Ruumivärav :: Vaata teemat - ufodega seotud kogemus
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
ufodega seotud kogemus

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Tulnukad, Ufod ja teised kummalised nähtused
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
vabadus
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Okt 31, 2008 12:41 pm    Teema: ufodega seotud kogemus Vasta viitega

Leidsin siis lõpuks aega, et kirjutada ööl vastu 26. oktoobrit saadud huvitavast kogemusest.

Keset ööd ärkasin rahulikult ja avasin silmad. Olin voodis näoga akna poole. Kohe peale silmade avamist nägin aknaraami ääre tagant välja tulevaid tulukesi. Esimene mõte oli, et lennuk lendab. Kohe, kui silmad fookusesse läksid oli aru saada, et lennukiga küll tegemist pole. Oli sombune ja madalate pilvedega keskmiselt tuuline öö. Ilmast hoolimata nägin, ilma kahtlusteta, et tegemist on sellega, mida võiks nimetada tundmatuks kummaliseks lennumasinaks.

Jälgisin, kuidas lennumasin kulges horisontaalselt, laskus siis diagonaalis minu vaatevälja jäävate raagus puude taha, kaotasin selle hetkeks silmist, kuid hetke pärast nägin teda puulatvade kõrgusel üle maja taga asuva põllu eemalduvat. Kõik kolm liikumist toimusid sirgjooneliselt ja liikumisstiili ja sujuvust võiks võrrelda auto tasase kulgemisega mööda sirget maanteed. Pehme ja sujuv, ent kindel suund.

Mingit hirmu kui sellist ei olnud, vaid uudishimu. Mõtlesin, et "Tohoh, lõpuks ometi." Pigem vaatlesin huviga ja püüdsin lennumasina kuju meelde jätta. Ja nagu juba mainitud, siis mingit kahtlust polnud, see oli lihtsalt niivõrd ebaharilik vaatepilt, kusjuures nägin lennumasina kuju ja liikumist täiesti selgelt. Ehk oli abiks lähedalasuva linna kuma.

Alumine osa oli rombikujuline, umbes 5 m diameetriga. Igas nurgas oli tuhmilt hõõguv punane ringikujuline valgus ning keskel veidi suurem ringikujuline samuti tuhmilt hõõguv valge valgusring. Need valguspunktid olid selgelt eristatavad, ent ei heitnud valgust ei maapinnale, ega muudele objektidele. Võisid olla "mootori" ülesannet täitmas. Lennukõrgus oli algul allpool madalamaid pilvi ja hiljem, nagu öeldud, puulatvade kõrgus. Sirgjooneline vahemaa minu silma ja nähtud objekti vahel võis olla ca ~150 - 200 m.

Tegin arvuti abil kohe järgmisel päeval rekonstruktsiooni nähtust. Lennumasina põhivärv oli must. Alloleval pildil on alumine osa väga lähedane sellele, mida nägin. Ülaosa, eriti kontuur võis olla pisut teistsugune, sest seda oli millegipärast raskem meelde jätta kui tulukesi ja nende asetust. Samuti võis ülaosal olla veidi tumedam toon, kui pildile sai. Aga muidu suht sarnane.

Mainin veel, et olin täiesti ärkvel ja teadvel. Tegemist ei olnud ärkamisega teise unenäkku ega mingite unenäodetailide ja tavamaailma segunemisega poolunes. Kell oli 4:07 öösel. Kõige hämmastavam oli vast ärkamise ajastatus täpselt õigele hetkele. Läksin pärast veel õue, aga peale tugeva tuule muud olulist ei kogenud.

Jah, ufod ka nähtud, mis edasi...

Tagasi üles
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Reede Okt 31, 2008 7:12 pm    Teema: Vasta viitega

Hea kogemus. Ülesärkamine oligi ilmselt selle sama Ufo pärast Wink
Nii on olnud, et just siis vaatad sinna suunda kus taoline ilming on. Selle mõju inimteadvusele.

Mõned väiksed seosed vbl ka sinu loole.

Arrow http://seesama.s2.bizhat.com/viewtopic.php?p=2907#2907


Arrow http://seesama.s2.bizhat.com/viewtopic.php?p=2946#2946



Arrow http://seesama.s2.bizhat.com/viewtopic.php?p=2984#2984


Tulnukate aeg ei pruugi inimese ajaga klappida, pealegi 3päeva kuskohas? Maa pöörleb ja ööpäev ei ole püsiv nähtus ühes kohas. Nende 3 päeva võib inimesele ka 300-3000a olla. jms
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vabadus
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Okt 31, 2008 7:51 pm    Teema: Vasta viitega

Aitäh linkimast.

Leidsin 14. oktoobri info umbes nädal enne seda õiget kuupäeva. Eks ma ikka lootsin, et midagi toimub, aga läks nagu ikka. Ei julge enam uskuda neid ennustusi. Ükskord võivad kõik täide minna, aga kui elada mingi ennustuse täitumise ootuses, siis see võib elu ära rikkuda - ei ole motivatsiooni millegi uue ja pikaajalisega algust teha.

Mis ajastusse puutub, siis selliseid ideaalseid ajastusi või kokkusattumusi on elus ennegi ette tulnud. Harva, aga ehk seepärast ongi meelde jäänud. Nüüd juba otsin ja püüan märgata kõike, mis ebaharilik.
Tagasi üles
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Püh Jan 25, 2009 12:12 pm    Teema: Vasta viitega

Kunagi 1980-nendate lõpupoole, juhtus mu lähikondsega üks lugu. Magas ta suveöösel aken lahti ja ärkas üles helipeale akna taga, mis surises ja praksus väga elektriliselt.
Kargab ta siis üles,kell oli kolme paiku olnud, tal suur seinakell oli siis ja vaatab välja (suve öö on üpris valge), näeb akna taga musta ovaali, u.50-60cm läbimõõdus. See vibreeris üles-alla kohapeal surisedes ja praksudes.
Siis hakkas aga lahtise akna poole liikuma et siseneda, ta krabas akna kinni vaevu enne selle siisenemist.
Objekt hakkas sellepeale ägedamalt surisema ja liikus maja nuka poole kolistas maja nuka otsas ja liikus siis tagasi peldiku aknast sisse, mis polnud mitte see väga väike aken, vaid veidi suurem, olles ka lahti. Objekt sisenes ja kolistas, madistas seal mõnda aega, lõpuks tuli välja ja lahkus ümber maja nurga. Mu pereliige läinud veel peldikusse vaatma, peale objekti lahkumist, ukse avades hüppas peldiku aknast välja must kass, kes polnud ei meie ega ka naabritel polnud sellist.
Ma küsisin hommikul, miks meid üles ei ajanud, vastas et ei olnud võimalik, sest ta oli praktiliselt kangestunud, kuigi suutis akna kinni masinlikult panna, oli ta seejärel taas kui halvatult seda vahtima jäänud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vabadus
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Okt 13, 2010 11:44 pm    Teema: Vasta viitega

Kolm päeva tagasi olin eelmise öö lühiduse tõttu väsinud ja magasin varajasel õhtupoolikul kolm tundi. Ärkasin kaheksa paiku ja lõin paar tundi surnuks enne kui uuesti magama läksin. Ilmselt sellest, et raskem uni oli juba ära magatud, tulin mingil hetkel unes teadvele. Asusin treenima unes täpset lendamist ja liikumist siia-sinna, millega varem probleeme on olnud. Üllatusena tuli seekord unenäokeha tahte abil suunamine edukalt välja. Mängisin sellega, kuni unenägu vahetus.

Jäin teadvele ja tegelesin paari inimesega, kuulasin kedagi ettekannet tegemas ja jälgisin suure entusiasmiga tema huvitavat mõttekäiku. Tabasin end unes mõttelt, et kuidas mu tähelepanu küll nii kindlalt ja pikalt fikseerunud on? Järgmisena katsetasin, kuidas salvavad märkused muudavad unenäokeskkonda vaenulikumaks ja kuidas meeldiva meloodia tekitamine omab vastupidist efekti. Mõnda aega jälgisin negatiivse ja meeldiva vahetamist ja siis jäin ringi jalutama leelotades fraasi ae-ae-ae-ae... kõla sellel oli pentatooniline, justkui indiaanlaste laulul. Hommikul uuesti proovides leidsin, et ae-ae kõlab järjest lauldes nagu a-he-a-he ja muutub väga sarnaseks indiaanlaste heya-heya'le. Kõndisin ja leelotasin, tundsin et see viib mind ühele lainele ümbritsevaga ja muudab paljut paremaks - inimesed naeratavad, katkised esemed paranevad, vana luitunud värv kirgastub jne.

Unenägu vahetus taas, ent olin ikka veel teadvel. Arvasin, et läheb pikaks asi, aitab küll. Sundisin end ärkama. Peaaegu tundsin keha ja ärkamise tunnet. Kontrollisin - olin siiski veel unes. Sundisin uuesti oma keha käsi liigutama ja voodis asendit muutma. See mõjus ja ärkasin sügavast unest enda tuppa. Olin ärkvel, imestades pika teadvustatud une üle ja selle üle, et nii sügavalt maganud olin. Ca 5 sekundit peale ärkamist vaatasin aknast välja tähtede poole, midagi justkui liikus. Raske oli veel silmi fokuseerida, tõusin ja astusin akna juurde. Mustas taevas tähtede vahel liikus korrapäraselt, ruudukujulise mustrina paigutatud tähtede grupp. Püüdes sellele fokuseeruda, eristusid justkui tumeda tahuka piirjooned, millel valged tulekesed all ja mis liikus kirdest kagu suunas. Jälgides seda liikumist paistis kagu poolt suurem piklikum must ristkülik, millel rohkm tulesid alumisel küljel. Paistis, et liikuvatele tuledele fokuseerudes muutusid kontuurid selgemaks ja võis eristada mitmete liikuvate objektide tulesid, musta põhja ja kontuure. Kogu liikumine oli nagu ühes kanalis kirde-kagu suunas. Tulin aknast eemale ja otsisin pimedas toas fotokat, ei leidnud ja tuld põlema ei tahtnud panna. Jooksin lihtsalt õue külma kätte, aga ei näinud peale tähistaeva ja mõne kõrgel lendava lennuki midagi.

Olin ärkvel, ent võis olla enesele tajumatu tavamaailma segunemine unenäoelementidega, kus mu teadvus oli pikast unenägemisest piisavalt uimane ja tekitas füüsilise keskkonna musta tähistaevasse tükikese unenägu ufodest.

Teine võimalik variant, et pika unenägemises veedetud aja tõttu oli tähelepanu piisavalt lahti fikseerunud tavamaailmast ja sügavast unest naastes ei olnud tagasipöördumine lõpuni jõudnud. Säilis mingi võime näha läbi selle maailma piiridest, reaalsusesse, mis võib eksisteerida siin ja praegu, ent pole meeltega tajutav.

Kolmas variant, nägin öösel meie maailmas ringi lendavaid ufosid.

Neljas variant - hallutsinatsioon.
Tagasi üles
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Nelj Okt 14, 2010 4:25 pm    Teema: Vasta viitega

Üldiselt pikad ja sügavad uned nihutavad kogumispunkti küll ja takkajärgi võib näha ka ärkvelolles asju mida muidu ei näe mõnda aega peale und. Mida nõrgem kondakt siinsega on võimalus tajuda või näha teistsuguse maailma läbileket.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Tulnukad, Ufod ja teised kummalised nähtused Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory