Ruumivärav :: Vaata teemat - Tiivameistrid/Wingmakers
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
Tiivameistrid/Wingmakers

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Tulnukad, Ufod ja teised kummalised nähtused
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Teis Nov 25, 2008 6:45 pm    Teema: Tiivameistrid/Wingmakers Vasta viitega

Praegu vaid poolest tekstist mõned väljavõtteid. Põhiline on asja tuum ja see tuleb algallikast, sarnasusi ka siin foorumis kirjeldatud viidetele algallikast kui teadvus sellega ühes on.
Kui teadvus on sellega ühes siis ongi Ifo algpõhi üks.
Ja olendid, neid on mitmesuguseid, enamus inimkonnast arengult kaugel ees, teisiti öeldes arukamad.


Arrow http://www.vaimnekeskus-eesti.ee/tutvustus.htm

Tsiteerin::
*Dr. Anderson väitis, et just see on kõige olulisem intellekti vorm ning ilma selleta ei oleks inimene võimeline ajas rändama. Teiste sõnadega, ta oli veendunud, et ajas rändamine ei olnud mitte autonoomne tehnoloogia, vaid kuulus lahutamatult kokku ajas rändava isikuga. Ajarändur peaks omama teatud hulgal voolavat intellekti, et seista vastu ajarännule omastele pingele ning parimaks viisiks selle pingega hakkama saada on omada erakordset voolavat intellekti.

*Ta ütles, et tunnustamata osakonnad on luureorganisatsioonide juures suhteliselt haruldased, kuid need, mis on olemas, on kaetud tavalisest veelgi suurema saladuskattega, et jääda avalikkuse ja üksikisikute tähelepanu eest täiesti varjatuks.
Ta lisas veel seda, et nende tunnustamata osakondadega olid seotud mitmed sõjalis-tööstusliku kompleksi korporatiivsed liikmed. Ta väitis, et ACIO või selle sõsarorganisatsioon – Eriprojektide Laboratoorium müüvad lahjendatud tehnoloogiaid erafirmadele ja -laboratooriumidele kes omakorda muudavad selle sõjalistele eesmärkidele või isegi tavatarbijale suunatud äriks.
Dr. Andersoni sõnade kohaselt puudub isegi kõige kõrgematel valitsusametnikel ja sõjaväeluure ohvitseridel juurdepääs sellele
informatsioonile, millega tema oli kokku puutunud.


*"Aga te ütlesite enne, et Tiivameistrite keele dekodeerimise ja tõlkimise käigus mõjutati teie intellekti sellisel viisil, mis muutis ta ajas rändamise pingete suhtes palju kohanemisvõimelisemaks?"


*Dr. Anderson:
"Ma ei arva, et küsimus oleks intellektis. Pigem on siin tegemist multimõõtmelise teadvuse või võimega tajuda teadvuse kõrgemaid võnkeid, mis on minu arvates üheks intellekti väljendumisvormiks. Mulle näis, et Tiivameistrid olid eriti huvitatud holistilise meeltetaju väljaarendamisest ning põhjuseks, miks nad oma keele kodeerisid, oligi vajadus neid kõrgemaid meeli arendada. Ma rõhutan veelkord. et interaktiivse ajas rändamise võime nõuab 7-meelelist, multimõõtmelist vaateviisi. Seda ei saa sooritada tavalise inimteadvuse kolmedimensionaalses ja viiemeelelises kontekstis."


*Kasutades optilise ketta võtmekoodi loomiseks koostatud sumeri keele tõlkeindeksit dekodeerisin ma selle teksti esimese lõigu või peatüki.


*"Tiivameistrite järgi juhtub see(teadvustasandi muutmine) läbi digitaalse majanduse ja seejärel Interneti OLIN tehnoloogia platvormi kaudu. Selle globaalse võrgu kaudu globaliseeritakse meelelahutus ja hariduslik sisu. See on aluseks globaalsele kultuurile ühtse kaubanduse, sisu
ja kooslusega. Kui need infrastruktuuri osad on paigas, siis ilmub Kõige päevakohalisemana nähtavale vajadus kogu seda infrastruktuuri valitseda. Ning Ühinenud Rahvaste Organisatsioon on sellise püüdluse jaoks loogiline valitsusaparaat. Kui Maailma rahvad lubavad majanduse digitaliseerimist ja võtavad omaks OLIN-tehnoloogia platvormi, on maailmavalitsuse ja maailmakultuuri teke praktiliselt kindlustatud.


*"Ja te ütlesite eile õhtul, et see peaks toimuna aastal 2018?!

*Dr. Anderson:
"Vastavalt ettekuulutustele peaks just sel aastal ÜRO viima läbi esimesed ühtse maailma-valitsuse valimised. Ning see ei saa olema mitte kõikvõimas tsentraliseeritud võim vaid pigem ülemaailmse poliitika otsuste tegemise ja nende täideviimise organisatsioon selliste küsimuste jaoks, mis mõjutavad kogu maailma. Selliste teemade hulka
kuuluvad keskkonna saastumine, globaalne soojenemine, piirivaidlused, kosmoselennud, terrorism, kaubandus, ärisuhted, OLIN-tehnoloogia uued versioonid ning üldine tehnoloogia edasiandmise programm."


*"Kuidas see Corteumlaste tehnoloogia intellekti kiirendab või laiendab?"


*Dr. Anderson:
"Vähesed inimesed teavad, et nende teadvusel olev meel töötleb umbes 15 bitti informatsiooni ühe lineaaraja sekundi jooksul. Ent vertikaalajas töötleb alateadlik meel umbes 70-80 miljonit bitti informatsiooni. Seega on normaalse teadvuse seisundis inimesed teadlikud ainult lõpmata väikesest osast informatsioonist, mida neile pidevalt alateadvuse tasandil sisestatakse. Corteumlaste tehnoloogia on loodud selleks, et vähendada teadliku meele filtreerivaid aspekte ning võimaldada sisestada teadlikku meelde kõrgema sagedusega informatsioonipakette.
Paralleelselt selle efektiga varustatakse "aju elektriskeem" uute "juhtmetega", et see suudaks käsitseda seda kõrgemat informatsioonipinget, mida teadvusesse sisestatakse.

Neist võimetest saab maatriksfilter, mis ammutab alateadvuse panipaikadest igal ajahetkel kõige asjakohasemat informatsiooni, sõltuvalt käsilolevast probleemist või ülesandest. See võimaldab eksisteerida kõrvuti sellistel võimetel nagu fotograafiline mälu ja abstraktne mõtlemine.


*TKT nõuab tervet rida üksteisest sõltuvaid, kuid siiski eraldiolevaid tehnoloogiaid, mille puhul nende looja peab kasutama uusi teoreeme ja uusi füüsikaseadusi, mida enne ei olnud avastatud ning ehitada terve kompleks tehnoloogiaid, mis põhinevad põhimõtteliselt täiesti uuel maailma toimimise maatriksil . . . see on heidutav ülesanne.
Kõik, mida seni oli tõeks peetud, tuleb purustada, uuesti leiutada, ümber formuleerida ja siis uueks maatriksiks liita.
Selline on TKT olemus - te alustate tühjalt tahvlilt ning taasleiutate, taasformuleerite ja taasloote mateeria teadvuse."


*Kvantobjektid muutuvad üha peenemaks, kuni neist saab puhas valguseenergia ning nad lakkavad omamast massi. Nad ei koosne mitte füüsilisest reaalsusest vaid pigem puhtas seisundis energiast. See energia jaguneb edasi võnkeoktaavideks. Teiste sõnadega see valguseenergia võngub ning nagu muusikas on siingi oma põhitoonid ja
harmooniad. Need harmooniad võnguvad kaasa peamise energiavibratsiooniga ning kogu energiakogum laulab nagu koor . . . ainult et hääleks on valgus. See laul on ekvivalendiks teadvusele, mis läbib kogu mateeriat .. . iga füüsilist objekti kogu universumis. Viieteistkümnes on tõestanud selle kõikeläbiva teadvuse
olemasolu, mida tema ise nimetab Valgusesse Kodeeritud Reaalsuse Maatriksiks ehk VKRM-iks. Igal juhul on VKRM ainult üks neist uutest teoreemidest, mida oli vaja selleks, et leida viis tõestada TKT tegelik võimalikkus."


*Vaadake, kui mateeria sulandub lõpuks valguse oktaavidesse ning valgus sulandub teadvuse oktaavidesse ning teadvus sulandub reaalsuse oktaavidesse, siis oli mateeria, valgus, teadvus ja reaalsus kõik üksteisest sõltuvad otsekui ökosüsteem. Ning nagu
ökosüsteemigi puhul, kui te muudate ühte elementi, siis te mõjutate kogu tervikut.



*Seega tahate te ütelda, et need mateeria ehitusplokid - noodsamad kvantobjektid -on olemas ainult siis, kui keegi neid vaatleb . . . et teadvus paneb nad ilmuma reaalse ja ajas ning ruumis fikseerituna? On mul õigus?"


*Dr. Anderson:
"Osaliselt, kuid mitte täiesti. Ma püüan seda seletada. Teadvus idaneb või pärineb mitte-ajast ning mitte-ruumist energiavormina, mis on VKRM'I põhiliseks ehitusplokiks.
Füüsiliseks muutudes teadvus lokaliseerub. Teiste sõnadega, teadvus muutub inimeseks, loomaks, taimeks või Mõneks esemeks, millel on füüsilise keha omadused. Kui teadvusest saab lokaliseeritud füüsiline objekt häälestab ta VKRM'i ühtima selle reaalsuse maatriksiga, mis on kodeeritud selle objekti geneetilistesse või füüsilistesse parameetritesse, milleks ta muutus. Teiste sõnadega, teadvus liigub mitte-ruumist ja mitte-ajast välja, et saada mateeriaks ning ta häälestab VKRM'i
tooma esile füüsilist reaalsust, mis on sobiv selle füüsilise objekti geneetiliste omadustega, milleks ta muutus. Kui see objekt on inimolend, siis muutuvad ainuomaselt inimlikud geneetilised päästikud neiks teadvuse tööriistadeks, millest ta konstrueerib oma reaalsuse.

VKRM on tegelikult lõputute võimaluste kogum, või nagu Aristoteles seda nimetas - Potentia. See potentia on nagu viljakas pinnas, millest luuakse füüsilised objektid. Need, kes suudavad VKRM'i oma teadvuse kasutamise abil häälestada, on võimelised mitte ainult reaalsusele reageerima vaid seda ka esile kutsuma. See
esilekutsumine võib olla silmapilkne, sest kvantobjektid asuvad mitteajas ja mitteruumis..


*kuid kas see millest te kõnelete on sama asi,
mida on teinud Jeesus või teised prohvetid
. . . kutsuda esile selliseid asju nagu vee muutumine veiniks või haige tervenemine. On mul õigus?"


Dr. Anderson:
"Jah. See on sama põhimõte, ainult et mina kirjeldasin seda, sellal kui nemad rakendasid seda. Seda on palju lihtsam rakendada kui kirjeldada.


"Nii et nüüd räägite te mulle, et suudate vee veiniks muuta?"


Dr. Anderson:
"Tegelikult ei ole ma seda kunagi proovinud, kuid jah, kõik Labürindi Rühma liikmed suudavad VKRM'ist füüsilisi objekte esile kutsuda. See oli tegelikult üks Viieteistkümnenda avastuse tulemustest: VKRM'i vajadusekohane häälestamine ning füüsiliste objektide esilekutsumine.



"Miks te nimetate seda tehnoloogiaks. Mulle paistab see pigem mõtetega seotud nähtusena. Selle juures ei kasutata ju midagi peale oma mõtete?"


Dr. Anderson:
"See on tehnoloogia ainult mõtteliste protsesside mõistmise seisukohalt. Siin ei ole midagi elektroonilist või mehaanilist, kui te seda silmas pidasite. Ent see on midagi enamat kui lihtsalt mõtete kontroll. See on tegelikult usk VKRM'i ning selle eksimatult täiuslikesse loomisprotsessidesse - kvantobjektide toomisesse mitte-ruumist ja
mitte-ajast meie ajas ja ruumis olelevasse mateeria maailma. Nii kummaliselt kui see ka ei kõlaks… on see seotud rohkem usu kui tehnoloogiaga."

*Tiivameistrid ongi Labürindi Rühm . . . ainult et 750 aasta pärast."
Tiivameistrid on inimkonna täiesti uue evolutsiooniringi tulemus. Nad ei ole aja poolt kammitsetud. Nad on võimelised eraldama oma füüsilise ja mittefüüsilise mina ning reisima viimases olekus läbi vertikaalse aja ning seda mõjutama. Ma ei ole kindel kas see on just selline TKT vorm, mida peab silmas Viieteistkümnes . . . võõras ajas olles, suudavad nad oma füüsilised kehad taasmaterialiseerida ning mõjutada
vastavalt oma soovile füüsilist keskkonda.
Nad suudavad isegi esemeid enesega kaasa võtta ning need esemed võõrasse aega üle viia, nagu nad tegid ka Iidse Noole
leiukohas."
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Kolm Nov 26, 2008 7:22 pm    Teema: Re: Tiivameistrid/Wingmakers Vasta viitega

seesama kirjutas:
...
Teadus on selle avastamise lävel, kuid aega võtab veel selle läve ületamine, ehk siis avastamine, et vaadata tuleb ka sissepoole. Teaduse tipp on jõudnud välistpidi avastamistega niipalju sissepoole, et asub sisemise lävel, kuid pole veel "pead pööranud" sisemise suunas. Teadus on praegu üks tõenäolisemaid valdkondi mis saab avada tee Vaimu suunas kogu maailma jaoks.

Inimühiskond ei uuri veel inimest, vaid seda kuidas inimest käsitleda ja kasutada. Näiteks riikide alusteks pole mitte inimene ise, vaid kasum, või erinevad ideed inimesest - milline peab inimene olema. Eks teaduski on selle mõju all. Inimühiskond ei suuda ilma aparaatideta, sest ta ei uuri inimest ennast.

http://seesama.s2.bizhat.com/viewtopic.php?p=1253#1253

Tegelikult on ammu oodatud et see läve ületamine toimuks varem, nii et see inimühiskonda juba nüüd mõjutaks:

Tiivameistrid kirjutas:
...sel ajal nimetati seda organisatsiooni lihtsalt NSA Eriprojektide Laboratooriumiks ning see oli NSA laiale avalikkusele tundmatu osakond. Tema internatuur kestis kaks aastat ning ta ei ole kunagi taodelnud ametlikku kraadi mõne ülikooli juurest, ehkki ta väitis omavat selliseid teadmisi füüsikast ja loodusteadustest, mis on kaugel ees parimategi ülikoolide õppekavadest....



vaatleja kirjutas:
Praegu vaid poolest tekstist mõned väljavõtteid. Põhiline on asja tuum ja see tuleb algallikast, sarnasusi ka siin foorumis kirjeldatud viidetele algallikast kui teadvus sellega ühes on.
Kui teadvus on sellega ühes siis ongi Ifo algpõhi üks.
Ja olendid, neid on mitmesuguseid, enamus inimkonnast arengult kaugel ees, teisiti öeldes arukamad.

Arrow http://www.vaimnekeskus-eesti.ee/tutvustus.htm
...
Tsiteerin::
Ta väitis, et ACIO või selle sõsarorganisatsioon – Eriprojektide Laboratoorium müüvad lahjendatud tehnoloogiaid erafirmadele ja -laboratooriumidele kes omakorda muudavad selle sõjalistele eesmärkidele või isegi tavatarbijale suunatud äriks.
Dr. Andersoni sõnade kohaselt puudub isegi kõige kõrgematel valitsusametnikel ja sõjaväeluure ohvitseridel juurdepääs sellele
informatsioonile, ...


http://seesama.s2.bizhat.com/viewtopic.php?p=2787#2787

taotleja kirjutas:
a.n.c kirjutas:
taotleja kirjutas:
Ja samas on olemas ka tõenäoline variant, et "Isa tulemine" ei tähenda mitte üksikisiku, või mõne isiku "tulemist", vaid näiteks teaduse vastavaid avastusi ja/või maa sageduse tõusu, mille tulemusel "ärkavad väga paljud inimesed iseenesest".


Mr.Drunvalo oma Elulille raamatutes kirjutab samuti peatsest maa sageduse tõusust. On teilgi sellekohaseid märke?

Märke on, ja neid erinevatelt tasanditelt ja erinevatest kujundlikkuse-abstraktsuse astmetest.
Kirjutan siia praegu mõned need märgid erinevatest valdkondadest mis on rohkem "silmaga" näha ja võiksid lihtsamini arusaadavad olla:

Inimkond on viimase "150 a", jooksul rohkem avastanud oma materialistlikus ellusuhtumises, kui eelmiste tuhandete jooksul ja avastab järgnevate kümnete aastatega rohkem kui eelmise "150 a", jooksul. Ma näen siin ahelreaktsiooni selles materialistlikus ellusuhtumises, mida võib joonistada ka "matemaatilise kõverjoonena tabelis, milles horisontaalselt kulgemine on aeg ja vertikaalselt kulgemine areng. Joone kulgemine tõuseb järjest kõrgemale, järjest lühema aja jooksu"l, mis näitab seda ahelreaktsiooni.

Eelnev tähendab siis materialistliku ellusuhtumise ja tehnoloogilise arengu "lage, mis tabelis tähistab vertikaalses kulgemises teatud piiri".
Sellele "laele" ja sellest edasituleva kohta võiks anda selliseid vihjeid:

Autode, lennukite ja rakettide kiiruste, võimsuste ja võimaluste arengu "lagi" füüsika seaduste suhtes.
Kütuste põletamise "lagi" maavarade ja looduse suhtes.
Elektroonika arengu "lagi" kolmemõõtmelisuse suhtes on jõutud näitaks "kvantarvutini" mis hakkab "korralikult käima saamisel" kasutama ka neljandat mõõdet.
Maa suuruse "lagi" inimhõivatuse suhtes.
Kosmase "hõivamise lagi" liiga pikkade lennu-rännu aegade, füsilise tehnika, inimese vastupidavuse ja eluea suhtes.
Inimeste taluvuse "lagi" looduse aktiivsuse suurenemise suhtes.
Inimeste "vabameelsuse lagi" kõikelubatavuse suhtes ainult Vaimsele inimesele saab olla kõik lubatud ilma et ta end hävitaks.
Erinevate veendumuste, tõekspidamiste, maailmavaadete, usundite, filosoofiate, õpetuste, teooriate ja teaduse "segunemise-ühinemise lagi", millest edasi tuleb Vaimsus (Vaim on "nagu meri, millesse kõik jõed niikuinii kunagi jõuavad, olenematta nende kujust, kõverusest, sirgusest, pikkusest ja laiusest seal ühinevad kõik jõed üheks mereks, milles neil pole enam enda "isiklikku" kuju, kõverust, sirgust, pikkust ja laiust .)

Selliseid "lagesid" pole viimaste tuhandete aastate jooksul olnud, kuid nüüd saab edasi vaid "laest läbi minnes. Kuid teiselpool lage on teine" ja Vaimsem dimensioon. Kui aga sellest "laest läbi minna ei taheta, siis peab maa hakkama taas uut inimkonda välja arendama, et neis lõpuks Vaimsuse seemneid idandada".

Sageduse tõus on seotud siis nendest "lagedest läbi minekutega", mis on "tänase" taseme inimkonna jaoks paratamatu ja "teiselpool lage" ei saa eksisteerida "vanas" teadlikkuses, suhtumises, tõlgendamises, omadustes, tehnoloogias, elu ja ühiskonna korralduses ja kokkuvõttes sageduses....

http://tuulepesa.zzz.ee/viewtopic.php?p=7711996#7711996
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Kolm Nov 26, 2008 11:14 pm    Teema: Vasta viitega

vaatleja kirjutas:
...
Tsiteerin::
...

*Dr. Anderson:
"Vähesed inimesed teavad, et nende teadvusel olev meel töötleb umbes 15 bitti informatsiooni ühe lineaaraja sekundi jooksul. Ent vertikaalajas töötleb alateadlik meel umbes 70-80 miljonit bitti informatsiooni. Seega on normaalse teadvuse seisundis inimesed teadlikud ainult lõpmata väikesest osast informatsioonist, mida neile pidevalt alateadvuse tasandil sisestatakse. Corteumlaste tehnoloogia on loodud selleks, et vähendada teadliku meele filtreerivaid aspekte ning võimaldada sisestada teadlikku meelde kõrgema sagedusega informatsioonipakette.
Paralleelselt selle efektiga varustatakse "aju elektriskeem" uute "juhtmetega", et see suudaks käsitseda seda kõrgemat informatsioonipinget, mida teadvusesse sisestatakse.

Neist võimetest saab maatriksfilter, mis ammutab alateadvuse panipaikadest igal ajahetkel kõige asjakohasemat informatsiooni, sõltuvalt käsilolevast probleemist või ülesandest. See võimaldab eksisteerida kõrvuti sellistel võimetel nagu fotograafiline mälu ja abstraktne mõtlemine....

taotleja kirjutas:
...
Informatsiooni saab vastu võtta, töödelda ja sellele reageerida ka ilma sellele infole kuju andmatta. See oli ka üks põhjus, miks sinu teadvusse mahtusid kõik need võimalikkused.

Selliselt on võimalik ka teadlikult õppida tajuma ja mõtlema ja see on tunduvalt kiirem (võtab vähem aega) ja ökonoomsem. Kujundlik ja sõnaline mõtlemine võtab rohkem aega ja energiat, sest teadvus peab tegelema ka kujude ja sõnade loomisega.

http://tuulepesa.zzz.ee/viewtopic.php?p=948#948

vaatleja kirjutas:
...
Tsiteerin::
......
Kõik, mida seni oli tõeks peetud, tuleb purustada, uuesti leiutada, ümber formuleerida ja siis uueks maatriksiks liita.
Selline on TKT olemus - te alustate tühjalt tahvlilt ning taasleiutate, taasformuleerite ja taasloote mateeria teadvuse."...

taotleja kirjutas:
See mida me inimestena tajume ajana, on "üks väljavõte kõikvõimalikkusest". Seda "kõikvõimalikust" aga saame registreerida kui tühjust, sest see sisaldab meie "tavapäraseid" tajuvõimalusi vastavalt ületavat....

http://tuulepesa.zzz.ee/viewtopic.php?p=7713375#7713375

vaatleja kirjutas:
...
Tsiteerin::
......*Kvantobjektid muutuvad üha peenemaks, kuni neist saab puhas valguseenergia ning nad lakkavad omamast massi. Nad ei koosne mitte füüsilisest reaalsusest vaid pigem puhtas seisundis energiast. See energia jaguneb edasi võnkeoktaavideks. Teiste sõnadega see valguseenergia võngub ning nagu muusikas on siingi oma põhitoonid ja
harmooniad. Need harmooniad võnguvad kaasa peamise energiavibratsiooniga ning kogu energiakogum laulab nagu koor . . . ainult et hääleks on valgus. [b]See laul on ekvivalendiks teadvusele, mis läbib kogu mateeriat .. . iga füüsilist objekti kogu universumis.
Viieteistkümnes on tõestanud selle kõikeläbiva teadvuse
olemasolu, mida tema ise nimetab Valgusesse Kodeeritud Reaalsuse Maatriksiks ehk VKRM-iks. Igal juhul on VKRM ainult üks neist uutest teoreemidest, mida oli vaja selleks, et leida viis tõestada TKT tegelik võimalikkus."

seesama kirjutas:
...
On vaid taotlus mis ei koosne millegist kuid mis lihtsalt taotleb tajumist ja et see tajutav oleks tajutav veenvalt reaalsena. Mingit kujundlikku ega aeg-ruumi sarnast juhtimist pole taotlusel otseselt vaja, sest taotlus on selline millest "rullub" kõik mis võimalik lahti iseenesest - ajast, ruumist ja lõpmatult väikestest osakesest kuni lõpmatult suure aeg-ruumi ja selle sisaldise keerukuseni, kombinatsioonideni, jaotusteni, ulatusteni, erinevusteni....

http://tuulepesa.zzz.ee/viewtopic.php?p=7741636#7741636

vaatleja kirjutas:
...
Tsiteerin::
......*Vaadake, kui mateeria sulandub lõpuks valguse oktaavidesse ...

taotleja kirjutas:
...
Kolmas tähelepanu.

- jõudmine meile võimaliku ja võimatu eksistentsi algallikasse, tuuma, tausta (inimlik võrdlus: lõpmatu ruum, mis on täidetud talumatult valge, valju ja intensiivselt liikuva valgusega).
- olemise ja olematuse segunemine ...

http://tuulepesa.zzz.ee/viewtopic.php?p=4261#4261

vaatleja kirjutas:
...
Tsiteerin::
...[b]...[b]VKRM on tegelikult lõputute võimaluste kogum,...

seesama kirjutas:
Täiesti erinevad asjad on inimese ajus leiduvate kujundite kogusumma ja selle algoleku-energia nägemine valgusena ja energeetiline rännak kogu võimalikkuste kogusumma algolekusse-energiasse...

http://seesama.s2.bizhat.com/viewtopic.php?p=1726#1726

taotleja kirjutas:
...
Aegade ja ruumide (pikkuste, laiuste, kõrguste) võimalikkuste kogusumma (kotkas), on minu termineid kasutades neljamõõtmeline nähtus, ehk siis pikkustele, laiustele ja kõrgustele lisanduv neljas mõõde. See mõõde ei vii meid pikuti, laiuti ega kõrgustpidi, vaid viib meid ruumi (pikkuse, laiuse, kõrguse) sisse ja samas sellest välja, ning seda ruumi igast lõpmatult väikesest punktist. Kui me neljandat mõõdet ainult kasutame, siis saame minna ühest lõpmatust ruumist teise lõpmatusse ruumi (C.C - ühest ribast teise). Kui me aga võtame neljanda mõõtme oma keskkonna osaks, nagu pikkuse, laiuse, kõrguse, siis satumegi nende kogusummasse, milles me pole mitte ühesgi konkreetses aegruumis me pole teinud selles keskkonnas veel väljavõtet ühestki konkreetsest aegruumist me oleme kõigis neis aegruumides korraga meil on selles võimalik häälestuda mingile aegruumile see on aegruumide võimalikkuste kogum.

Vaimust aga, tuleks rääkida hoopis kui viiemõõtmelisest keskkonnast. Ma pole seda veel sõnastanud, sest ma arvan, et meil on veel neljanda mõõtmegagi palju tegemist.

http://tuulepesa.zzz.ee/viewtopic.php?p=4268#4268
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
säga



Liitunud: 12 Mai 2008
Postitusi: 310

PostitusPostitatud: Reede Nov 28, 2008 12:12 am    Teema: Vasta viitega

taotleja kirjutas:
...
Vaimust aga, tuleks rääkida hoopis kui viiemõõtmelisest keskkonnast. Ma pole seda veel sõnastanud, sest ma arvan, et meil on veel neljanda mõõtmegagi palju tegemist.


vaimu poole püüdleja eeldab, et aegruumiga ei lõpe olemine. muud vist midagist. vaimu sekkumist ei tunneta, nagu aja sekkumist ruumi. ma pole isegi aru saanud, kas vaim on enamasti ükskõikne, või ainult näib nii, sest enamus aega ei märka vaimu sekkumist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Reede Nov 28, 2008 12:36 pm    Teema: Vasta viitega

säga kirjutas:
taotleja kirjutas:
...
Vaimust aga, tuleks rääkida hoopis kui viiemõõtmelisest keskkonnast. Ma pole seda veel sõnastanud, sest ma arvan, et meil on veel neljanda mõõtmegagi palju tegemist.


vaimu poole püüdleja eeldab, et aegruumiga ei lõpe olemine. muud vist midagist. vaimu sekkumist ei tunneta, nagu aja sekkumist ruumi. ma pole isegi aru saanud, kas vaim on enamasti ükskõikne, või ainult näib nii, sest enamus aega ei märka vaimu sekkumist.

seesama kirjutas:
....Taust on siitvaadates eimiski, tühjus ja samas nii kõikvõimalikkus, et me inimlikust seisukohast niikuinii midagi ei näe. Tausta suuna piltlikuks vihjeks ja sümboliks võib tuua näiteks inimese kardetud üksinduse ja vananedes selle leevendamise lootusetuse ning igavese kõige kadumise lähenemise tunde, või heitke pikali ja vaadake täiesti selget taevat nii, et mittemingeid kõrvalisi objekte näha pole, tehke seda mõttemänguna et jäätegi sinna, olete seal teadvel ja kõik. See on "vanatühja" põrgu millest tuleb läbi minna ja selleks peame olema inimlikkusest enamad. ....

http://seesama.s2.bizhat.com/viewtopic.php?p=2057#2057

Vaim ei hooli kellegist ega millegist, kuid ta ei keela ka kedagi ega midagi kellegile ega millegile. Vaim on ka eimiskist-tühjusest-olematusest ning ka olemisest enam, seega ei saa me talle omistada olemise hoolimisi ja mittehoolimisi.

Kuna Vaim on ka eimiskist-tühjusest-olematusest enam, siis "oli" võimalik eimiski-tühjuse-olematuse "kadumine - muutumine" olemise ja olemasoleva taotluseks. Kuna see ei toimunud- ei toimu ajas, siis saame ka praegu rääkida Vaimust, tühjusest, taotlusest, loomisest ja olemasolevast.
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Laup Dets 06, 2008 1:46 pm    Teema: Vasta viitega

Mõned paremad lõigud sellest infost. Kas seda uskuda või mitte on nüüd igaühe enda asi või äratundmine.


Tsiteerin::
*Miks pidanuks mingi arenenud kultuur jätma
oma esemed maha sellisel täpsel ja näiliselt korrastatud viisil? Millist sõnumit nad püüdsid maha jätta? Milline oli nende tehnika ja miks nad selle maha jätsid? Kas selle koha loojad segunesid kohalike hõimudega või jäid isoleeritud kultuuriks? Kes nad olid ja miks olid nad 8- sajandil siin? Kas nad kavatsesid tagasi tulla?


*Dr. Anderson
Ühel päeval, 1996 aasta hilissuvel, tekkis ühel teadlasel (lingvistika eksperdil) ootamatu idee optilise ketta avamiseks, taandades seinamaalingute sümbolid nende ühest iidsest Sumeri tekstist leitud lähimateks vasteteks. Ehkki sumeri keel on välja surnud, oli ta sellele teadlasele siiski piisavalt mõistetav, et de¹ifreerida maalingute sümbolid. Pannud saadud 23 sõna Iidse Noole ruumidega samasse järjekorda, oli ta lõpuks võimeline optilise ketta avama.
Seos sumeri keele ning ajakapsli vahel ongi selleks läbimurdeks, mida kogu ACIO meeskond oli juba ammu oodanud. Lihtne 23 sõnast koosnev seeria tõi optiliselt kettalt esile enam kui 8000 lehekülge andmeidttalt esile enam kui 8000 lehekülge andmeid. Kahjuks olid need andmed
arusaamatud, sest arvutis ei olnud ühtegi tähestikku, mis sarnanenuks antud keele hieroglüüfidele ja ebatavalistele sümbolitele. Seega tuli luua tõlkeregister ning see töö võttis veel kuus kuud.Muidugi küsisin ma kohe, et miks mina ja mitte Viieteistkümnes, nemad aga vastasid, et Viieteistkümnes ei ole enam võimeline neid esindama, sest ta on juba Corteumlaste tööriist"


*Dr. Anderson
Üldtunnustatud eesmargiks oli Tühja Kivitahvli Tehnoloogia ehk TKT väljaarendamine. TKT on sellist laadi ajarännak, mis võimaldab ajalugu niinimetatud interventsioonipunktides ümber kirjutada. Interventsioonipunktid on kausaalse energia keskused, mis loovad mingi ajaloo põhisündmuse nagu näiteks Nõukogude Liidu lagunemise või NASA kosmoseprogrammi.
TKT on eriti arenenud tehnoloogia ning on selge, et igaüks, kes omab TKT'd võib kaitsta end iga agressori vastu. Või nagu Viieteistkümnes tavatses ütelda: see on vabaduse võti. Pidage meeles, et ACIO oli primaarseks ühenduslüliks maaväliste tehnoloogiate ja nende adapteerimise vahel nii tavaühiskonda kui sõjalistesse rakendustesse. Me olime maaväliste tsivilisatsioonide ees avatud ning teadsime nende tegevuskavasid. Mõned neist tekitasid ACIO-s kabuhirmu
Meie valitsuse - täpsemalt NSA - ja maavälise rassi vahel, keda tavaliselt kutsutakse Hallideks on koostöökokkulepe, mille kohaselt viimased jäid varju ja viisid eksperimente läbi saladuskatte all. Oli olemas ka oskamatult koostatud tehnoloogia ülekandmise programm, kuid see on juba teine lugu . . ,
Ent mitte kõik Hallid ei tegutse ühtse tegevuskava raames. On olemas ka selliseid Hallide Rühmi, mis suhtuvad inimestesse suuresti samamoodi kui meie suhtume laboratooriumiloomadesse.
Nad röövivad inimesi ja loomi ning on teinud seda juba 48 aastat . . . peamiselt viivad nad läbi geneetilisi eksperimente, et määrata, kuidas muuta oma geneetikat sobivaks inimese ja looma geneetilise struktuuriga. Nende huvi ei ole kunagi taielikult mõistetud, ent kui me aktsepteerime nende ametlikku programmi, siis on selleks
oma liigi säilimise kindlustamine. Nende liiki ähvardab väljasuremine ning
nad kardavad, et nende bioloogilisel süsteemil jääb puudu emotsionaalsest arengust, selleks et nende tehnoloogilist tugevust vastutusvõimelisel viisi1 rakendada.
Pealegi oli Corteumlaste tehnoloogia mitmeski mõttes Hallide omast arenenum . . . kui vahest
Hallinde mälu siirdamise ja geneetilise ristamise tehnoloogia välja arvata.

Hallid, nagu muuseas ka enamik teisi maaväliseid tsivilisatsioone, suhtlevad inimestega ainult teatud laadi telepaatia teel, mida meie nimetame sugestiivseks telepaatiaks, sest meile nais, et Hallid suhtlevad se1 moel, nagu püüaksid nad vestlust mingi kindla lõpptulemuse suunas juhtida. Teiste sõnadega, neil on alati oma programm ning me ei olnud kunagi kindlad kas me jõudsime mingitele järeldustele
ise või olime ainult nende programmi tööriistad.
Ma arvan, et selleparast Viieteistkümnes Halle ei usaldanudki. Ta tundis, et
nad kasutasid suhtlemist, selle tulemustega manipuleerimiseks seades oma huvid ühistest huvidest kõrgemale. Ning just tänu sellele usalduse puudumisele, keeldus Viieteistkümnes ka igasugusest liidust ning laiaulatuslikust ja meie poolt AClO's Või Labürindi Rühmas tehtuga integreeruvast TEP-st.
Paari järgmise aasta jooksul valis Viieteistkümnes ACIO teadusliku tuumiku seast välja parimatest parimad, et need läbiksid samasuguse intellekti kiirendamise programmi nagu temagi, kavatsedes luua teadlaste Rühma, kes suudaksid koostöös Corteumlastega leiutada TKT


*"Mis teeb TKT Viieteistkümnenda ja Labürindi Rühma jaoks nii pakiliseks?

*Dr. Anderson:
"ACIO-I on juurdepääs paljudele iidsetele tekstidele, mis sisaldavad prohvetlikke ennustusi maa tuleviku kohta. Need on kogutud kokku viimase paarisaja aasta jooksul salaorganisatsioonide võrgu poolt, kuhu kuulume ka meie. Need iidsed tekstid ei ole akadeemilistele institutsioonidele, meediale ega ühiskonna põhihoovusele
tuntud, ent nad on oma 21. sajandi kirjeldustes kullalt võimsad. Viieteistkümnes sai nendest tekstidest teada juba varsti peale seda kui temast sai ACIO uurimisdirektor ning see teadmine toitis veelgi tema soovi töötada välja TKT"


*"Millest need ennustused kõnelevad ning kes on nende autor?"

*Dr. Anderson:
"Need ennustused on loodud erinevate inimeste poolt, kes enamasti on jäänud anonüümseks või tundmatuks, nii et kui ma ütleksin teile nende nimed, ei tahendaks need teile midagi. Vaadake, hing võib ajarännaku sooritada vaatluslikul tasandil. . . see tahendab umbes seda, et teatud indiviidid võivad liikuda meie poolt vertikaalseks ajaks nimetatavas sfääris ning naha vaga selgelt tulevasi sundmusi, ent nad on võimetud neid muutma. Lisaks on ka selliseid üksikisikuid, kes on meie
arvates Tiivameistritega kontaktis olnud ning kellele on antud sõnumeid tuleviku kohta, mille nad on seejärel jäädvustanud sümboolsetes piltides või sellistes väljasurnud keeles nagu sumeri või maia.
Nende loodud sõnumitel või ennustustel on mitu ühist joont või teemat, mis puudutavad 21. sajandi alguses, 2011. aasta paiku toimuvaid sundmusi. Neist peamiseks on mingi maavälise rassi imbumine maailma tähtsamate riikide , sealhulgas ka Ühinenud Rahvaste Organisatsiooni, valitsustesse. See maaväline rass kujutab endast röövrassi, kelle1 on äärmiselt komplitseeritud tehnoloogia, mis võimaldab


*"Kas te tahate öelda seda, mida mina aru saan? Et Jumal teab kus ja millal elanud anonüümsed prohvetid on nainud nägemust meie tulevasest annekteerimisest robotite rassi poolt? Ma mõtlen, kas te mõistate . . . kui uskumatult see kõlab?"

*Dr. Anderson:
"Jah . . . Ma tean see kõlab uskumatult . . . ent meie usulistes tekstides sisalduvad sellesama ennustuse lahjendatud versioonid, maavälist rassi kujutatakse lihtsalt Antikristusena ning sedasama maavälist rassi personifitseeritakse Luciferi kujus. Selline ennustuse vorm oli nende tekstide "väravavahtidele" vastuvõetav ning nii lubasid nad üht selle ennustuse vormi ka levitada, ent sellest kõrvaldati kõik viited maavälisele rassile."
end inimliigiga ühtseks tervikuks ühendada. See tahendab nad näeksid välja nagu humanoidid, ent on tegelikult inimese ja androidi segu.
See maaväline rass pidavat rajama maailmavalitsuse ning valitsema seda taidesaatva võimuna. Temast saab ülim väljakutse inimkonna kollektiivsele intellektile ja ellujäämisvõimele. Neid tekste hoitakse avalikkuse eest salajas, sest nad on liialt hirmuaratavad ning võiksid tõenäoliselt tekitada apokalüptilisi surveabinõusid ja massilist paranoiat . . ."


*"Miks? Ja kes on see, kes otsustab selle üle, mida me võime lugeda ja mida mitte? Kas te väidate, et on olemas mingi salajane toimetuskomitee, mis vaatab raamatud läbi, enne kui nad ringlusse lähevad?"

*Dr. Anderson:
"See on vaga keeruline küsimus ning ma võiksin raisata terve päeva ainuuksi antud informatsiooni kontrollimise süsteemi üldise struktuuri tutvustamisele. Enamikus maailma raamatukogudes on informatsiooniallikaid, mis ei ole tavakülastajale kättesaadavad. Nende materjalidega võivad tutvuda ainult teadlased ning sedagi harilikult üksnes kohapeal. Samuti on olemas käsikirju, mille sisu on vastuoluline
ja mille aluseks on teooriad, mis erinesid teravalt oma aja üldtunnustatud ususüsteemist. Need käsikirjad ja kirjutised keelustati selliste institutsioonide nagu Vatikani, ülikoolide, valitsuste ja mitmesuguste muude organisatsioonide poolt. Need kirjutised otsiti üles salaorganisatsioonide poolt, kelle missiooniks on selle
informatsiooni kogumine ja säilitamine. Need organisatsioonid on vaga võimsad ja rikkad ning neid originaalkäsikirju on võimalik osta suhteliselt vaikese raha eest.
Niikuinii peetakse enamikke neist kirjutistest lihtsalt müstifikatsioonideks ja Nõnda on raamatukogud tihti vagagi valmis neist loobuma vastutasuks annetuse või tagasihoidliku toetuse eest. Lisaks ei ole enamikku neist originaalkirjutistest kunagi avaldatud, sest nad pärinesid trukikunsti eelsest ajast. Eksisteerib salaorganisatsioonide võrk, mille liikmed on omavahel lõdvalt seotud finantsturgude ja maailma asjadest huvitatuse kaudu. Need liikmed on tavaliselt mingi konkreetse maa rahandussüsteemi jõukeskmeteks ning moodustavad selle maa esimese järgu eliidi. ACIO liitus selle võrguga üksnes seetõttu, et too
on taibanud, et ACIO kasutuses on maailma parimaid tehnoloogad ning et neidon võimalik kasutada rahalise kasu saamiseks turu manipuleerimise abi1. Mis puutub toimetavasse komiteesse, siis . . . ei, see salajane organisatsioonide võrk ei teosta raamatute läbivaatamist . Selle roll seisneb üksnes käsikirjade ja religioossete tekstide omamises. Nad tunnevad vaga suurt huvi prohvetluse vastu,
sest usuvad vertikaalse aja kontseptsiooni ning neil on õigustatud huvi makrokeskkonna muutuste suhtes, mis võivad mõjutada majandust. Vaadake, neist enamiku jaoks on ainsaks mänguks, mida se1 planeedil tasub mängida uha kasvava rikkuse ja võimu saavutamine meie maailma majandushoobasid liigutavate põhimuutujate kooskõlastatud manipuleerimise kaudu."


*"Kui nad on tuleviku osas nii targad ja usuvad neid ennustusi, siis mida nad ette võtavad, et meid nende tulnukatest sissetungijate eest kaitsta?"

*Dr. Anderson:
"Nad aitavad rahastada ACIO-d. Sellel organisatsioonide ühendusel on määratu varandus. Seda on rohkem kui enamik valitsusi mõistagi suudab. ACIO varustab neid tehnoloogiaga rahaturgudega manipuleerimiseks ning kümnete miljardite dollarite kokkukraapimiseks igal aastal. Ma ei tea nende kollektiivse varanduse ligikaudsetki suurust. ACIO teenib raha ka lahjendatud tehnoloogiate muugist neile
organisatsioonidele viimaste turvalisuse ja kaitstuse huvides. Me oleme töötänud välja maailma parimad turvasüsteemid, mis on ühtaegu nii avastamatud kui vallutamatud ka sellistele välistele jõududele nagu CIA ja endine KGB. Põhjus, miks need organisatsioonid ACIO-d rahastavad seisneb tõsiasjas, et
nad peavad Viieteistkümnendat praegu elavatest inimestest Kõige hiilgavama Mõistusega isikuks ning teavad, et tema peamiseks eesmargiks on TKT väljaarendamine. Antud tehnoloogias näevad nad aga põhilist kaitseabinõud nende ettekuulutuste vastu ning võimälust säilitada oma suhtelist kontrolli maailma ja rahvuslike majanduste üle. Nad on teadlikud Viieteistkümnenda strateegilisest positsioonist
maaväliste tehnoloogiate suhtes ning loodavad, et tema geniaalsus ühendatuna ACIO poolt assimileeritavate tehnoloogiatega teeb võimalikuks luua TKT enne selle ennustuse täitumist."



Lisaks üks tõde on ka see et inimkond on end ka ilma tulnukateta ammu ära ajupesutanud Cool , liigse materialismi ja ateismiga sulgenud siia maha kitsasse.
Kui nüüd mingi tulnuk valitsus maa üle võtaks siis saaks ehk hoopis sellest "maa musutamise/kummardamise" alt rohkemasse piiluda ja ka tegelikult planeedi hukutamisest priiks, mis inimkond on sellele Maale teinud. Ja ka paljud nagu näha saavad/on nende tulnukate tööriistadeks. Kas olla vaimupimeduse tööriist praegu siin kitsas ja surelikus maailmas või olla teadmiste töörist inimkonnast arenenumale, on igaühele endale mõtteaineks.

Piibli sõnul "Kuna maamehed on prohvetid tapnud ja lõpuks ka Poja siis tuleb Isa ise ja võtab Maa maameeste käest ära ja annab teistele...". See seondub üsna tabavalt Tiivameistrite infoga.

Kes on need teised? kui nad tunnustavad prohveteid ja Poega siis järelikult vaimupimeduse alt vabad.
Lisaks veel see piiblis öeldu, "Teine tulemine koos inglite väega..."
Hallid võivad olla eelkäiad Isale, töötegijad, Isa mask, ennekui Ta ise tuleb. Kuid eks seda näita ka aeg.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Laup Dets 06, 2008 3:51 pm    Teema: Vasta viitega

vaatleja kirjutas:
........
Lisaks üks tõde on ka see et inimkond on end ka ilma tulnukateta ammu ära ajupesutanud Cool , liigse materialismi ja ateismiga sulgenud siia maha kitsasse.
Kui nüüd mingi tulnuk valitsus maa üle võtaks siis saaks ehk hoopis sellest "maa musutamise/kummardamise" alt rohkemasse piiluda ja ka tegelikult planeedi hukutamisest priiks, mis inimkond on sellele Maale teinud. Ja ka paljud nagu näha saavad/on nende tulnukate tööriistadeks. Kas olla vaimupimeduse tööriist praegu siin kitsas ja surelikus maailmas või olla teadmiste töörist inimkonnast arenenumale, on igaühele endale mõtteaineks.

Piibli sõnul "Kuna maamehed on prohvetid tapnud ja lõpuks ka Poja siis tuleb Isa ise ja võtab Maa maameeste käest ära ja annab teistele...". See seondub üsna tabavalt Tiivameistrite infoga.

Kes on need teised? kui nad tunnustavad prohveteid ja Poega siis järelikult vaimupimeduse alt vabad.
Lisaks veel see piiblis öeldu, "Teine tulemine koos inglite väega..."
Hallid võivad olla eelkäiad Isale, töötegijad, Isa mask, ennekui Ta ise tuleb. Kuid eks seda näita ka aeg.

Jah nii see on - Vaimupimeduse ajupesu hakkab inimkond oma lastele tegema juba alates nende sünnist. "Suur hoor ja Vaimupimeduse vürst - Saatan" on juba praegu inimkonda "oma siinses ja sealses põrgukatlas keetmas, ning "eksitanud ära kõik ilmamaad" ja selle Vaimupimeduse juurde kuulub ka see madal ja vägivaldne suhtumine, et vaenlane tuleb ju ikka väljastpoolt - "meie oleme head" aga väljast-kosmosest tuleb kuri tulnukatest vaenlane ning tahab "meid heasid" täiesti õigustamatult okupeerida.
Ning kui näiteks tiivameistrid ei suuda ennem inimkona enesetappu oma saladuskatte all midagi "kiiremas korras" ette võtta, siis tuleb "Isa ise ja lihtsalt võtab maa maameestelt ära ja annab teistele". Ning "Isa" võib selleks kasutada mistahes vahendeid, tasandeid, maske, meetodeid jne, ning seda kuitahes lühikese või pika aja jooksul, sest ta pole madalused, kõrgused, head, halvad, ilusad, inetud, jne, jne, ja samas on kõik need.
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Kolm Dets 31, 2008 8:14 pm    Teema: Vasta viitega

Järg...

Tsiteerin::
*Dr. Aanderson
Me usume, et ajakapsli loomiseks kulus neil vähemalt kaks kuud. See tahendaks aga, et nad pidid avama ja lahti hoidma ajaakna ning tegutsema füüsilisel kujul antud ajaraami piires. See on TKT põhiliseks eelduseks. Lisaks sellele tuleb interventsioonipunktid valida äärmise täpsusega - seda nii ajas kui ruumis. Me usume, et neil oli see võime olemas ning et nad on oma ajakapsliga seda ka tõestanud.
Pealegi andsid nende poolt maha jäetud esemed tunnistust tehnoloogiast, mis oli meie omast nii kaugel ees, et me ei suutnud isegi nende tahendust mõista. Mitte ukski meile teadaolevatest maavälistest rassidest ei oma nii kaugele arenenud tehnoloogiaid, et me ei suudaks neid uurida, assimileerida ja lahti konstrueerida.
Iidse Noole leiukohta jäetud tehnoloogiad olid täiesti mõistatuslikud ning meie uuringute jaoks Läbitungimatud. Me pidasime neid nii kaugele arenenuks, et nad olid sõna otseses mõttes eristamatud ja kasutamatud, mis - nii uskumatuna kui see ka ei kõlaks - on selgeks äärmiselt kaugele arenenud tehnoloogia tunnuseks."

*"Nii et te otsustasite, et Tiivameistrid omasid TKT-d, ent kuidas mõtlesite te ise nende teadmisi omandada?"

*Dr. Anderson:
"Me ei teadnudki kuidas ja kuni tänase päevani on vastus sellele küsimusele ikka veel üksnes kaudne. Tervelt nelja aasta jooksul suunas ACIO oma parimad vahendid sellele projektile. Mina püstitasin teooria, mille kohaselt ajakapsel on kodeeritud sideseade. Ma oletasin, et kui keegi püüaks olla pika aja jooksul mitmesuguste piltsümbolitega vastastikuses koosmõjus ning sukelduks ajakapsli kunsti
ja filosoofia sügavustesse, mõjutaks see tema kesknärvisüsteemi sellisel viisil, et parandaks tunduvalt tema voolavat intellekti.
Minu arvamuse kohaselt oligi ajakapsli peamiseks eesmargiks anda tõuge voolavale intellektile, nii et oleks võimalik mitte ainult TKT-d luua, vaid seda ka kasutada

*"TKT on eriline ajas rändamise liik. Ulmekirjandus käsitleb ajas rändamist kui midagi seesugust, mida on üsna kerge kavandada ja välja arendada ning mis on suhteliselt ühemõõtmeline. Tegelikkuses on ajas rändamine kõike muud kui ühemõõtmeline.
Nii arenenud kui Corteumlased ja Hallid ka ei oleks, ka nemad peavad
TKT-le võrdväärse tehnoloogia alles looma. Nad on võimelised elementaarseteks ajarännakuteks, kuid ei saa oma rännaku sihtpunktiks olevale ajale mõju avaldada. Nad saavad, nii-öelda ajas tagasi minna, kuid ei saa selle aja sundmusi muuta, sest nad on passiivses, vaatluslikus olekus.

*Viimase 30 aasta jooksul on Labürindi Rühm viinud Läbi seitse ajas rändamise eksperimenti. Üheks nendest testidest tulenevaks otseseks järelduseks on olnud fakt, et ajarännakut sooritav isik on muutuja, mis kuulub ajas rändamiseks kasutatava tehnoloogiaga lahutamatult kokku. Teiste sõnadega, isik ja tehnoloogia peavad
täpselt kokku sobima
. Kõige selle juures, mida ta teab, on Labürindi Rühmal TKT juba olemas, ent ta1 puudub astronaudile samaväärne ajarändur, kes suudaks antud tehnoloogiat reaalajas sobivalt kohandada ning teha sekundi murdosa jooksul muutusi, mida TKT nõuab.


*Dr. Anderson:
"Kui me olime tõlkinud esimesed 30 lehekülge optilisel kettal olnud teksti, saime me teada mitmeid huvitavaid fakte Tiivameistrite ja nende filosoofia kohta. Nimelt väitsid nad, et see kolmemõõtmeline ja viie meelega tajutav maailm, millega inimesed on kohandunud, tuleneb üksnes sellest, et me kasutame ainult murdosa oma intellektist. Nad väitsid, et ajakapsel on sild kolmemõõtmelisest ja viie meelega
tajutavast maailmast multimõõtmelisse ja seitsmemeelelisse maailma.

Minu a ~ a t e s tahtsid nad ütelda, et TKT kasutamiseks peab ajarändur tegutsema multidimensionaalses seitsmemeelises maailmas. Vastasel korral oli TKT võimatu...


*Dr. Anderson:
"Viieteistkümnenda jaoks oli raske uskuda, et ajakapsel võiks aktiviseerida või luua silla, mille ületamisel võiks kellestki saada ajarändur. See nais olevat erakordselt vähetõenäoline. Ta arvas, et ajakapsel võib sisaldada TKT-d võimalikuks muutvat tehnoloogiat, kuid ei uskunud, et viimane võiks seisneda üksnes harivasvõi arendavas kogemuses.
Teiseks ajakapsli sisusse sukeldumise tulemuseks oli lojaalsus Tiivameistrite filosoofiale ja eluvaadetele. Ma avastasin end muutumas uha vähem ja vähem tehnoloogiakeskseks ning keskendumas uha rohkem ja rohkem vaimsusele. Nende õpetused põhjustasid omamoodi teeleasumistunde, millele ma ei suutnud seletust anda. Mingil põhjusel hakkasin ma kaotama uurija objektiivsust ning tundsin
ennast uha enam Tiivameistrite advokaadina."

*Dr. Anderson:
"Minu arvates on selleks oma ajakapsli kaudu uue teadvuse aktiviseerida, mis muudaks TKT võimalikuks. Ma usun, et tiivameistrid puuavad aidata meil arendada oma teadvust . . . oma inimlikke võimeid. . ., nii et me oleksime võimelised TKT-d edukalt kaitserelvana kasutama. Üldisemas mõttes arvan ma aga, et see uus teadvus on ka iseeneses juba kaitserelv."

*"Kuid kui Tiivameistrid on ka ise TKT-d omavad ajarändurid, siis miks ei võiks nad ise 2011 aastal vaenulike tulnukatega hakkama saada?"

Dr. Anderson:
"Ma ei tea. Uskuge mind, ma olen ka ise sellele palju mõelnud, nagu ka kogu projekti kallal töötänud meeskond. Võib-olla ei olegi TKT nende peamine eesmark, vaid selleks on hoopis meie aitamine kolmemõõtmelisest ja 5 meelel põhinevast maailmast palju võimsamasse multidimensionaalsesse 7 meelel põhinevasse teadvusesse.
Võib-olla ei ole nad võimelised interventsioonipunktile ligi pääsema,
sest neil puudub mingi oluline informatsioonilõik. Või ei ole nad sellest vajadusest üldse teadlikud, sest on selle probleemi aastal 2011 juba lahendanud.
Niipalju kui mina tean, eksisteerib umbes 6 erinevat hüpoteesi ning meil ei ole lihtsalt kullalt andmeid, et saaksime mingile järeldusele jõuda. Pidage meeles, et inglise keelde on tõlgitud ainult 7 % optilisel kettal olnud tekstist. ACIO-l puudub suur osa informatsioonist, mis lubaks mõista ajakapslite tõelist olemust ning Tiivameistrite eesmarki."
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Kolm Jan 07, 2009 6:41 pm    Teema: Vasta viitega

Tiivameistrite järg

Tsiteerin::
*Dr. Anderson
Labürindi Rühm arvab, et TKT on kõigist mõeldavatest tehnoloogiatest kõige arenenum. Igaüks, kes seda omab ja edukalt kasutada suudab
on kindlasti palju kaugemale arenenud kui meie kaasaegne inimlik kultuur või ükskõik milline neist maavälistest tsivilisatsioonidest, kellega me praegu kontaktis oleme."

*"Kuid kui Tiivameistrid on tehnoloogiliselt nii kaugele arenenud, siis milleks ajakapslid?
Miks ei võinud nad mingil päeval lihtsalt kohale ilmuda ja seda teatada,
mida iganes nad meiega ka jagada ei tahaks?
Milleks see peitusemäng ningvarjuleviidud ajakapslid?"

*Dr. Anderson:
"Nende motiivid ei ole päris selged. Ma arvan, et nad panid need ajakapslid tallele neile omase viisina tuua nende aja kultuuri ja tehnoloogiat meie omasse. Ning nad otsustasid teha seda nende imepäraste struktuuride ehk ajakapslite mahajätmise teel, mis kord leituna juhiksid inimesi uue filosoofia või mõistmistasandini.
Ma arvan, et nad on meie filosoofilistest vaadetest niisama huvitatud kui TKT avastamisest. Võib-olla huvitavad need neid isegi rohkem.
Mis puutub sellesse, miks nad välja ei ilmu ja meile seda informatsiooni ise üle ei anna, siis . . . ma usun, et selles ongi nende geniaalsus. Nad on loonud seitse ajakapslit ja peitnud need maailma erinevatesse paikadesse. Ma usun, et kõik see on osa suuremast plaanist või strateegiast, mis peab meie intellektile ja vaimule sellisel viisil tegevust andma, nagu ei kunagi varem, et demonstreerida, kuidas
kunst, kultuur, teadus, vaimsus - kõik need asjad omavahel seotud on. Ma arvan, et nad tahavad, et me selle tõsiasja ise avastaksime . . . mitte ei saaks seda teada ainult kuuldu põhjal.
Kui nad oleksid lihtsalt siia teie elutuppa saabunud ja teatanud, et nad on Tiivameistrid 28. sajandist, siis ma kardan, et te oleksite palju rohkem hämmastunud nende isiksustest ja füüsilistest näitajatest, samuti ka sellest, milline on elu nende ajal. Seda kõike muidugi eeldades, et te neid üldse usute. Need aspektid, mida nad tahavad edasi anda - kultuur, kunst, tehnoloogia, filosoofia, vaimsus - need asjad võiksid aga nende kohaloleku fakti tõttu kaduma minna.Tekstist, mille ma tõlkisin ilmneb ka see, et Tiivameistrid on juba palju ajarände sooritanud. Nad on suhelnud mitmest erinevast ajast pärinevate inimestega ja nimetanud ennast Kultuurikandjateks. Neid on ilmselt eksikombel ka ingliteks või
isegi Jumalateks peetud
. Kõige meile teadaoleva põhjal võib religioossetes tekstides leida nendele palju viiteid.


*Miks siis neid avastusi ja kogu situatsiooni maaväliste tsivilisatsioonidega on avalikkuse eest varjul hoitud?"

*Dr. Anderson:
"Sellisele informatsioonile juurdepääsu omavatele inimestele meeldib tunda, et ollakse ainulaadsed ja priviligeeritud. Selline on salaorganisatsioonide psühholoogia ning põhjus, miks nad õitsevad. Priviligeeritud informatsioon on elitaristide ambroosia.
See annab neile võimutunde ning inimlik ego armastab süüa võimu künast.
Nad ei tunnistaks seda iialgi, kuid maaväliste tsivilisatsioonidega kontakteerumise ja teiste paranähtuste draama on äärmiselt kütkestav ja pakub elulist huvi igaühele, kelle on küllalt uudishimulik loomus. Eriti puudutab see poliitikuid ja teadlasi. Nende teemade hoidmine erakabinettides suletud uste taga, koos kogu selle saladuslikkusega, mis seda ümbritseb, loob dramaatilisuse, mis puudub enamikel
teistel otsiskeludel.
Niisiis, Anne, te näete, et salastatuse draama on vaga kütkestav. Muidugi väidaksid nemad ise, et nad hoiavad seda avalikkuse eest saladuses rahvusliku julgeoleku, majandusliku stabiilsuse ja sotsiaalse korra huvides ning ma arvan, et mingil määral on neil ka õigus. Kuid see ei ole tõeline põhjus."

*Kas meie president on teadlik situatsioonist maaväliste tsivilisatsioonidega ?"

*Dr. Anderson:
"Jah."

*"Mida ta teab?"

*Dr. Anderson:
"Ta teab Hallidest. Ta teab maaväliste tsivilisatsioonide baasidest, mis eksisteerivad meie päikesesüsteemi planeetidel. Ta teab marslastest . . . "

*"Armas Jumal, ega te ei taha mulle ometi väita, et väikesed rohelised mehikesed Marsilt on ka tegelikult olemas?"

*Dr. Anderson:
"Ma kardan. et kui peaksin teile rääkima kõike. mida ma tean maavälistest tsivilisatsioonidest, kaotaksin ma teie silmis kogu usutavuse. Uskuge mind, situatsioon maaväliste tsivilisatsioonidega on palju keerulisem ja mitmetahulisem kui see. millest mul on täna aega teile rääkida.
Marslased on humanoidne rass, kes on kujundatud sellesama geenikogumi
poolt kui meiegi. Nad elavad Marsi sisemuses maa-alustes baasides ning nende arv on vaike. Mõned neist on juba Maale elama asunud ning nende füüsilise välimuse rnõningase pindmise kohandamise abi1 võiks neid ka eredas päevavalguseks inimesteks pidada.
President Clinton on neist asjadest teadlik ning on kaalunud alternatiivseid
meetodeid maaväliste tsivilisatsioonidega suhtlemiseks. Siiamaani on peamiseks suhtlemisliideseks olnud teatavat liiki telepaatia. Siiski ei ole see eriti usaldatav suhtlemismeetod, eriti meie sõjaväelaste arvates. Tegelikult on iga raadioteleskoopi kasutatud kunagi maaväliste tsivilisatsioonidega suhtlemiseks. See on andnud segaseid tulemusi, kuid on olnud ka edukaid katseid ning president on neist teadlik."

*Kas seesama
toimub ka teiste valitsustega, nagu näiteks Jaapan ja Suurbritannia?"

*Dr. Anderson:
"Jah. See võrgustik ei ole lihtsalt rahvuslik ja isegi mitte ülemaailmne. See ulatub teiste rasside ja liikideni. Seega on tema mõju üpris laialdane, nagu ka need faktorid, mis talle endale mõju avaldavad. See on kahesuunalise liiklusega tänav.
Labürindi Rühm teostab ainsat tegevuskava, mis on tõeliselt sõltumatu ning tänu tema eesmärgile on tal ka lubatud sõltumatuks jääda . . . ehkki kui täiesti aus olla, siis ei ole kedagi või midagi, mis selle teostumist takistada suudaks, kui vahest Tiivameistrid välja arvata."

*"Nii et maailma kõigi valitsustega manipuleeritakse selle salajase organisatsioonide võrgu poolt . . . kes need organisatsioonid on . . . te mainisite mõnesid neist, kuid kes on ülejäänud? Kas ka allmaailm on sellega seotud?"

*Dr. Anderson:
"Ma võiksin nimetada neist enamiku, kuid milleks? Enamiku kohta ei tea te midagi ega leia nende kohta ka mingeid viiteid. Nad on samalaadsed kui Labürindi Rühm. Kas te olite sellest enne midagi kuulnud? Muidugi mitte. NSA praegune juhtkond ei tea isegi ACIO olemasolust. Kunagi nad muidugi teadsid, kuid see oli üle 35 aasta tagasi.
Ning ei, selles võrgustikus ei ole mingeid mõjusid allmaailmast või organiseeritud kuritegevusest. Antud võrk kasutab mõningatel juhtudel organiseeritud kuritegevust oma kilbina, kuid organiseeritud kuritegevuse toimib Läbi hirmutamise, mitte Läbi kavaluse. Tema juhtidel on keskmine intellekt ning nad on seotud infosüsteemidega,mis on vananenud ja seeparast mitte-strateegilised. Organiseeritud kuritegevuse võrk on minu poolt mainitud võrgu palju algelisem variant."

"Igal galaktikal on oma Föderatsioon ehk lõdvalt seotud organisatsioon, millesse kuuluvad kõigi galaktikas olevate planeetide kõik mõistuslikud liigid. See oleks midagi galaktika Ühinenud Rahvaste Organisatsiooni taolist. Sellel Föderatsioonil on nii kutsutud liikmed kui vaatlejaliikmed. Kutsutud liikmed on need liigid, kes on suutnud käituda oma planeedi valitsejatemisel vastutustundlikult ning ühendada tehnoloogia, filosoofia ja kultuur, mis võimaldab neil suhelda teistega globaalse üksusena, kellel on ühtlustatud tegevuskava.
Vaatlejaliikmed on need liigid, kes on killustatud ning heitlevad ikka veel üksteisega maa, võimu, raha, kultuuri ning suure hulga muude asjade pärast, mis takistavad neil moodustamast ühtset maailmavalitsust. Inimrass planeedil Maa on just selline liik ning praegu on see lihtsalt Föderatsiooni vaatluse all ega ole kutsutud selle poliitika väljatöötamisele ega majandussüsteemidesse.

*Ma vabandan, et jälle teid katkestasin. Kuid kui on olemas koostöötavate, intelligentsete liikide Föderatsioon, miks ei võiks nemad nende vaenulike tulnukatega aastal 2011 hakkama saada või siis vähemalt meid aidata?"

*Dr. Anderson:
"Föderatsioon ei sekku ühegi liigi tegevusse. See on tegelikult abistav jõud, mitte aga valitsus või sõjaline kohalolek. See tähendab, et nad vaatlevad ja abistavad vihjetega, kuid nad ei sekku sellesse meie poolel"

*"Kuid kas seesugune maa vaenulik ülevõtmine siis Föderatsiooni ei mõjuta?"

*Dr. Anderson:
"Täiesti kindlalt mõjutab. Kuid Föderatsioon ei võta liigilt vastutust enese ellujäämise ja geenide edasikestvuse ees. Vaadake, meie füüsiliste kehade aatomiline struktuur on tehtud sõna otseses mõttes tähtedest. Subatomaarsel tasandil on meie vaimud galaktika vaimu mitte-füüsilised kandjad. Sub-subatomaarsel tasandil on aga meie hinged Jumala või universumit Läbiva intellekti mitte-füüsilised kandjad.
Föderatsioon usub, et inimliik suudab end ise kaitsta, sest ta pärineb tähtedest galaktika vaimust ja Jumalast. Kui see meil ebaõnnestuks ning vaenutegevus leviks ka meie galaktika teistesse osadesse, paneks Föderatsioon seda tähele ning selle liikmed kaitseksid oma suveräänsust, nagu see on juba palju kordi juhtunud. Ning seesuguse kaitseprotsessi käigus tekivad uued tehnoloogiad, luuakse uusi sõprussidemeid ning kinnistub usk galaktika vaimu.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Teis Jan 13, 2009 1:31 pm    Teema: Vasta viitega

Järg...

Tsiteerin::
* kas te tahate öelda, et Föderatsioon otsustab, millal mingi liik on
valmis TKT-d omandama?"

*Dr. Anderson
"Ei . . . ma arvan, et see on kuidagi seotud Jumalaga."

*"Ma ei tea miks, ent mul on väga raske uskuda, et teie usute Jumalasse."

*Dr. Anderson:
"Usun kull. Ja veel enamgi, sama meelt on ka iga Labürindi Rühma liige, sealhulgas Viieteistkümnes. Me oleme näinud liiga palju tõendeid Jumala või kõrgema intellekti olemasolu kohta, et me saaksime seda kahtluse alla seada. Selle põhjal, mida meie oma laboratooriumides näinud oleme, ei ole võimalik seda eitada."

Praegusel hetkel ei ole ettekuulutuses ennustatud maaväline rass isegi
teadlik maa olemasolust. Nad pärinevad hoopis teisest galaktikast. Ettekuulutuses seisab, et nad saadavad meie galaktikasse oma sondid ning teevad kindlaks, et maa on Linnutee parim geenipank ning looduslike ressursside varaait, mida saab kiiresti assimileerida. Nad külastavad maad esimest korda aastal 2011.

Ettekuulutus ütleb, et nad sõbrunevad meie valitsustega ning kasutavad Ühinenud Rahvaste Organisatsiooni oma liitlasena. Nad hakkavad ÜRO kaudu looma ühtset maailmavalitsust ning kui aastal 2018 peetakse esimesed valimised võtavad nad ÜRO üle ning hakkavad valitsema maailmavalitsusena. Seda tehakse pettuste ja alatute võtete abil.
Ma mainisin neid ettekuulutusi sellepärast, et nad on aastaarvude suhtes üpris täpsed ning seega on meil 19 aastat, et TKT luua ja kasutusele võtta. Ideaaljuhul, jah, me tahaksime, et see oleks valmis, mõjutamaks tolle rassi interventsioonipunkti juba siis, kui ta otsustas meie galaktikasse tulla.
Me tahaksime lasta neil valida teise galaktika või üldse oma otsingutest loobuda. Kuid selle interventsioonipunkti kindlaksmääramine võib olla võimatu. Vaadake, Labürindi Rühma poolt välja arendatud mälusiirdamise tehnoloogiat saab kasutada ka ühenduses TKT-ga. Me võime määrata kindlaks interventsioonipunkti, millal just meie galaktika valiti koloniseerimise sihtpunktiks, siseneda sellesse aega ja kohta ning sisestada nende juhtidele uus mälu, et nad meie galaktikast
eemale juhtida"


*Te ütlete, et Labürindi Rühmal on juba valmis stsenaariumid et takistada sellel marodööritseval tulnukate grupil isegi meie galaktikasse siseneda? Kuidas nad teavad, kus nad praegu on?

*Dr. Anderson:
Et sellele küsimusele vastata, pean ma selgitama palju detailsemalt TKT olemust ja seda kuidas see erineb ajas rändamisest. Ma püüan seletada nii lihtsalt kui võimalik, kuid see on vaga keeruline ja teil tuleb ütelda lahti Mõnedest oma harjunud arusaamadest aja ja ruumi olemusest.

Vaadake . . . aeg ei ole ainult lineaarne, nagu seda kujutab ajajoon. Aeg on vertikaalne, milles iga eksistentsi hetk on eelmise peale laotatud ning kõik nad sobivad omavahel kokku. Teiste sõnadega, aeg on kõigi kogemuste kõigi hetkede kogum, mis eksisteerivad üheaegselt ajatuses, mida tavaliselt nimetatakse igavikuks.
Vertikaalne aeg tähendab seda, et inimene võib valida välja mingi kogemuse hetke ning kasutada aega ja ruumi portaalina, mille kaudu oma valik reaalseks muuta. Kui see valik on tehtud, muutuvad aeg ja ruum kontinuiteedifaktoriks, mis muudab vertikaalse aja horisontaalseks ajaks ehk tavapäraseks ajaks . . ."

*"Mille poolest erineb vertikaalne aeg horisontaalsest ajast?

*Dr. Anderson:
"Vertikaalse aja puhul on tegemist kogu aja üheaegse kogemisega, horisontaalse aja puhul on aga tegemist aja jätkumisega lineaarsetes "hetkelistes" kogemustes.
koop on uurinud nii põhjalikult kui võimalik ning mille me oleme nii ulatuslikult kui võimalik ka kaardistanud. Me teame, et see asub 2,6 miljoni valgusaasta kaugusel ja et antud liik on sünteetiline rass - geneetilise loodu ja tehnoloogia süntees. Tal on mesilaspere vaimulaad, ent individuaalset initsiatiivi siiski veel hinnatakse, kui see on kooskõlas selle juhtide selgelt väljendunud eesmärkidega.
Kuna see on sünteetiline rass, võib seda kontrollitud keskkonnas juurde luua ning selle populatsiooni saab sõltuvalt tema juhtide tujudest suurendada või vähendada.

Corteumlased tulevad planeedilt, mis asub 15000 valgusaasta kaugusel ning suudavad sellest hoolimata liikuda oma planeedi ja meie planeedi vahet ajaga, mis võrdub meil Kuule jõudmiseks kuluva ajaga, ent Kuu on ometi üksnes 250.000 miili kaugusel. Aeg ei ole lineaarne, niisamuti ei ole lineaarne ka ruum. Ruum on kõver, nagu ka teie teadlased hiljuti avastasid ning seda saab energiaväljade liigutamise teel ka kunstlikult kõverdada, mis tekitab ruumis ja vahemaa illusioonis kollapsi.
Kerged osakesed ei saa ruumi liigutada ega kollabeerida, ent on olemas
elektromagnetilise energia liike, mis võivad ruumi modifitseerida ja kollabeerida.
Selline tehnoloogia teeb kosmosereisid mitte ainult võimalikuks, vaid ka suhteliselt lihtsaks ja seda isegi galaktikate vahel.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Laup Jan 17, 2009 11:08 am    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
*Dr. Anderson
Seletame seda järgmiselt. Ajas rändamine võib olla oma loomuses vaatluslik. Selles mõttes on võime ajas rännata nii ACIO-I kui teistelgi organisatsioonidel ning isegi üksikisikutel. Seesugune ajas rändamise viis on aga passiivne ning ei ole TKT-ga võrdväärne. Selleks et tulevikku täpselt muuta peate te olema võimeline mõjutama vertikaalset aega, lehitsedes seda nagu raamatut, kuni leiate õige lehekülje ehk teie ülesandele vastava interventsioonipunkti.
Just siin muutubki kõik nii keeruliseks, sest vertikaalse aja mõjutamine tähendab seda, et te muudate horisontaalse aja kulgu. Nende muutuste eneste ning nende ulatuse ja tähenduse mõistmine nõuab aga ülimalt keerulist modelleerimist.
Just selleparast sõlmis Labürindi Rühm liidu Corteumlastega, kelle arvutustehnika andmetöötluse võimalused on umbes 3200 korda meie parimate superarvutite omadest võimsamad".

*"Ja kui nad saabuvad, kuidas ACIO või Labürindi Rühm sellest teada saab?"

*Dr. Anderson:
"Nagu ma ütlesin, on ACIO juba suure hulga informatsiooni kogunud ning isegi stsenaariumid ja interventsioonipunktid välja valinud."

*"Ja millised on nende plaanid?"

Dr. Anderson:
"Kõige loogilisem lähenemine oleks reisida aega ja kohta, kus sündis kausaalne mõte uurida Linnuteed ning eemaldada see MRP abil tolle rassi mälust. Veenda neid selles, et kõigi nende imeliste, elust pulbitsevate galaktikate seas oleks Linnutee viletsaks valikuks mis ei vääri tõsist uurimist."

*"Miks ei võiks me - MRP tehnoloogiat kasutades - lihtsalt siirdada talle mitteagressiivse mälu. Kaskida sellel rassil lakata üritamast koloniseerida uusi maailmu, mis ei ole kinnisvara, mida omandada. Miks ei võiks me teha nii?"

*Dr. Anderson:
"Võib-olla me teemegi. Ma ei tea tegelikult, mida Viieteistkümnes kavatseb. Ehkki mul on usku tema lähenemisviisi ja selle mõjuvusse."
Ei ole olemas midagi kindlat, kui te just seda silmas peate. Ja ei ole mingit liitu Viieteistkümnenda ja Jumala vahel, vähemalt mitte minu teada. See on osa ususüsteemist, mille Labürindi Rühm formuleeris teel TKT väljatöötamise poole. Meie jaoks on loogiline, et Jumal on kõikvõimas ja kõiketeadev, sest ta toimib üleüldise
vaimuväljana, mis Läbib kogu elu, kogu aega, kogu ruumi, kogu energiat . . . ja kogu eksistentsi
. See teadvus on erapooletu, kuid on kindlasti olukorras, mis võimaldab asjadest keelduda või täpsemalt väljendudes nende omandamist edasi lükata.

On olemas planeetide vaimud (Mõistused), päikeste vaimud, galaktikate vaimud ja üks kõikehõlmav vaim. Kõikehõlmav vaim on Jumala vaim. Igal galaktikal on kollektiivne teadvus ehk vaimuväli, mis kujutab kõigi selles galaktikas olevate liikide koondmõistust. Kõikehõlmav vaim loob iga galaktika jaoks algse tehnilise plaani, mis on seotud selle galaktika vaimu ehk koondteadvusega. See algne plaan loob sellesse galaktikasse istutatava geneetilise seemne eelsoodumuse.
Meie, Labürindi Rühm, usume, et Jumal lõi igale galaktikale geneetilise koodi, mis sisaldab erinevat komplekti eelsoodumusi või käitumisviise.
Ma arvan, et selline ongi arenenumate liikide
olemus. . . nad mõistavad lõpuks, et nii teadus kui religioon ühinevad kosmoloogiaks.
Et mõistes universumi, milles me elame mõistame me ühtlasi ka iseennast,mis ongi nii religiooni kui teaduse eesmargiks . . . või vähemalt peaks olema."

*"Aga miks ei saa me isegi osalisi tõdesid selle tõelisuse . . . maaväliste tsivilisatsioonide ja föderatsiooni kohta? Keegi, meedia või valitsus või keegi teine, hoiab seda informatsiooni meie eest varjul. Nagu see lugu, mida te rääkisite mulle marslastest.
Kui see on tõsi ja Clinton on sellest teadlik, miks ei ole siis meile midagi
räägitud?"


*Dr. Anderson:
"Minus on osake küünikut, mis ütleks midagi sellist, nagu . . . miks te vaatate igpäev kuus tundi televiisorit? Miks te toidate oma vaimu üksnes teiste arvamustega?
Miks te usaldate oma poliitikuid? Miks te usaldate oma valitsusi? Miks te
toetate oma ökosüsteemide hävitamist ning firmasid ja valitsusi kes selle toimepanevad?
Vaadake, tänu sellele, et kogu inimkond laseb sellistel asjadel sundida, on teiesilmad kaetud paksu sidemega ning on lihtne anda teile informatsiooni väikeste mõõdetud portsjonitena ning juhtida teie tähelepanu maistele asjadele nagu homneilm või Hollywood."


Mitte keegi pole loonud seda mänguvälja ühetasase ja kõigile võrdsena. See on kavandatud selleks, et oleks võimalik vaba tahe ja reaalne valik, mis põhineb inimese enese eelistustel. Ja need, kellel on olemas vaimsed võimed, selleks et tungida neisse saladuste taga olevate saladuste taga olevatesse saladustesse, leiavad tavaliselt kilde sellest suuremast tõelisusest - nagu te seda nimetasite.
See ei ole täiesti varjatud . . . on olemas raamatuid, inimesi ja isegi ettekuulutusi, mis kinnitavad paljut sellest, millest me täna oleme rääkinud. Ning need on hõlpsasti kättesaadavad igaühele, kes tahab mõista seda suuremat universumi, milles me elame

Nii et kui vastata teie küsimusele: "mida peaksime meie teisiti tegema?", siis mina loeksin ja õpiksin. Ma investeeriksin oma aega selle suurema universumi tundmaõppimisse ning lülitaksin välja televiisori ja eraldaksin end meediast. Seda teeksin mina. . ."



Selle lõppu võiks lisada, et millises asendis eelistame oma teadvust hoida, sellevõrra ka saame tajuda. Selles suhtes ei pea telekat välja lülitama, kui teadvus ei sõltu niivõrd maistest asjakestest ega pea neid esmatähtsaks.
Küll aga on vaja telekas vms sõltlaseks kiskuv vahend välja lülitada kui see sekkub teadvusse ja kinnistab selle ainult maist tõde uskuma, mis neist aparaatidest edastatakse.
Kuigi mitte ainult 100% maist ei tule telekast, arvutist võib suurema Universumi mõistmiseks tänapäeval juba rohkemalt infi saada kui mõned ajad tagasi.
Juba piibli aegne prohvet üks, küsis Jumalalt taolist küsimust nagu eelneva kirjutise(Tiivameistrite) küsija ja sai vastuse "aga teil on ju pühakiri, mida veel tahate...". Nii et info on olemas sealt kõrgematelt, põhiline on aga teadvuse rõhuasetus meie sees. Kuigi tahaks näha neid jah nt. linna keskväljakul Very Happy , mitte aint info kujul, siin selles tasandis.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Tulnukad, Ufod ja teised kummalised nähtused Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory