: Vasta viitega

Minul oli nii, et endast sain unedes teadlikuks täiesti juhuslikult. Tekkis lihtsalt ühel suvalisel hetkel pisut teistsugune tunne, kui tavaliselt. See tunne oli mulle nagu märguandeks. Selle tundega tulvas minu unenäkku justkui rohkem teadlikust. Ilma selleta ei ole see võimalik, et saad endast teadlikuks.

C.C raamatus Kotka And oli sellest õrnalt juttu, et mingi osa meie teadlikusest säilib ja see tuleb unenäkku kaasa ja sellest saabki unenäotähelepanu.

Usun, et igaüks tajub selle otsekohe ära - selle erilise tunde. See väike teadlikus võimaldab sul esiteks kahtluse alla seada selle, et kus sa nüüd oled kas unes või ilmsi. Mina kontrollisin alati enda olekuid püüdega tõusta lendu. Nii kui see õnnestus sain aru, et olen unenäos. Toimus minu teadvustumine. Samas ma ei oska kuidagi seletada, kuidas mulle selline teadlikkus unenäkku tekkis. Ilmselt on see taotlusega seotud. Mina ise unes ei ole seda kunagi saanud enda tahtega esile kutsuda teadlikult, sest ei ole ju teadlikust unes. See tuleb kusagilt väljast mulle unenäkku järgi ja unes olles alles muudab mind teadlikumaks ja peale seda tekkib mul võimalus seda kasutada. Selised hetked on aga kahjuks väga lühikesed. Mina ei ole neid kunagi suutnud tahtlikult pikemaks venitada, kuidgi olen sellest ise väga huvitatud.

Igal õhtul sisendan endale, et pean unes üles ärkama ja teadlikuks saama endast. Tean, et selleks kulub aega. Need taotlused ei hakka koheselt toimima. Ilmselt on ka siin vaja lisaenergiat. Usun, et ikkagi on pidevad sisendamised need, mis lõpuks edu toovad. Proovige kõiki nippe, millest C.C raamatud räägivad. Asetage jõekive nabale, mõelge naba ümbrusele, tunnetage seda. Püüdke olla õhtul vait, ärge muretsege, lõdvestuge. Ei tasu kõhtu liiga täis süüa- juua. Ärge kuulake radiot ja vadake telekat. Viibige rohkem vaikuses. Visualiseerige endale lendamist ja sellega tekkivat lendamise tunnet. Proovige visualiseerida näiteks seda, et hõljute enda voodi kohal. Minu arust on just lendamise tunne oluline või et hõljud. Keskkond peab olema ikka väga vaikne ja rahulik. Sobivad ajad on hilisõhtu või varajane hommik siis on maailma inimeste tähelepanu une tõttu mujal ja iga üksikindiviid saab selliste asjadega paremini tegeleda.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Harjutused Vaimsuseks Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory