Ruumivärav :: Vaata teemat - Eriline Druiidi Tseremoonia ja Imbolc’i Keldi Fest
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
Eriline Druiidi Tseremoonia ja Imbolc’i Keldi Fest

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Maailmas toimuv
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Inue



Liitunud: 10 Jan 2009
Postitusi: 1

PostitusPostitatud: Püh Jan 11, 2009 5:54 pm    Teema: Eriline Druiidi Tseremoonia ja Imbolc’i Keldi Fest Vasta viitega

Eriline Druiidi Tseremoonia ja Imbolc’i Keldi Festivali Tähistamine
Laupäev 31. Jaanuaril ja Pühapäeval 1. Veebruaril, 2009
Toimub Oti Mõisas, Saaremaal
Vaata: www.otimanor.ee
By Druid Francis

Francis Joy on pärit Põhja Inglismaalt ning pärast aastaid intensiivset õpet ning personaalseid kogemusi, ordineeriti ta traditsiooniliseks Druiidiks ühe kuulsaima Druiidi ordeniga Inglismaal 1990ndatel aastatel. Sellest ajast saati, on ta elanud ja töötanud (vaimselt ning ¹amaanselt), kooskõlas rituaalse Aasta Rattaga, nagu seda näha võib Keldi kalendris, mille ajalugu ulatub tuhandete aastate taha. Hetkel töötab Francis ka sõltlaste terapeudina Helsingins ning on Soome ©amaani Ühiskonna liige. Samuti on ta Reiki õpetaja ja oma väljaõppe on ta saanud Bath’is ja Glastonbury’s Inglismaal 1996’ndal aastal ning nüüd hilisemalt kui “Meistri- Õpetaja” 2006. aastal Helsingins.
Rituaali fookus tseremoonias: Kuus nädalat pärast talvist pööripäeva, päike, mis on metafooriliselt surnud, sünnib uuesti ning alustab aeglast tõusu taeva kõige kõrgema puntki poole. Esimene tseremoonia millal tähistatakse päikese soojuse taas saabumist toimub kuus nädalat pärast Talvist pööripäeva, Imbolc’s 1. Veebruaril. Sellel hetkel, pikk ning raske rännak läbi külma metsiku talve hakkab haihtuma kuna välja ilmub aina rohkem valgust. See püha tähistab talve aja läve läbimist kevad ajale. Imbolc’i tseremnoonia ajal näeb Birgit (tule jumalanna), keda tervitatakse kui patrooni ravija jumalannat ja samuti austatakse sepakunsti, luulet, ja ämmaemandat. Kuna Aasta Ratas pöörab kesk-talvest Imbolc’i, on see väga soodne aeg regenereerimiseks, tähendades pika võitluse peatset lõppemist, mis on toimunud läbi talve. Sellisel aastaajal on loomingulised projektid, ärkamised ja uued algused soositud. Ühinege meiega tähistamaks Elu taas ilmumist, koos Päikese ja maa jumalanna Birgiti appi kutsumisega.
Festival algab laupäeval 31. Jaanuaril kell 17.00, kus me kõigepealt õhtustame koos (palun kaasa võtta toitu teistega jagamiseks). Pärast seda toimub jutlus Kelti Aasta Rattast, kus ta fokuseerib kaheksa erineva aastaaja pühadele. Pühapäeval, 1. Veebruaril kell 11.00 toimub Druiidi tseremoonia millele järgneb traditsiooniline Eisteddfod, mis tähendab lugude, poeesia, laulude jutustamist. Sellega seoses palume kaasa võtta oma lemmik poeem, jutt või laul.
Druiidi tseremoonia jaoks toimub ka iidse festivali taas esitlus. Selle õnnestumiseks on meil vaja 12 vabatahtlikut kes oleks nõus erinevaid rolle mängima. Tseremooniat harjutatakse ennem nii, et igal osavõtjal on selge oma roll. Osalejatel palutakse ka kanda tseremoonia kostüüme, kui nad seda soovivad.
Kogu ürituse hind on 55 eurot (umbes 860 krooni) inimese kohta. Registreerimise tähtaeg on 5. Jaanuar 2009. Kohtade arv on piiratud, millega seoses palume teil kiirustada, kuna kohti on vaid 35. Registreerimiseks ning informatsiooni saamiseks öömaja reserveerimisel, palume pöörduda:

Henno Parks
Tel: +372-51-17-773
Email: inuesan@gmail.com
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Maailmas toimuv Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory