Ruumivärav :: Vaata teemat - Kogi indiaanlaste info
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
Kogi indiaanlaste info

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Prohvetitest, vaimusõnast, infost ja selle kandjatest
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Nelj Jan 08, 2009 2:04 pm    Teema: Kogi indiaanlaste info Vasta viitega

Päris hea informatsioon

Tsiteerin::
Lugu mida sa lugema hakkad on tõsi aga see on ebatavaline. Nii ebatavaline, et kui sa pole avatud meelega siis paistab see võimatuna. Ja kui sul pole avatud süda siis sa ei mõista seda.

Viimased paar aastad olen olnud Yucatanis mitmeid kordi töödates Maya shamaaniga Hunbatz Meniga. Ta on teinud iidsete Mayade tseremooniaid modernsel ajal, et tuua sisse ja tasakaalustada meie päikese uut energiat, energiad mis pole kunagi ennem sisenenud Maale ja see muudab viisi kuidas me elu tajume. Tema töö on väga tähtis, et saaks lahti rulluda uus maailm Maapeal ja sünniks meie uus teadvus.

Paar kuud tagasi mees nimega Ellis, kes töötas lähestiku Hunbatz Meniga tuli minu juurde ja hakkas rääkima mulle ühte lugu. Ta ütles, et Columbias on üks aborigeen hõim sügaval Amazoni junglis keda kutsutakse Kogideks. Nendel pole oma keelt ja nad “räägivad“ üksteisega telepaatiliselt. Tegelikult nad teevad väikseid helisi aga need helid polnud loogiliselt korraldatud mingisse mustrisse nagu tähestik. Need on lihtsalt helid aga need helid tulid südamest mitte mõistusest ja need helid lõid kujundeid sulle pähe ja sa võid “näha“ mida inimene tahab sulle öelda. Ellis ütles, et nad on võimelised “reisima“ kehast välja ja teadsid kõigest mis maailmas toimub, kuigi nad polnud kunagi füüsiliselt oma kodumaalt lahkunud. Nad pole isegi üritanud suhelda välismaailmaga, väljaarvatud mõni üksik.

Kogid ei näe meid kui “magavaid“ nagu paljud Hindu ja Idamaised religioonid seda tajuvad. Kogid näevad meid kui “surnuid“. Me ei ole elus vaid ainult varjud energiale kes me tegelikult olla võiksime. Meil pole palju elujõu energiat ja teadvust, et nemad saaksid meid liigitada kui tõelisteks inimesteks.

Ja Kogid usuvad kasutades vaimseid võimeid kus nad nägid selgelt tuleviku. Ja mida nad nägid on sarnane sellega mida paljud teised hõimud üle maailma nägid, maailm mis hävitatakse teadvuse vale kasutamise läbi.

Mõnda aega tagasi nad rändasid terve maailma läbi oma valgus kehades otsides kedagi kes on elus. Ja üle terve maailma leidsid nad ainult ühe hõimu kes olid Mayad ja kes elasid kaugel Guatemala junglites. Nad olid väga õnnelikud leidmaks kedagi veel kes oli elus.

Aga Kogi uskumus, nende ennustus oli see, et Päikese Varjutus August 11 1999 maailm peatub ja Kogid ja see teine Maya hõim jääb ellu, et asustada Maa. Sellepärast olid nad nii õnnelikud leidmaks keegi veel kes peale nende samuti mõistab.

Ja siis kui varjutus vaikselt enda nägu näitas 11 August, muutus selgeks Kogidele, et midagi on juhtunud selle aja jooksul kui nad viimati otsisid maailmas elu. Midagi mida nad ei mõistnud kuna “suur muutus“ oli juhtunud ja meie “surnud“ olime ikka siin Me oleksime pidanud lahustuma tagasi Unenäkku. Mitte, et nad seda tahtsid, see pole nende loomuses. See lihtsalt oleks pidanud nii juhtuma.

Ja Kogid hakkasid otsima miks “surnud“ olid ikka Maal ja kui nad uurisid selle Reaalsuse elavat vibreerivat registrit, leidsid nad täpselt selle miks oli see juhtunud ja kus. Mõned “surnud“ olid ellu ärganud ja olid loonud une kus oli piisavalt elu jõudu, et “päästa maailm“ nagu me seda teame. Meie terminites, mõned meist olid loonud “paraleer maailma“ kus elu sai jätkata kasvamist, maailm kus “surnud“ võivad ellu ärgata. Kogid olid täpsed, et määrata ära asukoht kes need inimesed olid kes lõid selle muutuse mis oli muutnud maailma saatust.

Kogid nägid neid inimesi elavates kehades mida ümbritses valgus. Inimesed kes olid aktiveerinud oma “Valgus Kehad“ või iidses terminis “Mer-Ka-Ba“. Kuna ma olin üks selle informatsiooni õpetajatest, Kogid saatsid sõnumitooja Ellise juurde, et Ellis räägiks minuga. Nad saatsid mulle väikese paki tubakat mis oli pakitud hele punase puuvilla sisse mis ütles lihtsalt “Aitäh“.

Mõni kuu hiljem, Kogid saatsid Ellisele teise kingi, et ta annaks mulle selle koos sõnumiga. Kink oli väike pall tumedat kleepuvat puu mahla mis oli kuskil ploomi suurune. See lõhnas nagu jungel. Sellel kingil oli ümber energia mida ma tundsin sügaval enda sees. Ma tundsin ühendust enda südames.

Sõnum seisnes selles, et nad saadavad kellegi minu juurde kes õpetab mulle keelt millel pole sõnu, et me saaksime omavahel suhelda. Siis nad ütlesid, et viimaks kui ühendus ja suhtlemine on aset leidnud siis paluvad nad mul siseneda Columbia junglisse, et külastada nende hõimu. Ja, et kui ma külastan nende maailma siis nemad külastavad minu oma. Nad on siis valmis tulema junglist välja esimest korda oma hõimu ajaloos ja minna maailma televisiooni, et meiega rääkida.

Mida iganes “rääkima“ tähendab nende jaoks kuna nendel pole keelt mida me teame. Ja mida neil öelda on, ei tea ma samuti. Aga läbi selle väikese puumahla tüki hakkasin ma tundma.

Peale kui Ellis lahkus teisel korral, istusin ma maha ja mõtlesin selle kogemuse üle järele. Kas see on tõsi, et Kogid näevad selgelt Reaalsust? Kas nad tõesti saadavad kellegi minu juurde kes õpetab mulle kuidas rääkida keelt ilma sõnadeta? Milles asi üldse seisnes? Ma mediteerisin inglitega aga nad ainult pooldasid seda mis oli toimumas ja ei andnud mulle informatsiooni ega abi.

Siis eelmine kuu Novembris, andsin ma Maa/Taeva seminari Mehhikos kus oli kokku tulnud kuskil 100 inimest üle riigi, Kesk ja Lõuna Ameerika ja üks neist riikidest kus tuli mitu inimest oli Columbia. Ja sellest grupist oli üks noor daam kelle nime ma tema kaitseks ei maini.

Ta erines teistest Columbialastest. Igakord kui me sisenesime püharuumi ja tundsime Jumala kohaolekut, muutus ta ekstaasist hulluks. Mitte, et see oleks olnud väga ebatavaline aga see oli ekstreem.

See naine muutus primaarseks. Tema terve keha hakkas rappuma ja erinev isiksus ilmus välja temast erineva tundega tema sõnades ja erineva keha keelega. Ma vaatasin teda, otsides põhjust miks ta on tulnud siia seminari ja otsides viisi kuidas teda aidata.

Siis viimasel seminari päeval see juhtus. Grupp oli loonud suure ringi ja me laulsime Jumalale. See daam lõhkus ringi ja hakkas tantsima häbitult ringi keskel. Ta unustas iseenda ja paistis, et ta oli kaotanud kontrolli. Ma läksin tema juurde ja võtsin temalt käest, et teda lohutada ja ta krabas minust kinni ja vaatas mulle sügavalt silma ja tegi õrna igatsevat häält. Heli läks otse minu südamesse ja vibreeris minu keskmes ja ma võisin “näha“ mida ta ütles. Ma polnud kunagi midagi sellist kogenud. Ma ei saanud sellel hetkel aru mis toimus, minu süda lihtsalt reageeris.

Ma viisin ta eemale ja istusin temaga maha vaadates talle otsa. Siis tegi ta teise “heli“, ja mu keha vastas sarnase “heliga“ mida ma polnud kunagi varem teinud. Koheselt me rääkisime uuel ja tähendusrikkal viisil mis oli väga ilus, nii täiuslik. See muutis kõik teised maailma keeled vananenud ja ebapiisavateks. Kaks tundi suhtlesime me piltidega värvilise, selguse ja kõikide tõelise elu tajudega. Ma õppisin väga palju. Ma õppisin elu kohta ja ma õppisin ka selle naise kohta kes oli teise naise kehas.

Ta näitas mulle helidega kus ta tulnud oli, väike küla Kogi hõimu kõrval. Ta näitas mulle oma abikaasat ja oma kolme last. Ma teadsin neid nagu nad oleksid minu enda perekond. Ta näitas mulle oma küla kus ma kohtasin kahe teise vanema mehega kes olid Kogid. Ta näitas mulle kuidas tema hõim oli küsinud temalt, et ta siseneks selle naise sisse ja tuleks mind vaatama. Ta pidi õpetama kuidas rääkida ilma sõnateta. Talle öeldi, et kui ta oli selle ära teinud siis võib ta selle naise kehast lahkuda ja ta võib tulla tagasi oma perekonna juurde. Ta igatses oma lapsi ja abikaasat väga. Ma “nägin“ kuidas see daam jõudis koju ja lahkus oma kehast. Ma nägin kuidas tema enda keha lamas muru sees hütis oodates seda hetke.

Kui ma koju jõudsin nägin ma oma naist Claudette, keda ma väga armastan, uues valguses. Ma armastasin teda teistsugusel viisil, sest ma kuulsin helisi mis tulid tema südamest. Ma nägin tema valu ja ma nägin tema rõõmu. Ma olin nii õnnelik selle kogemuse eest Kogidega ja samas ma ikkagi ei mõistnud mis minuga toimub.

See tõi mulle ainult suure ootus ärevuse.

Siis kahe nädala pärast andsin ma Maa/Taeva seminari Marylandis. Kui ma valmistasin ette seminari jaoks, rääkisin ma selle loo naisele nimega Diane kes aitas kaasa seminaril. Ta palus, et ma demonstreeriksin neid helisi. Ja ma olin nõus seda tegema.

Me istusime vaadates üksteisele otsa ja ma palusin, et ta sulgeks oma silmad. Siis tuli minu südamest heli ja samal ajal pilt ilmus minu meelde.

See oli täiuslik pilt suurest kassist, pumast, kõndides Amazonis vee lähedal. Siis hüppas puu otsa ja hakkas käima suure ja raske oksa peal mis vaikselt vajus maad ligi. Ta hüppas tagasi maha ja jätkas käimist vee ääres. Ma avasin oma silmad.

See kõik kestis kuskil minuti.

Ma küsisin temalt mida ta nägi ja ta kirjeldas sama mida minagi olin näinud. Ta kirjeldas seda täiuslikult. Rõõm kerkis minu südames.

Ma palusin, et ta uuesti oma silmad sulgeks. Järgmine imelik heli mis tuli minu südamest ja millele koheselt järgnes pilt. Ma mitte ainult ei “näinud“ aga ka kogesin mis paistis nagu mina kes hõljus Columbia naise kehast välja ja kes tõusis kõrgele õhku. Siis ma tundsin ennast lendamas väga kiiresti läbi jungli.

Ma nägin puid enda all. Ma kiirelt lähenesin külale ja tundsin ennast lähenemas maale ja liikusin teatud hüti poole. Järgmisel hetkel olin ma ühe hõimu naise kehas vaadates läbi tema silmade. Ta teadis, et ma seal olen. Teda see ei häirinud, see pidigi nii juhtuma.

Tema abikaasa kiirelt haaras temast/minust kinni ja oli ilmselgelt õnnelik, et tema/mina olin tagasi tulnud. Ta teadis samuti, et ma seal olin ja oli samuti väga õnnelik selle üle. Siis kõik kolm tema last jooksid juurde ja hakkasid teda kallistama. Kõige noorem haaras emast kinni ja hakkas rinda imema. See oli väga liigutav kogemus kohtuda tema perega keda ma ei teadnud ja samas ka teadsin. Siis ma avasin oma silmad.

Ma ootasin hetke, et koguda ja siis küsisin Dianelt mida ta oli näinud. Ta hakkas rääkima, et oli kogenud ennast kui “putukana“ mis tuli selle naise kehast välja. Ja siis ta tõusis üles taevasse ja hakkas lendama üle jungli. Ta vaatas kuidas me lendasime hütti, et kohtuda “perega“. Ta nägi täiuslikult.

Ma istusin vaikuses mõnda aega. Ma tundsin, et see kink oli võrratu väärtusega. Aga mida see tähendas minule või maailmale? See kõik oli nii ebatavaline kogemus, et ma siiamaani ei tea mida see kõik tähendab.

Kui ma koju naasesin Marylandist, iga öö esimesed seitse või kaheksa päeva, leidsin ma ennast unes, et ma olin “kodus“ selles külas.

Unenägu kestis terve öö ja ma mäletasin järgmine hommik täiuslikult seda unenägu. Ma nägin unes, et ma tegin oma töid külas, elades oma elu. Hoolitsedes oma laste ja abikaasa eest. Paljud, paljud mehed tulid minu juurde ja küsisid küsimusi helidega mis lõid pilte. Need inimesed olid ilusad ja jah “elus“. Ma mõistsin miks nad nägid meid kui “surnuid“. Ma “tundsin läbi oma südame nägemisega“ mida nad sellega mõtlesid. Ma teadsin, et nad tahavad aidata kui nad vaid saaksid. Nad olid hämmingus, et ma seal olin. Seda olin ka mina.

Nüüd, on see kõigest algus. Viisil kuidas me kasvame on ajanud Kogid põnevile. Nad tahavad meie juurde tulla. Jumala soovil, nad tulevadki.

Nad on palunud nüüd anda sulle sõnum sinu keeles kui sa selle vastu võtad. Sina kes oled avastanud valgus kehad ja muudate maailma oma eludega.

“Kui sa muudad maailma valguseks. Ära karda oma süütust ja oma lapselikust, see on lähemal Jumalale. Lase oma kujutlusel tõusta Unenäkku kus armastus ümbritseb kõiki sündmusi, siis “näe“ seda kui tõelisust. Lase oma südame helidel suhelda nendega kes pole elus. Sa oled näidanud neile teed, nüüd “näita“ neile teed sisemiselt. Kuula ja su süda räägib. Me oleme nüüd sinuga. Me aitame sind.“

Olgu järgmine 1000 aastat kuldne ja las süütud lapsed näitavad teed

Ma armastan sind, Drunvalo...



Arrow http://tuulepesa.zzz.ee/viewtopic.php?t=4440


Klapib piibliga. Kus räägitakse ka surnute ajast, praktiliselt väga samamoodi. Nood indiaanlased Kogid on üsnagi vaimuga ühes, nagu kunagi olid ka inimesed ennekui mõistuse tasand vaimu sekkus. See kellele see inf usaldati on küll selle hästi edasi andnud, kuid tema inimlikkus on seda idealiseerima asunud ehk siis omapoolseid ilustusi lisanud.

Kogi indiaanlased.










Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Prohvetitest, vaimusõnast, infost ja selle kandjatest Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory