Ruumivärav :: Vaata teemat - Foorumist
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
Foorumist

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Foorumist
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Laup Aug 26, 2006 1:00 pm    Teema: Foorumist Vasta viitega

"Ruumivärav" peaks siis olema "rohkem meie kujundada" kui seda on olnud mujal foorumites. Nii saame vajadusel tõhusamalt sõnastada seda mida muidu on kippunud piirama valitsevad jõud mujal. Samas ei tähenda see piiridetta kõige võimaliku avaldamist, sest ka piiramine pole asjata - see hoiab tasakaalu niipalju kuipalju ta peab seda hoidma.

Viimati muutis seda seesama (Püh Dets 16, 2007 12:59 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Kolm Sept 20, 2006 5:05 pm    Teema: Vasta viitega

Lisaks siia ühe väikese vihje veel, kirjeldused mis võibolla tõesti mõnedes segadust tekitab, et me ei saa teatud asju ära rääkida nii, et see oleks selge igaühele ja nii et räägitu ei moonduks. See on vaid teatud taipamise küsimus, mis meis asjad lahti seletab.
Pean mainima et tolteekide sõnavara on üks parimaid, mida üldse on kirjeldamtu kirjeldamiseks võimaik kuidagi kasutada aga ka need ei räägi ikkagi midagi ära tegelikult.

D.J lause abil siis öeldes:" ei saa kirjeldada kirjeldamatut" ja ometi ta selgitas aastaid seda asja C.C-le sõnadega muidugi lisades kogemisi talle, et ta hakkaks kunagi kuskil x päeval midagi taipama.
Teises kohas ütles, et "Istu mõnikord mu tooli, kui siit läinud olen, võibolla tunnedki mind ära" ja kolmas sõnastus: "see, et sa praegu ei mõista mu öeldut pole tähtis ma ei räägi sulle vaid su energiakehale, mis võibolla kunagi taipab".

Siis hea soovitus ka meie poolt, et me ei räägigi midagi ära, ega taha ka tõestada ja selgitada midagi, sest pole midagi tõestada ega selgitada, vaid kes taipab see taipab ja kes mitte see mitte, see on nüüd inimeste enda eripära.

Kuid igasugu kirjeldused, mis tunduvad segaste või arusaamatutena, kui nt. puudub oma kogemus, taipamine, siis ikkagi ei või me iial teada millal tuleb äratundmine, ühel päeval on see kohal ja asjast selge pilt.

Sama on raamatutega, segaste raamatutega nagu tolteekide lood, piibel, et lugeda ja tõlgendada saab neid igal võimalikul moel ja teha neist kõiksugu -isme ja-iste aga kui nüüd see äratundmise taip äkki tuleb, siis on kõik selge, mis jääb tõlgenduste ja -ismide taha tausta, vaimu.

Ja siinset foorumit lugedes ei peakski võtma kõike lugusi täht-tähelt, sest need on kirjeldamtu kirjeldamised sõnadega, mis ju ei anna, mitte kui midagi normaalset teada Very Happy .

Ning arusaamatuste vältimiseks lihtsalt, kes viitsib, loeb, kes mitte see mitte, aga võibolla mõni taipab ja tunneb ära, selleks on ka need või ükskõik millised kirjeldused siin n.n omad kogemused või muud sündmused, et need asjad on võimalikud.

Kord küsis ka C.C d.J-lt et "kas see pole selle suure tarkuse raiskamine, kui need raamatusse panen ja maailma lasen"(u. selline sõnastus oli) ja d.J ütles " pole vahet, sest see kes mõistab saab aru ja kes mitte ei saa nagunii aru millest jutt on".
Sarnast ütles ka Jeesus:"kes Mind kuuleb see tunneb ära ja kes mitte se ei tunne mind mitte".

Lihtsalt sõnad ja kirjeldused on olemas, mis edasi saab on meie energiakeha ja teadvuse valdamise omadused.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Reede Sept 22, 2006 2:45 pm    Teema: Vasta viitega

http://seesama.s2.bizhat.com/viewtopic.php?t=38&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Kuna me ei peaks sellel arenguringil enam allapoole tagasi minema, ei erakliku ja loodusliku fanatismina ega inimühiskonna kirgede, emotsioonide, naudingute, meelelahutuste, tarbimise, omakasu jne, arendamise läbi ja milles imetletakse "karme" tegijaid selles vallas, siis mõtleme ja püüame siin avastada arenguteed endast sissepoole-väljapoole.
Võibolla aitab ka see foorum sellele natuke kaasa - võibolla on ka selle foorumi mõte natuke kaasa aidata inimese arengule-avanemisele-avardumisele sinna kust saab edasi, et mitte tagasi "metsistuda". - Mingeid tähtaegu ega maailma pööramist-ülevõtmist-vallutamist Vaimu poolt plaanitud pole, seega mingeid imesid oodata pole ja igaüks otsigu ise endas ja maailmas omale kinnitusi kui tahab Smile .
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Reede Jan 02, 2009 4:51 pm    Teema: Vasta viitega

Minu signatuuri tähendus:

Signatuur: "Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"

Tähendus: kõik selgitused, seletused, informatsioon ja vastused küsimustele vastavad tõele alles siis kui leiate või tulevad, põhimõtte seisukohalt, samatähenduslikud selgitused, seletused, informatsioon ja vastused küsimustele mujalt maailmast, igapäevasest elust, iseenda elust ja iseendas toimuvast, avanevast või kogetavast.

Ennem seda ei pea vastama tõele minu antud selgitused, seletused, informatsioon ja vastused küsimustele, neid ei pea keegi uskuma, neist innustuma ega kannatama.

Peale seda kui hakkavad vastama tõele minu antud selgitused, seletused, informatsioon ja vastused küsimustele, on need Vaimu antud, mitte minu antud.

Seega kaebuste korrasl ja kõrvalnähtude tekkimisel pöörduge Vaimu poole, mitte minu poole !
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Foorumist Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory