Ruumivärav :: Vaata teemat - Kinnitajad
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
Kinnitajad

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Prohvetitest, vaimusõnast, infost ja selle kandjatest
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Püh Mai 13, 2007 12:48 pm    Teema: Kinnitajad Vasta viitega

Z. Sitchini raamat "Kosmiline Kood",
Vanasumeri tekstidel põhinev veel üks lisa kinnitus piiblile, mis on piiblist vanem ja veel sama autori raamatule "Tagasi tekkeloo juurde", mis kinnitavad maailma alguse aegu ja selle raamtu autori avastused on hea töö.
Tõttöelda on selline faktiline tõestus üks tõsisemalt võetavaid kinnitusi(muidugi ettvaatus ka nende suhtes) võrreldes nende luuludega mis on tänapäeval inimlikkuse kasuks keeratud vaimsed tõed, mis ei põhine muul kui teatud järgijate järgimistest tekkinud arusaamad ja tõlgendused. Eriti aktuaalne on neis see, et inimene on juba igavikuline, millel puudub alus.
Ka ei ole kuskil piiblis ega neis vanasumeri tekstides sellist alleluujatamist et Jumal on hea, ka selline tõlgendus on inimliku laiskuse tulemus. Jumal põhineb siiski teadmistel ja teadlikkusel, kui see on siis tehakse lihtsalt vähem vigu ehk ei tehtagi kuna olemas on teadlikkus ja see ongi n.n headus.
Võttes kokku piibli, kus Jumal ühtki korda ei räägi inimlikust igavesest, või Vanasumeri eeposed, kus isegi pooljumalad olid surelikud ja isegi jumalad võisid elu kaotada, siis mis põhimõttel tänapäevane inimene on loonud endale võltstõe või müüdi enda juba igavikulisusest, see on puhas enestähtsus ja pettus.
Räägitud on sellest küll, et inimsed lõid loojad, olendid, mitte üks jumal, seda on piiblist ka välja lugeda mitte raske aga mugandatud inimlikkusele kohandatud tõed ei räägi inimese surlekkusest ja kaduvusest, tekstides on aga selgelt ja ka piiblis mitmel pool, et inimesele ei antud igavest elu, nii et tõde tänapäeval on väänatud enda enesetähtsuse kasuks?

Kui kellegi tõde paseerub inimlikkuse kasuks ja ei sobindu vanade ning otsekoheste teadmistega on tegemist võltsinguga ehk kurat on ingli nahas.
Seda ilmneb eriti new age ajastul nüüd kaasajal tekkinud vaimsete väärtuste väärtõlgendustes.
Kui me vähegi julgeme endasse vaadata, siis tekiks küsimus, mis on minus igavikulist? mis oleks elus peale keha kaotust?
Siis kõik see inimlik sebimine terve elu siin on kaduv, väärtus on vaid sellel kui teadvus jääb teadvele ilma kehata, siis võime juba arvestada millegi enamaga.
Sellised faktilised asjad nagu väljakaevamised, leiud on väärtus olgu see nii valus kui tahes inimlikule egole ja laiskusele kuid tähtis on fakt ja ka mind huvitavad faktid.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Reede Apr 10, 2009 11:18 am    Teema: Vasta viitega

Mõned väljavõtted selliselt kodulehelt. Kus keegi on tunnetanud, et Jeesus Kristus räägib tema läbi.

Arrow http://www.askrealjesus.com/Z_ESTONIAN_SITE/ES_index.html

Tekstid on üldiselt päris head.
Aga paljudes neist tekstidest sekkub ikkagi inimlik tõlgendus või sensitiivsus, mis muudavad paljud tekstid liiga pikkadeks, suurejoonelisteks või siis liiga pikad palved mõne pealkirja all, mida Jeesus kunagi teha ei käskinud. Kui näha tekstide tuuma on ka palju kinnitusi siin foorumis räägitud piibli suunalistele teemadele ja meeldiv see, et kuskil teisal, keda ei tunnegi on saadud sarnast infot Vaimult.
Kogukas koduleht aga paar väljavõtet siin.

Arrow http://www.askrealjesus.com/Z_ESTONIAN_SITE/ES_G_CHALLENGE/ES_stoprejectingmygift.html

Arrow http://www.askrealjesus.com/Z_ESTONIAN_SITE/ES_Q_OVERCOMEEGO/ES_LEASTEGO/ES_leastego1.html
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Prohvetitest, vaimusõnast, infost ja selle kandjatest Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory