Ruumivärav :: Vaata teemat - Kokkuvõtmise praktika
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
Kokkuvõtmise praktika

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Harjutused Vaimsuseks
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
tonal



Liitunud: 1 Sept 2006
Postitusi: 155

PostitusPostitatud: Teis Sept 19, 2006 12:22 pm    Teema: Kokkuvõtmise praktika Vasta viitega

kokkuvõtete tegemisest

kokkuvõtmise erinevad tehnikad
KV üldisemaid reegleid ei ole. Traditsioonis, mille eesmärk on ülim vabadus, ei saa lihtsalt midagi kindlaksmääratut olla. On üldisemad soovitused:
* sisse hingata paremalt õlalt vasakule pead pöörates, välja – tagasi tulles. Aga võib ka vastupidi – kui nii tundub õigem.
* sisse hingates tõmbame justkui kiude või energiat või tunnet (kuidas kellelgi kujuneb) sellest stseenist keha keskkohta; välja hingates lükkame endast välja kogu võõra energia, mis oleme sealt stseenist saanud (negatiivse või positiivse (näiteks kellegi kiitus või tunnustus) – oluline on, et saad aru, et keegi või miski on sind mõjutanud, mis on kallutanud sind selliseks, milline sa ei taha enam olla)
* stseeni ülesseadmiseks on väga palju erinevaid tehnikaid; üks omalaadne näide on kellestki, kes katsus kogu stseeni mõttes läbi kombata – tal tuli nii paremini välja; ise kasutan juba stseeni loomiseks hingamist – see aitab mul keskenduda antud pildile. Barcelona ’99 seminaris räägiti aga näiteks Taisha Abelarist, et tema tegi hoopis nii, et seadis ülima täpsusega üles kogu situatsiooni, uuris selles olevaid detaile, leidis üles iga väiksemagi emotsiooniväreluse – ja siis hingas jõuliselt ühe korra sisse ja välja. Et nagu tõmbas joone alla – sellega on nüüd kõik.

millest alustada?
Kokkuvõtmine on väga pikaajaline protsess. Kogu senise elu me oleme elanud mittelaitmatult. See on hiiglaslik sõnnikumäeahelik, mis tuleb laiali kühveldada. Seda ei tee mingi paari kuuga ära, see nõuab aastaid ja kasvõi terve elu.
Tegelikult tehakse kokkuvõtteid mitmeid kordi, sest alguses ei suudeta stseene täielikult läbi tuulutada ja mõned situatsioonid on energia puudumise tõttu lihtsalt kättesaamatud. Aju justkui takistaks nende leidmist – aga tegelikult on need sündmused toimunud kokkupanekupunkti erandliku nihke tingimustes ja meil pole jõudu seda nihet korrata. Selliste nihete tegemiseks vaba energiat saadakse aga kokkuvõtmisest enesest! Seega soovitatakse mitmeid eel- või kergemaid vorme enne täielikule kokkuvõtmisele üleminekut.
* nimekirja koostamine – see on niikuinii kohustuslik, aga toon selle siin välja näitamaks, et see on ka omamoodi kokkuvõtmine.
* päevasündmuste kokkuvõtmine – KV väikevorm, kus siis iga õhtu või hommikul tõustes käid detailselt kogu päeva sündmused läbi, kusjuures tagurpidi – hilisemad sündmused esmajärjekorras: õhtu, lõuna, hommik…
* kokkuvõtete tegemine seksuaalkogemustest – see on valdkond, kuhu läheb elu jooksul parim osa energiast; nõiad nimetavad seksuaalkogemuste kokkuvõtmist koore riisumiseks piimalt… mõte on selles, et seal saab kõige rohkem energiat kõige kiiremini kätte – mis annab juba piisavalt tahet ja energiat, et hakata tegema põhikokkuvõtet, et suuta oma punkt nihutada nii, et sündmus taastub nagu toimuks see siin ja praegu.

asend
Taisha raamatus kirjeldatakse ühte asendit, kus selg on surutud vastu (koopa) seina, põlved on surutud vastu rinda, nii et saab hingata ainult pinnapealselt, kätega hoitakse ümber säärte kinni. Minu lemmikasend. istun nii, et viin jalatallad võimalikult taha ja siis vajun kehaga ülalt peale, et selja alaosas tekib tugev survepind.
Tehakse ka keset põrandat, tavalises mediteerimisasendis. Tehakse ka pikali olles – mulle ei sobi, sest ma teen pidevat pea pööramist ja pealegi on nii oht kergesti magama jääda. Üks tuttav soomlane, kes on mingi 6000 inimest juba viimase kolme aasta jooksul läbi võtnud, kasutab kodus vana kuumavee boilerit, mis on ühest otsast lahti tehtud. (ruumi kitsikus ja tuntav surve on olulised – suruvad energiakookoni rohkem kokku ja ühendused tekivad seega kergemini).
ja siis on veel kastid ja riidekapid ja nurgad ja keldrid.
ja koopad.
samas on hea liikuvas transpordivahendis seda teha. maa jõujoonte kehast läbi liikumine aitab ilmselt.

kokkuvõtteid võib teha kõndides. pea liikumine võib olla minimaalne, et rohkem nagu sisemisele tunnetusele keskendunud.

kokku võib võtta ka kohe pärast toimunud sündmust või selle toimumise ajal


praktika ajal teeme ka mõnikord kokkuvõtteid.
koos on kergem häälestuda.
enne seda sobiks teha näiteks mappingute seeriaid või westwoodi teist osa. või mis iganes aitab häälestuda kokkuvõtetele.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tom



Liitunud: 26 Sept 2006
Postitusi: 326

PostitusPostitatud: Püh Märts 18, 2007 8:36 pm    Teema: Vasta viitega

Victor Sancheze raamatus ("Don Carlose õpetus") on väga pikalt kirjeldatud kõike mida on vaja teha kokkuvõteteks. Seal on öeldud et alguses peaks koostama nimekirja kogu oma elu sündmustest, sünnist kuni siiamaani. Seejärel tuleks ära õppida kolme sorti hingamistehnika. Kui see selge ja nimekiri olemas tuleks ehitada kast, selline kuhu inimene istudes sisse mahuks. Kasti efektiivsus sõltub selle ehitaja usinusest, et kaua ja palju vaeva selle ehitamiseks läks. (-nii on tavaliselt kõigega) Kastis peaks kogu nimekiri uuesti läbivõtma -siis ilmnevad kindlsti mõned uued sündmused mis võivad täiesti unustatud olla.
Victor Sancheze töögruppides töötati 21 päeva järjest, igal ööl. Osavõtjad alustasid kell 19:30 eelnevate harjutustega ja läksid kasti kell 20:30, olles seal kuni kella 5:30-neni. Siis läksid inimesed kas tööle või kooli..kuhu iganes minna vaja oli.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
oleneb2



Liitunud: 18 Veeb 2007
Postitusi: 7

PostitusPostitatud: Püh Märts 18, 2007 10:51 pm    Teema: Vasta viitega

21 päeva tundub küll terve elu uuesti läbielamise jaoks väga vähe olevat.... samas, paljud päevad on ühesugused ja midagi ei toimu...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tonal



Liitunud: 1 Sept 2006
Postitusi: 155

PostitusPostitatud: Esm Märts 19, 2007 8:34 am    Teema: Vasta viitega

Victor Sanchez on lihtsalt üks Castaneda raamatute lugeja kes tahtis võõra informatsiooniga raha teenida ja hakkas nö kursusi tegema ja raamatuid kirjutama. Selliseid on olnud kümnete kaupa. Mõistlikum oleks kasutada siiski algallikaid mitte ümberjutustajaid.
Kokkuvõtmise kohta on väga põhjalik info olemas Castaneda ja Taisha raamatutes ning lisaks hulganisti seminaride materjale, kus sellest on räägitud.
Viimased aastad on Tensegrity workshoppidel peateemaks olnud kokkuvõtmise tegemine. Seal oleks kõige lihtsam alustada.
Kes kunagi seminarile jõuaks- see oleks saavutus.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tom



Liitunud: 26 Sept 2006
Postitusi: 326

PostitusPostitatud: Esm Märts 19, 2007 8:58 am    Teema: Vasta viitega

oleneb2 kirjutas:
21 päeva tundub küll terve elu uuesti läbielamise jaoks väga vähe olevat.... samas, paljud päevad on ühesugused ja midagi ei toimu...

nad ilmselt tegid seda kuidagi perioodiliselt, et siis võib-olla mitu korda aastas.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Esm Märts 19, 2007 9:31 am    Teema: Vasta viitega

tonal kirjutas:
Victor Sanchez on lihtsalt üks Castaneda raamatute lugeja kes tahtis võõra informatsiooniga raha teenida ja hakkas nö kursusi tegema ja raamatuid kirjutama. Selliseid on olnud kümnete kaupa. Mõistlikum oleks kasutada siiski algallikaid mitte ümberjutustajaid.
...

Väga hea ! Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
vabadus
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Mai 30, 2007 10:26 pm    Teema: Vasta viitega

Olen jõudnud seisukohale, et vaimsus - nii nagu mina seda mõistan (elamine püüeldes siinsest maailmast välja kasvada, tegelemine praktikate, varitsemise, unenägemise ja mille muuga) - ei ole vajalik ja tihti mitte areneja parimates huvides. Mind pettis Castaneda ära, mida vahepeal nö. kõige adekvaatsemaks reaalsusekirjelduseks pidasin. Arvasin, et donJuani kirjeldus ja läbi sajandite ülekantud teadmised siit maailmast vabadusse pääsemiseks on parim pääsetee ja et tema poolt visati teadmiste näol köis neile, kes soovivad vabaks saada.

Nüüd arvan midagi muud.

Järjest enam näib donJuani meetod jõumeetodina ja enese vägistamisena nagu see on fakiiride puhul, kes keha piinavad ja naudinguid eiravad, et vaimsemaks saada. Minus tekkis hirm, et kui ma ei suuda pingutada ja näiteks Castaneda praktikaid teha: kokkuvõtete tegemine, unenägemise arendamine, jõududega kontakti otsimine ja isikliku jõu kogumine (sageli isiklike suhete arvelt nagu perekonnaga ja tuttavatega suhete lõpetamine), enese vabastamine mineviku sidemetest pluss muud praktikad, mida nõiad tegid, siis ei ole minust vabadusse lendajat. Ma kartsin, et kui ma ei haara leitud õlekõrrest, siis jätan võib-olla kasutamata ainukese võimaluse siit vabadusse lennata, nagu Mehhiko nõiad seda tegid.

Kuigi ma ei tea, milline nõidade meeleseisund tegelikult oli, kahtlen nüüd isegi selles, kas nõidade poolt saavutatu endast vabadust kujutas. See tundus nii nagualide puhul, aga mitte õpilastes ja kindlasti mitte Castaneda näol. Samuti märkan alles nüüd seda massiivset moonutust, mida Castaneda isiksus materjalile võis lisada.

Võiksin öelda, et tajun Castaneda raamatuid millegina, mis väga hästi vihjab reaalsuse kirjeldamatusele. Samas on seal palju konkse mille otsa võib kinni jääda - näiteks praktikate tegemise vajalikkus. Mitte midagi pole valesti, kui seda ei suuda või ei taha. Mina julgen nüüd ilma hirmuta millestki ilma jääda kõiksugu praktikad liigitada samale astmele jalgpalli, golfi, jooga ja muude hobidega. Kui teha meeldib, siis tee seni kuni huvitab ja see sind võlub. Nõnda arendad ennast ja kasvad. Aga kui praktikad vastu hakkavad ning rohkem meeldib arvutimänge mängida, siis tee seda - arvutimängud võivad inimesele palju rohkem pakkuda kui vaimse eesmärgiga kokkuvõtete tegemine.

Ühesõnaga Castaneda on vaid killuke lõpmatusest ja imeväike kogus teadmistest ning reaalsusest.

Mina lähen vooluga kaasa ja olen endaga rahul, kui sukeldun materiaalsesse maailma. Praegu tunnen kõige mugavamalt maiste asjade sees püherdades. Vaimne maailm, teispoolsus ja vabadus kui selline ei kao kuhugi, materiaalses maailmas saadavad kogemused, õppetunnid ja naudingud teevad mind õnnelikuks. See ongi vabadus - lubada endal teha asju mille poole sind kõige rohkem tõmbab.

Püüeldes iga hinna eest vaimseks saamise poole, on tegemist arengu edasilükkamisega. (Või siis vajaliku kogemuse omandamisega, mis õpetab, et kiirteid valgustumiseni pole olemas.) Ja kui juba siia maailma on tuldud, siis pigem nautida ja võimalusest viimast võtta, mitte hambad risti püüda minema saada. Lend igavikku ja teadvuse avardumine tulevad iseenesest ja on teadmiste kogumise tagajärjeks.

Käia oma südamega rada, ükskõik milline see ka poleks, nautida olemasolu ja hankida teadmisi ning muretseda mitte millegi pärast. Mille pärast ongi muretseda, kui me oleme kõige turvalisemas keskkonnas - iseenda sees.

Sellised mõtted täna siis.
Tagasi üles
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Nelj Mai 31, 2007 3:34 pm    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Olen jõudnud seisukohale, et vaimsus - nii nagu mina seda mõistan (elamine püüeldes siinsest maailmast välja kasvada, tegelemine praktikate, varitsemise, unenägemise ja mille muuga) - ei ole vajalik ja tihti mitte areneja parimates huvides. Mind pettis Castaneda ära, mida vahepeal nö. kõige adekvaatsemaks reaalsusekirjelduseks pidasin. Arvasin, et donJuani kirjeldus ja läbi sajandite ülekantud teadmised siit maailmast vabadusse pääsemiseks on parim pääsetee ja et tema poolt visati teadmiste näol köis neile, kes soovivad vabaks saada.


Jah, tolteegid olid suletud ring, peale C.C avanes see alles maailmale, seega nad ei andnud oma teadmisi igaühele ja valisid õpilasi sinna kinnisesse ringi.
Mu jaoks oli nende leidmine vaid kinnitus mu oma veidrale elule, ilma et midagi oleks vaja järgima hakata, sest kunagi mõtlesin, "ma ei hakka kunagi kedagi ega midagi järgima ega ahvi kedagi järele ega õpi õpetusi mis minu sees ja ümber kinnitusi ei leia, tahan ise leida ja kui ei leia siis ei leia, mina ennast vaevama ei hakka asjadega millel pole mingit tõepõhja all ja igasugune luulutamine, et seda ja seda peab tegema, et sinnani ja sinnani saada ei tundunud algusest peale tõene ".
Aga kui ilmnevad faktid mis on kogetavad ja katsutavad siis võtan arvesse, aga et end mitte ka petta olen asjade taustu uurinud, kui vettpidavad on ühed vaimsed järgimised ja õnneks on inimesi kes kõike järele püüavad teha, saanud ka mulle abiks sel puhul, et teada milmoel võib oma elu ärarikkuda, parem olla see kes oled ja mitte üle oma varju käristada end.

Tsiteerin::
Järjest enam näib donJuani meetod jõumeetodina ja enese vägistamisena nagu see on fakiiride puhul, kes keha piinavad ja naudinguid eiravad, et vaimsemaks saada. Minus tekkis hirm, et kui ma ei suuda pingutada ja näiteks Castaneda praktikaid teha: kokkuvõtete tegemine, unenägemise arendamine, jõududega kontakti otsimine ja isikliku jõu kogumine (sageli isiklike suhete arvelt nagu perekonnaga ja tuttavatega suhete lõpetamine), enese vabastamine mineviku sidemetest pluss muud praktikad, mida nõiad tegid, siis ei ole minust vabadusse lendajat. Ma kartsin, et kui ma ei haara leitud õlekõrrest, siis jätan võib-olla kasutamata ainukese võimaluse siit vabadusse lennata, nagu Mehhiko nõiad seda tegid.


Selliselt tolteekide õpetusi kasutades inimesed lolliks lähevadki. Sest võetaks ja hakatakse tegema, teadmata kas üks või teine asi sobibki või rikub elu üldse ära.
Need harjutused ja teod mida nõiad oma õpilastele õpetasid, olid määratud igale õpilasele eraldi vastavalt temale sobivusele, tema energeetikale, iseloomule, teadmistele, kogemsivõimetele jne, need aga olid kõigil erinevad, seepärast tööötasid nõiad neile isiklikud harjutused välja, mitte ei sundinud neid kõike tegema ja koguaeg, ikka üks asi vaheldus teisega, et ei tekiks rutiini vaid viiks teadvustasandi tõusuni.

Kõige parem vaimu töö tegemine on mittetegemine. Mul on selleks taotlus mis on seees sügaval ja ma ei tee ega taha midagi tehagi, olen sellega piisavalt kogemusi saanud, kuni kolmanda tähelepanuni, ilma et oleks pidanud mingi "erivarustusega end teele saatma" Very Happy .

Tsiteerin::
Kuigi ma ei tea, milline nõidade meeleseisund tegelikult oli, kahtlen nüüd isegi selles, kas nõidade poolt saavutatu endast vabadust kujutas. See tundus nii nagualide puhul, aga mitte õpilastes ja kindlasti mitte Castaneda näol. Samuti märkan alles nüüd seda massiivset moonutust, mida Castaneda isiksus materjalile võis lisada.


Jah, see on küll nii. Isegi d.J ütles C.C kohta "ma ei tea kas sa kunagi üldse mõistad mida me sulle õpetasime ja see ei huvita mind aga ma räägin su energiakehale, kui see kunagi hakkab mäletama siis mäletab ja kui mitte siis sinust asja ei saagi". Nii et d.J olim sellega arvestanud juba.

Viimase raamatu lõpul kus nad nõidadest maha jäid, tundus küll nii, et kõik kartsid, midagi ei teadnud, paanitsesid, mässasid, midagi ei osanud teha, asjad tulid poolkobamisi välja ka C.C-l, mis nõiad või nagualid need olid ?ja pooled neist jooksid üldse minema.
Seepärast nägin ka mina et C.C järgimine oleks suurim eksitus. Kui nagualdie endi jutust/tegudest otse iva ei saada, siis pole mõtet üldse millegagi sellest vallast tegelda, asi on nii sassis et, nagualide puhas õpetus sita korra alla jäänud. Viimane nagual oli ja jääb d.J kellel oli otseteadmised vaimust, kõik hilisem on juba raisus.

Tsiteerin::
Võiksin öelda, et tajun Castaneda raamatuid millegina, mis väga hästi vihjab reaalsuse kirjeldamatusele. Samas on seal palju konkse mille otsa võib kinni jääda - näiteks praktikate tegemise vajalikkus. Mitte midagi pole valesti, kui seda ei suuda või ei taha. Mina julgen nüüd ilma hirmuta millestki ilma jääda kõiksugu praktikad liigitada samale astmele jalgpalli, golfi, jooga ja muude hobidega. Kui teha meeldib, siis tee seni kuni huvitab ja see sind võlub. Nõnda arendad ennast ja kasvad. Aga kui praktikad vastu hakkavad ning rohkem meeldib arvutimänge mängida, siis tee seda - arvutimängud võivad inimesele palju rohkem pakkuda kui vaimse eesmärgiga kokkuvõtete tegemine.


Jah, arvutimängud on head, seda on ka teadus kinnitanud, et see arendab teadvust ja tähelepanu võimet. Et C.C ajal lihtsalt selliseid võimalusi polnudki, siis nüüd on ja kasutage seda, eriti kui huvi on.
Kõige sitem vaimu maha magamine on käesolevate vahendite mittekasutamine, kui nt. sellepärast et see on tehnika. Muide tehnika on anorgaanilisele palju lähemal kui ükski bioloogiline asi Wink .

Tsiteerin::
Ühesõnaga Castaneda on vaid killuke lõpmatusest ja imeväike kogus teadmistest ning reaalsusest.

Mina lähen vooluga kaasa ja olen endaga rahul, kui sukeldun materiaalsesse maailma. Praegu tunnen kõige mugavamalt maiste asjade sees püherdades. Vaimne maailm, teispoolsus ja vabadus kui selline ei kao kuhugi, materiaalses maailmas saadavad kogemused, õppetunnid ja naudingud teevad mind õnnelikuks. See ongi vabadus - lubada endal teha asju mille poole sind kõige rohkem tõmbab.


Kui on siin maailmas kogeda ja õppida siis olekski nutune, see kõrvale visata ja hakata vaimseks.
Misasi see vaimne on? kui tuntakse et maailmas on veel niipalju õppida ja kogeda, see ongi vaimne, see kõik on maailma sees, meil pole vaja sellest välja minna, eralduda, põgeneda või enda vägistada siit lahkumiseks, vaim ja kogu maailma on läbi üksteise, see olekski viga, kui end eraldada ja visata sinne elu, millest pool jääb õppimata lihtsalt nurka, vaim õpetab terve elu inimest tema elus.

Kui aga siinne maailm ammedub siis on väljaminek palju lihtsam, puuduvad takistused ja uued avastused ja ka huvi suurem, vägisi ei saa sellest välja.
Ja sellest on ka palju räägitud, et vägisi end keerata teisele teele, et taguda mingit teist rutiini, et pugeda kuhugi kuhu hästi ei mahu, et mõelda millegi üle mida mõelda ei tahaks, et sundida end lendama ka siis kui tiibu pole jne.see ei vii vaimule karvavõrdki lähemale.
Kuid nii ei kuule me vaikset vaimu häält endas, mis ju ütlebki meile, mida tegema peame.


Viimati muutis seda vaatleja (Reede Juun 01, 2007 10:36 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vabadus
Külaline





PostitusPostitatud: Nelj Mai 31, 2007 3:45 pm    Teema: Vasta viitega

vaatleja kirjutas:

Kui aga siinne maailm ammedub siis on väljaminek palju lihtsam, puuduvad takistused ja uued avastused ja ka huvi suurem, vägisi ei saa sellest välja.
Ja sellest on ka palju räägitud, et vägisi end keerata teisele teele, et taguda mingit teist rutiini, et pugeda kuhugi kuhu hästi ei mahu, et mõelda millegi üle mida mõelda ei tahaks, et sundida end lendama ka siis kui tiibu pole jne.see ei vii vaimule karvavõrdki lähemale.
Kuid nii ei kuule me vaikset vaimu häält endas, mis ju ütlebki meile, mida tegema peame.


100% nõus.
Tagasi üles
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Reede Juun 01, 2007 9:18 pm    Teema: Vasta viitega

vabadus kirjutas:

Mina lähen vooluga kaasa ja olen endaga rahul, kui sukeldun materiaalsesse maailma. Praegu tunnen kõige mugavamalt maiste asjade sees püherdades. Vaimne maailm, teispoolsus ja vabadus kui selline ei kao kuhugi, materiaalses maailmas saadavad kogemused, õppetunnid ja naudingud teevad mind õnnelikuks.

Ja kui juba siia maailma on tuldud, siis pigem nautida ja võimalusest viimast võtta, mitte hambad risti püüda minema saada.



Kas sa ei karda, et sedasi hakkab tööle Murphy seadus ja Vaim lehvitab ennast Sulle eriti jõuliselt? Cool
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vabadus
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Juun 04, 2007 5:53 pm    Teema: Vasta viitega

1. kardan küll
2. juba lehvitas
3. Rolling Eyes
Tagasi üles
JärgmineNihe



Liitunud: 23 Nov 2009
Postitusi: 91

PostitusPostitatud: Püh Dets 06, 2009 8:13 am    Teema: Vasta viitega

Kas kokkuvõtete tegemist on võimalik ka unenägudes/unenägemises teha? Viimasel ajal näen just vastavaid unenägusid. Oma vanu sõpru, kellega lapsepõlv mööda sai saadetud. Näen neist asju mida, polegi varem märganud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Püh Dets 06, 2009 10:27 am    Teema: Vasta viitega

Unenäod on põhiliselt päevaste mõtete, tunnete, ja ka teadvuse asukoha produkt, seega kui on käsil mingi tegevus olgu siis kokkuvõtted, kajastuvad need ka unes või siis saab teha unes, tähtsus on unes teadvustamisel mida teen, et ärkvelolles seda mäletada, muidu pole tolku unes tehtul.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Harjutused Vaimsuseks Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory