Ruumivärav :: Vaata teemat - Märgid
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
Märgid

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Sensitiivsus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Püh Veeb 18, 2007 12:41 pm    Teema: Märgid Vasta viitega

Ilmselt on paljudel mulje, et siin foorumis muudkui nüpeldatakse maailma Very Happy .
Kuid varsti saab see maailm ilma siinse nüpeldamiseta selle osaks nagunii.
Muutused, mis tulevad on trastilised. Ei mingit sõda ega tapmisi, kuid vana energia kandjad saavad hukka, või veavad end vaevu raskelt kannatades välja, kuna uus mis ilmneb on sellistele väljakannatamatu paraku, mille märke on näha juba praegu ja küllalt palju.

Kuid palju noori tervitavad seda uut, mitte kõik aga paljud.
Eriti uue energia kandjad. Kõik see mis on praegu ausees kaotab mõtte ja väärtuse.
Jeesus ütles:"ma tulen kui varas öösel, kui veel ei ole valge".....
See on juba sees, see on imbumas igalepoole.
"Pange päeva tähele", "kui pungad puudel, siis on kevad tulnud".(piiblist)
Need märgid on juba väljas.
Nüüd aga lohutuseks sensitiivsusele. Nemad on kah märgid, ilma nende ilmumiseta ei oleks märke väljas.

Nemad on vahendajad ja teeviidad vaimu tulekule, seepärast neid nii palju ongi. Nad on inimlikule inimesele abiosutajad ja vaimu ilmnemise näitajad, et inimene pole vaid keha, on ikka palju rohkem.

See mis nad räägivad on õige, vahet pole kas raha eest või ilma. Kuid nad on siinpoolsed teeviidad võimekamasse, kus nad ise ei asu, jäädeski teeviitadeks.

Nt. Indigo teadvusega lapsed ei pea sensitiivid olema, sest nad sünnivad juba uue teadvustasandiga. Ühiskond muidugi eirab neid ja alandab aga neid kasvab järjest peale. Vanale energiale on nad võõras nähtus ja ei sobindu sellesse.

Kõik on vajalik. Nõidade ja sensitiivide aeg peab olema, vanade väärtuste ja loodu mõistmine ja uuesti väärtustamine, päevavalgele toomine on õige tegu aga selleks, et need ühel päeval lõplikult maha jätta, kui tõeline väärtus vanas energias ja seda teadvustamisega kui endise tasandi tippvõimalust inimeses, sest uus mis tuleb, ei ole sel tasandil, see on hoopis muul tasandil, kus agressiivse looduse väärtustamine muutub mõtetuks ja seda hakatakse säilitama kui ajalugu, seda mõistagi lõhgkumata.

Uute energiate tulekul, on piiblis Jumal öelnud "ja mina rullin vanamaailma kokku kui vaiba ning istutan asemele täiesti uue".
Kõik pisidetailideni muutub teiseks.

Aga vaimse ärkamise aeg ja tunnused on sensitiivid, teadmainimesed nõiad, mis olid pikka aega kui mõttetu nähtus maha jäetud, unaruses, kui väärtusetu, teadmata et see on siiski üks uks vabamasse teadvustamisse ja inimese enese teadvustamisse.
Kuna nõiad, teadmamehed ei ole siiski uus nähtus, see on tuhandeid aastaid olnud, aga uus on üdini uus, kus pole kübetki vana.

Sensitiivsuse taaskordne peatõstmine on tunnus, et inimesel on ka vaimsed väärtused, kuid vana energia ei suuda seda kõrgemale tasandile upitada kui sensitiivsus, mis on väga sobilik praegusele tasandile, aitamaks vana paremaks ja neid kes võivad sellest isegi uuele hüpata.

Ka imeteod pole uus tasand, see on sama vana kui inimkond, liiga kitsas on üks imetegu uue kõrval, uue kuhu pääsevad kõik eranditult, kes on suutelised vanast lahkuma.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
a.n.c



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 39

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 9:47 am    Teema: Vasta viitega

Kes vähegi inglis keelt oskab siis net on sellist materjali täis.
Lisaks omalt poolt et vastavalt mõnedele kirjutistele ennustab pentagon meile samasugust elukeskkonda/elukorraldust max 3 aastat. Kuna planeet muudab oma sagedust(kas inimkond suudab kaasa minna on juba teine ja eraldiolev teema)siis ennekõike hakkab kliima muutuma(mida me ju isegi näeme). Pentagoni nimelt hirmutab rahvaste ränne lõuna osariikidesse mille põhjustab Gulfi hoovuse aeglustumine ja idaranniku külmumine.
Teine teema on jah uued lapsed,n.n. hiina ja venemaa "pshychic children"
see milleks nad võimelised on elimineerib võimaluse riiklike saladuste hoidmiseks ja igasuguse varjamise kui sellise üldse.
Räägitakse kolmest suurest inimeste lahkumisest,ei mingit tuumasõda,teadvus kustub/kustutatakse vaikselt ja rahulikult ja billionitest saab miljonid.
Kes otsustavad jääda,tuleks aru saada et aeg hakkab otsa saama niisama ainult lugedes raamatuid või arvates et kiiret pole kuna loodetavasti nii 70-80 aastaseks ikka elan.
Naljakas on siinjuures vaadata meie poliitilist sebimist momendil. Mingid 10-15 aastased prognoosid pensionidele/energiale/haridusele jne. Tekib küsimus kas nad tõesti ei tea või teavad ja sellest lähtuvalt teavad et võivad sellist jama ajada kuna nagunii see toimuma ei hakka ja nemad saavad momendil rikkalt elada.

Head Aega!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vabadus
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 10:30 am    Teema: Vasta viitega

No siis peab kiirustama; äkki jõuab Iraanile veel sõja ära teha .. Evil or Very Mad
Tagasi üles
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 1:54 pm    Teema: Vasta viitega

Jah, seda infi on täis Nett, kirjandus, kõiksugu meediumlus ja kanaldajad ning kes vähegi kaugemale tajub iseendas saab aru toimuvast, ilma mingit keelt ega selle vahendajaid vajamata, see on vaimus olems, selleks ei pea olema kanaldaja, sensitiiv, meeduim ega imeinimene, et mõista ja näha mis olemas ja tulemas.

Ja kui on viitsimist sügavuti ka siinseid teemasi "näha", ei ole see siin täpselt sama inf.mis laialt igalpool lehvib, tegemist on vaid viitsimisega "näha" pinnalt kaugemale, isikutesse kinni jäämata Wink .
Ja et mitte, ümberkukkumiseni kõike korrata, otsige ise ja nähke vahesid.


Inimesed tahavad imet. Seepärast neid ifosi ei aksepteerita, jättes asjad pinnaliseks, et seda ei saada füüsiline ime ja ka seepärast et paljud kanaldajad eelistavad alles hoida selle juures inimlikke väärtusi, tradistioonilisi ühiskondlikul kokkuleppel paika pandud väärtusi ja siis sinna juurde kanaldus või siis vaimsus toppida ja jätta välja need mida inimlikkus ei kannata(tüüpiline).

Ennustustesse aga tuleks ettevaatusega suhtuda, kui need on kuupäevaliselt ja nummerdatult paika pandud, on suur tõenäosus selle pettuses, kuna vana-energia teeb kõik, et asju sassi ajades ennast säilitada, pugedes igal juhul inimeses võimule vahendeid valimata.

Nagu kardeti Milleeniumi aastaks 2000(mida kõike ei ennustatud.... Shocked ), kus vändati kõiksgu õudusfilme ja ähvardati elektrita jääda, kus arvutid ütlevad üles ja Kristus tuleb usklikele, või mingi saatanlik maailmahävitaja, metoriit ja tuumasõda, kõike mis on inimlikule teadvusele mõistetav aga mitte seda mis ei ole ettekujutuse piires.
Et seda kõike ei toimunud, aga paljud usklikud endale otsa.

Asjad võivad tulla kohe ja samas sadu aastaid ja samas läbisegi, osa on kohal, osa täiesti tundmatus kauguses või vähemärgatav.
Uued inimesed on ammu siin, aga nende kohaolu pole veel sobiv ühiskonnale, kui neid aga järjest enam tuleb, siis neid kaua "vaka" all ei hoia.
Ja kui nad "vaka" alt välja ei saagi, kuna "surnute aeg" surub peale oma pimedusega ja ühtki "kerget" olendit enam pole, tuleb Isa ise ja seda ei ennusta ükski inimene ette, mis võib tuua veelgi teistsugusema kaose neile, kes uskusid kuulutajaid/ennustajaid. Igaksjuhuks peaks enda tagamaad puhtad hoidma.

Aga et piiblis öeldud nii: "umbrohi ja vili kasvab koos, kuni aeg täis saab", siis maailm neid ka ei suuda umbrohust eraldada(ei näe ega tunne ära), ega kanaldaja, meedium või sensitiiv, kes vana ja iganenut ei suuda jätta, hoides seda endas tallel, on vana energia omaja ja selle väärtustaja, uutel polegi vanat sees(mis pole kindel, kas nad saavadki sõnaõigust).

Nemad ei väärtusta esivanemate tõekspidamisi, väärtusi ega ühiskonna soovitusi, need on isemõtlevad ja loogilised olendid, kes sellise kitsa ühiskonna alustalad perse saadavd.
Vanamaailm ajab ikka oma poliitikat seni, kuni veel püsti seisab.
Vana ei alistu, see läheb lõpuni, viimse lõpuni, kuni tal eluvõimalust on ja mitte ainult eesti 15a. poliitika vaid kogu maailmas.
Vana on tugev, paakunud tihke känd, millele ei hakka pea "ükski kirves" peale.

Uue omajad võivad tunduda kohati vanale energiale isegi ükskõikse või tuimana/osavõtmatuna/väljakannatamatutena oma olemusena, kuna ei sobi vanasse, sest emotsionaalne kõikumine ja mõtettuste väärtustamine pole neile loomukohane.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vabadus
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Veeb 21, 2007 11:58 am    Teema: Vasta viitega

Lugesin sellist mõtet, et USA (aga mitte ainult) tõsimeelsed kristlased on õnnelikud selle üle, milline on Bushi välispoliitika. Paljud kristlased arvavad ja toetavad praeguseid sündmusi, lootes nõnda "peale suruda" või kiirendada lõpuaegade saabumist ja kristuse teist tulekut, peale mida saaksid täidetud kristlastele lubatud taevariigi saabumine ja "autasu" tugeva usu eest.

Huvitav on see, et osaliselt on neil õigus - nad tõepoolest aitavad "lõppu" lähemale tuua.
Tagasi üles
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 21, 2007 5:56 pm    Teema: Vasta viitega

Kristlusel on oma kitsas nägemus asjast ja nagu näha ka sõjakus.
Bush on küllalt sõjakas, palju asju oleks saanud teisti ajada, ka küllalt keskkonna vaenulik, õigustamaks metsade mahasaagimist ja ei haakund õkoloogilise programmiga millega paljud riigid ühinesid jms.
Seega kristlus toetab loodu hävitamist ja sõda ning inimeste tapmisi, üks vana vana energia Twisted Evil .

Aga maailma lõppu kasvatab kiiremaks kogu maailma inimkond. Kristlus kiirendab enda teadmata enda lõppu, oma tehtud kuju ja kujutlusega meesoost Kristusest/Jumalast ja jumalariigist.
Vana energia lõppu kiirendab ületootmine, ülelagastamine, ülesigimine, kõige kaduva ületähtsustamine jne.mis kõik on vana.

Loodus näitab oma kannatmatust vastu ja paljud näevad seda, olles keskkonna säästmise poolt, säilitatakse väljasurevaid loomi/taimi, tuntakse muret Maa saatuse pärast ja muid häid asju, tajudes huku lähenemist on sellised ka Bushi vastu kohut käinud.
Ja paljud ameeriklased on Bushi tegevuse vastu, kristlus aga toetab sõjskust/pahandusi, on seda hallidest aegadest teinud ja näe ikka jätkab oma vana jura Laughing

Kord hakkab ka inimkonna ühistaotlus uuenema ja vanast välja kasvama.
Ajad tulevad kus on kõik vana taotlejad surnud ja uue taotlejad alles.

Kristlusel on vaja palju jäika taodelda ja selle nimel võidelda, et oma positsiooni säilitada ja kõige hullem, jumalariik on paika pandud ja seda oodatakse väljast, olles ise aga "väljast kullatud karikas ja seest mustad hauad"(Jeesuse ütlus kirjatundjatele). Seda enam, kui nad pooldavad sõjakuse juhti Bushi on märk ka sisemisest sõjakusest aga Jumalariik on rahu.

Noh aga eks neil ole maailmas ka suur roll täita, väga suur, nagu ka moslemid. Need peavad lõpuni püsima oma lammutava, pimestava, uimastava vaimupimedusega maailma enda lummuses hoidma, kuni Vaim selle lõpetab ja vaimu lõpetamine tuleb sealt kus keegi ei oota.
"Ja valeprohvetid saavad palju üles tõusma, ning eksitavad ära kogu Ilmamaa",(piiblist), väga selge ütlus, selleks et silmad, kõrvad lahti hoitaks ja vaid Vaimu kuuldaks, mitte muid väljaspidi üürgajaid.

"Keegi ei tea aega ega tundi, mil Isa tuleb, isegi Mina(Jeesus) mitte, seda teab vaid Isa ise".(piiblist)
Nii see kinnitabki, et tuleb olla ettevaatlik igasugu ennustuste, kujutluste, määrangute, piirangute ja arvutuste, oletuste ning jäigalt maha pandud tõdede suhtes.

Jeesus ütles ""Minu nimel tulevad paljud ja ütlevad teile:, "mingem sinna seal on Kristus, mingem tänna näe seal on Ta", aga teie ärge minge, Mind ei ole seal, kus mined öeldakse olevat"", enam täpsemat infot ei saa andagi, kuhu peaks vaatama, sinna kus pole ühtki inimest ees.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
freewa



Liitunud: 1 Juul 2008
Postitusi: 25

PostitusPostitatud: Reede Aug 01, 2008 1:13 pm    Teema: Vasta viitega

lugedes piibli tsitaate tekib mul tunne, et jumala poega võiks tõlkida kui valgustumist inimese sees.
Üsna intrigeeriv on 666 tõlgendus http://www.666mark-of-the-beast.org/index.html
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Reede Aug 01, 2008 1:57 pm    Teema: Vasta viitega

freewa kirjutas:
lugedes piibli tsitaate tekib mul tunne, et jumala poega võiks tõlkida kui valgustumist inimese sees.
...

Jah kuid mittevalgustunul pole võimalik mõista valgustunut - tal pole valgustunud olekut mitte millegiga võrrelda enda mittevalgustunud oleku piirides. Seega ei saa ta ikkagi aru mis asi on valgustumine (muidugi kui seda sõna kasutada ikka tõepoolest vastava taseme nimetamiseks).
Jumala poega võib tõlkida ka kui olendi vastavat Vaimset taset ja tasandit Vaimuni ulatumises.


Viimati muutis seda seesama (Laup Aug 02, 2008 1:33 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Reede Aug 01, 2008 3:15 pm    Teema: Vasta viitega

666... on matemaatikast pärit numbrid mis sümboliseerivad "maksimaalseimas" variandis seda "matemaatikat" milles 99,9......% lõpmatust ja absoluuti pole veel 100% lõpmatust ja absoluuti. Siinjuures selle 100% suhtes on see 99,9......% samahea kui 0,0.......1%, sest see 100 sümboliseerib lõpmatust ja absoluuti millel polegi lõppu.

Tegelikult on aga Vaim enam igasugustest suurustest, väiksustest, mõõtudest, kujunditest jne, ehk igasugusest matemaatikast, seega kõik mis on selles igasuguses matemaatikas käsitletav saab alata 0,0.......1-st ja ulatuda maksimaalselt vaid 99,9........-ni, nendest vähemat-enamat mingil viisil kujundliukult mõõdetavana pole, sest igasugune matemaatika lõpeb lõpmatuse "piiril" otsa Neutral .
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
freewa



Liitunud: 1 Juul 2008
Postitusi: 25

PostitusPostitatud: Esm Aug 04, 2008 8:37 am    Teema: Vasta viitega

seesama kirjutas:

Jah kuid mittevalgustunul pole võimalik mõista valgustunut - tal pole valgustunud olekut mitte millegiga võrrelda enda mittevalgustunud oleku piirides. Seega ei saa ta ikkagi aru mis asi on valgustumine (muidugi kui seda sõna kasutada ikka tõepoolest vastava taseme nimetamiseks).
Jumala poega võib tõlkida ka kui olendi vastavat Vaimset taset ja tasandit Vaimuni ulatumises.


Midagi sellist vaimuni ulatumises ma mõtlesin küll.
Selle võrdluse kohta ei tea... Sügaval sees tundub see teadmine olemas olevat. Vaim on mulle aeg ajalt andnud vihjeid läbi kogemuste. See nagu annab teadmise ja äratundmise et mis on õige asi. Aga palju vähem on mul aimu mismoodi seda saavutada.
Ja kui keegi satub mu teele, kes on "kaugemal" kui mina, siis seda inimest tajudes saan ka vihjeid (toimib otsesel kohtumisel). Kindlasti on igasuguste inimestega kokkupuude väga hariv, kuid töötav süsteem annab vihjeid mismoodi võiks olla, mittetöötav tavaliselt leiab mu veapunktid.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Esm Aug 04, 2008 2:45 pm    Teema: Vasta viitega

freewa kirjutas:
... Sügaval sees tundub see teadmine olemas olevat. Vaim on mulle aeg ajalt andnud vihjeid läbi kogemuste. See nagu annab teadmise ja äratundmise et mis on õige asi. Aga palju vähem on mul aimu mismoodi seda saavutada.

Kui seda taodelda ja varitseda laitmatult, järjepidevalt, piisavalt sügava huviga, kuid samas ilma tulemust ootamata, et sellele ootamisele ei kuluks liiga palju tähelepanu, energiat ja aega, siis võib "lõpuks" jõuda ka taibates Vaimse teadlikkuse allikale lähemale. Mul on üks tuttav kellega ma aegajalt kohtun ja tema on elavaks tõestuseks sellest et on siiski võimalik ka taibata, ilama et oldaks kogetud energeetiliste rännakute piisavaid sügavusi ja kestvusi.
freewa kirjutas:
Ja kui keegi satub mu teele, kes on "kaugemal" kui mina, siis seda inimest tajudes saan ka vihjeid (toimib otsesel kohtumisel).

Ja kui sa ka Vaimse olendi maskist läbi suudad tajuda, loomulikult teadmata eelnevalt kellega tegu on, siis oled juba kõva tegija Smile .
freewa kirjutas:
Kindlasti on igasuguste inimestega kokkupuude väga hariv, kuid töötav süsteem annab vihjeid mismoodi võiks olla, mittetöötav tavaliselt leiab mu veapunktid.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
freewa



Liitunud: 1 Juul 2008
Postitusi: 25

PostitusPostitatud: Esm Aug 04, 2008 5:12 pm    Teema: Vasta viitega

Tänaval vaatan vahel silmi, need on enamasti maskivabad. Paar päeva tagasi üks paar silmi rabas nii, et olin tükk aega oimetu (heas mõttes).
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
muriel



Liitunud: 23 Juun 2008
Postitusi: 72

PostitusPostitatud: Esm Aug 04, 2008 7:37 pm    Teema: Vasta viitega

freewa kirjutas:
Kindlasti on igasuguste inimestega kokkupuude väga hariv, kuid töötav süsteem annab vihjeid mismoodi võiks olla, mittetöötav tavaliselt leiab mu veapunktid.


Mida te arvate sellest "veapunktide tabamisest"? et kas neid on vaja siis "lappida" või lihtsalt teadmiseks võtta, et järelikult see on "mittetöötav süsteem"?

Olen arvanud, et "veapunktid" peaks kõik lappima nagu kuulikindlaks saama vms. Laughing sest enamasti need on meie enesetähtsuse ilmingud...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Esm Aug 04, 2008 7:53 pm    Teema: Vasta viitega

Jah silmad ütlevad palju - kas inimene ei vaata ega näe, vaatab või näeb piiratult või vähem piiratult jne. Kuid Vaimse olendi puhul tuleb arvestada ka asjaoluga et tema teadvus on keskkonna element, mis tähendab et peale silmade on tajuda ka vastavat mõju. Kujundliku võrdlusena oleks selline olend nagu mustvalges filmis ainsana värviline Smile . Tegelikult aga igasugune eelnev mistahes kujundlik tõlgendamine ja sellele vastav ootamine rikub äratundmise ära.
Üks näide: "istume ühe tuttavaga autos ja ajame juttu, parajalt rahvarohkes kohas. Siis ta küsib et miks enamus inimesi juba eemalt tulles tõsimeeli siia autosse vaatavad, nagu oleks see auto midagi erilist või nagu näeks ka läbi vastupeegeldava klaasi et siin midagi olulist vaadata on. Seda küsis ta jutuajamise joolsul veel paar korda".
See näide tähendab et senikaua kui inimesed ei tea midagi oodata, tõlgendada, suhtuda jne, ehk kujundeid teha, senikaua saab neisse imbuda ka see abstraktne mõju mis tuleb Vaimu suunast. Nii kui neil tekib väiksemgi võimalus lähemalt vaadata või juttu ajama hakata, asub dikteerima tunnetest sõltuv mõistus ning kohe tulevad ka tõlgendused, suhtumised, liigitamised, värvid, ootused jne, ehk kujundlikkus mis neelab selle abstraktse mõju.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
freewa



Liitunud: 1 Juul 2008
Postitusi: 25

PostitusPostitatud: Esm Aug 04, 2008 9:06 pm    Teema: Vasta viitega

sellised värvilised inimesed tänaval tunduvad mulle enamasti üsna agressiivsed, nad ka tunnevad kohe ära pilgu mis neid vaatab.
Aga võibolla mul on see veapunkt et mulle ei meeldi ka kui mind vaadatakse- oleks tore kui suudaks ära lappida selle.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Esm Aug 04, 2008 9:37 pm    Teema: Vasta viitega

muriel kirjutas:
freewa kirjutas:
Kindlasti on igasuguste inimestega kokkupuude väga hariv, kuid töötav süsteem annab vihjeid mismoodi võiks olla, mittetöötav tavaliselt leiab mu veapunktid.


Mida te arvate sellest "veapunktide tabamisest"? et kas neid on vaja siis "lappida" või lihtsalt teadmiseks võtta, et järelikult see on "mittetöötav süsteem"?

Olen arvanud, et "veapunktid" peaks kõik lappima nagu kuulikindlaks saama vms. Laughing sest enamasti need on meie enesetähtsuse ilmingud...

Kui vigade otsimisele ja parandamisele liiga palju tähelepanu, energiat ja aega kulub, siis jääb vajalike - vigu vältivate põhimõtete ja teadmiste teatavaks võtmiseks ja alateadvuseni "kasvatamiseks" liga vähe tähelepanu, energiat ja aega.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Esm Aug 04, 2008 9:49 pm    Teema: Vasta viitega

freewa kirjutas:
sellised värvilised inimesed tänaval tunduvad mulle enamasti üsna agressiivsed, nad ka tunnevad kohe ära pilgu mis neid vaatab.
....

Minu vihjes on kõik need miljardid inimesed maal mustvalged ja värvilisi on tegelikult nii vähe et tõenäoliselt neid keegi ei kohtagi Neutral .
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
muriel



Liitunud: 23 Juun 2008
Postitusi: 72

PostitusPostitatud: Esm Aug 04, 2008 10:12 pm    Teema: Vasta viitega

seesama kirjutas:
Kui vigade otsimisele ja parandamisele liiga palju tähelepanu, energiat ja aega kulub, siis jääb vajalike - vigu vältivate põhimõtete ja teadmiste teatavaks võtmiseks ja alateadvuseni "kasvatamiseks" liga vähe tähelepanu, energiat ja aega.


jah. olen tajunud küll mingit tyhja tegemist, et saad ühega hakkama ja kaks ilmuvad asemele Laughing siiani pole taibanud kasutada oma veapunkte... samas inimlikkusest eemaldumine ise näitab juba milline su "auklikest" maskidest millegi heaks hea võib olla Laughing
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
kaheksa



Liitunud: 12 Mai 2008
Postitusi: 186

PostitusPostitatud: Esm Aug 04, 2008 10:58 pm    Teema: Vasta viitega

freewa kirjutas:

Kindlasti on igasuguste inimestega kokkupuude väga hariv, ... töötav süsteem annab vihjeid mismoodi võiks olla, mittetöötav tavaliselt leiab mu veapunktid.

Mulle meeldib see lause.

Mind saadab selline tunne, et ma vaatan inimesi "kinniste" silmadega. Et kui "lahtiste" silmadega vaataksin, siis läheb olemine ebamugavaks, midagi läheb "valesti".
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
freewa



Liitunud: 1 Juul 2008
Postitusi: 25

PostitusPostitatud: Teis Aug 05, 2008 6:37 am    Teema: Vasta viitega

seesama kirjutas:
freewa kirjutas:
sellised värvilised inimesed tänaval tunduvad mulle enamasti üsna agressiivsed, nad ka tunnevad kohe ära pilgu mis neid vaatab.
....

Minu vihjes on kõik need miljardid inimesed maal mustvalged ja värvilisi on tegelikult nii vähe et tõenäoliselt neid keegi ei kohtagi Neutral .


Nujaa, ma arvan et erinevus on taseme vahes. Kindlasti pole mul põhjust kirjutada endast kui suure algustähega Vaimsest olevusest. Võibolla mulle hakkavd silma need inimesed, kel on pisut rohkem energiat kui enamusel ja miskipärast just sellistega käib mingil tasandil andmine.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
resonating



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 111

PostitusPostitatud: Teis Aug 05, 2008 8:02 am    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Kuid Vaimse olendi puhul tuleb arvestada ka asjaoluga et tema teadvus on keskkonna element


Kui teadvus on keskkonna element, siis peaks see avalduma kui taust tavateadvusele ja seega mitte silmatokavana ega tunnetatavana ja mitte värvilisena.
Värvilisena saaks seda märgata teine sarnane, kuna temal on taust ja objekt (antud juhul ülejäänute teadvused) samuti vahetuses.
On veel võimalus, et teadvus ei pea enam eristama keskkonda ja teisi teadvusi, võib olla neist misiganes... ja sellest omadusest tulenevalt siis, kas end märgatavaks teha või ka märkamatuks jääda.
Kindlasti see abstraktsus, mida inimesed tunnetavad võõrana, on teatud intensiivsus, mida võib teatud nurga alt jõuna vaadelda ning seda võib siis tunnetada ka agressiivsusena, kuigi sellel ei pruugi olla mingit agressiivsust, lihtsalt intensiivsus võib sellisena mõjuda... võõra ja agressiivsena.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Teis Aug 05, 2008 12:45 pm    Teema: Vasta viitega

Abstraktsel teadvusel pole piire, see võib avalduda kus, milles, kelles ja läbi kõige, olles igasugune. Kui panna sellele piirid milline see olema peaks, siis pole see abstraktne vaid määratletav.

Teine sarnanane näeb sellist teadvust samamoodi nagu on see keda ta näeb, kuna on sarnased, nii värv kui värvusetu on ühes, abstraktne hoomab kõike.Abstraktne ei erista aga võib seda teha. Nagu vikerkaar, kus on värvid, ilma milleta pole värvusetut.

Agressiivsena saab seda kogeda vaid inimlikkus, siis kui see väljendub end läbi millegi-kellegi, kui on tegutsemine. Iseenesest, ilma vahendajata(olend, keha jms) inimlikkuse jaoks on see määramatu, tundmatu ja seega ka hirmutav.
Kui sa aga mitte midagi ise ei tee(kasvõi autos istumise näide), siis on teiste inimlik reaktsioon seda aksepteerida kui inimest kes kuidagi kummaline, sest tavakodanikud näevad ennekõike inimkuju, miks see teisiti mõjub pole neile kirjeldatav, kuigi pealtnäha täpselt nagu iga teine inimene Cool ent kisub vaatama.
Hullu, agresiivset, usklikku, sensitiivi jms kõike saab määratleda abstrakset aga mitte.
Kõige abstratsem nt. CC nõidade hulgas oli Silvio Manuel, kes ei teinud mitte midagi, vaid mõjus lihtsalt. Nagualid olid abstraktse vahendajad õpilastele, seepärast tegutsesid.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
freewa



Liitunud: 1 Juul 2008
Postitusi: 25

PostitusPostitatud: Teis Aug 05, 2008 1:29 pm    Teema: Vasta viitega

Vahel mulle tundub, et need, keda tajun agressiivsena polegi päris inimesed. Ja see pole ka see et nad kannaks eriti palju vaimu, see näib mulle teistmoodi. Neil on teravdatud taju nagu jahil oleks.
Kord möödusin ühest sellisest ja siis hakkas hästi paha mingi mõne minuti jooksul, oli tõsiselt tegemist et mitte minestada. Mingi periood minu elus minestasin vahepeal näiliselt täiesti ilma põhjuseta, seda pole olnud ei enne ega pärast.
Aga nüüd ma ei käi enam väga tänaval, isegi ei tea, kas oli sellest üldse.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Teis Aug 05, 2008 1:57 pm    Teema: Vasta viitega

Siis on tegemist inimese teisikutega. Üks on see mida kogeme tavaolekuna teises ja teisik on see mis muidu varjul enamasti, kui see agressiivsena väljendub siis tundubki võõrastav.
Pigem paistab mulle sinu puhul see et sul endal liiga tundlik taju ja kipud sellele alla jääma enda teadmatult. Tegelikult saab selle taju korrale kutsuda ja siis pole vahet kes sust mööda kõnnib või vahib.
Minestamine, tuleks ehk oma tervist kontrollida, mõni asi väljendub füüsilisel tasandil ka. Aga kui tervis korras, siis oled liiga tundlik. Enamus on siiski tavainimesed, ja neil kes sulle mõjuvad on sinust suurema energiakogusega, kui oleks vastupidi, siis ei mõjuks need sulle selviisil.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
freewa



Liitunud: 1 Juul 2008
Postitusi: 25

PostitusPostitatud: Teis Aug 05, 2008 2:15 pm    Teema: Vasta viitega

Taju on tundlik jah- kuna ma seda väga kontrollida ei suuda, sis olen vahepeal maha keeranud, muidu tajun rohkem kui tahaks. See nagu sõidab kehast välja ja no siis ei saa üldse sabast kinni.
Mismoodi sa seda mõjumist kirjeldaksid? Aru ma ei saa mis toimub siis.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Teis Aug 05, 2008 4:00 pm    Teema: Vasta viitega

Mõju on see kui jääd oma tundlikkuse pärast teise inimese mõjuvälja ehk ta läheb sulle nagu korda, mitte selles isiklikus mõttes aga miski puudutab sind, mingi inimese puhul. Vajalik oleks selle kohale tõusta. Endale selgeks teha et teine inimene on samasugune kui sina ja ei grammigi parem, väljavalitum, erilisem, kummalisem, koguni tulnukas. Sellist asja tahab tunda meie inimlikkus, kujundlikkus, ette ja pettekujutlus, mis võib põlvist nõrgaks võtta, teadvuse kaotada(kui pole terviserike), põlved värisema jpms. Ühesõnaga selliseid reaktsioone ei tule, kui olla kõigest sellest väljapool.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Teis Aug 05, 2008 5:01 pm    Teema: Vasta viitega

freewa kirjutas:
Vahel mulle tundub, et need, keda tajun agressiivsena polegi päris inimesed. Ja see pole ka see et nad kannaks eriti palju vaimu, see näib mulle teistmoodi. Neil on teravdatud taju nagu jahil oleks.

Need on ikka tavalised inimesed kuid sinust suurema energiaga ja isikliku jõuga.
freewa kirjutas:
Kord möödusin ühest sellisest ja siis hakkas hästi paha mingi mõne minuti jooksul, oli tõsiselt tegemist et mitte minestada. Mingi periood minu elus minestasin vahepeal näiliselt täiesti ilma põhjuseta, seda pole olnud ei enne ega pärast.
Aga nüüd ma ei käi enam väga tänaval, isegi ei tea, kas oli sellest üldse.

Teadvus võiks sul jah tugevam olla, et see nii kergesti välja ei lülituks.

Minu see must-valge sümboliseerib polaarsust. Värviline aga kõigevärvilist mis on sama mis värvuseta ja kujundlikkusest enam. Neid kõigevärvilisi-värvuseta-kujundlikkusest enamaid olendeid on väga-väga vähe ja nende mõju ei saa määratleda polaarsuse raamides.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
freewa



Liitunud: 1 Juul 2008
Postitusi: 25

PostitusPostitatud: Teis Aug 05, 2008 7:19 pm    Teema: Vasta viitega

vaatleja: nõus
seesama: ei ole nõus- teadvus ei lülitu üldse kergesti välja, natuke teine asi on millest rääkisin.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Kolm Aug 06, 2008 9:55 am    Teema: Vasta viitega

Minestamine ongi teadvuse väljalülitus. Ja kui see tihedalt peale kipub siis on kas tervisehäire või oled teadvuse poolest natuke nõrk, et välised jõud nt. teiste inimeste näol kel rohkem energiat, kipub sul teadvus jalga laskma, et seda külge oleks vaja natke remontida Cool
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Kolm Aug 06, 2008 11:02 am    Teema: Vasta viitega

freewa kirjutas:
vaatleja: nõus
seesama: ei ole nõus- teadvus ei lülitu üldse kergesti välja, natuke teine asi on millest rääkisin.

Noh olgu, ütleme siis et teadvus ei lülitu välja vaid nihkub mujale. Kuid mida sa seljuhul siis tajud, tuned, näed, kuuled ja mäletad ? Ning kui on tegemist näiteks allesjääva teadvuse rännakuga, siis peaksid selles teises seisundis olema teadlik, et viibid praegu selles teises seisundis ?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
freewa



Liitunud: 1 Juul 2008
Postitusi: 25

PostitusPostitatud: Kolm Aug 06, 2008 11:35 am    Teema: Vasta viitega

Võibolla siis minestamine on vale sõna, aga mulle tundus et vaatleja teab/ on kogenud seda millest ma räägin.
Tegelikult teadvus jääb alles(ei nihku mujale ka), võib ära minna pilt eest ja keha ei seisa püsti aga ühelgi korral pole mul päriselt olnud mäluauku. Aga väga paha on olla ja keha hakkab värisema. Ja tervis on mul täitsa korras, oli ka siis.
See on tõesti väga segane lugu, iga kord ma ei ütleks isegi, et märkasin enne mingit inimest kes mulle sedasi mõjuks, teadvus on ju hajevil enne kui paha ei ole, aga tagantjärgi ei saa aru enam, mis oli. Vast kolme aasta jooksul mingi 7-8 korda oli seda, see ei ole väga sagedasti...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Kolm Aug 06, 2008 12:19 pm    Teema: Vasta viitega

Ma pole elus tegelt kordagi minestanud aga tean üht seisundit, mis mul kunagi ammu tekkis ülekoormusest nii füüsilisest üleväsimusest, kuid rohkem vaimsest pingest halvas mõttes, tegu oli siis otseselt minu energiast suurema energiaga türannliku inimesega. Ja pildi sõitmise põhjus oli väljapääsmatu olukord.
Siis sõitis pilt eest korraks, u.1sek, siis pidin ka kukkuma aga tool oli all Very Happy.

On olemas ka närvinõrkus, kui miski on pikka aega kas probleemne, kättesaamatu, või teostamatu, või sundolukord jms. närvinõrkuse tunnused on, füüsiline nõrkustunne, põlved värisema ja ka käed, jõuetus, mis möödub teatud minutitega ja võib suvalisel ajal korduda, aga ka pikka aega kesta periooditi, kui lahedust ei tule.

Pilt võib tasku minna ka madala vererõhuga, mis pole tervise rike otseselt aga vahel võib liiga alla minna. Aga kõik need eelloetlud ei pruugi viia päris minestamiseni vaid lihtsalt selle eeltunnused aga asi lõpuni ei lähe, vaid pilt sõidab jälle tagasi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
freewa



Liitunud: 1 Juul 2008
Postitusi: 25

PostitusPostitatud: Kolm Aug 06, 2008 1:33 pm    Teema: Vasta viitega

Kas seesamune inimene oli tol hetkel juures?

Ma olen võimaluse, et kellegi konkreetse mõjust minestasin kõrvale jätnud, kuigi vaim vihjas ühele tuttavale (kellega umbes minestamiste perioodil lävitud sai) just viimasel minestamisel. Mõtlesin vihje üle- see ei saa ju nii olla (teda polnud kordagi isegi lähedal) aga sellest peale asi ei kordunud.
Sama inimese tõttu sai tõenäoliselt otsa ka mu kass.
Päris suur viha peaks ju olema...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Kolm Aug 06, 2008 3:49 pm    Teema: Vasta viitega

Sel pole vahet, kui olla seotud, võib inimene kustahes viibida aga teadmine et ta võib iga hetk kuskilt tagasi tulla, isegi siis kui on mujal elamas. Suure sisemise energiaga inimesed on võimelised elama nii et ümbruskond on "lookas", loomad surevad(loomad tajuvad sellist asja väga teravalt), kaaslased jäävad haigeks, tuttavad hoiavad eemale ja ta ise seda ei tea, et tema läbi see on ja ennast valitseda ja korrale kutsuda ei suuda, oska ega tahagi.
Selliseid inimesi polegi nii vähe, ka nende seas keda ei tunne. Kusjuures väljapool kodu võivad sellised väga meeldivateks osutuda ja ligitõmbavaks, kusjuures võivad olla paljud väga kena välimusega.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
kaheksa



Liitunud: 12 Mai 2008
Postitusi: 186

PostitusPostitatud: Nelj Aug 07, 2008 9:47 am    Teema: Vasta viitega

aga mida peaks selline inimene endaga ette võtma? Ma pole selles kindel, et mina just selline olen. Aga et ma kuidagi "palju ruumi" võtan, seda tundub küll. Üks on ütelnud ka. Üldiselt hoian ise teistest eemale. Loomad ei sure ja mulle meeldib surevatele taimedele "elu sisse" puhuda.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Nelj Aug 07, 2008 3:19 pm    Teema: Vasta viitega

Ega iga laiutaja pole kohe surmav Very Happy . Kõik on varjunditega, igaühel oma "kiiks" aga on ka selliseid nagu eelpool kirjeldasin, et ühte inimesse on kuhjatud justkui liiga palju kõike.
Aga mida sa tegema pead? Kui sa juba omi selliseid vigu tägele paned on ju võimalus ehk koomamale enda teatud omadusi tõmmata. Tavaliselt inimesed oma vigu ei näe, seega lasevad samamoodi edasi, elades nii et teised ta alla kipuvad jääma.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
säga



Liitunud: 12 Mai 2008
Postitusi: 310

PostitusPostitatud: Reede Aug 08, 2008 9:08 am    Teema: Vasta viitega

ma mingil eluetapil nautisin enda mõju avaldumist ümbruses, õelalt. ega see nii suur polnudki, aga enesetähtsust sai upitada. mingi mõõduvõtmise maik oli kah asjal juures. et kogu aeg mõõtsin, kes kellele ära teeb. võibolla on ka see, et kui olla ise võistlevas olekus, et siis ristubki möödakäiatega energia ja keegi minestab.
aga energiabilansile mõjub enivei laastavalt, võidad või kaotad. millalgi sain aru, et võimalikult vähe on jälgi vaja jätta. jäljed (inimestes) on kaotatud energia.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
resonating



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 111

PostitusPostitatud: Reede Aug 08, 2008 10:07 am    Teema: Vasta viitega

ma pole seda mõju kunagi suutnud nautida, sest olen tahtnud elada inimese kombel ja inimese südamega.
See on olnud õudusunenägu, kus pead enda teel leppima aina surmadega.
See tuleb liigsest intensiivsusest, millega ei saa laamendada.
Nüüdseks olen lõpuks suutnud selle õuduse ohjata, et pole vaja kõndida üle laipade, isegi vastupidi.
Nagu maomürk, mis väikestes annustes mõjub ravimina.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
kaheksa



Liitunud: 12 Mai 2008
Postitusi: 186

PostitusPostitatud: Reede Aug 08, 2008 11:10 am    Teema: Vasta viitega

See "jälgede jätmine" on minu jaoks ilmselt omaette tähtis teema küll. Mul on olnud seni arvamus, et "jälgi jättes" liikuda on kuidagi "aus". Et, jah, olin siin ja tegin seda-ja-seda, pole mul midagi varjata ja tehke selle "jäljega" mida tahate - minul selle suhtes pretensioone ei ole. Tahtlikult kahjustada ei taha, enda juures õelust pole märganud, lihtsalt "elevant on portselanipoes". Aga selle energiaga annaks ehk midagi kasulikumat ära teha kui õpiks ohjama.

Aga see "üle laipade minek" ... tglt järele mõeldes on surm aidanud mul kolm korda soove täita Sad Mitte küll nii drastilisel kujul, kui selles näites kus naine soovis raha saada ja sai selle oma poja surma eest kindlustusmaksena. Aga nüüd midagi soovides lisan kindlasti klausli, et ärgu sellepärast keegi ära surgu. Või kuidas seda paremini teha, et ikka töötaks? Samas võibolla on selline arvamine ainult enesetähtsuse ilming?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Reede Aug 08, 2008 5:07 pm    Teema: Vasta viitega

Mõõduvõtmisi teeb enamus inimesi alateadlikult kasvõi, kes rohkem-vähem, eks isegi sport on üks mõõtmine, võit- kaotus, tegu ja tagajärg igati inimtasandi juurde kuuluv Wink .
Kõik inimesed jätavad igasugu jälgi, muidu peaks siit ilmast lahkuma, aga kuidas mingi jälg kellegile mõjub ja kui hästi halvasti, see oleneb inimese energiakogusest ja teadvuse asendist.
Seepärast on tihti nii, et ühe õnn on teise õnnetus, ühe rõõm teisele kurbus, ühe saavutus teise kadedus ja samas vaimus edasi.

Lähedaste surmad rebestavad kookonisse prao või augu, sellest voolab energia välja ja asmele tuleb tühi, mis kisub inimlikku eluenergiat kaasa nagu veekeeris alla merepõhja.
Hea abi on sõjamehe meeleolu(kuid see ei tule ka üleöö) ning enamasti kannatatakse kuni mõnel teadvusasend muutub neutraalsemaks(tuimemaks, ehk kaitsereaktsioon, pikapeale mõnel see jääb püsimag nii) ja ta ei kannata enam niiviisi ja veel samas vaimus.

Olen mõelnud, et need kes surevad, nemad on kannatanud enne mind ja mina jäin maha ja ellu, miks mina haletsen end ja põen, mina ju ei surnud, need kes läksid noored ja vanad, keegi ei küsinud neilt, kas nad tahtsid, aga nad pidid, paljud ei tahtnud aga läksid, nemad on tegelikud kannatajad ja vaadates nende teadvustasandit, siis enamusi pole mingil viisil olemas enam.

Oma soovide paremini töötamiseks on vaja palju läbi mõelda. Võimalikult palju, muidu saab ikka keegi kannatada, ise kaasaarvatud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Sensitiivsus Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory