Ruumivärav :: Vaata teemat - Inimlik sensitviisus ning sensitsiitvlus.
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
Inimlik sensitviisus ning sensitsiitvlus.

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Sensitiivsus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
juhh



Liitunud: 1 Juun 2008
Postitusi: 93

PostitusPostitatud: Kolm Nov 09, 2011 4:30 pm    Teema: Inimlik sensitviisus ning sensitsiitvlus. Vasta viitega

Kuidas võib tekkida inimliku rõhuasetusega sensitiivsus ja miks on sensitiive viimasel ajal nagu seeni pärast vihma.

Allikas: http://www.luuleviilma.ee/index.php?id=7542

Tsiteerin::

Sensitiivsus - ülitundlikkus on pärit depressioonist. See on sügavas elukriisis oleva inimese püüd teha midagi tõeliselt head. Materialismi võidukäik tingib depressiivsete inimeste hulga suurenemise. Depressiooni vastu võitlemine meditsiini viimase sõna kohaselt teeb asja veelgi hullemaks. Kui füüsiliste haiguste meditsiiniline ravi päästab inimesi surmast, andes seega aega oma vigadest aru saada, siis depressiooni ravimine ainult ravimitega viib inimese vaimsesse surma. Niikaua, kuni meditsiin hakkab tunnistama oma viga, oleks vaja ennast ise aidata.



Tsiteerin::

Ülitundlikud inimesed tunnevad seda, mis on olnud eelmistes eludes, aga ka seda, mida veel ei ole olnud. Nad võivad tunda ette, mis tuleb homme, nädala pärast, kuu, aasta, 10 aasta, 100 või 1000 aasta pärast. Nad ei tunne ainult ühte: aega, sest aja tundmiseks on vaja aega. Aega depressioonis inimesel ei ole. Kui oleks, siis ta poleks depressioonis.



Tsiteerin::

Depressioonis inimesed pettuvad meditsiinis ja sageli ei lähe protestist arstide juurde. Sageli kohtuvad nad omasugusega, kes leiab vaimustunult, et see inimene ei ole mitte haige ega hull, vaid lausa imeravitseja. Nii sünnivadki üleöö sensitiivid, rahvaravitsejad, hiilerid, kes ravivad kõiki haigusi vähini välja. Tarvitseb sellisel ravijal vaid proovida, kui tema tegemisi saadabki edu. Pole vaja muud tõestust, kui teha terveks vähihaige, kellele meditsiin mingit lootust ei anna.


Tsiteerin::

Füüsiliselt haige inimese kehas on armastusenergia puudus, mis on negatiivse energia kogum ehk energeetiline auk.

Depressioonis inimese hinges on armastusenergia üleküllus, sest tema armastus nimetati kõlbmatuks ja seetõttu peitis ta selle enda sisse. Kui olukord on muutunud, tõmbab ta ligi neid, kellel on tema armastust vaja. Tema ülitundlikkus tunneb ruttu ära, kellele kuhu seda armastust sihipäraselt saata, ja ta jagab lahkelt. Ta aitab sellega teist, aga veel rohkem aitab ta areneda oma vaimsusel.

Mida sügavam oli tema depressioon, seda võimsam võib olla temast väljapaiskuva energia voog, mis teeb imetegusid. Kahjuks on enamiku ravijate õnn üürike. Mida see tähendab?



edit:

Ahjaa. Viilma isegi on tulnud sama rada pidi. Kui ta on siiski aus ega hinda enda teoseid ülimaks tõeks.

Ei suuda küll raamatute netiväljaandes leida kuid ta on öelnud paberkandjal, kuidagi nii: Ärge uskuge midagi ega kedagi enne kui need teadmised on teis helisema hakanud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Kolm Nov 09, 2011 4:52 pm    Teema: Vasta viitega

Jah pinged "punases ja oranzis" rõhuasetuses "pressivad rohelisse" jättes "kollase vahele" sest "kollane" ei suuda pingeid lahendada.
Rõhuasetus jääb aga "punasesse ja oranzi" sest rõhuasetuse "enda" nihkumiseks "rohelisse, puudub kollase sild".
"Rohelisest" enamasse ei saada, sest "kollane" pole piisavalt "ergastatud".

Tegelikult ka "väljalülitumised" nagu teadvuse kaotused, vapustused, Vaimu "puudutused" võivad tajusid laiendada "roheliseni" kuid üliharva sellest enamasse.
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
juhh



Liitunud: 1 Juun 2008
Postitusi: 93

PostitusPostitatud: Kolm Nov 09, 2011 5:41 pm    Teema: Vasta viitega

Üks ammune lugu soses sellega. Ei tea kas on otseselt seotud kuid tundub sinnapoole, ilmselt seda "hüpet punaselt,oranzilt roheliseks". Me ühe inimesega koos jutustasime. Olime suht tugevalt joobes(+veel) ning tülitsesime. Mäletan, et mingi hetk soovisin, et oleksin surnud. Järgmine hetk ärkasin voodist. Olin ilmselt minestanud. "Värvide" nägemine oli juba ennem seda sisse lülitunud. Me mõlemad nägime seal kust ma tõusin väga tihedat "rohelist" plönni. Kui sirutasin käe sellesse, tõmbus ta tasapisi minusse(või oli see mu kaaslane, ei mäleta täpselt).
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
kaheksa



Liitunud: 12 Mai 2008
Postitusi: 186

PostitusPostitatud: Reede Nov 11, 2011 10:18 am    Teema: Vasta viitega

Mis see aga oli? Kas midagi rohkemat kui inimlik sensitiivsus?
Tsiteerin::
Oluliselt valgustavam oli aga kohtumine teise inimesega, kes palus mul vaadata maailma tema tunnetuse kaudu. Ühtäkki kerkisid minus esile küsimused nagu ookeanilained. Ma nägin sulaselgeid nägemusi täiesti kaine peaga ja päise päeva ajal. Selle peale sain lihtsa selgituse: kui sa tahad saada teadlikuks, siis küsi küsimusi ja kogu teadmisi, sest teadlikkus seisnebki teadmistes ja need tuleb avada ning neil tuleb avaneda lasta.
http://www.para-web.org/showthread.php?tid=5556&pid=138933&highlight=surnud+valgus#pid138933

Ja edasine kirjeldus veel:
Tsiteerin::
Mul lihtsalt joppas. Ma ei tea isegi tema nime. Ma trehvasin temaga Tartus Südame Tarkuse Päevadel. See soliidne naisterahvas astus minu töötuppa, kuulas mind veidi, naeratas ja tegi mulle ettepaneku vaadata maailma läbi tema tunnetuse. Ma vaid panin oma käe ta õlale, kujutasin ette, et sisenen temasse ja siis... siis see tuli. Ma ei tea kaua see kestis - ilmselt alla minuti. Kui ma niiöelda tagasi tulin, siis ta lihtsalt naeratas mulle ja küsis, et kuidas oli. Ma ei mõistnud miskit kosta, sest kogemus oli sedavõrd kirjeldamatult uudne ja siis ta laususki paar selgitavat lauset küsimuste, teadmiste ja teadlikkuse kohta ja lahkus. Ma taipasin teda vaid tänada ja jäin tükiks ajaks ühe koha peale töllerdama. Siis läksin koridori ja küsisin kolleegilt, et kas tema nägi sellist ja sellist daami. Kolleeg ütles, et nägi jah, olla temaga tükk aega maast ja ilmast vestelnud ning siis olla mu kolleeg soovitanud daamil mind kuulata. Daam oli tänanud ja mu klassiruumi sisenenud. Mõne minuti pärast väljus ta klassist, naeratas mu kolleegile, oli tänanud ja läinud. Kes ta oli, ei tea ei mina ega mu kolleeg.
Daam nägi välja täiesti tavaline: pruunid juuksed, pruun pikk seelik, pruun sviiter, nii umbes 175 pikk ja kena figuuriga, ca 45-50 aastat vana.
Igatahes andis ta mulle mõnusalt hea enesetunde ja meeletu huvi jätkata samas vaimus nagu ma seni olen tegutsenud - otsida vastuseid ja saada midagi teada läbi küsimuste.
http://www.para-web.org/showthread.php?tid=5556&pid=138936&highlight=joppas#pid138936

Lausega kui sa tahad saada teadlikuks, siis küsi küsimusi ja kogu teadmisi, sest teadlikkus seisnebki teadmistes ja need tuleb avada ning neil tuleb avaneda lasta olen vägagi nõus. Käib nagu justkui otse minu kohta ka. Aga mida too naine kirjutajaga tegi? Võis ta tõesti valgustunu olla? Ja minu eilsetele mina-küsimustele jätkuks: siin oli nagu hetkeks minade ühildimine? Stiilis minu "silmad" on sinu "silmad" ...

Aga muidu sensitiividest. Neid on tõesti praegusel ajal hästi palju tekkinud ja just New Age kommertslikult pinnalt. No teisi, mittekommertslikke on ka. Aga 90nendate alguse vaimsuse puhang oli kuidagi teistsugune, aga ise ma ei osanud siis veel sellest täielikult osa saada. Sellest on jube kahju. Ja 2000nde algusaastatel oli ka üks puhang. Siis jällegi mind polnud. Ja nüüd kui olen natukenegi rohkem valmis, nüüd on ainult mingi kammaijaa. Aga no olgu, nüüd on virisemine virisetud ja süda rahulikum Mr. Green

Millest tulevad sellised vaimsuse perioodid? Ma saan aru, et ühel inimesel on üks periood elus vaimsem, teine maisem jne. Kuid nagu terve rahva või lausa inimkonna jaoks ühel ajal tuleb Vaim "rohkem läbi", teisel ajal ei tule? Millest see sõltub?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Reede Nov 11, 2011 11:51 am    Teema: Vasta viitega

On ka inimest kasutavaid olendeid, kes ei liida oma teadvust inimesega vaid annavad infot inimese teadvusse enda teadvusest. Niimoodi on ka "tugevaid" inimestest sensitiive, kes samuti ei liida enda teadvust teise inimesega vaid on suutelised andma sinna infot.

Inimeste, rahvaste või terve ühiskonna teadvuste suletus või avatus endist enama suunda, oleneb ikka teadvuste kui selle ilmnemiseks piisavate tingimuste ilmnemisest - mõnikord on neid tingimusi vähem, mõnikord rohkem. Need tingimused tähendavad kõike mis mingil ajal ilmneb - inimeste, rahvaste ja ühiskonna antud olukorda, looduse ja maa antud olukorda, päikesesüsteemi antud asukohta galaktikas, jne, samuti kõiki "pisiasju" ja neid kokku, antud ajal.
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Sensitiivsus Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory