Ruumivärav :: Vaata teemat - Sõnumid tulnukatelt
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
Sõnumid tulnukatelt

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Tulnukad, Ufod ja teised kummalised nähtused
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Püh Märts 08, 2009 1:53 am    Teema: Sõnumid tulnukatelt Vasta viitega

UFO kutsub maad: Kas te tahate, et me nähtavale ilmuksime?

See pikk kiri inimkonnale saabus ilma ühegi konkreetse saatja aadressita. Seda postitatakse nii siia kui sinna. See on üks järjekordne interneti kirjatükk, mille paikapidavuse kinnitamiseks ma võimeline ei ole. Ma võin vaid öelda, et idee poolest kõlab ta hästi, ta on sidus ja kirjutatud oskuslikult sellise intelligentsi ning küpsusega, mida mina seostaksin tõsise, mitte tehnilise, kaine arutluse tasemega. Kiri pole etnilise sisuga ning autoril on väga head teadmised inimpsühholoogia- ja keele valdkonnast. Siiski esineb ka sellist grammatika kasutust, mis erineb tavapärasest ning lisaks on veel ka mõned keelelised vead. Kõige märkimisväärsem on aga see, et ei esine ühtegi vihjet, mis viitaks võimatutele konstruktsioonide-, väärtehnika-, või mistahes usulistele ja New Age-i teemalistele sõnakõlksudele. Võite isegi veenduda selle kirja konkreetsuses ja otsekohesuses. Niisiis saadan selle kirja teile “kontrollimiseks”, et saaksite näha, mis oletused/kahtlused sellel ajuhiiglasel Fööniks Viiel meile pakkuda on. Muidugi saadan selle teile veel põhjusel, et see kõik võib tõsi olla ...

Kirja peamiseks väiteks on see, et inimtsivilisatsioon on praegu kontrollimatu vabalangemise implosioonis, mida ei saa “parandada” olemasolevate sotsiaalsete süsteemide baasil. Implosioon põhjustab juba praegu ja ka tulevikus kogu inimkonna poolt loodud korrapärasuse lõhestumist. On olemas pime kõle tehnoloogia tee, mis kiiresti orjastab inimpopulatsioonid allakäinud ja ebatervislikus keskkonnas. Neil, kes määratlevad seda teed, paljud neist küll kogemata, on suurem eelis ressursside manipuleerimiseks ning võivad saada ülemvõimu tulevase lõhestumise ajal. Paljud valivad vabastava tee, nad võivad saavutada juhtpositsiooni kui nad SAAVAD VALIKUST ARU ja võivad vabaneda hirmust, eraldatustundest ja asjade tõelise olukorra tajumatusest.

Kirja põhiettepanek seisneb selles, et massiline UFO-de ilmumine taevalaotusel võiks aidata inimkonnal vabaneda illusioonide ja eksituste kütkeist, aidata paika panna nii mõnedki eksistentsiaalsed küsimused ja dilemmad ning olla see “ligitõmbav jõud”, mis sikutaks positiivse mentaliteedi surmakeerisest välja ja võimaldaks neil ümber keskenduda järgmisele evolutsiooni staadiumile.

Kirja peamiseks küsimuseks on, kas me tahame, et UFO siis kohale ilmuks. UFO arvates oleks otsene kontakt ja mõningane kultuuriline toetus abivahenditeks inimese sotsiaalse ja kultuurilise evolutsiooni erinevate staadiumide liitmisel.

UFO väidab ka seda, et vaimne/ hingeline tasand peaks saama vastava ettevalmistuse selliseks kontaktiks. Kontaktiks nõusoleku ja selle ootuse peaks ette valmistama ülemaailmselt, sest vähem inimesi kardab kui ollakse osana suurest massist ning hakkavad seejärel alluma vastavate eliitjõudude manipulatsioonile. UFO arvates peaks piisama iga lugeja telepaatilisest vastusest, et aidata UFO-l jõuda otsuseni, mida teha ja mida mitte.

UFO soovib, et see kiri oma esimese masskommunikatsiooniga oleks ülemaailmselt tõlgitud ja edastatud, isegi kui internet on saavutamas ülemaailmset haaret selle aja vältel. UFO soovitab seda teha ka teha käest kätte meetodil, ilma massimeedia abita.

Nagu öeldud, on see kõik väga huvitav. See on täiesti vaba kõiksugu jõupingutustest “suunata”, Jumal tänatud! Mul pole õrna aimugi, kelle salasepitsus see võiks olla, võib võtta erinevaid vaatevinkleid selle kirja lugemisel. Kas on see järjekordse kirjaniku soov luua sü¾ee oma järjekordse raamatu või filmi tarbeks ning koguda protsessi käigus publikut? Paljud neist on seda trikki kasutanud teistel teemadel kirjutades, seega korralik skeptitsism on paratamatult asjakohane. Siiski ei pruugi selline skeptitsism takistada kirjas esitatud
küsimusele vastuse leidmist. See võib hoopis kasuks tulle. Ja võib-olla, võib-olla ... noh, siin on see kiri. Siin ta on ilma minu poolsete muutusteta. Otsustage ise.
MUUTKE MAAILMA!
--------------------------------------------------------------------

*“OTSUSTAGE, KAS ME PEAKSIME KOHALE ILMUMA!”


Tähtis pole, kes edastas teile selle tõlgitud sõnumi ning ta peakski jääma anonüümseks teie mõtetes. Tähtis on aga see, mida te selle sõnumiga peale hakkate!

Igaüks teie seast soovib kasutada oma vaba tahet ning kogeda õnne.

Neid omadusi näidati meile ning nüüd on meil neile juurdepääs. Teie vaba tahe sõltub sellest, kui hästi te tunnetate oma jõudu. Teie õnn sõltub armastusest, mida te jagate ja vastu võtate.

Sarnaselt teistele teadaolevatele liikidele, võite ennast selles protsessi staadiumis tunda eraldatuna oma planeedil. See mulje paneb teid rohkem oma saatusesse uskuma. Siiski, te olete suurte murrangute serval, millest vaid vähestel aimu on.

Meie ülesandeks ei ole teie tulevikku muuta ilma te seda enne valiksite. Võtke seda sõnumit kui ülemaailmset referendumi! Ja oma vastust kui valimissedelit!
------------------------------------------------------------------------

Kes me oleme?


Teie teadlased ega usuliidrid pole suutnud üksmeelset seletust leida seletamatutele taevastele sündmustele, mille tunnistajaks on inimkond olnud juba tuhandeid aastaid. Tõe teada samiseks on vaja tõele näkku vaadata ilma igasuguste tõekspidamisteta, ükskõik kui auväärt nad ka poleks.

Järjest rohkem teie anonüümseks jääda eelistavaid teadureid uurivad uusi teadmiste teid ning on tegelikkusele juba väga lähedale jõudmas.

Täna on teie tsivilisatsioon üleujutatud informatsioonimerest, millest vaid imeväike vähem häiriv osa, on märkimisväärselt hajunud.

Teie ajaloos naeruväärsena või ebatõenäolisena tundunud asjad on tihtipeale võimalikuks ning seejärel tõeks saanud, eriti viimase viiekümne aasta jooksul.
Teadke, et tulevik saab olema veelgi üllatavam.
Te avastate nii kõige halvema kui ka kõige parema.


Sarnaselt miljarditele teistele siinses galaktikas, oleme me mõtlevad olendid, keda mõned nimetavad “maavälisteks olenditeks”, kuigi tegelikkus on nõksu võrra peenem.

Meie ja teie vahel ei ole fundamentaalseid erinevusi, välja arvatud mõned evolutsioonistaadiumid. Sarnaselt igale teisele organiseeritud struktuurile, on ka meil sisesuhete hierarhia. Meie oma põhineb mitmete rasside tarkusel. Nimetatud hierarhia heakskiidul pöördumegi teie poole.

Me otsime Ülimat Olendit nagu teiegi. Seega pole me rohkem või vähem jumalad kui teie, vaid teiega võrdsed Kosmilises Vennaskonnas.

Me erineme teist füüsiliselt mingil määral, kuid enamik meist on humanoidse kujuga.

Meie olemasolu on tegelikkus, aga enamik teist ei taju seda veel. Me ei ole lihtsalt täheldused, vaid mõtlevad olevused nagu teiegi. Teil ei õnnestu meid tabada, kuna enamjaolt jääme teie meeltele ja mõõtriistadele nähtamatuks.

Soovime selle tühja koha täita just praegusel hetkel teie ajaloos. (Me küll tegime selle ühise otsuse, kuid ainuüksi sellest ei piisa. Me vajame teie otsust). Selle sõnumi kaudu saate otsustajateks! Teie isiklikult. Meil ei ole Maa peal inimesest esindajat, kes võiks teile otsustamisel juhendajaks olla.
---------------------------------------------------------------------

*Miks me pole nähtavad?


Teatud evolutsiooni staadiumides avastavad kosmilised “inimkonnad” uusi teaduse vorme, mis ulatuvad kaugemale ilmsest. Struktureeritud dematerialiseerumine ja materialiseerumine on selle osadeks. Teie inimkond on ohtlike kompromisside hinnaga, mida teie eest teadlikult varjavad mõned teie esindajad, jõudnud selleni vähestes laboratooriumides, mis teevad tihedalt koostööd teiste “maaväliste” olenditega.

Õhu- või ruumilised objektid või nähtused, mis on teada teie teadlaste ringkondadele ja mida teie nimetate “UFO-deks”, on oma põhiolemuselt mitmemõõtmeliselt toodetud
kosmoselaevad. Paljud inimolendid on omanud visuaalset, akustilist, füüsilist või psüühilist kontakti selliste laevadega, millest mõned on teid “valitsevate” okultsete jõudude valduses.
Teie vaatluste vähesus on tingitud väljapaistvatest eelistest, mida pakub nende laevade dematerialiseerunud seisund.

Te ei usu nende olemasolusse, kuna pole neid ise näinud. Me saame sellest täiesti aru.

Enamik neist vaatlustest toimub individuaalselt, et jõuda tõeni muutmata ühtegi organiseeritud süsteemi. Selline tegutsemisviis on ettekavatsetud teid ümbritsevate liikide poolt, kuid tuginevad vägagi erinevatele põhjustele ja eesmärkidele.

Negatiivsed mitmemõõtelised olendid mängivad suurt rolli jõu rakendamisel inimkonna oligarhia varjus, nende diskreetsust motiveerib nende tahe varjata oma olemasolu ja tabamist

Meie diskreetsust motiveerib inimese vaba tahte austamine, et inimesed saaksid seda kasutada oma asjade korraldamisel ning saavutaksid oma tehnilise ja hingelise küpsuse. Inimkonna tulekut galaktiliste tsivilisatsioonide peresse oodatakse pikisilmi.

Me võime ilmuda päise päeva ajal ning aidata teil see liit saavutada. Me ei ole seda siiani teinud, sest liiga vähesed on seda siiralt soovinud. Takistavateks teguriteks on siinjuures olnud teadmatus, ükskõiksus, hirm või et olukord polnud piisavalt pakiline. Paljud neist, kes meie välimust uurivad, loodavad öiste valguste peale, ise teed valgustamata. Tihtipeale on nende mõtlemine objetiivset laadi, kui tegemist on tegelikult mõtlevate olenditega.
---------------------------------------------------------------------

*Kes te olete?


Te olete paljude traditsioonide järeltulijad, mida läbi aegade on vastastikuselt rikastatud mõlemapoolsete panustega. Sama käib ka kõigi liikide kohta Maa pinnal. Teie eesmärgiks on ühineda, et saavutada ühine projekt nende juurte auks.Teie kultuuride ilmingud hoiavad teid lahus, kuna need asendavad teie sügavamat olemist. Välimus on praegu tähtsam kui teie peene loomuse olemus. Praeguste jõudude jaoks on selline vormi ülekaal kaitsevalliks igasuguse ohu eest.

Teid kutsutakse üles sellest vormist võitu saama ning samaaegselt ka seda austama oma rikkalikkuse ja ilu pärast. Vormi südametunnistuse mõistmine paneb meid armastama inimesi nende mitmekesisuses.
Rahu ei tähenda sõja mitte pidamist, põhimõtteks on saada selleks, kes te tegelikkuses olete: samaks Vennaskonnaks.

Selle mõistmiseks olemasolevad teile kätte saadavad lahendused on vähenemas. Üks neist seisneb kontaktis teise liigiga, mis peegeldaks teie tegelikku kuju.


Missugune on teie olukord?

Meie sekkumised on alati, välja arvatud harvadel juhtudel, vaid vähesel määral mõjutanud teie suutlikkust oma tuleviku kohta ühiseid ja individuaalseid otsuseid teha. Meie motivatsiooniks on teadmised teie sügavatest psühholoogilistest mehhanismidest.

Me jõudsime järeldusele, et vabadust ehitatakse igapäev, kui olend muutub eneseteadlikumaks ning teadvustab endale ümbritsevat, progressiivselt vabastades end piirangutest ja inertsidest, ükskõik mis nad siis ka pole. Vaatamata neile paljudele julgetele ja hakkajatele inimeste südametunnistustele, hoitakse neid inertse kunstlikult ülal kasvava tsentraliseeritud võimu heaolu nimel.

Veel hiljuti oli inimkonnal piisav kontroll oma otsuste üle. Praegusel ajal kaotatakse üha enam kontrolli oma saatuse üle tänu suurenenud tehnoloogia kasutusele, millel on pöördumatud letaalsed tagajärjed maa- ja inimeste ökosüsteemidele. Te olete tasapisi, kuid järjepidevalt kaotamas oma ainulaadset võimet teha elu ihaldusväärseks. Teie parandamatu optimism väheneb kunstlikult ning sõltumata teie omast tahtest. Eksisteerib tehnoloogiaid, mis mõjutavad nii teie keha kui mõistust. Sellised plaanid on tulekul.

Seda võib muuta seni kaua, kuni teie suudate säilitada oma sisemise loomevõime, isegi kui see eksisteerib koos teie potentsiaalsete juhtide halbade kavatsustega. See ongi põhjuseks, miks me oleme jätkuvalt nähtamatud. See individuaalne võime on määratud kaduma, kui ei toimu ühist ulatuslikku reaktsiooni. Tulevik toob lõhenemise, ükskõik missuguse.
-------------------------------------------------------------------------------

*Kuid kas te peaksite ootama viimase minutini, et leida lahendusi? Kas peaksite ootama või taluma valu?


Teie ajaloos on alati olnud kokkupuuteid rahvaste vahel, kes on olnud sunnitud avastama üksteist tihtipeale konfliktsetes olukordades. Peaaegu alati on vallutused toimunud kellegi kaotuse arvelt. Maast on saanud küla, kus kõik tunnevad kõiki, kuid sellele vaatamata konfliktid jätkuvad ning igasugused hädaohud halvenevad, pikenevad ja muutuvad intensiivsemateks.

Kuigi inimolendil kui indiviidil on palju potentsiaalseid võimeid, ei ole ta võimeline neid väärikusega kasutama. Olulistel geopoliitilistel põhjustel kehtib see suurema enamuse kohta teie seast.
Teid on mitu miljardit. Sellest hoolimata on teie laste haridus ja elamistingimused ning ka paljud loomad ja taimeriik, väheste poliitiliste-, finants-, militaar- ja religioossete esindajate käpa all.


Teie mõtted ja tõekspidamised kujundatakse partisanide huvide järgi, mis muudavad teid orjadeks ja samaaegselt annavad teile tunde, nagu omaksite täielikku kontrolli oma saatuse üle, mis tegelikult ongi oma olemuselt tegelikkus
Soovi ja fakti vahel on suur vahe kui ei teata käesoleva mängu tõelisi reegleid. Seekord pole teie vallutajaks. Erapoolik informatsioon on inimolendite millenniumi strateegiaks. Mõtete, tunnete ja teile mittekuuluvate organismide induktsioon ad hoc tehnoloogiate kaudu on veelgi vanemaks strateegiaks.

Suurepärased progressivõimalused on kõrvuti suurte allutavate ja hävitavate hädaohtudega.
Need ohud ja võimalused eksisteerivad praegu. Siiski olete võimelised tajuma vaid seda, mida teile näidatakse
. Loodusvarade lõppemine on programmeeritud, kuigi selleks pole algatatud mingisugust ühist pikaajalist projekti.

Ökosüsteemi kasutusmehhanismid on ületanud pöördumatud piirid. Varade vähesus ja ebaõiglane jaotus – varad, mille turule sisenemishind tõuseb iga päevaga – hakkavad põhjustama laiaulatuslikke vennatapu sarnaseid kaklusi ka teie linnade südames ja maapiirkondades.

Vihkamine kasvab ning samuti ka armastus. See teebki teid nii kindlaks oma võimes leida lahendusi. Kuid kriitilist massi pole piisavalt ning sabotaa¾i tehakse osavalt.

Vanadest harjumustest ja praktikast kujunenud inimeste käitumisel on inerts, mille kohaselt selline perspektiiv viiks teid tupikusse. Te loodate nendele probleemidele saada lahenduse oma esindajatelt, kelle jaoks ühise heaolu mõiste tasapisi hääbub ja asendub korporatiivsete huvidega, kui seistakse silmitsi nende raskustega. Nad vaidlevad alati vormi üle, aga harva sisu üle.

Täpselt tegutsemishetkedel kuhjuvad viivitused piirini, kus te otsustate mitte valida vaid alistuda. Sel põhjusel on teie tänastel otsustel suurem ja otsesem mõju oma ellujäämisele, kui kunagi varem teie ajaloos.
-------------------------------------------------------------------------------

*Missugune sündmus saaks radikaalselt muuta seda igale tsivilisatsioonile omast inertsi? Kust peaks see ühine ja ühendav teadlikkus tulema, mis peataks selle pimesi edasi tormamise?


Hõimud, elanikkonnad ja inimrahvad on üksteisega kokku puutunud ja suhelnud. Olles silmitsi hädaohtudega, mis ähvardavad inimperet, tuleks praegusel ajal rohkem suhelda.

Suur hiidlaine on tõusmas. Selles segunevad vaäga positiivsed ning ühtlasi ka väga negatiivsed aspektid.
-----------------------------------------------------------------------------

*Kes on “kolmas pool”?


Teise tsivilisatsiooniga kosmilise kontakti loomiseks on kaks võimalust: olemasolevate esindajate kaudu või otse suvaliste isikute kaudu. Esimese tegutsemisviisiga kaasnevad huvide lahkuminekud, teine tegutsemisviis toob teadlikkuse.
Esimese tegustemisviisi valisid liigid, kelle motivatsiooniks oli inimkonna hoidmine orjuses ning sel moel omada võimu Maa varade, geenivaramu ja inimeste emotsionaalse energia üle.

Teise tegutsemisviisi valisid liigid, kes olid ühinenud teiste teenimise Vaimu nimel.

Meie omalt poolt oleme ühinenud selle omakasupüüdmatu üritusega ja tutvustanud ennast inimeste võimuesindajatele mõned aastad tagasi, kes keeldusid meie abistavast käest, tuues ettekäändeks nende strateegilise visiooniga kokkusobimatud huvid.

Seepärast peabki igaüks ise täna selle otsuse tegema, ilma esindajate poolse sekkumiseta. See, mida me pakkusime neile, keda me arvasime olevat võimelised teie õnnele kaasa aitama, seda pakume me nüüd ... teile!

Paljud teist eiravad seda, et mitte-inimestest olendid olid osaks kesksetest võimudest, ilma et te oleks neid kahtlustanud või meeltega tajunud. Asi on nii tõsine, et nad on peaaegu märkamatult võimu haaranud. Nad ei ole ilmtingimata nähtavad teie materiaalsetel väljadel, mis võibki muuta nad eriti tõhusaks ja hirmuäratavaks lähitulevikus. Olge sellest hoolimata teadlikud, et paljud teie esindajad võitlevad selle hädaohu vastu! Teadke ka seda, et mitte kõik röövid pole teie vastu suunatud. Tõde on raske märgata!
-----------------------------------------------------------------------------

*Kuidas te saategi oma vaba tahet kasutada, kui seda niivõrd palju manipuleeritakse? Millest te tõeliselt vabad olete?


Rahu ja rahvaste taasühendamine oleks esimeseks sammuks kooskõla poole teiste tsivilisatsioonidega.
Täpselt seda soovivadki teiega manipuleerijad iga hinna eest vältida, et lahutamise abil ise valitseda. Nad valitsevad ka nende üle, kes teid valitsevad. Nende võim tuleneb oskusest sisestada teisse usaldamatust ja hirmu. See kahjustab oluliselt teie kosmilist loomust.


Käesoleval sõnumil puuduks mõte, kui see manipuleerijate juhtkond poleks oma haripunkti saavutanud ning oma eksitavate ja mõrvarlike plaanidega ei materialiseeruks mõne aasta pärast. Tähtajad on lähedal ja inimkond peab järgmise kümne tsükli vältel taluma ennenägematuid kannatusi.

Selle tundmatu agressiooni vastu kaitseks on teil vaja vähemalt piisavalt informatsiooni, mis aitaks leida lahenduse.

Sarnaselt inimestega on vastuseis olemas ka dominantsete liikide seas. Siin jällegi pole välimus piisavaks, et eristada domineerijad liitlastest. Praeguses psühhismi olukorras on teil ülimalt raske neil vahet teha. Lisaks intuitsioonile vajate aja saabudes ka õpetust.

Olge ettevaatlikud vaba tahte hindamatu väärtusega, meie pakume teile alternatiivi.
-----------------------------------------------------------------------------

*Mida me suudame pakkuda?


Me suudame teile pakkuda palju holistlikuma visiooni universumist ja elust, konstruktiivset suhtlemist, õiglaste ja vennalike suhete kogemust, vabastavaid tehnikaalaseid teadmisi, kannatuste kaotamist, individuaalse võimu kontrollitud kasutamist, juurdepääsu uutele energiatele ning viimaks ka paremat arusaamist teadvusest.

Me ei saa teid aidata oma isiklikest ja ühistest hirmudest võitu saamisel, teha teile seadusi, mida te ise ei valiks, teha tööd teie enda kallal, teha individuaalseid või ühiseid jõupingutusi ehitamaks maailma teie soovi järgi, anda teile seiklusvaimu, et rännata uutesse avarustesse.
-------------------------------------------------------------------------

*Mida meie saaksime?


Kui te otsustate sellise kontakti kasuks, rõõmustaksime vennaliku tasakaalu kindlustamise üle selles universumi regioonis, edukate diplomaatiliste suhete üle ning teadmise üle, et te olete ühinenud saavutamaks seda, milleks te võimelised olete. Rõõmutunne on universumis kõrgelt hinnatud oma jumaliku energia poolest.
-------------------------------------------------------------------------------

*Mis küsimust me teilt küsime?
“Kas te tahate, et me kohale ilmuksime?”

Kuidas sellele küsimusele vastata?


Telepaatia abil on võimalik teada hinge tõde. Te peate seda küsimust endalt selgelt küsima ning andma ka sama selge vastuse, vastavalt soovile kas omaette või grupis. Teie vastuse tõhusust ei mõjuta see, kas te olete linna südames või keset kõrbe, JAH või EI, KOHE PÄRAST KÜSIMUSE ESITAMIST! Lihtsalt tehke seda nii, nagu räägiksite iseendaga, kuid mõtlete sõnumile.

See on üleüldine küsimus ning ainuüksi neil paaril sõnal on võimas kontekstuaalne tähendus. Ärge laske kõhklusel ennast segada. Seepärast peaksitegi rahulikult kogu teadvusega selle peale mõtlema. Vastuse täiuslikumaks sobitamiseks küsimusega soovitame teil vastata kohe pärast selle sõnumi teistkordset lugemist.

Ärge kiirustage vastama. Hingake ning laske oma vaba tahte jõul ennast läbida. Olge uhked selle üle, kes te olete! Teie potentsiaalsed probleemid nõrgendavad teid. Unustage nad mõneks minutiks, et olla iseendid. Tunnetage kuidas jõud teis tärkab. Teil on kontroll iseenda üle.

Üksainus mõte, üksainus vastus, võib nii üht- kui teismoodi teie lähitulevikku drastiliselt muuta.

Teie isiklik otsus soovida oma sisemuses, et me ilmuksime teie materiaalsele väljale päise päeva ajal, on meile väärtuslik ja oluline.

Riitused on kasutud, kuigi te võite valida enestele sobiva meetodi. Siiras soov teie südamest ning teie vabast tahtest jõuab alati nendeni, kellele see on saadetud.

Oma isiklikus salasoovi küsitluskabiinis otsustate oma tuleviku üle.
-----------------------------------------------------------------------------------

*Milline on kangi mõju?


Võimalikult paljud teie seast peaksid otsuse vastu võtma, mis võib küll tunduda vähemusena. Soovitav oleks seda sõnumit levitada igal kujuteldaval moel, nii paljudes keeltes kui võimalik, teid ümbritsevate inimeste seas, olenemata sellest, kas nad on vastuvõtlikud sellele uuele tulevikunägemusele.

Tehke seda huumoriga või pilgates, kui see teid aitab. Te võite isegi avalikult selle üle nalja visata, kui nii ennast mugavamalt tunnete, kuid ärge olge ükskõiksed, sest olete vähemalt oma vaba tahet kasutanud.

Unustage valeprohvetid ja teisse sisendatud tõekspidamised meie kohta. See on üks intiimsemaid soove, mida teile saab esitada. Ise isikuna otsustamine on nii teie õiguseks kui kohustuseks!

Passiivsus viib vaid vabaduse puudumiseni. Samuti pole ka otsustamatus kunagi tõhus. Kui te tõesti tahate rippuda oma arvamuste küljes, mida me ka mõistame, siis öelge EI. Kui te ei tea, mida valida, siis ärge lihtsalt uudishimust JAH öelge. See ei ole etendus, vaid tõeline igapäevane elu, ME OLEME ELUS! Ja elame!

Teie ajaloos on piisavalt episoode, kus otsusekindlad mehed ja naised suutsid mõjutada sündmuste kulgu, vaatamata oma vähesele arvule.

Täpselt nii nagu piisab vähesest arvust, et saada ajaline võim Maal ning mõjutada enamuse tulevikku, võib vähene arv teie hulgast radikaalselt muuta oma saatust, mis oleks vastuseks niivõrd suure inertsi ja tõkete palge ees olevale impotentsusele. Teie suudate kergendada inimkonna sündimist Vennaskonda.

Teie üks mõtlejaid on kord öelnud: “Andke mulle toetuspunkt ja ma tõstan Maa”.

Selle sõnumi levitamine saab siis tõstvaks kangiks, teie saate meistriteks, kes ... tõstavad Maa meie ilmumise tagajärjena.
--------------------------------------------------------------------------------

*Mis oleksid positiivse otsuse tagajärjed?


Meie jaoks oleks ühise soosiva otsuse vahetuks tagajärjeks paljude laevade materialiseerumine teie taevas ja Maal. Teie jaoks oleks vahetuks tagajärjeks kiire loobumine paljudest veendumustest ja tõekspidamistest. Ühel lihtsal lõplikul visuaalsel kontaktil oleksid tohutud mõjud teie tulevikule.
Paljud teadmised muudetakse igavesti. Teie ühiskondade organiseerimine kõikidel aladel muutub põhjalikult ja igaveseks. Võim muutub individuaalseks, sest näete oma silmaga, et me elame. Te teete konkreetseid muudatusi oma väärtuste skaalasse
!

Meie jaoks on tähtsaimaks see, et inimkond moodustaks ühtse perekonna selle “tundmatu” ees, mida me esindame!

Teie kodudest kaoks tasapisi hirm, sest te kaudselt sunnite need soovimatud, keda meie kutsume “kolmandaks pooleks”, välja ilmuma ning kaduma. Te kannaksite kõik ühte nime ja teil oleks ühised juured: Inimkond!

Hiljem saavad seeläbi võimalikuks rahumeelsed ja austavad suhted, kui te soovite. Praegu on aga nii, et näljane ei suuda naeratada ning kartlik ei suuda meid vastu võtta. Meil on kurb vaadata mehi, naisi ja lapsi, kes kannatavad oma ihus ja südames selle piirini, kui nad kannavad seda sisemist valgust.

See valgus võib saada teie tulevikuks. Meie suhted võiksid olla progressiivsed.

Mitmete aastate või aastakümnete mitmed staadiumid tulevad: meie laevade demonstratiivsed ilmumised, füüsilised ilmutused inimeste kõrval, koostöö teie tehnilise ja vaimse evolutsiooniga, erinevate galaktikaosade avastamine.

Teile pakutakse iga kord uusi valikuid. Te saate siis ise valida uute staadiumide läbimise oma välise ja sisemise heaolu nimel. Sekkumist ei otsustata ühepoolselt. Me lahkume niipea, kui te seda ühiselt otsustate.

Olenevalt sõnumi ülemaailmse levimise kiirusest, meie “suur ilmumine” võib aega võtta nädalaid või isegi kuid, enne kui enamus on kasutanud oma võimalust valida ja teinud otsuse ning kui see sõnum on saanud vajaliku toetuse.

Peamine erinevus teie tavaliste igapäevaste palvetega on rangelt vaimne laad ning teie praegune otsus on ääretult lihtne: me oleme tehniliselt valmis materialiseerumiseks!
-------------------------------------------------------------------------------

*Milleks selline ajalooline dilemma?


Me teame, et “välismaalasi” peetakse vaenlasteks seni, kuni nad kehastavad “tundmatut”. Esimeses staadiumis tugevdab teie suhteid maailma mastaabis tunne, et meie ilmumine tuleb.

Kuidas on teil võimalik teda, et meie saabumine on kollektiivse valiku tagajärg? Sel lihtsal põhjusel, et vastasel juhul oleksime juba ammu kohal olnud teie eksistentsi tasemel. Kui meid veel kohal pole, siis seda seepärast, et te pole sellist otsust selgesõnaliselt teinud.

Mõned teie seast võivad mõelda, et me võime teid uskuma panna, et see on teie tahtlik otsus, kuna tahame oma saabumist õigustada, mis poleks tõsi. Mis huvi oleks meil avalikult teile pakkuda seda, millele teil veel juurdepääsu pole, et suuremale osale teist kasu oleks?

Kuidas te saate kindlad olla, et see pole järjekordne “kolmanda poole” osav manööver teie paremaks orjastamiseks? Alati võideldakse tõhusamalt ju sellega, mis on tuvastatud, mitte vastupidi. Kas teid õõnestav terrorism pole mitte selle silmanähtavaks näiteks?

Ükskõik kuidas on, teie olete ainukeseks otsustajaks oma südames ja hinges! Ükskõik mida te ka valite, saab see olema auväärne ja austatud! Inimesindajate puudumisel, kes võiksid teid potentsiaalselt eksimustele meelitada, eirake ka kõike meie kohta ning nende kohta, kes ilma teie nõusolekuta manipuleerivad teiega.

Teie olukorras ei ole enam valdavaks ettevaatusabinõu, mis seisneb püüetes meid mitteavastada. Te olete juba Pandora laeka sees, mille “kolmas pool” on teie ümber loonud. Ükskõik, mida te ka otsustate, te peate sealt välja saama.

Seistes silmitsi sellise dilemmaga, üks võhiklikkus teise vastu, peate abi küsima oma intuitsioonilt. Kas te tahate meid oma silmadega näha, või lihtsalt uskuda seda, mida teie mõtlejad ütlevad? See on tegelik küsimus!

Pärast tuhandeid aastaid, sai see valik paratamatuks: valik kahe tundmatu vahel.
----------------------------------------------------------------------------

*Milleks sellist sõnumit levitada?


Tõlkige ja levitage seda sõnumit laialt. See tegevus mõjutab teie tulevikku pöördumatul ja ajaloolisel viisil millenniumide mastaabis. Vastasel juhul lükatakse uus võimalus edasi mitmete aastate võrra, vähemalt ühe põlvkonna võrra, kui see välja ei sure.

Valiku tegemata jätmine tähendab teiste inimeste valiku järgi elamist. Teistele informatsiooni edastamata jätmine võib põhjustada oma ootustele vastandliku tulemuste saamise. Ükskõikseks jäämine tähendab omast vabast tahtest loobumist.

Kõik käib teie tuleviku kohta. Kõik käib teie evolutsiooni kohta.

Võimalik, et see kutse ei saa teiepoolset ühist nõusolekut ning jäetakse tähelepanuta just informatsiooni puudumise tõttu. Vaatamata sellele ei jää universumis ükski isiklik soov tähelepanuta.

Kujutage ette meie saabumist homme. Tuhanded laevad. Ainulaadne kultuuri¹okk tänapäeva inimkonna ajaloos. Siis on hilja kahetseda tegemata jäänud otsust ja sõnumi levitamata jätmist, sest see avastus saab olema pöördumatu. Me rõhutame veelkord, et te ei kiirustaks otsuse tegemisega, vaid mõelge selle peale! Ja otsustage!

Suur massimeedia ei pruugi olla huvitatud selle sõnumi levitamisest. Seega on teie kui anonüümse, kuid siiski erakordse mõtleva ja armastava olendi ülesandeks seda edastada.

Te olete ikka veel oma enese saatuse arhitektideks ...
------------------------------------------------------------------------

*“Kas te tahate, et me kohale ilmuksime?”


Arrow http://www.hot.ee/taurpi/My_Eso/UFO_ilmu.htm
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Püh Märts 08, 2009 11:12 pm    Teema: Vasta viitega

Tekst kui sõnastus väljendab arvestatavalt Vaimu suunda. Lisan omapoolsed vihjed mõnedele lõikudele kuid eks kogu tekst on arvestamist väärt.
Tsiteerin::
Kes me oleme?


Teie teadlased ega usuliidrid pole suutnud üksmeelset seletust leida seletamatutele taevastele sündmustele, mille tunnistajaks on inimkond olnud juba tuhandeid aastaid. Tõe teada samiseks on vaja tõele näkku vaadata ilma igasuguste tõekspidamisteta, ükskõik kui auväärt nad ka poleks.

Jah kui nähtaks kujundite taha, siis saaks sealse käsitlemiseks või sõnastamiseks kasutada nii teadust, Piiblit, Castanedat või üldse mida iganes elust endast mis seda võimaldab või hetkel võimaldab.

Tsiteerin::
Järjest rohkem teie anonüümseks jääda eelistavaid teadureid uurivad uusi teadmiste teid ning on tegelikkusele juba väga lähedale jõudmas.

Jah teaduse teatud osad on jõudnud aja ja ruumi piirideni.
http://seesama.s2.bizhat.com/viewtopic.php?p=1253#1253

http://seesama.s2.bizhat.com/viewtopic.php?p=2334#2334

Tsiteerin::
Teie ajaloos naeruväärsena või ebatõenäolisena tundunud asjad on tihtipeale võimalikuks ning seejärel tõeks saanud, eriti viimase viiekümne aasta jooksul.
Teadke, et tulevik saab olema veelgi üllatavam.
Te avastate nii kõige halvema kui ka kõige parema.

Jah, kujutage ette 150 a tagasi elanud inimest tänase päeva suurlinnas.

Tsiteerin::
Sarnaselt miljarditele teistele siinses galaktikas, oleme me mõtlevad olendid, keda mõned nimetavad “maavälisteks olenditeks”, [b]kuigi tegelikkus on nõksu võrra peenem.

Jah, ajast ja ruumist vähem sõltuvate olendite asukohta ei peaks määrata ainult mingi ühe aja ja ruumi kohaga.

Tsiteerin::
*Miks me pole nähtavad?


Teatud evolutsiooni staadiumides avastavad kosmilised “inimkonnad” uusi teaduse vorme, mis ulatuvad kaugemale ilmsest.

Ja ulatuda saab kuni Vaimuni.
http://seesama.s2.bizhat.com/viewtopic.php?p=1574#1574

Tsiteerin::
Õhu- või ruumilised objektid või nähtused, mis on teada teie teadlaste ringkondadele ja mida teie nimetate “UFO-deks”, on oma põhiolemuselt mitmemõõtmeliselt toodetud
kosmoselaevad.

Noh eks nad on laevad nimetusena nii nagu kuule lendav mehitatud rakett võrreldes kaluri kalapaadiga. Nad tulevad meile tuntud pikkuse-laiuse-kõrguse mõõtmelisusest enamatest mõõtmelisustest ja on saabumise mittefikseerunud olekus veel energeetilised.
http://tuulepesa.zzz.ee/viewtopic.php?p=35#35

Tsiteerin::
Välimus on praegu tähtsam kui teie peene loomuse olemus. Praeguste jõudude jaoks on selline vormi ülekaal kaitsevalliks igasuguse ohu eest.

Teid kutsutakse üles sellest vormist võitu saama ning samaaegselt ka seda austama oma rikkalikkuse ja ilu pärast.

Kutse vabaduse poole, milles oleme vabamad inimlikkusest ja kujundisõltuvusest kuid samas vabad neid kasutama ja neist osa saama. Kutse vabaduse poole milles oleme järjest enam vabamad käskudest, keeldudest, seadustest ja karistustest ning oleme järjest enam võimelised ilma nendeta hakkama saama nii et ei kahjusta ennast teisi ega keskkonda.

Tsiteerin::
Me ei saa teid aidata oma isiklikest ja ühistest hirmudest võitu saamisel, teha teile seadusi, mida te ise ei valiks, teha tööd teie enda kallal, teha individuaalseid või ühiseid jõupingutusi ehitamaks maailma teie soovi järgi, anda teile seiklusvaimu, et rännata uutesse avarustesse.

Loomulikult ei tohiks aidata maailma ehitada jätkuvalt inimlikkuse vaimupimeduse ja ka selle säilimisest huvitatud olendite soovide järgi. Ning meelt peab igaüks ise parandama. "Isa lähenemine aus ja väes ei tähenda enam maameestega kauplema tulemist sellel teemal, et ehk te ikka hakkaksite Vaimsust väärtustama vaid maameestele valikute andmist kas selleks et enda aust ja väest ning maast ilma jääda või selleks et koostööd teha" Vaimsusega ja Vaimsete olenditega.

Tsiteerin::
Me teame, et “välismaalasi” peetakse vaenlasteks seni, kuni nad kehastavad “tundmatut”.

Jah inimlikkus ja selle valduses keha reageerib "tundmatule" kui vaenlasele, mis tähendab ka inimlikkuse agressiivsuse, vägivaldsuse, hirmu ja viha peegeldamist väljastpoolt ning ka instinkte senise elutasandi alalhoidmist ja jätkamist.
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Teis Märts 24, 2009 8:38 am    Teema: Vasta viitega

Tulnukas: saladuslikud viljaringid põldudel on meie kätetöö
24.03.2009

Tsiteerin::
MÜSTILISED RINGID: Briti naist skandinaavia aktsendiga kõnetanud tulnukas rääkis, et põldudel olevad kurikuulsad ringid on nende kätetöö. (SXC.HU)Kakskümmend aastat tagasi kohtus üks briti naine sõbraliku tulnukaga, kes ütles skandinaavia aktsendiga, et kurikuulsad ringid viljapõldudel on nende kätetöö, selgub Briti riigiarhiivi avaldatud toimikutest.

Suurbritannia kaitseministeerium on aastakümneid kogunud informatsiooni ufode (tundmatud lendavad objektid) kohta. Pikka aega hoiti niisugune teave salatoimikutes ning avalikkus ei teadnud sellest suurt midagi. Mullu mais tegi kaitseministeerium algust neli aastat kestva projektiga, mis näeb ette ufode salatoimikute üleandmise Briti riigiarhiivile.

Pühapäeval avalikustas riigiarhiiv toimikud, mis sisaldavad 1987. aasta novembrist kuni 1993. aasta aprillini ufode kohta kogutud dokumente. Avalikkusel on võimalik toimikutega tutvuda internetis aadressil nationalarchives.gov.uk/ufos.


Ühtekokku panid kaitseministeeriumi luureosakonna töötajad selle viie ja poole aasta jooksul detailselt kirja umbes 1200 ufo märkamise juhtumit.

Vestlus tulnukaga

Nendest üks eksootilisemaid on üksikasjalik kirjeldus koeraga jalutama läinud naiselt, kes väitis Wattishami õhujõudude baasi tehtud telefonikõnes, et ta kohtus 20. novembri l989 Norwichi lähistel lendurivormi meenutanud pruuni rüüsse riietatud mehega.

Kümmekond minutit kestnud vestluse ajal rääkis mees, et ta tuleb teiselt Maaga sarnanevalt planeedilt. Tundmatu külaline rääkis naise sõnul skandinaavia aktsendiga. Mees rõhutas, et tulnukate külaskäik on sõbraliku iseloomuga. Ta rääkis ka, et just tulnukad on kurikuulsate viljaringide tekke taga.

Pärast mehe lahkumist kuulis naine selja taga valju suminat. Ta pööras end ringi ja nägi helenduvat objekti aeglaselt õhku tõusmas ja ära lendamas.

Äsja avalikustatud salatoimikutest selgub ka, et 1990. aasta augustis sattus Briti kaitseministeerium ühest ufoteatest sedavõrd suurde ärevusse, et ametnikud hoidsid asjadega kursis ka ministreid.

Nimelt saatsid kaks inimest kaitseministeeriumisse fotonegatiivid 4. augustil 1990 toimunud sündmusest. Suur teemandikujuline objekt hõljus õhus kümmekond minutit ning seejärel sööstis suurel kiirusel taevasse.

"Sellised lood ei pälvi tavaliselt ministrite tähelepanu," seisis toimikusse lisatud ametniku kaaskirjas. "Ent antud juhul esitas ©oti päevaleht Scottish Daily Record kaitseministeeriumile kuus negatiivi väidetava ufoga ja (ministeeriumilt) on palutud kommentaare, mis peaaegu kindlasti kaasatakse kirjutatavasse loosse."

Ametnik lisas, et ministrid peaksid ütlema ajakirjanikele, et suure teemandikujulise objekti osas ei ole jõutud lõplikele järeldustele.

Veel saab värskelt avalikustatud salatoimikutest teada, et detsembris 1992 registreerisid Londoni Heathrow’ lennuvälja radarid bumerangikujulise ufo. Samal kuul märgati Lincolnshire krahvkonnas Louthi kohal lendamas kolmnurkset helenduvat objekti.

Hulgaliselt on toimikutes lenduritelt saadud kirjeldusi. Nii märkasid kuus Tornado pilooti 1991. aastal tohutu suurt lendavat tundmatut objekti.

Uurimine lõpetati

Toimikutest selgub ka, et Briti kaitseministeerium suhtus ufoteadetesse üsna pragmaatiliselt.

Valitsuse seisukohalt vaadatuna tasus ufojuhtumeid põhjalikumalt uurida vaid siis, kui ohus võis olla riigi julgeolek. Kui ikka selgus, et tundmatu lendava objekti puhul ei olnud tegu vaenlase lennuvahendiga, siis juhtumi uurimine lõpetati.


Arrow http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=321470

Et naine kuulis valju suminat ja I.Volke, ning palju teisi, kas kogejaid või Ufo uurijaid on sarnast heli palju tunnistanud, et neid võõrolendeid ja objekte saadab väga tihti sumin, surin, pragin, mürin ja ka paugud, plahvatused jms.
Nt kui ise suurt sigarikujulist 1994a nägin, ning see paljunes siis veidi ajapärast oli kuulda plahvatuse sarnast heli, mis on vibratsiooni üks osa või kiire ülemineku hetke tunnus, kas siis üleminek teise dimensiooni või e.rännaku puhul kui üle ei saagi on e.keha liikuma hakkamine, see on veelkordne kinnitus an.olendite/energia lähedusele, mis tekib ka alati e.rännakutele siseneimse eel. Et inimesed seda ja neid pelgavad, on paralleel en.rännakute tunnustele, millesse sisenemisel tekib inimlikkusel paanika, hirm või alateadlik pelgus.



Sama teema juures olev teine artikkel

Tsiteerin::
Briti uurija: tulnukaid tasub karta (3) Saada Prindi ÕL
24.03.2009 Briti kaitseministeeriumi ufotoimikutega tutvunud mainekas ufoloog, doktor David Clarke Sheffieldi ülikoolist on seisukohal, et siiani puudub tõendusmaterjal tulnukate olemasolu kohta.

Kui nad ka tõepoolest olemas on, siis puudub neil huvi ennast meile nähtavaks teha, ütles David Clarke ajalehele Bild.

Samas ei saa tulnukate olemasolu välistada. Nad võivad olla meist intelligentsemad ja kurjemad. Clarke’i arvates tasub tulnukaid karta. Seetõttu peab ta valeks saata maailmaruumi nendele sõnumeid. Mis siis saab, kui nad tulevadki ja on meie suhtes vaenulikult meelestatud?


Arrow http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=321469

Asjad liiguvad vaikselt edasi Cool Kes mida ja kuipalju usub on enda teha aga asja mõte on liikumine avalikkuses, mida saatis enne mitmeid aastaid vaikust, nüüd aga kipub asi minema riigi juhtkondadeni, kus seda pole kunagi aksepteeritud.


Ja veel samal teemal

Mitu UFO-juhtumit said seletuse
24.märts 2009 08:10

Tsiteerin::
Briti kaitseministeeriumi poolt avalikustatud uued dokumendid kirjeldavad varem avalikkusele teadmata juhtumeid seoses tundmatute lendavate objektidega, millest mitmed on osutunud tavalisteks õhusõidukiteks või ilmastikunähtusteks.

Uued dokumendid kajastavad ajaperioodi 1987-1993. Briti kaitseministeerium alustas UFO-materjalide avalikustamist eelmisel aastal, et muuta ametkonna tegevus rohkem läbipaistvamaks, vahendab Eesti Päevaleht Online BBC uudist.

"Tohutu hulk teateid käivad tavaliste objektide kohta, mida nähakse ebatavalistes olukordades," rääkis UFO ekspert David Clarke. "Ma ei arva, et leidub usaldusväärseid tõendeid, nagu meid külastaks intelligentsed olendid, aga ma ei välistaks ka seda."

"Kahtlaseid juhtumeid on liiga palju, näiteks armee radarite poolt nähtu, millel puudub selgitus," tõdes ta samas, et kõike pole siiski võimalik põhjendada.

31. märtsil 1993 Inglismaal märgatud kummalised tuled osutusid näiteks Vene kanderaketti osadeks, mis sisenesid Maa atmosfääri. 1992. aastal Londoni kohal märgatud sigarikujuline objekt oli tegelikult aga lennuk, mis reklaamis Ford Mondeod.

Üks tundmatuks jääda soovinud naine kirjeldas aga, kuidas ta oli novembris 1989 kohanud Suffolki lähistel väidetavalt "Maa-sarnaselt planeedilt pärit meessoost heledajuukselist tulnukat ja näinud tema valkjas-oran¾ilt hõõguvat sfäärilist lennumasinat." Koeraga staadioni lähedal jalutanud naise kirjelduse järgi oli tulnukal rääkides "skandinaavia aktsent."

Väidetava tulnuka sõnul külastatakse Maad sõbralikel eesmärkidel ja viljapõldudele tekkinud ringid on tulnukate tehtud. Naisega oli kontakti võetud, kuna teda peeti oluliseks, kuid hirmunud naine jooksis koju.

Kolm aastat hiljem kirjeldasid kolm Heathrow lennuvälja lennudispet¹erit musta bumerangikujulise tundmatut objekti. Nädal hiljem märgati sarnast kahtlast lennumasinat Lincolnshire’s, mis oli sööstnud kiirusega 223 km tunnis USA suunas.


Arrow http://forte.delfi.ee/news/teadus/article.php?id=21954449&l=fplead

Mis kinnitab, samamoodi seda nagu Selgeltnägijate tuleproovis, kus selgus et saalitäis selgeltnägijaid oli soolapuhujaid 2 aga õiged nägijad Nastja ja Veeliks, nii ka Ufo vaatlused või nägemised ja kogemised, pool või rohkem on udujutt kuid sellise asja vahel on ka alati tõeseid kondakte ja nähtusi.
Nii ka piiblis koht kus 100 kuninga selgeltnägijat kuninga küsimise peale et kas ta võib naaberriiki vallutama minna? anti 100 nägija poolt heakskiit sellele ja et Jumal toetab kuningat, kui siis metsast tuli 1 nägija ja prohvet ning keelas kuningat, et too kaotab. kuningas ei uskunud sest 100 ju kinnitasid aga tegelikkuses sai kuningas lüüa ja see1 prohvet oli õige.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Teis Apr 28, 2009 5:23 pm    Teema: Vasta viitega

Raamatust "Maailma põnevamad kohtumised tulnukatega". paar lugu. Kuigi omalajal oli põhiliselt(muidugi ka muid) 1990-ndate Paradoksides infot mis tulnukate poolt said mõned, siis selles raamatus on kokkuvõtlikult ka vanemaid infosi. Raamat pole veel läbi loetud aga mõni lõik olendite ütlemistest.

Nt. lugu: lk 219

Tsiteerin::
Raketiinsener Daniel Fry väitis 1950a, et sile ovaalse kujuga kapsel maandus New Mexikos tema lähedale ja hääled kutsusid teda sellega sõitma. Mees rääkis, et ta lendas vähem kui tunni ajaga New Yorki ja tagasi, mis teeb kokku 13000km.
Hääl ütles talle, et ekspeditsioonid ufode planeedilt on juba sajandeid maal käinud, et inimesi arenemisel aidata aga nad polnud leidnud piisavalt intelligentseid inimesi.
Fry väitis hiljem, et CIA hoidis tema lugu 12a. saladuses.


Imelik on muidugi tõlke käik nn. "ufode planeet", ehk siis tundmatute lendavate objektide planeet Very Happy , arvan et tegelikkuses humanoidid või see hääl mainis, kas paljude tulnukate asukohti või enda asukohta.


Teine lugu lk181:

Tsiteerin::
Briti äraviimised on tihti proosalisemad. Nt. ilmusid Keyghleis Lääne-Jorkshire´is 1976a veebruaris kaks suurt kassitaoliste silmade ja hallide nägudega tulnukat kiirabijuhi Regi tuppa. Ehkki nad vaatasid teda, nagu oleks ta mingi näidiseksemplar, tundus talle, et nad vajavad tema oskusi. Ta oli osav igasugu asju parandama ning tulnukad näitasid talle üht kummivooliku juppi ja kutsusid endaga kaasa.
Nad käskisid tal voodisse heita ja muutsid ta siis liikumisvõimetuks. Peagi leidis ta, et hõljub läbi lae Ufo juurde, mis nägi Regi sõnul välja nagu vann. Nii nagu teisedki äraviidud, pidi ka tema Ufos voodile heitma ja talle tehti põhjalik meditsiiniline läbivaatus.
Suur purpurne seadeldis, mis nägi välja nagu silm, libistati üle tema keha. Regi äraviinud tulnukad tsiteerisid talle Piiblit, ent kui ta neilt küsis,kes nad on, vastasid nad kaunis ebaviisakalt "Vaglasugune tähtsusetu olend ei tohiks seesuguseid küsimusi esitada".
Nad soostusid siiski ütlema, et "Tuhat aastat on meie jaoks vaid üks päev"

Äkitselt leidis Reg end taas oma voodis. Ta oli ikka alles liikumisvõimetu, kuid tuimus kadus peagi. Kuigi tema mälus olid suured lüngad, võttis ta jalamaid ühenduse Briti ufo-uuringutr seltsiga ja rääkis oma loo ära.



Enamus mitteinimlikke infosi ei meelita millegagi, ei piiblis ega tolteekides, ei humanoidid, vaid sealt tuleb enamasti ilustama inf, mis tavaliselt inimlikku enesetähtsusele koputab. Kui asi aga inimlikkusest kaugemale ei jõua siis jääb asi ilustatuse ja inimlikkusele meelejärele oleva siinpoolse info tasandile.
Et tulnukad siin käivad ja nii energeetiliste või teiste orgaanilste olenditena on enamasti mõned põhjused: kas püüavad õpetada inimkonda edasi arenemisel, andes infot inimkonna vaimsest tasemest ja püüdes uut lisada, või siis on inimene mingi uuringute objekt, sest inimene kellel on olemas nn."7 -me värvi kood" teadvuses, mida tuleks lahti muukida ja mõistuse teenistusse panna, praeguse raiskamise asemele mida juhivad emotsioonid inimesel.
Kohati võiks see kinnitada kaht võimalust inimesel, kas ta on väga primitiivne eluvorm Universumis veel alles või on temas kasutamata veel alles see kuidas absoluutse täiuseni saada nn. Jumalikule tasandile, mida inimene aga sajandeid teinud pole, kui esimest infot lugeda, kuna Jumalariigi pakkuja Jeesus koristati ka väga kiirelt ja mõrtuskas tema asemel vabastaid siis see kinnitab teadvuse arengu peetust sajandeid.

Humanoidid on edasi arenenud mõistusega kaugele jõudnud aga unustanud armastuse(mitte kaduv vaid kadumatu armastuse) kuid mõistuse tasandi arendanud kaugele.
Muidugi olendeid on palju ja kõik pole ühel tasandil.
Kuid kadunud on Jumalikkus kus on kõik aga täiesti kaine teadvuse omandamisena. Kadunud on täius nii siin tasandil kui neil.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Püh Mai 03, 2009 2:01 pm    Teema: Vasta viitega

Veel raamatust"Maailma põnevamad kohtumised tulnukatega"

Lk 41
Lõik loost Birninghami beebi

Tsiteerin::
1957a 27a.kahe lapse ema kogemus oma kodus. Tuba lõi roosakalt särama ja õhk oli täis staatilist elektrit, siis materialiseerus osooni järele lehkav tulnukas.
Pikk, blond ja hõbedases kombinesoonis ja suhtles telepaatia teel.
"Ära karda" ütles ta. Ta ütles, et on Gharnasvarinilt, et nende asukad tahtsid inimestega sõbrustada, aga see osutus võimatuks inimeste agressiivse loomu ja tuumarelvade tõttu.

Järgmisel kohtumisel küsis naine, miks oli tulnukas just tema valinud maailmale seda teavet edastama ja tallle öeldi, et tal on seda sorti aju, mille leinele tulnukad saavad end häälestada.
Proua Appeltoni melest aga oli see, et tema välja valiti, talle üsnagi koormav.



Lk 55
Tsiteerin::
1989a.
120cm pikad ja viltuste silmadega olendid. Kes andsid sellise info telepaatiliselt, mis oli nii selge nagu räägitaks temaga(nimi Vaunda Hosciki)

Tulnukad ütlesid, et nad on pärit Zeta Reticulilt. Nad väitsid, et olid katsetamiseks ära viinud hulga inimesi, tavaliselt selliseid kelle on ülemeelelisis võimeid. Tulnukate meelest olid inimesed primitiivsed olendid. Nad ise olid oma arengus inimkonnast kaugele ette jõudnud,kuid olid kloonimise tõttu kaotanud tunded. nad oleksid hea meelega nõus andma nende tagasisaamiseks ära osa oma kõrgetasemelisest tehnoloogiast.

Hoscik uskus, et tulnukad tegid talle nii palju head seetõttu, et ta neid aitas, kuna ta õpetas neid mõistyma tundeid, suurendasid nad ta intellekti. Varsti muutas ta koolis liiga edukaks, mis tõi kaasa probleeme ja tögamist. et sellele lõpp teha hakkas ta teadlikul kehvemini õppima. Selline strateegia oli hea seetõttu et peletas eemale ta õised külalised, kes ei ilmunud siis,kui tal puudus intellektuaalne stimulatsioon.
Kooli lõpetamis vahets ta töökohti ja kohtsu Martiniga,kes soovis et ta taastaks suhted tulnukatega.. Nad läksid koos majja kus tüdruk oli üles kasvanud. Tulnukad korraldasid neile mõned intelligentus testid, Martinit hämmastas kui kiiresti tüdruk nendega toime tuli.
See intensiivne intellektuaalne tegevus omakorda kütlkestas tulnukaid. Nad ei viinud Hoscikit mitte ära vaid võtsid temaga kauge maa tagant telepaatilise ühenduse, kasutades teda kanalina info maale toimetamiseks.
Mitmed tulnukad kasutasid teda info kanalina.
Ta pani tulnukatele nimeks Antholas, Minnie ja Crispin, sest ei suutnud nende õigeid nimesi meeles pidada ega hääldada. Antholas ütles, et Maad piirab 16 erunevat tüüpi tulnukaid. Ta ütles, et kuigio mõned neist teevad inimestega katseid, kardavad nad et inimesed võivad nende endiga hakata katseid tegema ja seepärast ilmutavad nad end varjatud kujul.
Tulnukad arvasid et ainult igast 10 inimesest ainult üks usub nende olemasolu; kui kõik oleksid nende olemasolus kindlad, võiksid nad hakata inimkonda sedavõrd usaldama, et näitaksid end tervenisti.
Nad viisid inimesi ära selleks, et nood võiksid neid tundma õppida isklikul tasandil ja levitada siis teadmist tulnukate olemasolust. Ühtlasi ütles Antholas, et nad püüavad inimaju võimekust avardada sedavõrd, et inimkond võiks jõuda nendega samale teadmiste tasemele.
Hoscki emotsionaalne harimine oli usaldatud Minnile, ühe noorema tulnuka hoolde. Vanemad tulnukad ütlesid Hscikile, et Minnie on tema tütar, tema isa on aga üks tulnukas. Algul keeldus Hoscik seda omaks võtmast, kuid hakaks siis uskuma, et on tõepoolest ilmale toonud hübriidlapse, kes tema käest ära võeti.
Seejärel katkestas ta igasugused kondaktid tulnukatega, hävitas kõik tõendid oma kokkupuutest nendega ja lõpetas ka suhte Martiniga.



Ja lõpuks ikkagi inimlik tasand katkestas suhted, sekkus, lõpetas koostöö.
Ükskõik kui palju ses loos tõtt on, infode sisud on enamusel sarnased ja kondakti loomine raske. Selline inimlikkuse sekkumine ja katkestamine lõpetas ka muule maailmale antava info võimalikkuse.
Inimkonna teadvustasand ei lase läbi endast kõrgemat, teadlikkumat, intelligentsemat või kui, siis väga raskel viisil.

Kõik originaal infod, alates Piiblist, Tolteekide omast ja Ufodest räägivad inimkonna kohta põhiliselt üht sama ja see ei ole juhus.
Inimlikkus on paljude infode ümber ilustusi maalinud, et ennast, oma praegust tasandit õigustada viisil nt: me oleme juba igavesed, me oleme jumalikud olendid, inimeses on kõik, inimene kui looja, inimene kui täius, kristlased saavad pühavaiumu palja vee pähe määrimisega, mis on tegelikul Jumala teotus hoopis aga ensetähtsus seda ei näe jne jne. kõik see ilustus on oma madala tasandi õigustamine ja teadvuse taseme kasvamise aeglustamine ning piiramine, selline usk enda jumalikkusse, paneb kinni ka kondaktid arenenuma mõistusega, kust jah saaks inimene äratada selle oma jumalikkuse, kuid seniks mitte, kuni kestab enese kaduva tegemine jumalikuks.
Nende info paraku kinnitab seda et inimkond ei ole tegelikult vaimselt ega mõistuse poolest sugugi palju arenenud kahjuks. Kõik praegune tehnoloogia on siiski alguse saanud üksikutelt geeniustelt, mitte aga inimkonnalt tervikuna.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Kolm Mai 06, 2009 5:00 pm    Teema: Vasta viitega

Raamatust "Maailma põnevamaid kohtumised tulnukatega".

Lisaks veel:
Elektrilöögid ja surinad jms helid, tundeid saadab enamus kogejaid, mis kinnitab energiakehale antud infosi, energiakeha liigutakase ja enamasti saab füüsis shoki, mälukaotuse vms.

lk 73
Tsiteerin::
Nad(tulnukad)ütlesid, et olid tulnud Maale inimeste käitumist uurima. Kuigi nad olid kõrgelt arenenud, said nad elus püsida vaid pea kohal olevast elektriliinidest elektrit varastades, kuid seda kulus nii vähesel määral, et elektrifirmad ei märganudki.


Mitte bioloogilised olendid.

Lk 75
Tsiteerin::
Nad olid koos autoga teel olnud ja pöördunud ühte teeäärsesse peatuspaika. Siis nägid nad eredat valgust, mis nad halvas. Cronin(kogeja) mäletas, et keegi vaatas teda läbi auto tagaakna. Viimaks oli ta suutnud liigutada sõrme ja see oli lummuse murdnud.


Halvamine on ka üks tüüpilis kontakti võtmise tunnuseid. Mis on ka tüüpiliset painajate tunnused öösel, kuna tegemist on võõra eneriga ligiolekuga.


Lk 77
pealkiri: Õiglaste äraviimine. Lühidalt.

Tsiteerin::
Kolm naist, kõik vagad, uuesti usule ärganud kristlased, viidi nende autost minema Kentucys Stanfordi lähedal 1976a
Nägid idataevas punast kuma. Tuli lähemale. Kolm naist nägid kupliga ufot.
Autot juhtiv 44a Mary pidas auto kinni ja tahtis välja minna, kuid 36a Mona tõmbas ta tagasi. Ufo tuled kustusid ja auto kihutas omasoodu, ei suutnud sõitu aeglustada. Hetk hiljem jäid siiski seisma.
Dr. Leo Pink viis nad hiljem hüpnoosis tagasi. Info nii: Nad olid nagu inimesed va. 130 cm pikad
.

Ühesõnaga kokkuvõttes: nad leidsid end läbivaatus laualt, uuriti, puuriti ja vaadati läbi, mis põhi tähendus sel lool on, nagu tulnukad kuskil teises infos kord olid öeldnud: neid ei huvita kes on inimene siin maapeal, ole sa usklik või uskmatu, ole sa teadlane või kojamees, ole kes tahad, inimest võetakse sisujärgi ja tehakse vastavad katsed selle järgi, neid keda üldse ei võeta, ei tõesta ka midagi, sest kaasa viidutele on öeldud(olen siia ettepoole vist seda juba maininud), et võetakse ajuehituse järgi või paremal juhul sisemise intelligentsi järgi ja neid ka mitte alati nii, kus läbivaatust ei toimu enam, millest järeldus et otsitakse teavet saamaks endale mõistuse kõrvale ka tundeid, mis aga oleks mõistuse teenistuses mitte emotsioonide all kinni nagu inimestel, tunded mõistuse ja vaimuteenistuses, oleks täiuse saavutus.

Lk 102
Loo lõpupoole osas, sama sarnane juhtum kui mu ühel pereliikmel 90-datel Tartus oli.
Raamatust aga: oli ta viidud ühte ruumi ja rahustav hääl oli öeldnud et nad taghavad uurimiseks üksnes ta koera laenata. Kuid hirmunud koer oli kaotanud põie üle kontrolli - tagajärjed olid ebameeldivad. Siis tulnukad otsustanud, et kui koer niimoodi end ülal peab, teevad nad katseid pigem inimestega(peremees võeti ette).



Minu pereliikme lugu oli järgmine: Õhtul vaadanud korra aknast ja näinud (teisel korrusel), et taevas on mingi helendav kolmnurga kujuline kuust suurem objekt, nagu ei liikunud, hiljem liikus ära, ka koer oli kõrval ja vaatas, väiksemat kasvu loom. Objekti kadudes hakkas koer kusema ja lõppu ei tulnud, liikund ringi ja kusi jooksis koguaeg köök täis, tuba täis ja järgmisel päeval õues jalutamas ei saanud ka lõppu sellele, aga õnneks õues.


Lk 106
Ära viiakse tubli kommunist.(1978)

Ta palus tulnukaid et need aitaksid N.Liidul võidelda maailmas valitseva kurjuse vastu - st kapitalismi vastu, mis oli Anatoli meelest ülemaailmse vaesuse põhjuseks. Tulnukad möönsid, et vaeste aitamine on küll üllas eesmärk aga pidasid seda ebapraktiliseks. "Kui me aitaksime vaeseid siis peaksime aitama ka vähem vaeseid ning aitaksime kõiki".
Anatoli küsis, et kui neil on nii arenendu tsivilisatsioon, miks nad siis viina ei joo, vastus" Kui me jooksime viina, siis meie tsivilisatsioon võib olla poleks nii arenenud"

Lk 108
Tulnukas seletas, et Maa lähedal on veel teisigi asustatud planeete aga nendeplaneedi asukad on palju arenenumad kui inimesed Maal.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Kolm Mai 06, 2009 8:05 pm    Teema: Vasta viitega

vaatleja kirjutas:
.............tunded mõistuse ja vaimuteenistuses, oleks täiuse saavutus...........

Jah, see oleks suur samm Vaimu suunas ka neile kui nad endi jaoks piisavalt tunded leiavad.
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Laup Mai 09, 2009 12:44 pm    Teema: Vasta viitega

Lk 245. Samast raamatust Maailma põnevamad kohtumised tulnukatega

Üks selline arutluskäik raamatust. Mille sarnast on kuskil siin foorumis kunagi räägitud või kõrvutatud piiblis olevast materialist, nüüd see raamat kinnitab omaltpoolt.

Lugu nii:

Tsiteerin::
Isegi osa pühendunud kristlasi on hakanud kahtlema, kas nende usk ei või põhineda tulnukate külaskäikudel.
V. Testam. Hesekieli raamatus kirjeldab Heebrea prohvet, kuidas ta nägi 6.saj. e.Kr Babülonis Chebari jõe kaldal kummalist pilve alla laskumas. See oli merevaigu karva, hiilgava metalli värvi ja seda ümbritses sissepoole suunatud tuli. Sellest tuli välja neli objekti, kõik rataste ja silmareaga ja nendest tulid omakorda välja inimese sarnased olendid, kes kandsid poleeritud messingist ülikondi ja neil olid peas "kristallist taevavõlvid". Samamoodi võib kirjeldada 20.saj. astronauti.

Ameerika ufo uurija Raimond E. Fowler ei ole ainus, kes piiblilugude tõele vastavust selliste iseloomulike jutukatkete abil kindlaks tahab teha. Mosest juhtis läbi metsiku looduse tulesammas ja prohvet Elias tõsteti taevasse lõõmavas tulevankris. Neid mõlemaid nähti hiljem selgelt koos Jeesusega Issanada muutmise mäel, hiilates "pilvel", millel nad seisid.

U. Testam. kuulutasid tulesammas ja "taevaliku väe" hääled karjastele Kristuse sündi Petlemmas ja särav "idatäht" juhatas targad hälli juurde kus magas neitsist sündinud lapsuke. Jeesusel olid maagilised ja müstilised võimed ning ta tõusis pilve peal taevasse.
"Te ei usu mind juba siis,kui ma räägin teile maistest asjadest"ütles ta oma õpilastele. "Kuidas usuksite siis, kui ma teile räägiksin taevaseid asju?"
Issanda "inglid" olid Jumala sõnumitoojad, kes tulid taevast. Taaniel kutsus neid "vaatajateks" - ja neil lubati inimestega abielluda ja süüa inimeste toitu.
Kas need olid tegelikult tulnukad, kes tulid primitiivseid inimesi harima või "päästma"?
Kas pimestav valgus, mis Pauluse teel Damaskusesse usku pööras oli Ufo, mis tõi Jeesuse tagasi oma sõnumit kordama? Ja kas taevast paistvate hirmsate vaatepiltide, märkide, pilvede ja inglitega viimane kohtumõistmine on tegelikult Ufodes saabuvate kosmonaudivägede invasioon?



Omaltpoolt lisan juurde piiblist. Et ära läks siit elusalt ja taevasse ka prohvet Enok.
Kui Jeesus seal aias Mosest ja Eliast nägi, muudeti ka teda, seda nägid pealt ta jüngrid.

Kui Jeesus kolmanda päeva varahommikul hauakambrist kadunud oli, nägid Maria ja Magdalena
ingleid seal olevat, kes ütlesid et Jeesus on üles tõusnud, ja hiljem ilmus Jeesus muudetult jüngrite sekka ja lasi end katsuda, et aga jüngrid teda ära ei tundnud, oli tegemist muutumisega, lihakeha oli muudetud teiseks.
Ja piiblis on keha muutmisest veel räägitud, kui see on väärt üles võtmiseks.

Petlemma täht liikus, ja juhtis ida tarku.
V.Test. on ka selline lugu, kus mingi sõjavägi vallutas Iisraeli mingi linna(ei mäleta nime) ja iisraeli rahvas oli lõksus, seal oli ka prohvet kes palus Jumalat, et nad päästetaks ja Jumal vastas "ära karda..." ja siis nähti kiirt taevast alla tulevat ja kogu vaenuväe kutuks tegemas.
Teadaolevalt on Ufodel selline kiire kasutamine väga tavaline nähtus.

Veel oli üks prohvet, Jesaia vist, kes kirjeldas mida ta taevas nägi kui Jumala ilmutust, kirjeldas u. nii "ja ma nägin et tuli ratas, mis pöörles kui ratta sees..." väga ufolik kirjeldus.
Abram kohtas kolme meest, kes ei olnud inimesed ja kui Abram küsis ,kes te olete, sai ta vastuse"me oleme kes oleme..."

Jeesus ütles kord Peetrusele, kui see käskis tal risti löömise eest põgeneda, et "Ma võin kõik inglid appi kutsuda ja ära minna aga kirjad peavad tõeks saama..."

Ja ka lugu V.Test. kus jumala pojad tulid taevast ja heitsid inimeste tütarde juurde....
Tulnukaid siin raamatus lugedes on nad võtnud inimesi ja teinud nendega hübriide, piibli loost koorub välja et seda on ammustel aegadel juba tehtud.
Ka Mosese lugu mäepeale minekust, kus oli pilv ja mürin, ning käsulauad, mis ta sai olid jumala/-te kirjutatud, mitte Mosese.

Piiblis on päris palju lugusi mis meenutavad Ufode käiku siia.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Kolm Mai 13, 2009 4:15 pm    Teema: Vasta viitega

Ramatust "Maailma põnevamad kohtumised tulnukatega"

Lk 110

Katkend ühe ärimehe kogemusest.

Kõik see aeg sai noor ärimees oma röövijatega rääkida nurgas seisva karbi abil. Ta päris neilt, mida nad temast tahavad." Me peame tegema mõned katsed" vastasid nood. Nad kinnitasid, et talle ei tehat midagi halba, nad olevat sõbralikud ja tahtvat vaid aidata, kuid lisasid, et"mida vähem sa sellest räägid seda parem".
Nad rääkisid, et ei saa talle öelda,kes nad on, kuid väitsid, et maailm, kus nad tulevad on Maast hoopis erinev. Nad tahtsid, et ta neid aitaks. Ta küsis miks ta peaks neid aitama ja kas nad kavatsevad Maa vallutada, mille peale tulnukad protesteerisid, et nad pole vallutajad, vaid olid tulnud siia inimkonnale head tegema.
Tubli katoliiklasena küsis ärimees, kas nad Jumalat tunnevad; nad vastasid, et Jumalat tunnevad kõik.

Lk.120

Üks info:
Tulnukas ütles, et neid elab inimeste seas tuhandeid. ta kinnitas, et nad ei sega ennast kunagi otse otseselt inimeste asjadesse, vaid püüavad selle asemel üksikisikuid mõjutada. Nad olegvat seda mõjutamistaktikat varem kasutanud maailma muutmiseks ja teevad seda ka edaspidi - võibolla sõdade lõpetamiseks või et tutvustada inimestele "oma tegutsemisviise".
Kuid oma seletustes selle kohta, kust nad pärit on polnud tulnukas kuigi järjekindel. Kord ütles ta, et tema ja ta kaaslased ei olnud reisinud läbi ruumi, vaid läbi aja: nad olla tulnud "ajas tagasi, et Maale jõuda". Ta ütles ka et nad on tulnud "kaugematest galaktikatest" või "Linnutee kaheteiskümnelt planeedilt".
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Kolm Mai 13, 2009 4:49 pm    Teema: Vasta viitega

vaatleja kirjutas:
.........Tubli katoliiklasena küsis ärimees, kas nad Jumalat tunnevad; nad vastasid, et Jumalat tunnevad kõik.
......

Nad omavad teadmist Vaimu olemasolust ja sellest et Vaim väljendab end kusagil ka kellegis. Inimene ei oma sellist teadmist, vaid tajub seda, mistõttu saab seda vaid uskuda ja inimlikkuse mõjul teha sellest kõikvõimalikke inimlikke tõlgendusi.
seesama kirjutas:
....... nad ise on üle arenenud teatud suunaliselt, kuigi omavad teadmist, et Vaim on kellegis olemas ja inimestel on neid väga raske ära tunda ja taibata oma rõhuasetuse pärast.

http://seesama.s2.bizhat.com/viewtopic.php?p=3497#3497
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Kolm Mai 20, 2009 5:48 pm    Teema: Vasta viitega

Raamatust"Maailma põnevamad kohtumised tulnukatega"
Lisan, et kogu raamat põhineb kinnitatud ja avalikustatud, tunnistajatega dokumentidel, mis olid enne varjatud.

Aastal 1974 avalikustas Betty Andreasson oma kogemuse sellest kuidas tulnukad olid ta ära viinud. Lk.126.

Tsiteerin::
Ta oli fundamentalistlik kristlane ja pidas külalisi algul ingliteks. Kuigi need ei klappinud Piiblis kirjeldatuga.
Tulnukate juht ütles, et et tema nimi on Quazgaa; Andressoni nimi oli talle juba teada.
Nende vestlus toimus telepaatia teel. Andreasson küsis.
Kas nad soovivad midagi süüa. Nad noogutasid, niisiis läks naine külmkapi juurde, võttis sealt liha ja hakkas süüa tegema.
Nüüd ütles Quazgaa, et nad saavad toitu süüa ainult siis kui seda on kõrvetatud, niisiis keeras Andreasson kuumust juurde.

Kui aga liha hakkas suitsema, taganesid tulnukad hämmeldunult, et "See pole sedasorti toit, mida meie sööme" selgitas Quazgaa "Meie toitu katsutakse tules. Teadmisi katsutakse tules. kas sul on sellist toitu?"

Vaga Andreasson teadis täpselt mida tulnukas silmas pidas ja andis talle perekonna piibli, mispeale Quazgaa libistas käe sellest üles ja korraga "ilmusid sinna teised piiblid, veel paksemad kui algupärand"

Quazgaa jagas kõited teiste tulnukate vahel laiali ja nood hakkasid neid lehitsema. Andreasson nägi et kõik leheküljed on tühjad ja helevalged.
Vastutasuks andis Quazgaa andreassonile õhukese sinise raamatu.

See oleks olnud ümberlükkamatu tõend, mille abil oleks Andreasson võinud võita 100 000 dollarise preemia, kui ta poleks raamatut ära kaotanud.
Hüpnoosi all õnnestus tal aga siiski seda osa loost kinnitada. Andreasson rääkis et oli enne sinise raamatu kaotamist jõudnud selle siiski läbi vaadata. See oli täis talle mõistetamatudi sümboleid, kuid üks tulnukas seletas, et raamat räägib armastuse olulisusest.

Seejärel küsis Andreasson tulnukatelt, miks nad olid tulnud?
"Me tulime et aidata"
vastasid nad."Kas sa aitad meid?" Naine tahtis teada,kas nad tulevad Jumala juurest?

Nad vastasid, et on tulnud seepärast, et maailm püüab end hävitada. Seepeale Andreasson küsis kuidas ta saab aidata. Vastuse asemel käskisid nad tal endile järgneda ja kinnitasid, et tema vanemate ja lastega ei juhtu midagi: nad näisid küll olevat halvatud, tegelikult aga lihtsalt "puhkasid".

Lasknud end veenda järgenes naine tulnukatele, kusjuures nood tuhisesid jälle kõik ilma ust avamatta sellest läbi. Väljas nägi Andreasson jalustel seisvat ovaalset laeva.
Andreasson kartis siseneda. siis aga tulnukad puhastasid teda tugeva valgus du¹¹iga, misjärel ta pani selga napi valge ürbi. Siis kinnitati ta kuppellaega ruumis rihmadega lauakülge ja hõbedastes rõivastes olendid tegid talle läbivaatuse......

Quazgaa andis talle inliskeese teate(lk 128) mille ta pidi Maale naastes inimkonnale edasi andma. Ta ütles, et tulnukad armastavad inimesi ja olid tulnud neile appi. Aga kui inimesed ei suuda õppida leppima, ei saa neid päästa "Kõik on ette planeeritud" ütles Quazgaa "Armastus on kõige võimsam... meie käsutuses on tehnoloogia, mida inimene võiks kasutada... See toimib vaimu läbi aga inimene ei uuri seda osa" ta hoiatas Andreassoni, et inimesed hakkavad tema sõnumit uskuma alles hulga ajapärast.

Hünoosis, hiljem, küsiti Andreassoni käest, kas saaks mõne tõendi selle kohta(et üks tulnukais kõneleb läbi naise), millepeale naine vastas "Maailm nõuab tõendeid. Nad ei näe vaimusilmaga. Näevad ainult need, kes on väärilised. Siis kinnitas ta, et tulnukate maaletulek kuulutab ette Kristuse teist tulemist.



Piiblis tegelikult pole ingleid kirjeldatud tiibadega inimeste moodi olenditena, see on inimlik õigemini usklike tõlgendus, mis tekkinud kujundlikkusest.

Tulnukad teadsid enne naist, seega inimene tegelikult ei tea kellele ta teada on. Cool

Samuti on kummaline kaotda tulnukate antud kingitus, siin on võimalus, kas liiga ühene taju, kus infot on raske seedida, mis tulnukailt saadi ning ülejäänud taju on ähmastunud või tulnukad võtsid selle ise ära.

Tulnukate Infost selgubki, et maailmas puudub armastus, sest mõeldud pole lihalikku soojätkamise all mõeldavat armastust, kui egoism, sõjad, kuritegevus, ahnus ja vastutustunde puudumine ning ülesigimine laastab maailma siis pudub armastus siin maailmas.

Nagu siingi foorumis enne on räägitud, et inimkond ei uuri ega huvitu vaimsest teadvusest, sensitiivsus sinna ei küüni. Inimkond ei näe vaimuga ja vaimuläbi, kuna rõhuasetus on madalal tasandil. Kuid nii tulnukad kui piiblis on öeldud et inimesel on võimalus ja võime vaimuni küündida, ei ole see aga siiani inimest huvitanud.
Ja kui see ei muutu ehk meeleparandust ei toimu, on tõsi see, et maailm võib hävineda.

Ja tules kõrvetatud vaimne toit on puhas teadlikkus, vaimsus, mis pole millegagi rikutud. Vaimne tuli aga põletab ära kõik üleliigse, parhi teadvuses, kaduva, surnud ja mõttetu sodi. Praht on aga kõik millel on lõpp, mis on kaduv. Praeguses maailmas on aga pea kõik kaduv.

Ühesõnaga hea kinnitus ja info.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Kolm Mai 27, 2009 5:45 pm    Teema: Vasta viitega

Raamatust "Maailma põnevamad kohtumised tulnukatega"

Lk 140. "Kuidas pääseda äraviimisest." lõik:
...tulnukad viisid Howardit ära korduvalt, mis muutus üsna tüütavaks. Kuid hiljem avastas ta juhuslikult ühe vähestest tõhusatest tulnukröövi vastastest kaitsevahenditest - ta avastas alkoholi. Kui tulnukat ta ühel ööl tema kolledzi toast ära viisid, polnud ta sugugi koostööaaltis meeleolus. Tal polnud küll midagi läbivaatuslaual lebamise vastu aga kui tulnukad teda näppima hakkasid tõusis ta üles ja protesteeris. Tulnukad püüdsid teda rahustada kuid ta ei kavatsenud seda taluda ning seisis tuikudes keset tuba ja tegi metsikuid karate liigutusi. Väiksemad tulnukad tõmbusid seinte ääres kössi ja üks pikk tulnukas kutsus teda mõistlikkusele, kuid edutult, sest Howard võitles purjuspäi. Siis vaatas pikk tulnukas talle sügavalt silma ja järgmisel hetkel, mida Howard mäletas, seisi ta aluspükste väel oma toast umbes miili kaugusel kolledzi muruplatsil.


Lk 159 lõik:
Seekord viidi ta teistsugusele laevale, mis oli täis Egiptuse hieroglüüfe. Ta mäletas et oli riidest lahti võetud ja teda uuritud. Hiljem räägiti talle jälle hoolivast suhtumisest keskkonda ning püramiididest ja vaimsusest. Ta ütles, et tema kehasse pumbati energiat . See tekitas ta kehas torkiva surina tunde, mis oli mõnus.....


Lk 295 tunnuseid:
Kui Charles aga objekti poole liikuma hakkas, läbis tema keha surin ning ta tundis, et ei saa ennast liigutada. Objekti kadudes lõppes ka surin, lennumasinast jäi maha tugev väävlilõhn ja põleva kummi hais.

Kuid William objekti poole liikus, tundis ka tema surinat , mis algas jalgadest ning levis üle kogu keha, kuni mees ennast enam liigutada ei suutnud. Liikumisvõime naasis lihastesse alles siis kui objekt oli kadunud.

mõju on alati ajutine, mis viitab sellele, et ufode salaluure tunneb hästi inimeste piiranguid ja talumisvõimet.


Lk 302 Satelliidi kadumine:
Tonni raskune satelliit. john Williamson, satellidi omaniku RCA esindaja tunnistas:"Me oleme selle ära kaotaud ja meil pole aimugi miks". Williamson lisas:"Kui satelliit oleks plahvatanud, oleks vähemalt ükski osa sellest radariekraanil nähtav olnud.P-Am. õhukatsestaap suudab suudab leida 37000km kõrguselt üles isegi korvpalli suuruse objekti, nii nad oleks kindlasti midagi märganud.
Kui mootori rike oleks satelliidi teisele orbiidile lükanud, oleks staap selle paigas kus see Maale kõige lähemal on, jällegi üles leidnud, ka seda pole juhtunud.
Robert Barry usub et tulnukad varastasid selle informatsiooni saamiseks ära. Ta ütles: "Küllap tahavad nad sellelt sama, mida meie tahaksime mõnede nende kosmoselaevalt. Keegi sealt ülevalt näitab üles suuurt huvi meie tegemiste vastu siin all. Enne kosmoseaparaatide starti märgatakse Canaverali neeme ümbruses tavaliselt hulgaliselt ufosi.


Lk 315 Lendurite võitlus "kinnimätsimse" vastu
....lendurid teadsid, et piirangud olid seotud püüdega midagi kinni mätsida, sest kõik nad olid ufot oma silmaga näinud, paljud lausa mitut. Nad avalikustasid, et ainuüksi Ameerikas teatasid, kommertsliinide piloodid igal õhtul viiest või kümnest ufode märkamise juhust, ning ütlesid, et oli juba peaaegu tavaks saanud, et kui ümbruses oli ufosid, anti reisijatele korraldus turvavööd kinnitada. Mõned 40 viimase aasta jooksul aset leidnud tsiviilisikutega seotud juhtumid on olnud sama tähelepanuväärsed kui need, millest on teada andnud õhujõud.


Lk 319 lõik:
1967a. veebruaris ¹okeeris nimekas kreeka teadlane Paul Santorini oma kodumaa kosmonautikaseltsi liikmeid, teatades, et Ufode tegevust varjab saladuskate, kuna võimud ei taha tunnistada selliste jõudude olemasolu, mille eest Maal ei ole "mingit võimalust ennast kaitsta"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Kolm Juun 10, 2009 4:45 pm    Teema: Vasta viitega

Raamatust"Maailma põnevamad kohtumised tulnukatega"

Lk. 320
Vaatlejad Kuul.

Maurice Chatelani sõnul, kes oli selleks ajaks, kui ta 1979a. septembris oma väite esitas, Ameerika Ühendriikide kosmoseagentuuri(NASA) meeskonnast juba lahkunud, märkis Armstrong, kui ta kosmoselaevast Apollo 11välja astus, ühe lähedal asuva kraatri serval Ufosid.
Chatelain ütles ka, et sel ajal kui kosmonaut oma leiust Houstoni juhtimiskeskusse teatas, filmis tema kaaslane Buzz Aldrin tulnuklaevu Apollo seest.
Chatelaini kinnitusel käskis NASA juhtumi aga maha vaikida. Missiooni juhid blokeerisid "julgeolekukaalutlustel" Armstrongi raadioteate selle ajaloolise sündmuse ülemaailmsetest ülekannetest.
NASA kuulutas loo"täielikuks naeruväärsuseks".
Nende esindajatemeeskonna juht John McLealsh ütles:" Apollo11 ülekannetes esines katkestusi vaid siis, kui see viibis Kuu teisel küljel. Ainsad jutuajamised, mida me ei mole avalikustanud, olid eravestlused kosmonautide ja arstide vahel".
Chatelaini versioon leidis aga ootamatu toetuse - nimelt Moskvast. Füüsik dr. Valadimir Azaza jutustas: "Me kuulsime sellest vahejuhtumist kaks aastat tagasi. Ma olen kindel, et see leidis aset ning, et NASA tsenseeris selle"....


Lk. 322
Ainult siis kui me usume.


Seda, mis on nende tegevuse eesmärk Maal, ei avalda tulnukad enne, kui piisav arv inimesi tunnistavad Ufode ehtsust ning inimkond mõistab neid nii tehnoloogiliselt kui ka teaduslikult.
Sellisele järeldusele jõudis dr. Harley Ruteledge pärast teema seitsmeaastast uurimist.
Tema väitel tiirutavad Ufod pidevalt ümber Maa, loevad meie mõtteid ning kuulavad meie vestlusi. Tavaliselt lendavad nad aga nii kiresti, et me ei näe neid.
Nähtavale ilmuvad nad ainult, kui tahavad meie tähelepanu köita.
Dr. Rutledge`i, Edela - Missouri ülikooli füüsikaosakonna juhataja sõnul olita 1973a. uurimust alustades skeptiline. Tema ning u.500 abilist veetsid 2000 tundi uurides taevast Missouri linande Cape Giradeau, Piedmonti ning Farminktoni kohal ning teatasid, et olid näinud 178 Ufot ühtekokku 157 korral. 16 juhul panid vaatlejad kirja Ufode reaktsiooni uurimismeeskonna liigutustele, häältele, raadiosignaalidele ning mõtetele.
"Tajusime, et meil oli tegemist intelligentsete olenditega" rääkis dr. Rudledge "Tundsin nagu oleks miski meiega mänginud. Ühel juhul muutsime me meelega oma vaatluskohta ning liikusime 180km lääne poole, et sattuda täpselt nende Ufode trajektoorile, mida me jälginud olime. Ufod muutsid suunda ja läksid meist ringiga mööda, nagu ka varem oli juhtunud".
Rutledge lisas "Kahtlustan, et neil on plaanis saavutada korduvate väljailmumiste abil järk-järgult enda üldine tunnustamine, Ufode nägemisjuhtumid liiguvad lainetena ühest paigast teise ning panevad inimesed Ufodese uskuma. Kui me neid mõistame ning kui enamik maailmas elavaid inimesi tunnistab Ufode olemasolu, siis kohtume nendega näost näkku ning saame teada, miks nad siin on.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Reede Juun 19, 2009 8:15 am    Teema: Vasta viitega

Raamatust "Maailma põnevaimad kohtumised tulnukatega".

Kes nad on ja miks nad siin on? lk 379, 380.

Kas Ufod, tulnukad ja vaimud on tõesti olemas või on nad pelgalt inimese ettekujutuse viljad? Kui nad on ehtsad, siis kust nad tulevad?
Üleloomulikest kohtumistest on teatanud nii suur hulk tõsiseid ja mõistlikke inimesi, et skeptikud ei saa neid lihtsalt hallutsinatsioonide, massihüsteeria, inimvaimu salapärase igatsuse või impersonaalse teaduse mässamise pähe kõrvale heita. Miljonid inimesed üle kogu maailma väidavad, et nad on neid näinud - 1973a. 15 milj ainuüksi USA-s. Dr J.Allen Hyneki Illinoisi Ufouuringute keskuses arvutis leiduvad andmed 50 000 ufojuhtumi kohta, millest ühelgi ei ole loogilist seletust.

Kuid tänapäeval tunnistab üha enam valitsusi, et taevas on olemas objektid, mis pärinevad inimestele tundmatutest sfääridest. Hoolimata Ameerika poliitikast, mis eitab Ufode olemasolu, on USA relvajõud koostanud plaane kuidas nendega käituda. 1957a. tunnistas üks CIA allikas:" Üks on kindel - meid jälgitakse avakosmosest". Venemaa,

Itaalia, Brasiilia ja Argentiina kes on Ufode kohta välja andnud ametlikke teadaandeid, tunnistavad nende olemasolu ühemõtteliselt. ja 1974a. ütles prantsusmaa kaitseminister Robert Galley:" Pidevalt nähakse helendavaid ilminguid, mis on mõnikord ovaalsed ja millele on iseloomulik erakordselt kiire liikumine. Raportid sandarmitelt, pilootidelt, õhujõudude juhtidelt ning palju muud materiali on täiesti muljetavaldavad.... ja häirivad. On kindel, et on asju, mida me ei mõista ja mis on praegu suhteliselt seletamatud."



Lk.383

Häda on selles, et me saame Ufode käitumist hinnata vaid meie oma standardide järgi. Me võime oletada, et tulnukad tahavad maanduda, aga ootavad kuni meie oleme selleks valmis või nende vastu vähem agressiivsed. Võib-olla hoiavand nad end tagasi, kartes siin paanikat tekitada või ühiskonna hukk valla päästa, kui inimesed mõistavad , et maa on täiesti kaitsetu võimsate jõudude vastu, mis suudavad omatahtsi selle taevalaotuse vallutada.
Lord Clancarty, kellel õnnestus veenda Suurpritannia Ülemkoda Ufode üle arutlema, ütleb: " Ma arvan, et meie tuuma - ja reostsuprobleemide tõttu ollakse kosmoses meie pärast mures. Ma rvan, et Maa võib üsna pea aset leida ametlik maandumine".

Teised ütlevad, et viimasel ajal nähtud Ufolennud on lihtsalt luurelennud, mis kuulutavad ette viimset kohtumõistmist.
Võibolla pärineb kõige reallsem hinnang dr Stanton Friedmannilt, kes oli Ameerika juhtiv füüsik, enne kui temast sai täiskohaga Ufoloog.
Ta ütleb:"Nad ei taha siia kolida. Nad on lihtsalt mures selle pärast, mida me siis teha võime kui siit väljapoole pääseme".

Dr. Friedman, kes ütleb, et ta on jälitusseadmete poolt vastu võetud Ufode teadetest rääkinud rohkem kui üheksakümne endise sõjaväeohvitseriga, lisab:"Nad teavad, et see on vaid aja küsimus - ütleme näiteks sada aastat, mis on Galaktika mõistes köömes - , et saadame oma tähelaevad teele sooviga Galaktikate ühenduse liikmeks saama.Enne seda tahavad nad olla kindlad, et nad teavad meist kõike.

Nende silme silme ees on primitiivne ühiskond, mis tegeleb enamasti hõimusõjaga, nii et muidugi tahavad nad meist palju rohkem teada."
Õhunähtuste uuringute organisatsiooni direktor Jim Lorenzen ütleb:"nende maandumine siin ükskõik kui suurel hulgal oleks nagu see, kui meie tungiks dzunglisse mõne iidse rahva juurde ja sunnime neile peale oma tsivilisatsiooni.
Tulemuseks oleks häving. Lõppude lõpuks oleneb see meist. Meil on nüüd ligipääs universumile, mille olemasolust meil siiani aimugi polnud. On meie otsistada, kas me kasutame seda võimalust või hukkume sõja hulluses.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Tulnukad, Ufod ja teised kummalised nähtused Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory