Ruumivärav :: Vaata teemat - agressiivne teisik
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
agressiivne teisik

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Küsimustest vastusteni
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
muriel



Liitunud: 23 Juun 2008
Postitusi: 72

PostitusPostitatud: Reede Juul 11, 2008 9:52 am    Teema: agressiivne teisik Vasta viitega

Tsiteerin::
Kuulsin ennast murduval häälel kisendamas:"Sa oled ise üks sitahunnik, sa kuradi neetud ..." Ja sinna mu raevupurse lõppeski.
Ma ei suutnud uskuda, et võin niimoodi ropendada. Hakkasin otsekohe vabandama, öeldes, et mul pole kombeks karjuda või rõvedusi kõnelda. Kinnitasin talle, et olen saanud korraliku kasvatuse oma heade kommetega emalt, kes ei suutnud hääle kõrgendamist ettegi kujutada.
Majavalvur naeris ja tõstis mu jutuvoolu peatamiseks käe. "Küllalt vabandamisest," ütles ta. "See on sinu teisik, kes kõneleb. Ta on alati otsekohene ja täpne ning kuna sa pole tal kunagi lubanud ennast väljendada, on ta täis vihkamist ja kibedust."


see on siis lõik raamatu Nõidade üleminek lk.211, mis pälvis mu tähelepanu, et küsida: kas ma olen väga valel teel kui arvan, et kõik emotsioonid, mida me oma inimlikkusel ei luba väljendada (ehk ei lase enesest läbi) talletuvadki meie teisikusse? ehk siis, et meie peidetud "halvem" osa on kandunud teisikule?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Reede Juul 11, 2008 4:14 pm    Teema: Vasta viitega

Nii võib öelda küll. Inimlikkus kogub kokku palju prügi mis on inimlik, ehk siinsel tasandil, aga et nt. kasvatatud on nii või naaviisi ja siis me sunnime end väljendama nii kuidas on õpetatud ja peab, teisti ei ole sobiv ega viisakas jne.
Aga see välja laskmata "ei tohi", mis on kogunenud elukogemustest, suhetest, äpardustest, armastusest, kõigest mida inimesele elu pakub ja me neid ei või omal moel väljendada, koguneb see kuhugi ikka, alateadlikult on ikka kõik muu ka talletatud ning teisik hüppabki siis välja kui nt. "kopa ette viskab" või mingis muus ekstreemses olukorras, sa ei hakka ju kehvas/segases olukorras siis mõtlema kuidas sind on kasvatatud ja õpetatud, siis tavaliselt tuleb esile see teisik, mis meil veel olemas on, mis muidu tundub et meis polegi, aga vastavas olukorras on täiesti kohal.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
muriel



Liitunud: 23 Juun 2008
Postitusi: 72

PostitusPostitatud: Reede Juul 11, 2008 4:26 pm    Teema: Vasta viitega

kas see on seesama teisik, kes väljub siis kui algab energeetiline rännak?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Reede Juul 11, 2008 6:08 pm    Teema: Vasta viitega

Ei mitte see, agressivne või emotsionaalne on puhtalt inimlik kogum, mitte energiakeha. Me kasutame teiste ees üht osa endast(nt. osa mida tohib ja sobib ühiskonnas kasutada) ja ekstreem olukorras väljendub teine pool meist(mida tavaliselt enamasti varjul hoitakse) aga see kõik on emotsionaalsel tasandil väljendused ja võivad olla nii objektiivselt silma paistvad nagu oleks kaks eri olendit inimeses.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
muriel



Liitunud: 23 Juun 2008
Postitusi: 72

PostitusPostitatud: Reede Juul 11, 2008 9:10 pm    Teema: Vasta viitega

siis võibolla ma ikka panen mööda, sest ma sain aru, et jutt käib ikka sellest energiakeha väljameelitamisest Taisha seest ja tema tasakaalustamisest. võibolla siis teisik selle raamatu mõistes ja energiakeha polegi samad asjad, sest raamatus väljendatakse seda teisikuna ja tema väljumise kohad on tuttavad teie kirjeldustest ning nõksatused ja raginad kuklas ja voolamine olid ka justkui samad...

Tsiteerin::
Kui teadlikkus on teisiku vasakusse poolde pöördunud püsivalt, siis teisik kosub ja tuleb nähtavale ning inimene on suuteline korda saatma kujuteldamatuid vägitükke. Ja ega see olegi üllatav, sest teisik on meie energiaallikas. Füüsiline keha on üksnes hoidla, kuhu on mahutatud meie energia"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Reede Juul 11, 2008 9:48 pm    Teema: Vasta viitega

"Tavainimene" ei tee vahet millal ja millises olukorras võivad temal väljenduda keha alateadvusse kogunenud pinged või energiakeha. Vaimsed olendid aga suudavad manipuleerida nii teadvusega, alateadvusega kui ka energiakehaga.
Energiakeha väljendumine on jah jõulisem ja "tavainimese" jaoks veelgi ettearvamatum kui alateadvusest välja löövad pinged.
Sellest kõigest tuleneb ka Vaimses arengus vajadus "tõusta" inimlikkusest ja emotsioonidest kui orgaanilisest energiast üldse "kõrgemale" ja avardada teadvus energiakehani, et suuta manipuleerida orgaanilise energiaga nii kehas kui ka energiakehas.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
muriel



Liitunud: 23 Juun 2008
Postitusi: 72

PostitusPostitatud: Reede Juul 11, 2008 9:56 pm    Teema: Vasta viitega

kas unenäos (tavalises, milles ma pole teadvel enesest) tegutseb mu teisik?

ps. ma ei küsinud sellepärast, et mu enda teisik oleks agressiivne Laughing - tõenäoliselt pole ma enda teisikuga üldse kursis aga tahaks olla ja leida niidiotsakest, mis temani juhataks...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Laup Juul 12, 2008 10:53 am    Teema: Vasta viitega

Tavaunes tegutseb tavaliselt päevaste mõtete, emotsioonide, tunnete kogum, teadvuses peituv piltlik, sümbolistlik läbi ekseldamine, mis muidugi võib haarata ka minevikku, olevikku ja tulevikku aga tegu on enda omadustega ja et tegu on sinu eluga siis peategelaseks oledki sina.

Inimkeha võib vapustada ka ebaharilikud sündmused, millega polda ennem kokku puututud või on liiga segased ja imelikud, siis võib ka kõiksugu tundmusi läbi keha voolata. Emotsionaalsus põhineb keha tasandil, teisiku ühene välja paiskumine mida tavalises olekus ei kasuta võib rebestada ka keha.

Tundsin kunagi üht inimest, keda oli nagu kaks, üks pool oli hea ja sõbralik, teine pool aga paiskus tal ta enda kontrollimata välja vahel ja see oli suuteline isegi vastutustundetult tegutsema, märatsema ja siis oli inimese pilk võõras ja see polnud tema.
Talle tekkisid seoses sellega valud, pea ja kõik muud kohad, oksendamine, segane pilk ja igasugu värinaid aga se polnud energiakeha väljumine, vaid teisik ja väga tige Surprised
Kui see kuidagi jälle tagasi läks, siis oli see inimene surmani väsinud, haige lausa ja ta ei mäletanud midagi, mis tegi või ütles, pigem ütles et tema küll midagi pole teinud, ise tegid ja rääkisid sedasi Laughing
Tegelikkuses on selline asi skisofreenia tunnus.

Teisikuga nihkub ka kogumispunkt ja inimene nihkub sinna, tavaliselt teadmatult, ega hullud ka mäleta oma endist asendit kus nad olid normaalsed, hullud ongi oma teisikus ja seepärast hullumajas, kuna nad ei suuda oma märatsevat teisikut teadlikult kontrollida.

Nõiad ütlesidki "ka meie oleme hullud aga meie teame ja kontrollime seda, tavainimesed mitte".

Aga mitte kõigil pole sellist hullu teisikut, vaid on ka palju neid kel see väike on ja sarnaneb olemasolevaga, sellistel see tavaliselt ei välju ka.
Enamasti suure energiaga inimestel on see selline pöörane ja seepärast nõiadki valisid hoolikalt õpilasi, kunagi ei võetud õpilast suvaliselt, ükskõik keda ja enamastu suure energiakogusega ja hullu teisikuga Very Happy .

Energiakeha väljudes aga jäävad emotsionaalsed pinged maha laibastunud keha juurde, mis ka omakorda nendega enam midagi ei tee, energiakeha väljumine on protsess, mis algab sisemisest vaikusest aga emotsionaalsus takistab selle väljumist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
muriel



Liitunud: 23 Juun 2008
Postitusi: 72

PostitusPostitatud: Laup Juul 12, 2008 11:37 am    Teema: Vasta viitega

suurepärane seletus, ma sain ka lõpuks aru, et need on ikka täitsa erinevad asjad. kas võib öelda, et alkohoolikul (või narkomaanil), kes ennast kontrollimatuks kuni mäluauguni joob pääseb välja teisik tegema tegusid, millest ta enamust ei mäleta ning ülejäänule ei oska seletusi leida?

kas siis uni, milles mul on võimalik teadvele tulla ja tavaline uni, kus toimub mingi sekeldamine on ka erineavad asjad?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Laup Juul 12, 2008 12:33 pm    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
kas võib öelda, et alkohoolikul (või narkomaanil), kes ennast kontrollimatuks kuni mäluauguni joob pääseb välja teisik tegema tegusid, millest ta enamust ei mäleta ning ülejäänule ei oska seletusi leida?


Võib küll ja pärast ei mäletata midagi. Juua või narkotsi täis inimesed enamuses ei mäleta midagi aga kõigil ei pruugi jälle sellist metsalisest teisikut olla ja suurt energiat. Aga nagu näha et enamus pättusi ja lollusi tehaksegi juuatäis peaga, kainelt aga ollakse enamuses üsna ontlikud, siis on hilisemad kahetsused ja karistused ja teod mida kainena kindlasti ei teeks, jätab mulje nagu polegi ise see kes tegi.

Tsiteerin::
kas siis uni, milles mul on võimalik teadvele tulla ja tavaline uni, kus toimub mingi sekeldamine on ka erineavad asjad?


Tavaline uni küll, aga siis kui oma unes teadvele tuled ja kui edasi teadlikult tegutsed siis võid juba väljuda oma unest ja sattuda teistesse asenditesse kogema tundmatumaid kohti ehk siis oma argi elust välja.
Tavaunes võib ka sattuda tundmatutesse kohtadesse siiski ja ka ilma teadvele tulemata, siis kogeme suurunesi ja ka prohvetlikke unesi, või näeme ja kogeme asju mida ei saa olla, ei sobi nagu meie elu ja mõttelaadiga jne.

Suuruned tekivad kui teadvus nihkub sügavale ja hakkab inimlikkuse piirialedel uitlema, kus siis on juba vaimne inf kättesaadavam kui argiunes kus teadvus piirdub siinpoolse askeldamisega.
Ega teadvus on üsna liikuv, kui keha ei sega, magades on keha funktsioon inimesel küll väike aga põhiasi selles, et kuna kogu tavateadvuse asend on enamusel esimeses tähelepanus kinni, siis on see ka unes nii, seepärast on suuruned kuidagi erilised ja eriline on ka unes ülesärkamine, kuna inimtasand ei tegele teadvusega teadlikult, et kogeda neid sügavaid asendeid kui tegelikku ja loomupärast osa inimeses, siis tihtilugu idealiseeritaksegi need suuruned ja teadvuse rännakud müstlisteks kogemusteks, kuigi see on teadvuse loomupärane osa, kuid täiesti kasutamata, nagu kasutamata ruumid ja uksed vahelt kinni.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Laup Juul 12, 2008 3:05 pm    Teema: Vasta viitega

muriel kirjutas:
kas unenäos (tavalises, milles ma pole teadvel enesest) tegutseb mu teisik?

ps. ma ei küsinud sellepärast, et mu enda teisik oleks agressiivne Laughing - tõenäoliselt pole ma enda teisikuga üldse kursis aga tahaks olla ja leida niidiotsakest, mis temani juhataks...

Tavalistes unenägudes kajastuvad meie teadvuse ja keha mälestused ja protsessid, ning võib ilmneda väljastpoolt mõjusid ja infot, ka võõraste olendite projektsioonidest.
Meie võimalikkuste kogumi ehk kookoni üks energeetiline osa, mis võimaldab inimkuju ehk teisik on energiakogum mis iseenesest ei oma teadvust, kuid alateadvusse kogunenud pinged võivad väljendama käivitada ka selle energia kogumi. Vaimsetel olenditel saab aga teadvus asuda ka energias.

Unes teadvele tulek on meie ärkveloleku teadvuse liikumine unenägudesse ja sellesse mis unenägudesse võib ilmneda. See on teadvuse rännak. Energeetiline rännak on meie teadvuse ilmnemine ja ärkamine meie energias.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
säga



Liitunud: 12 Mai 2008
Postitusi: 310

PostitusPostitatud: Laup Juul 12, 2008 3:58 pm    Teema: Vasta viitega

mul on kah kuri teisik. see ei avaldu unenäos. tal on mitu väljendusviisi. see alateadvuses allasurutud osa võtab vahel keha üle ja teeb kurja. aga miski osa hüppab minust vahel välja, nagu teadvus või energia lõhestuks ja teeb kurja. see viimane toimub päise päeva ajal.

samas kui unenägemises olen, siis olen pigem rumal ja juhm.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Laup Juul 12, 2008 5:05 pm    Teema: Vasta viitega

tenno kirjutas:
...
samas kui unenägemises olen, siis olen pigem rumal ja juhm.

See vihjabki sellele et energial pole iseenesest teadvust.

Inimese teadvus asub kehas ja teadvuses toimunu ulatub alateadvusse ning moodustab seal valmisolekuid millegile reageerimiseks, ning mis võib kaasa haarata ka energiat.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
resonating



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 111

PostitusPostitatud: Laup Juul 12, 2008 8:46 pm    Teema: Vasta viitega

tenno kirjutas:

samas kui unenägemises olen, siis olen pigem rumal ja juhm.


osades unenägemistes olen ma väga juhm, samas osades tean ja teen asju, mida ma muidu ei tea, ei saa isegi aru neist
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
säga



Liitunud: 12 Mai 2008
Postitusi: 310

PostitusPostitatud: Püh Juul 13, 2008 10:15 pm    Teema: Vasta viitega

seesama kirjutas:
tenno kirjutas:
...
samas kui unenägemises olen, siis olen pigem rumal ja juhm.

See vihjabki sellele et energial pole iseenesest teadvust.

Inimese teadvus asub kehas ja teadvuses toimunu ulatub alateadvusse ning moodustab seal valmisolekuid millegile reageerimiseks, ning mis võib kaasa haarata ka energiat.


kui sa nii väidad, on need lõhestuvad "väljapursked" tõenäoliselt mingi võõra teadvuse pealt.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Püh Juul 13, 2008 11:00 pm    Teema: Vasta viitega

tenno kirjutas:
seesama kirjutas:
tenno kirjutas:
...
samas kui unenägemises olen, siis olen pigem rumal ja juhm.

See vihjabki sellele et energial pole iseenesest teadvust.

Inimese teadvus asub kehas ja teadvuses toimunu ulatub alateadvusse ning moodustab seal valmisolekuid millegile reageerimiseks, ning mis võib kaasa haarata ka energiat.


kui sa nii väidad, on need lõhestuvad "väljapursked" tõenäoliselt mingi võõra teadvuse pealt.

Võõras teadvus saab jah samuti mõjutada, manipuleerida ja kasutada
meie energiavälja ja eriti lihtne on neil seda teha "tavainimesega" kes ei kontrolli üldse oma energiat.

See kes Vaimselt areneda tahab ei lepi selle paratamatusega et võõrad jõud teda mõjutavad, manipuleerivad ja kasutavad ning ei kuluta palju energiat ega tähelepanu ka selle uurimisele millised jõud need on vaid teeb selleasemel tööd oma teadvse avardamiseks. Kui ta lõpuks suudab kontrollida oma energiavälja, "ei huvitugi" võõrad enam tema energiast, sest on palju lihtsam saada seda "tavainimestelt".

Seega "tavainimene" ei tea kunagi kas tema võimalik energeetiline väljendumine on käivitatud temast endast või millegist/kellegist muust.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
muriel



Liitunud: 23 Juun 2008
Postitusi: 72

PostitusPostitatud: Esm Juul 14, 2008 1:48 pm    Teema: Vasta viitega

seesama kirjutas:
Kui ta lõpuks suudab kontrollida oma energiavälja, "ei huvitugi" võõrad enam tema energiast, sest on palju lihtsam saada seda "tavainimestelt".

Seega "tavainimene" ei tea kunagi kas tema võimalik energeetiline väljendumine on käivitatud temast endast või millegist/kellegist muust.


nüüd võibolla tuleb väga loll küsimus aga: kas "tavainimese" võimalus oleks justkui "mitte alluda provokatsioonile endast välja minna"? ma saan täiesti aru, et millegi mahasurumine endas on samasugune raiskamine aga kas on mingi variant?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
säga



Liitunud: 12 Mai 2008
Postitusi: 310

PostitusPostitatud: Esm Juul 14, 2008 2:10 pm    Teema: Vasta viitega

tavaininesele vist ei ole varianti. kuna alateadvus pole nähtav. kui tavainimene hakkab endaga tegelema ja märkama alateadvuses toimuvat, pole ta enam päris tavainimene.

samas ei pea alateadvuses toimuva märkamiseks olea nägija. võib jälgida enda käitumist erinevates situatsionides. edasi võib valida situatsioone, et teatud avaldumisi vältida.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Esm Juul 14, 2008 2:38 pm    Teema: Vasta viitega

muriel kirjutas:
seesama kirjutas:
Kui ta lõpuks suudab kontrollida oma energiavälja, "ei huvitugi" võõrad enam tema energiast, sest on palju lihtsam saada seda "tavainimestelt".

Seega "tavainimene" ei tea kunagi kas tema võimalik energeetiline väljendumine on käivitatud temast endast või millegist/kellegist muust.


nüüd võibolla tuleb väga loll küsimus aga: kas "tavainimese" võimalus oleks justkui "mitte alluda provokatsioonile endast välja minna"? ma saan täiesti aru, et millegi mahasurumine endas on samasugune raiskamine aga kas on mingi variant?

Endale võib jah sisendada et ei allu, ei anna järele ja surun maha, et pääseda võimalike soovimatute väljendamiste tagajärgede kahetsemisest. Selle sisendamise ja õnnestunud reaalsete tagasisurumiste tagajärjel kogunevad alateadvusse pinged mis võivad ikkagi leida mingis olukorras tee väljatulemiseks. Kui on piisavalt tahtejõudu, järjepidevust, kannatlikkust ja enesekontrolli võimet, siis on lootust et need pinged alateadvuses kaotavad kuju ja seega ei saa enam vastata võimalikule vastavale kujundlikule olukorrale elus.
Tegelikult ongi juba teadlik enesesisendamine, enese tahtejõu, kannatlikkuse ja enesekontrolli leidmine töö teadvusega. Selle töö järgmine aste on kõige sellega teadlikult manipuleerimine, näiteks alateadvuses leiduva teadlik väljalaskmine selleks sobivas olukorras või teadlik ärakasutamine millegi korda saatmiseks.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
säga



Liitunud: 12 Mai 2008
Postitusi: 310

PostitusPostitatud: Teis Juul 15, 2008 9:30 am    Teema: Vasta viitega

vanad nõiad olla toitnud omma allysi, nad oskasid portsioni kaupa karta, nagu DJ rääkis. mul on praega selline tunne, et minust toitutakse samuti portsionite kaupa. ainult, et ma ise ei toida. varem ma arvasin, et energia nagu voolab või imetakse ära. aga praega tundub, et see käib tõepoolest portsionite kaupa.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
resonating



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 111

PostitusPostitatud: Teis Juul 15, 2008 4:49 pm    Teema: Vasta viitega

mitte ainult sinul pole nii. see on midagi üldisemat.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Kolm Juul 16, 2008 8:28 am    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
vanad nõiad olla toitnud omma allysi, nad oskasid portsioni kaupa karta, nagu DJ rääkis. mul on praega selline tunne, et minust toitutakse samuti portsionite kaupa. ainult, et ma ise ei toida. varem ma arvasin, et energia nagu voolab või imetakse ära. aga praega tundub, et see käib tõepoolest portsionite kaupa.



Vanadel nõidadel oli kujutlus et allyd annavad neile võimeid ja jõudu kõige üle ka valitseda, ning allyd toitsid nende enesetähtsust seeläbi, nii vanad nõiad andsidki vastu enda energiat ja et ka kotkast mööda pääseda, sest nad kartsid kotkast aga allyd ei päästa/päästnud kedagi.

Seda oli ka näha kui hispaanlased ameerikat rüüstama asusid ja pea enamus nõidu maha tapsid, mitte mingi vägi ei aidanud siis nende tapjate vastu.
Vanade nõidade kujutlus enda kõikvõimsusest allyde abil(mis paraku kehtis vaid oma rahva seas,kes nõidu kartsid) ja tekitas tunde et keski/miski neid ei hävita.

Kui energia ära imetakse on tegemist kas kookoni lekkega, teadmatu enda energia raiskamise või avastamata "äravoolu augu" olemasolu endas. Äravõtta saab sealt kust lastakse/saadakse ja ega pole sugugi pole, enda lekkivaid kohti leida.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
säga



Liitunud: 12 Mai 2008
Postitusi: 310

PostitusPostitatud: Nelj Juul 17, 2008 7:31 pm    Teema: Vasta viitega

pean tunnistama, et leket märgata on kergem kui mehhanisme.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Nelj Juul 17, 2008 7:52 pm    Teema: Vasta viitega

Jah sedapidi oleks õigem öelda küll, mehhanismid on varjatumad, ega näita end eriti selgelt
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
ebareaalne



Liitunud: 14 Juul 2008
Postitusi: 46

PostitusPostitatud: Reede Nov 21, 2008 6:19 pm    Teema: Vasta viitega

Ma lähen vahepeal niivörd vihale , et värisema võtab.Tahaks kõige vastu hambaid anda.Juhtub kodus, vihale ajab koht kus ma elan ja kellega ma elan, nede inimeste korraldus.Kuigi olen siin elanud terve elu, on viimasel ajal see mind hulluks ajamas.Pidevalt ühesugune tegutsemine siin ruumides.

Lugedes teie postitusi leian mõndagi tutavat.Peale vihapurset ei tunne ennast äragi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
renata



Liitunud: 3 Okt 2006
Postitusi: 91

PostitusPostitatud: Reede Nov 21, 2008 7:54 pm    Teema: Vasta viitega

Inimesega, kes pidevalt kontrollimatult ja arusaamatutel põhjustel vihastab, on väga närvesööv ühe katuse all elada.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Reede Nov 21, 2008 8:49 pm    Teema: Vasta viitega

ebareaalne kirjutas:
Ma lähen vahepeal niivörd vihale , et värisema võtab.Tahaks kõige vastu hambaid anda.Juhtub kodus, vihale ajab koht kus ma elan ja kellega ma elan, nede inimeste korraldus.Kuigi olen siin elanud terve elu, on viimasel ajal see mind hulluks ajamas.Pidevalt ühesugune tegutsemine siin ruumides.

Lugedes teie postitusi leian mõndagi tutavat.Peale vihapurset ei tunne ennast äragi.

Sinu väljakutseks on õppida olema suurem oma sellistest reageeringutest - et mitte sinu reaktsioonid ei valitseks sind, vaid sina valitseksid oma reaktsioone. Siis oleks sinu teadvus suurem sinu kehast, psüühikast, närvisüsteemist ja energeetilisest "teisikust".

Vähemalt taotle seda, võibolla siis kunagi see teostub.
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Küsimustest vastusteni Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory