Ruumivärav :: Vaata teemat - Krayoni kanaldaja Riias
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Krayoni kanaldaja Riias

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Kryon
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Teis Mai 26, 2009 4:38 pm    Teema: Krayoni kanaldaja Riias Vasta viitega

"Krayon Baltikumis 2009 - esimene edastus"
("Krayon in the Baltics 2009")

Krayoni otsekanaldamine
Riia, Läti 14. märts 2009. a.
Kanaldaja Lee Carroll

Tsiteerin::
1. Allolev informatsioon on mõeldud tasuta väljatrükkimiseks, paljundamiseks ja jaotusmaterjaliks. Käesoleva materjali müük ükskõik millisel kujul võib toimuda aga ainult originaali ja/või eestikeelse kirjastaja nõusolekul.

[Antud kanaltekst on üles tähendatud Riia seminaril toimunud edastuse helisalvestise põhjal.]

Tere, mu armsad, mina olen Krayon magnetilisest teenistusest.

Siin on neid, kes ütlevad, et transformatsioon inimesest kanaldajaks toimub väga kiiresti. Siin on ka neid, kes ütlevad, et tegemist ei saa olla häälega loori tagant, sest kõik toimub liiga kiiresti – selleks ei ole olnud piisavalt ettevalmistust. Et tõeliselt erinevate maailmade vahel liikumiseks läheb inimolendil rohkem aega vaja. Kuid nende maailmade vaheliseks ühenduseks on vaja ainult silmapilku.

Te kõik tulete siia maailma varustatuna oskusega, mis võimaldab seda loori läbistada. Minu partneril õnnestub see kergelt, sest ta teeb seda tihti. Minu partner peab selleks lihtsalt istuma ja energiat sisse kutsuma ning kohal see ongi. Ning see, mida te näete, võib olla isegi teie enda sees isiklikul tasandil. Ma annan teile väga põhjapanevat ja lihtsat infot, mis tuleb minult teile armastuses ning loobki selle kanalduse energia. Selleks, et te teaksite mida oodata pean ma alustama algusest ja ütlema, et te istute hoopis teistsuguses ning väga erilises energias.

Siin, teie hulgas, selles paigas on väga palju neid inimesi, kes on olnud esoteerilised kogu oma elu. Te olete nii palju aastaid teisi aidanud ja nõustanud. Nii palju aastaid olete te istunud teiste ees oma tervendamisvõimega või siis sellena, kes suudab läbistada loori ja tulla tagasi nõuannetega. Ja siin on austus teile, sest te olete nii palju aastaid teeninud, aidates inimkonda esoteerilisel viisil. Võibolla olete te selle tõttu pidanud isegi kannatama. Sest veel hiljuti oli siin maailmas neid, kes ei kiitnud seda heaks, mida te teete. Siin on valgustöölised, need, kes töötavad valgusega, kes on aastaid valgusega töötanud ning alles viimased kümmekond aastat on nad tohtinud lasta sel välja paista. Ma tean seda. Mõned teist on oma teerada järgides kaotanud sõpru ja perekondi. Ma tean, kes siin on. See on nii austusväärne. Vaim austab seda. Teie olete need, kes teavad, et toimumas on muutused. Selle planeedi energia on muutumas ja te tunnete seda. See ongi see, mis toob teid siia toolile istuma ja vaatama seda päeva ning kuulama informatsiooni. Võib-olla tulite te siia lihtsalt selleks, et näha - kas see on OK; kas see on see, mida mina usun; kas see läänest siia tulnud tiim pole mitte minu jaoks liiga läänelik? Missugune tunne teil tekkinud on?

Ma ütlen teile, et Jumala armastus on Jumala armastus ja see on inimkonnale, mitte ühele teatud kindlale kultuurile või keelele. See on igavikuline ja meie kõigi jaoks. See on meie DNA-s. Niisugune on Jumala armastus.

Mis tunne teid siiamaani valdab?
Ma pesen teie jalgu!
Krayon ei ole mingil juhul ainult lääne päritolu.
Ma pesen teie jalgu!

Ma tean, kus ma olen. Siin on toimumas ärkamine. Kas te juba tunnetate seda? Ja ma ei pea silmas ainult seda, mis siin ruumis toimub. See nihe sai alguse 1987. aastal, kui toimus Harmooniline Konvergents. Ja te tunnetate neid arenguid selgelt. Teie, kes te olete vaimsel teel, tunnetate kuidas energia liigub. Te ju teadsite, et see energia oli siis oma täisvõimsusel, kui teie okupandid lahkusid ning mitte keegi ei suutnud seda ette näha. Kas polnud see nii! See ongi vabadus, mis teil nüüd on. Hingata katusetornidelt Jumala armastust, juhul muidugi, kui te nii otsustate. 1990-ndate aastate lõpuks te juba teadsite, et muutused on aset leidnud. Jah, valgustöötajad, kes te siin istute, ma tunnen teid. Te olete ennast siia ankurdanud. Teie, kes te viibite siinse maa peal, te kõik olete väga austatud! Ma pesen teie jalgu!

Ja nii olete te täna siin, vaatamas, mis võib järgmisena tulla. Mõne hetke pärast avaldan ma teile need potentsiaalid, mis siin praegu eksisteerivad. See on kanaldamine ja kohe kuulete te sellest rohkem.

Need, teie planeedi jaoks uued energiad, tulevad aeglaselt. Niisugune ongi see viis, kuidas Jumal toimib – alati aeglaselt ja samm-sammult, et oleks aega muutustega harjuda. Seega ei ole see protsess ülevoolav, vaid austab muutusi mittearmastavat inimprotsessi. Ma tean kes siin on. Mõned siin on muutuste suhtes kahtleval seisukohal. Mida see õieti tähendab, mis siis õigupoolest saama hakkab? Kuid lubage valgustöölised, ma ütlen teile, kes te seda valgustööd siin Baltikumis nii kaua teinud olete. See kõik, mis te olete kokku pannud, on metafoorselt justkui ehitise jaoks tehtud tugev sügavale kaevatud vundament. Te olete põhienergia paika seadnud ning seda ka paigal hoidnud, poliitikast hoolimata.Teie hoiate seda siin. Ma tean, kes siin on ja ma pesen teie jalgu. See vundament on ehitatud tänu teile. Te ei vaja mingeid läänest tulnud nõuandjaid. Teie ise ehitasite selle. Ning sellel on teie nägu ja teie energia. See, mille tunnistajad te siin olete, on viimase 20 aasta jooksul ilmunud uus suhtlemisviis. See on aus, siiras ja leebe otsekanaldamise moodus, mis võimaldab tunnetada selle tõelisust. Ja te näete veelgi enamat.

Neile, kes soovivad veelgi rohkem sellest energiast teada, ütlen ma järgnevat, ja see ei ole nõuanne, vaid lihtsalt teile teadmiseks – tegemist on muutusega. Te olete juba seda näinud oma riikides omal maal. Te olete juba seda kogenud ja teate, et see on toimumas. Prohvetid ei kuulutanud teie maadele teie peatset vabaks saamist ette. Aga teil on see nüüd käes. Niisugune ongi nihe.

Ja mis sellega nüüd peale hakata? See on uus energia. See sai alguse aeglaselt ja ta kasvab. Toimumas on teadvuse nihe, mis võimaldab üha enamatel inimestel teie maades sellisel viisil mõelda. Veelgi enam, te hakkate nägema üha rohkem inimesi, kes teid üles otsivad ja küsivad teie käest selle kohta, mis teil on. Jutt levib, et teil on midagi ilusat ja imelist ning selle juures ei ole midagi imelikku ega kummalist. Et see ei ole mingi kultus, vaid te teate lihtsalt midagi nende eriliste uute energiate kohta. Või noh, kui uute?

Siin on ka neid, kes ütleksid, et Jumal – vaim pole kunagi muutunud. Eile, täna ja igavesti on see olnud üks ja seesama. Ja neil on õigus. Sest muutunud olete hoopis teie ise. See uus energia, mida osad teist tunnevad ja mis teid siia saali tõi, tähendab selle muutumist, kuidas inimteadvus reageerib Jumalale. Uued kingitused on siin. Me rääkisime teile nendest juba 20 aastat tagasi – sellest, kuidas võtta vastu uusi ande ja uusi tööriistu nüüd juba käesolevaks uueks ajastuks. Me räägime teile neist homme põhjalikumalt koos DNA erinevate kihtidega, mida me viimase nelja aasta jooksul teile defineerinud oleme ja mis on nüüd aktiveerumas ning mida teil nüüd võimalik kasutada on. Ja me räägime ka sellest, mis on toimub "uute tööriistade osakonnas".

On rõõmu aeg! Kui te mõtlete esoteeriliselt, siis on täiesti ükskõik, mis toimub teie majanduses – kõik need asjad lähevad ise korda. Maailmas on tegelikult praegu toimumas kärpimisprotsess ja seda nii finantsvaldkonnas, kui teie perekonnas, südames ja uskumuste süsteemis. On palju neid, kes eitavad kõike, mis me siin täna räägime. Nad ütlevad, et see kõik on väga imelik ning nad ei ole selleks lihtsalt valmis. Ometi on ka neid, kes teevad täiesti vastupidi. See ongi see uus energia.

On asju, mis nüüdsest muutuvad teie jaoks kergemaks. Need on asjad, millega te olete kogu elu pidanud vaeva nägema. See on uus energia ja nüüd ma ütlen teile, mida see tähendab. Armsad valgustöötajad, armsad inimesed, kes te istute siin, huvitudes iseendast ja sellest, mis on õige. See on nii ilus, sest te olete välja teeninud õiguse vaadata Jumalale näkku. See keskne energia oled just praegu sina ise ja see palub sul võtta iseendal käest kinni. See on see, mida te olete oodanud. Te olete ehitanud selle vundamendi. See ongi see, mida te olete oodanud. Ja neile, kes sellest midagi aru ei saa, ütlen ma, et kanaldamine tähendab lihtsalt teie enda tarbeks olevat keskset sõnumit teiselt poolt loori. Te ei kuule siit mitte iialgi hävingu sõnumit. Ka sellest räägin ma hetke pärast rohkem. See on filosoofia – mõtteviis. See ei ole siin selleks, et vahetada välja mõni teie planeedi religioon. See ei ole järjekordne religioon. Teie pühakojad on lahterdatud vastavalt kolmemõõtmelisele püüdlusele määratleda/defineerida Jumalat. Ka need väärivad austust. Te peate mõistma, et igasugune Jumala otsimine on austustvääriv. Isegi kui üks inimene ütleb teisele, et minu Jumal on auväärsem kui sinu Jumal, ei ole vaja hukka mõista, sest nad mõlemad otsivad.

Huvitav on vaadata seda, mida inimesed teevad. Nad ei ole nihkest ehk muutustest huvitatud. Ka teie hulgast osad ei soovi seda. Nad asutavad kiriku ja kehtestavad reeglid. Neil on oma raamat/piibel ja oma prohvet. Ja nii nad alustavad. Ja pärast paljusid aastaid ja põlvkondi tunnetavad osad oma kirikus seda muutust ehk nihet. Aga selle asemel, et muuta olemasolevat kirikut, otsustavad nad ehitada uue kiriku. Ning siis nad teevad selle teoks. Nüüd on kaks erineva nime, erinevate inimestega, natuke erinevate reeglite või filosoofiaga ning erineva kostüümiga kirikut. Ja siis, mõne aja pärast, tunnevad nad järjekordset nihet ehk muutust. Toimumas on midagi uut, sest on tekkinud mingi uus valgustumine ning jällegi ehitatakse uus pühakoda.

Teie muutmismeetod on teha lihtsalt veidi erinev koopia sellest, mis teil juba olemas on, jätkates erinevate karpide ehitamist. Selline on see kolmemõõtmeline lineaarne inimhing. Kuid ka see on muutumas.

See, mida te näete siin, sellel laval, selles ruumis, selles kaugelt maalt tulnud tiimis, ei ole uus religioon. Te võite jätta endale alles oma palvekohad. Võib-olla te naudite sealset muusikat ja perekonda, majesteetlikkust. Te tunnetate seal Vaimu kohalolekut. See kanaldus ei ole uus pühakiri. See on isiklik informatsioon teie südamele. Just seda see on. Ja teil on võimalik see kas vastu võtta ja endasse lasta või mitte. See on teie valik.

Palju võimalusi on raskusteks ja väljakutseteks. Kui see tiim siit lahkub, mida ta kindlasti ka teeb, siis teatud aja jooksul tekib siia juurde palju kanaldajaid. See tiim siin ei ole seda loonud. Te teete seda ise. Siin saab olema kanaldajaid, kes kõnelevad teie emakeeles. Oodake neid. Ja nüüd ma edastan teile mõningad teadmised, mida teil on vaja kuulda.

Inimeste puhul on tüüpiline austada rohkem neid, kes tulevad kaugemalt, kui neid, kes tulevad teie oma kodukohast. See on tingitud teie lineaarsest mõtteviisist ja iseenesest on tegemist huvitava protsessiga.
Aga ma ütlen teile, et on olemas viis, kuidas teada saada, kas nad on tõelised. Ja kui nad on tõelised, siis neid tuleb austada nagu te täna siin mind austate. Ma annan teie mõtlemisainet. Kui te istute mõne teise kanaldaja ees, siis on kolm asja mida otsida ja silmas pidada, et teha kindlaks, kas ta on tõeline või teeskleb. Mõned neist teesklevad selleks, et saada omakasu. Siin on nende omadused, kes tulevad teiselt poolt loori, selleks, et teid armastada. Esiteks otsige just seda – armastust. Sest armastus on see, kust me tuleme. Me ei tule üles upitatuna. Me ei tule suurte kõrgele ja kaugele kiirgavate egodega. Me tuleme selleks, et pesta teie jalgu. Otsige ja tunnetage seda. Te võite ju küsida, et miks peaks Jumal nii tulema. Aga Jumal on alati nii tulnud. Vaadake neid, keda te austate ja kellest teie pühakirjad kõnelevad. Kas mõnel neist oli kirglik ego? Ka nad näitasid Jumala armu – jah. Kas mõned neist andsid oma elu teie eest – jah. Selline ongi Jumala armastus. Otsige seda. See on alati kohal. Ja kui te ei näe Jumala armastust, siis jookske teisele poole. Jätke see meelde, sest see teadmine teenib teid hästi. Jumal tuleb alati teie juurde armastava näoga. Mõned on küsinud – Krayon, kus asud sina selles universumi skeemis? Otsige mind sealt, kus on armastus. Seal ma olengi. Otsige mind sealt, kus on armastus.

Ja siit tuleb teine omadus. Jumal ei edasta teile kunagi hävingu sõnumit. Sest see ei ole see, mida meie teeme. Kuid on palju inimesi, kes seda teevad ja selleks ei ole vaja väga kaugele vaadata. Kui inimesed soovivad rahvast kokku koguda, siis selleks on neil ainult vaja teeselda prohvetit ja inimestele öelda, et nad on hädaohus. Ja inimesed tulevadki kokku halbu uudiseid kuulama. Aga palju raskem on koguda inimesi kokku kuulama häid uudiseid. Ja te teate, et mul on õigus. Selle põhjus peitub inimloomuses. Kuid jookske ära nende kanaldajate juurest, kes ütlevad teile kuivõrd halvasti te olete kõike teinud või et te olete võibolla isegi sündinud räpastena või et te peaksite midagi tegema, teenimaks ära Jumala armastust. Sest see ei ole Jumal. Jumal tuleb armastava näoga ja istub teie ees võrdsena, sest inimolend on tükike Jumala rahust. See ongi tema sõnum.

Ja siin on kolmas omadus. Ilmneb sarnaseid sõnumeid, mis ei võistle omavahel. Inimesed ehitavad üles lahterdatud üksteisega võistleva mõistmise ja nad teevad seda ka vaimses plaanis. See on vana energia ning see ei ole sobiv. Ükskõik, kes need kanaldajad on, nad peavad olema valmis istuma laval koos teiste omasugustega. Otsige seda. Kui nad ütlevad, et nad ei suuda seda, sest nad ei suuda uskuda, mida teine õpetab, siis jookske teisele poole. Teadke, et kui kanaldaja annab teile sõnumeid teiselt poolt loori, siis on need alati väga lihtsad. Alati on üheks peamiseks, erinevates keeltes edastatavaks sõnumiks see, mis ütleb, et uus aeg on täis lootust ja lubadusi. Inimkonnal on tohutu potentsiaal vaimseks teadmiseks, kasvamiseks ja arenemiseks. Ajad on muutunud. Vaim istub ja ootab, et anda teile infot, mis on abiks ja mis austab teid ning peseb teie jalgu.

Kui te näete raevutsevat egot, siis jookske teises suunas. Kui te ei kuule nende hääles Jumala armastust, siis jookske teises suunas. Kui te ei näe Jumala armastavat nägu, siis jookske ära. Ja kui nad näivad üksteisega võistlevat, siis jookske ära. Sest tõelised kanaldajad ei karda teineteist. Nad toetavad üksteist, te ju teate seda. Ja see saab olema raske, sest see muudab paradigmat ja kõike, mida te kunagi vaimsusest teadnud olete. Võtke ka ise see väljakutse vastu, valgustöötajad. Kas teil on käimas mingi protsess? Ka teile tundub, et te võistlete kellegiga? Kas on veel mõni vaimne isik, kes teile eriti ei meeldi, sest ta räägib midagi valesti? Saage selle inimesega kokku ja vahetage armastust ja lahendage see asi ära. Peske nende jalgu. Milline väljakutse see saab olema ja milline paradigma! Ja ma ütlen teile, et kui te seda teete, siis te leiate kokkupuutepinna armastuses ja te liigute edasi tugevamalt, kui te teeksite seda eraldi olles. Võibolla on just praegu ja just siin vajadus sellise töö järele, sest ma tean, kes siia kokku on kogunenud. See ongi see sõnum.

"Ja see sõnum, Krayon, millest sa siin räägid, mis on sarnane – mis on selle sõnumi sisu, mis on kõikide nende lilleliste asjade taga, millest sa räägid?"
Selle sõnumi sisu on see, et oma tööga sellel planeedil te olete ära teeninud teistsuguse teadvusetasandi ja Gaia teeb teie jaoks selle võimalikus. Gaia on Maa energia nimi ja see vastab sellisel viisil, mis on teie jaoks keerukas ning mõõtmetevaheline. Seetõttu ma ütlengi järgmises lauses, et Gaia vastab ehk reageerib teie uuele teadlikkusele ja see protsess loob uue võre, mida nimetatakse kristallvõreks. See uus võre on imeline vastus sellele, mida te teete ja see toimub otsekohe, mitte nii nagu vana süsteem seda tegi, kus te pidite ära surema ja tagasi tulema ning läbi karma seda teostama. Need ongi need keerukad üksikasjad ja võib-olla te ei tahtnud seda sel viisil kuulda. Aga nii näeme seda meie. Ka see, mida te just praegu oma toolil istudes teete, muudab praegu seda palaneeti. See, mida te teete oma kogukonnas, kui te siit lähete, muudab seda kogukonda, just praegu. Kõik see, mis on kokku pandud, on siin selleks, et ma saaksin tulla ja istuda teie jalge ees ja neid jalgu pesta. Kõik on ette valmistatud. Kõik need erinevad tehnikud, kes siin on ja võib-olla nad isegi ei usu sellesse. Kõik see on selleks, et minul oleks võimalik siia tulla ja pesta teie jalgu.

Ka te märkate siin sünkroonsust? Selles peitub teie jaoks midagi. See piirkond, mida teie nimetate Baltikumiks, on ärkamiseks valmis. Ma tahan, et te teaksite seda – Jumal liigub aeglaselt. Aga teie teate ju aeglusest kõike. Te olete seda hetke kaua oodanud. Te teate kõike aeglusest.
Te olete oodanud läbi raskuste, teie ja teie vanemad. Selleks, et ilmuda kohta, mis on nüüd valmis õitsema tões, mitte järjekordses usus, religioonis või doktriinis, vaid selles tundes, et võib-olla teie ise olete oma saatuse loojad. Ja ka iseenda vanuse loojad, kas te teadsite seda. Kuidas oleks, kui te vananeksite aeglasemalt ja elaksite siin planeedil kauem? Jumal ei tee seda teie jaoks, teie ise teete seda, ja te teete seda läbi rakusisese suhtluse – läbi selle, mis toimub teie DNA-s. See, kuidas me liigume nendes võrgustikes ja võredes, seal on kingitused teie jaoks, nendes energiates, mida te loote. Kuidas oleks, kui te lahkuksite siit ilma igasuguse mureta. Ka see poleks ilus. Mõnedel teist on elus dramaatilised olukorrad. Ma tean, kes siin on. Paljud ei teakski teist seda, te olete ju väga reserveeritud ja ei näita seda välja. Aga mina tean, kes on siin. Ma tunnen kõikide teie südameid, ma tean, miks te siin istute.

Lubage mul öelda teile midagi, mida te kuulda tahate. Kui te mediteerite, soovides mõnikord Jumala jalge ette kogu oma südame välja valada ja talle kõigest rääkida. Mul on teie jaoks uudiseid. Te ei pea ütlema ühtegi sõna, me oleme kohal. Kas te ei arva, et me teame? Kas te ei arva, et me teame! Teie arvate, et teil on saladusi. Kas te ei tea, et me tunneme teie kurbust! Te arvate, et teil on saladusi. Kas te ei tea, et meie jagame teie rõõmu! Teie raku struktuuri sees on Jumal ja see läbistab inimolendite sooni. See on osa teie DNA-st. Ja nüüd, esimest korda sellel planeedil, saate te hakata seda kasutama nii, nagu meistrid seda tegid. Kas te teate miks te kummardate meistreid? Sest nad olid nii erinevad, nad võisid puudutusega inimesi tervendada. Nad võisid pelgalt ühest kohast teise kõndides tuua endaga kaasa muutusi. Nende energia oli tunnetatav, kui nad lihtsalt kõndisid ringi. Ja nüüd kuulub see teile. Te õpite meisterlikkust ja see on kohane, ajakohane.

"Kuid Krayon, ma ei ole kindel kas see meeldib mulle, see kõlab kuidagi jumalateotuslikult? Kas me tõesti võime teha seda, mida tegid meistrid?" Oo jaa! Kui te õpite tundma meistrite sõnu, siis just seda nad teid tegema kutsusidki. Leidke need sõnad üles, sest nad kõik on öelnud ühte ja sama. Siin on üks näide, siin on see näide, mina olen näide, nüüd mine ja tee seda. Nad olid ainult oma ajast ees olevad mehed ja naised. Ja nüüd on see aeg käes. Pikemad elud, rahulikud ajad. Kas te teadsite, et need, kes neid meistreid ümbritsesid, olid neisse nii armunud. Ka te panite tähele kuidaslapsed nende kohalolule reageerisid. Nad tahtsid lihtsalt nende läheduses olla. Polegi tähtis, kes nad siin planeedil olid. Neid oli siin erinevate ajastute jooksul palju. Inimesed lihtsalt kogunesid nende ümber ja armastasid neid. Ja ma ütlen teile miks. Sest armastus on siin planeedil nakkav. Te lihtsalt soovite olla sellise inimese läheduses, kes on tasakaalus, kes armastab inimkonda ja kellel on Jumala armastav nägu. See ongi see sõnum. See on nii lihtne.

"Aga Krayon, peab ju ometi olema mingi doktriin või nimekiri, mida me järgida saame?"
Ei, ma ei anna teile mingit nimekirja. Sest need asjad on mõõtmetevahelised, nad ei ole lineaarsed ja toimuvad teie igaühega isiklikult, kui te oma teekonnal edasi liigute.
Ei ole olemas mingeid kõigi jaoks mõeldud üldisi vastuseid. Igaühel on omad vastused. Küsigu igaüks iseenda käest, mida järgmisena teha – vaim, mida ma teen? Sellele küsimusele on vastused olemas ja need tulevad läbi sünkroonia. Selleks, et need saaksid läbi sünkroonia toimuda, peate te tõusma püsti ja ringi liikuma. Kui te jääte koju ja palute, et midagi toimuks ja mediteerite väga püüdlikult, siis kuidas saavad sünkroonsused toimuda, kui te kunagi kellegagi ei kohtu? Järelikult, üks uusi meetodeid oma palvetele vastuste saamiseks, peitub teises inimeses. Teistel inimestel on midagi, mida teie vajate. Paljud inimesed palvetavad nii paljudel erinevatel viisidel. Nad vajavad seda ja toda ning neid on nii imelik vaadata. „Oo Jumal, palun too mulle paariline, ma olen väsinud üksi olemast“. Ja siis peidavad nad ennast oma majadesse ja ei välju sealt kunagi, mõeldes, et keegi peab ju ometi uksest sisse astuma. Aga see ei toimi ju niimoodi. „Oo Jumal, ma vajan paremat tööd“. Aga töö ei tule ju teie juurde. Te peate ise välja minema ja leidma inimesed, kellel on sarnane mõtteviis. Kasutage oma intuitsiooni, mis juhatab teid erinevatesse kohtadesse, näiteks siia. Teid on ju ka siia juhatatud. Miski intuitsioonist palju suurem on teid siia kohale toonud. Kui paljude inimestega enda ümbert te tuttavaks saite? Millised tohutuid võimalusi annab see sünkroonsusteks! Te võite siin kohata isegi mõnda vana hingesugulast. Võibolla on teie kahe vahel veel mingi energia? Olete te juba mõnda kohanud? Kas mõned neist on siin teiega koos? Kas te jääte siia oma grupiga või pöördute te võõraste poole, öeldes: "Kust sa tuled, räägi mulle endast“ Seda kutset teistele esitades ütlete te tegelikult: „Ma tahan sind natuke armastada“. Seda ju valgustöötajad teiste valgustöötajatega teevadki! Nad ei karda Jumala armu jagades üksteist armastada. Praegusel ajal ei ole suuremat sõnumit, kui see!

Inimesed on arenenud sellisesse punkti, kus nad hakkavad vanu süsteeme endast ära lõikama. Kas te kardate praegu maailma finantsolukorras toimuvat? Jälgige seda hoolega. Te näete, kuidas see ennast ise ära puhastab. Ja see on imeline! Te pügate puid ja siis nad näevad välja koledad. Kõik lehed on ära lõigatud ja siis tundub see inetu. Aga kui saabub õitsemise aeg kasvavad oksad tagasi ja puu muutub ilusamaks kui kunagi varem ning suuremaks kui enne. Just see praegu toimubki, nii paljudel erinevatel viisidel. Võib-olla ka teie enda elus. Kas te olete masendunud? Kas te tunnete, et pole midagi, mille nimel elada? Võibolla sellepärast te oletegi siin, sest tegelikult on, mille nimel elada ja ma ütlen teile kohe praegu, et te võite siit lahkuda hoopis teistsuguse hoiakuga. Kas sa tahad vend või õde teada, mida teeb Jumala arm sinu elus? Krayoni tiim lahkub peagi siit riigist. Selle peale võite te öelda, et ma väga nautisin sinu kohalolu ja kahju, et sa ära lähed. Kuid ma ei lähe ju kuskile. Kui, siis ainult sinu südamesse, kui sa seda soovid. Ma ei ole ju üks olem. Ma räägin sinuga terve grupi nimel teiselt poolt loori. Ma olen kvantum. Ma individualiseerin end, et läbi oma partneri hääle sinuga siin rääkida. Kuid ma esindan kogu olemasolevat armastava näoga energiat. Ning kui sa ainult soovid, võib see armastav nägu tulla sinuga siit ruumist kaasa. See on sinu valik. See ongi partnerlus. See on ilus. See on siin Sinu jaoks ja sellele tuleb lisa.

Ja nii see on.

Krayon




Tsiteerin::
2. Tere, mu armsad, mina olen Krayon magnetilisest teenistusest.

Tervitus, kullakallid, mina olen Krayon magnetilisest teenistusest. Selle koha energia on puhas. Ütleme veelkord, et pole olemas päevakorda või tagamõtet, ei mingit manipuleerimist ega plaani, mis hoiaks tahet vangis. Ainus, mida tuleb teha, on avada süda. Ja see pole päevakord. Inimolendid otsivad Loojat sellest hetkest, mil nad sünnivad, sest midagi oleks nagu puudu – kvaliteetheli, laul, mis kostub teiselt poolt loori. Nii suur ¹okk on sündida siia ilma, kui sulle on järsku antud rakustruktuur. See on suur ¹okk olemile, kes on harjunud olema hing. Aga kõige raskem, mis sind ühelt poolt teisele üle tulles tabab, on tunne, et sa oled üksi. Veedad nii palju aega oma puuduvat osa otsides. Seda võib enda juurde kutsuda kuskohast tahes – mõned on leidnud selle oma pühakodadest. Mis tunne on seal istuda või põlvitada ja kutsuda seda enda juurde ning tunda enda peale tulemas. Mõned on sedasama tunnet adunud meditatsioonis. Kui ilus see on – istuda ja olla mõnda aega ühenduses. Nendes hetkedes on kõik hästi ja sa tunned, et sel hetkel katsud Jumala nägu ning kuuled muusikat. Kulutad palju aega, otsides seda, mis on puudu. Inimkond on kogu aeg seda teinud ja ma tean, miks. Sest siinpool ei katke muusika iialgi. Ütlen teile, et mina kui Krayon ei kujuta ette, kuidas saaksin ilma selleta olla. Taevased koorid, mis laulavad valguses, on asi, millega oled siinpool loori nii ära harjunud, sest sa oled igavene. Oled neid kuulates veetnud igaviku kõikides suundades. Aga siia maailma jõudes oled neist täiesti ära lõigatud. Küll see võib olla hirmus inimolendeile, nende hingele, et muusikat ei ole.

Nüüd alustame õpetusega. Sellel planeedil on uus energia – energia, mis otsib teie hinge energiat ja see asub DNA-s. Selles osas teie kehast, mis on nii kolme- kui mitmemõõtmeline, elutseb teie kõrgem mina. Ja kui te aktiveerite energia uute vahendite abil, siis täitub võre taas valgusega, luuakse kristallvõre, aktiveeritakse massid, mida ennustasid ka maiad – kõik need asjad saavad segatud muutumise energiaga, mis annab teile loa alustada lõpuleviimise, meisterlikkuse protsessi, millest eile õhtul juttu oli. Need on meistri töövahendid – luba, mis on antud teile, et mõista mõõtmatut kvantseisundit. Selle käigus hakkate kõik seda muusikat kuulma. Luban teile seda. See pole miski, mille lõpuleviimiseks peate istuma meditatsioonis, sest kui DNA on kord aktiveeritud, siis ta selliseks ka jääb. Seda ei saa sisse ja välja lülitada. See on keerukas mõistatus, mida mu partner teile täna selgitas. Juhendasin oma partnerit, et ta teeks seda korrektselt ja aeglaselt, nii et see saaks täpselt lahti seletatud.

See, mis nüüd järgneb, saab kirja pandud ka raamatusse. Järgneb info, mida mu partner kuuleb esmakordselt, sest DNA raamat on pooleli ja sellest saab üks peatükk seal, sest tegemist on praktilise osaga millestki, mida siiani on vaid akadeemiliselt edasi antud – DNA 12 kihti, nende nimed, eesmärk. Sellele jutule on järg, mida edastan täna kohas, kus on mitmeid keeli ja kus hiljuti saabus vabadus - Baltimaades. Selleks on oma põhjus, miks me avaldame järgneva just teile. Osa põhjusest on see, et me ei anna edasi lääne sõnumit, see sõnum on rahvusvaheline. Ärgu mu partner ega ka keegi teine arvaku, et teatud asju avaldatakse ainult teatud kohtades – neid võib avaldada kõikjal, sest perekond on perekond. Ja ta istub minu ees täna, kuulates mind mitmetes keeltes, aga meie keel on üks ja ühine – armastuse keel.

Selle sõnumi edasi andmine on raske, sest siin ruumis toimub nii palju – ootused! Siin on aset leidnud 13 tervenemist, need said alguse eile, kui siia sisse astusite. Kas tundsite seda? Ma tean, kes siin viibivad! Vaatamata sõnumile, lahkuvad mõned teist täiesti teistsugusena, kui nad siia tulles olid. Üks sõnum saab olema DNA kohta ja teised sõnumid antakse edasi kvantseisundis – tooliridade vahel liiguvad ringi inglid ja puudutavad neid, kes seda tahavad. Praegu on õige aeg vaadata värve laval neil, kes värve näevad – vaadake, see on suurepärane energia. Seda tulitegi kogema. Mõned teist peaksid teadma, et üks neist värvidest on roheline.

On tulnud küsimusi neilt, kes kanaldustel osalevad – nad küsivad, et mis selle DNA-ga nii väga on? Miks räägib Krayon DNA-st, miks ta ei räägi inglitest, esoteerikast. Muudkui räägib aga DNA-st. Kui olete üks selliseid küsijaid, siis te ei mõista, et teie rakustruktuuris on meisterlikkuse töövahendid, mis pole nähtamatud, vaid on osa sellest rakustruktuurist, mida tänapäeva teadus uurib. DNA-s on peidus juhised, kuidas saada meistriks. Teie kehades on sadu triljoneid kaksikheeliksi koopiaid. Olen andnud teile nende nimed. Nüüd räägime ühest erilisest grupist. Enne, kui neist räägime, peame veelkord selgitama mõningaid stsenaariume, mida mõistma peaksite. Inimesed tahavad nimekirju. Nad tahavad kompaktselt mõtestada kõike öeldut, et nad saaksid oma mõistuses luua metafoore sellest, kuidas asjad toimivad. DNA ei tööta kolmedimensioonilisena, seepärast ei saa seda kolmemõõtmelise arusaama kohaselt kompaktselt mõista. Seda pean ma silmas. Isegi kõige keerulisemal masinal siin planeedil, millel on kümneid tuhandeid osi, teevad need osad ikka ühte ja sama asja. Teil võib olla kõige keerukama ehitusega ©veitsi kell, mille sees keerlevad hammasrattad, aga ikkagi keerlevad seal sees ainult rattad, mis teevad ühte ja sama. DNA-ga on lugu teisiti – peate mõtlema DNA interaktiivsusele iseendaga. Kui üks osa muutub, siis muutub ka selle kõrval olev osa. Sa ei näe kunagi teatud osi tegemas alati ühte ja sama. Kui andsime 12 kihi kirjelduse, olime ettevaatlikud ega öelnud, mida igaüks neist teeb. Andsime ainult nende eesmärgi ja energia talletamisvõime. Kohe hakkate sellest aru saama.

Mõned vihjed selle kohta, miks need kihid olemas on. Kui need töötavad käsikäes, muutub iga kiht olenevalt sellest, mida teine teeb. Nii et võite öelda, et teil on seadeldis, kus kõik osad aina muutuvad, olenevalt sellest, mida mootor vajab – see on kvantumkeerukas. Kvanttasandil pole aega ega kohta, kus midagi konkreetselt asub. Kvantmehhaanika dikteerib seda, et kõik mateeria osad on igal pool kogu aeg koos. Kujutage ette kui keerukas – nüüd kujutlege, et see mitmekordistub teie kehas sadu miljoneid kordi.

Olete midagi muud juba enne seda, kui hakkasime koostama nimekirja neutronosadest ja on veel midagi. Põhjus, miks mu partner peatus, on see, et ma näitan seda talle ja selle kirjeldamiseks pole tal sõnu. Teadus pole veel sinna jõudnud. Et DNA korralikult töötaks, et ta teeks kõike seda, millest me esoteeriliselt ja kvantseisundis räägime, peavad kõik 200-400 triljonit DNA osakest teadma midagi ühel ja samal ajal. Mikroskoopiline varbaotsa DNA peab olema suuteline suhtlema pikima juuksekarva otsaga. Mõlemad osad peavad olema teadlikud üheaegselt. Triljonid osad peavad olema ühel meelel, ühes teadvuse energias. Teaduses pole sõnu selle kirjeldamiseks – mu partneri väljenduses on see sõna olemas: energia liitumine, piiride kadumine (konfluents). See tähendab energiate kokkusulamist, nii et nad koos saavad millekski muuks – üksolemiseks, see on uutmoodi suhtlemine. Teadus ei näe seda veel, aga mingil tasandil teatakse, et see on olemas. Sest kuidas muidu saaks inimkeha teha seda, mida ta teeb. Rakustruktuur on unikaalne ja DNA loob teatud kehaosi, millel on ülesanne teha teatud asju. Te kutsute neid tüvirakkudeks. DNA on kogu kehas identne, mitte erinev – pole olemas varbaküüne DNA-d, südame DNA-d, teil igaühel on oma eriline DNA – miljonid sarnased koopiad, teie skeemid, mis omavahel kõnelevad. Muidu poleks te inimene. Kuidas nad seda teevad? Teaduses pole veel nime antud suhtlemisprotsessile DNA ahelate vahel. Küll see antakse.

Nüüd vaatame, kuidas see suhtlus toimub. Paneme mõistatuse kokku, sest magnetiline meister on teie ees ja te arvate, et see peab olema seotud DNA-ga. Nagu mu partner täna oma varasemas loengus ütles, on vaja DNA kohta midagi teada – see on magnetiline! Igal DNA silmusel on oma magnetväli, mis kattub teise DNA magnetväljaga, see omakorda kolmandaga jne. Nende triljonite kattumiste taga on üks ja ainus teadvus – magnetiline jäljend, mida inimene endaga kaasas kannab ja mida teie nimetate auraks. Nii ta tekibki. Ja aura ei ole magnetväli, seda ei näe magnetilise aparatuuriga. Aura on DNA ahelate suhtlemisnergia sulandumise tulemus inimkehas. Jälle see sõna – energiate sulandumine, et moodustada kvantväli, mis planeedil Maa, ei ole mitte millegagi mõõdetav.

Räägin teile esoteerilisest seigast, mis on teie DNA-le uus – mõelge, mis peab toimuma kõigis sadades triljonites osades. Mis te arvate, mis teiega toimub? Kas saate sel hetkel aru, et see on ehedaim suhtlemine oma hingega? Kas tunnete Jumala armastust tulvamas siia ruumi, sellesse reaalsusesse? See, mida te välja kiirgate, tuleb puhtalt läbi loori teie südamesse, emotsiooni, meelde. Korrektselt, ilma programmita. On neid, kes mõistavad seda, mis edasi tuleb ja on neid, kes ei mõista. Seepärast on see just niisugusel viisil praegu reaalajas edasi antud, et võite seda lugeda siis, kui teil aega on. Nii see on. Võite selle üle lugeda, aga miski ei too tagasi seda kvantolekut koos minuga, mu armas perekond. Sest siin jalutavad ridade vahel kvantolendid, mõned puudutavad teid praegu – kas tunnete? Siin saalis on neid, kes on hiljuti kaotanud lähedasi, sõpru. Nad on praegu kvantolekus, nagu minagi, mõnda neist tunnete end puudutavat, mõni tunneb nende lõhna. Kui te küsite: „Miks nad seda teevad - kas selleks, et mind kurvaks teha?“, siis ütlen teile - nad teevad seda, et te teaksite, et olete igavene. Toimub ainult energiate ülekandumine ja kõik. Energiaseisund muutub. Aga te ju teate seda, eks? Nad puudutavad teid, et teaksite, et nad on ikka olemas. Nad teevad seda teevad nad rõõmuga.

Räägime DNA-st. Nüüd on mu partner kriitiline. Kas numbrid on ikka õiged? Kas kõik on ikka õige ja ütled seda nii, et sind mõistetaks? Tahaksin öelda, et siiani on aktiveeritud viis kihti, andes teile kõik anded. Aga ma eksiksin. Sest üks neist viiest on alati olnud aktiveeritud. On neid siis 4 + 1? Neid ei saa niimoodi loendada. Juba olemegi hädas, sest paneme numbreid ritta. Teeme seda siiski, sest teile pole võimalik kvantasju selgitada, kui me ei too neid õpetamise ajal kolmemõõtmelisusesse.

Viis kihti on seotud selle ajastu andidega – need on kihid number 2; 6; 7 ja 8 koos ning number 9. Selgitan kohe. See on esoteeriline õpetus, see on uus ja selgitab teie jaoks midagi, mida teil on vaja teada, midagi seletamatut. Huvitav, et numeroloogia järgi annavad kihid 2, 6, 7,8 ja 9 kokku liites tulemuseks nr 5. energia. Viis tähendab universaalset muutust. Olge valmis muutuseks!Mu partner nimetab seda, mis nüüd tuleb, ümberlükkamiseks. Midagi sellist ei juhtu, kui te seda ei taha. Need on kingitused valgustöölistele, kui nad tahavad avada ukse ja tõsta oma kvant-mina iseenda valitud teadvustasandile. Ja kui nad seda ei taha, siis pole sellest midagi.

Hea leedu nimega arst (Dr Todd Ovokaytis) selgitas seda hästi – ta ütles, et DNA on nagu kõige arenenum reaktiivlennuk, aga Maa energia, mis piltlikult öeldes DNA magnetvälja kõnetab, on alati olnud madal. Võrreldes meistrite ja prohvetite omaga on teie DNA olnud madala energiaga. Sellepärast on see suurepärane reaktiivlennuk liikunud kogu aeg vaid lennurada pidi edasi-tagasi. Kogu inimkond kogu ajaloo vältel on muutumas. Las ma selgitan, mis saab olema teisiti.

DNA teine kiht – kui seda energiat kolmemõõtmelisuses mõtestada, siis võib seda kirjeldada kui eluülesannet. On tähtis, et mõistaksite, mis on eluülesanne. See on teie DNA-s. Sellega tulete siia. See on kokku pandud Aka¹i kroonikate järgi, mis tähendab, et teie eluülesanne on seatud vastavalt sellele, mis juhtus teiega eelmises elus. Seepärast on eluülesanne ühendatud teie DNA kroonikatega, mis asuvad kihtides 7 ja 8. Juba olemegi interaktiivsed – mitte ükski kiht ei tööta üksi. Mõned teie seast ütlevad, et elu õppetund kõlab nagu karma, kuid seda ta ei ole. Tal ei ole karmaga midagi pistmist. See on energia, mis sunnib teid liikuma. Kas te olete tulnud ja teie rakud laulavad sõnumit – me ei taha kunagi olla üksi. Mis te arvate, mis on teie elu õppetund? Olla üksi. See, mille mineviku elud on teie jaoks puslena kokku pannud ja mida te ei ole veel siin inimkogemuse energiates saavutanud, sellest saabki teie elu õppetund. Siin ruumis on paljudel väga sarnane elu ülesanne ja ma ütlen, mis see on. Te teate miks ja ma kohe seletan seda teile. Põlvkondade vältel on Baltikumis olnud kogukond, kelle elu on olnud ära määratud – te peate olema ja mõtlema nii- või naasugusel viisil. Te teate millest ma räägin! Seega on siin palju selliseid eluülesandeid, et kui te sünnite, siis te ei lase kunagi kellelgi ennast enam määrata. Laske vabadusel ja sõltumatusel, mis on teie oma ka riiklikul tasandil, peegelduda ka oma mõtlemises. Kas te teate, mida see vaimse elu õppetunniga teeb? See laseb hinge lendu. Ja ärge imestage, kui siin saab teoks ka vaimseid ärkamisi. Sõltumatus ära määramistest – see on kogu teie grupi ühine eluülesanne. See on kiht 2. Ja see muutub. Seda modifitseeritakse ja muudetakse. Te võite küsida: „Kuidas seda muudetakse, eluõppetund on ju eluõppetund?“ Seda muutetakse nii, et selle manifesteerimist kiirendatakse.

Alati saab kõigesse kaasatud kiht number kuus. Numeroloogiliselt on kuus teie kõrgem mina. Juhul kui te pole seda varem kuulnud, siis nüüd on teil kindlasti vaja kuulda, kus siis asub teie kõrgem mina. Sõnadest tulenevalt peaks ta justkui asuma kõrgemal. Kuid see pole nii. Ainus asi, mis on kõrgem, on teie oma vibratsiooni tajumine. Ja see paneb teid tahtma seda kummardada. Kas te olete mõistnud, et nii paljud käivad pühakodades selleks, et iseendaga ühendust saada. Te põlvitate ja kuulate muusikat ja palvetate iseenda poole. Ma ei teota siin Jumalat, vaid annan teile sisulist infot sellest, kuidas asjad toimivad, sest just selline on teie Jumala-taju. Kõrgem mina – see suur kuldne ingel, see terviku osa, kes on ühenduses loori teise poolega, mis on teie hinge keskne osa, näib teie jaoks alati nagu Jumal. Ometi olete see lihtsalt teie ise. See on teie DNA-s ja te tunnete seda ning sooviksite sellega kogu aeg ühenduses olla. Ning kuni see energia täielikult välja kujuneb, on vaja midagi teha, et kas palvetades või mediteerides oma teadvust muuta.

Mis juhtub siis, kui te oleksite sada protsenti kogu aeg oma kõrgema minaga ühenduses? „Aga Krayon, siis ma oleksin nagu meister!“ Just nimelt, just nimelt! Ja mis takistab teid, armsad inimesed, mõtlemast, et see on võimalik? Kas see on teie jaoks liiga suurejooneline? Aga ei ole ju! Te ei tea, mida see tähendab. See tähendab seda, et kõik on hästi, kogu aeg – see tähendab pidevat elueesmärgi tunnetamist, kõik väljakutsed tulevad ja lähevad, see ongi lihtsalt elu. Jumala armastus on alati teie südames – te olete kogu aeg ühenduses. See ongi see, mis on muutumas!

Kiht number kuus peab olema kaasatud kõikidesse töövahendite komplektidesse, mida ma kirjeldan. Neid kihte loendatakse ainult õpetuse andmise ajal ja siis saab öelda, et see on kuues kiht. On olemas kiht number kaks, mis on elu õppetund ja kiht number kuus, mis on kõrgem mina. Ja nüüd need kaks, mis on ja jäävad siin planeedil kõige olulisemaks. Need panevad liikuma karmalise eesmärgi mootori. Nad panevad liikuma elu õppetunni mootori. Need on seotud ka kuuenda kihiga – teie kõrgema minaga.

On ainult kaks DNA energiagruppi, kihid neli ja viis, millest me täna ei räägi ja kihid seitse ning kaheksa, mis on omavahel koostoimes. Te võite küll küsida, miks see nii on, miks ei võinud neid mõlemaid nimetada üheks kihiks? See on rõhuasetuse pärast. Teil oli vaja kuulda, kui suurejooneline see kõik on. Sest seitsmendat ja kaheksandat kihti nimetatakse Lemuuria kihtideks – loomise kihtideks, seal asuvad teie Aka¹i kroonikad. Seal on kõikide teie elude salvestus, mida te elanud olete. Kõik mida te kunagi teinud olete, kõik teie saavutused ja kõik anded, mida olete õppinud. Siin on ka kõik kokku korjatud vaimsed teadmised justkui purgis. Me oleme teile seda energiat lahti seletanud üks edastus teise järgi. Ma ütlen veelkord, et teie DNA-s on olemas kogu vaimne teadmine, mida te ajastute vältel õppinud olete! Vanad hinged, kes te siin istute ja kellel pole mingit tõestust, et üldse on olemas eelmised elud - kui palju eelnevaid elusid arvate te endal siin olevat olnud? Aga intuitiivselt te ju teate seda, te ju teate, et olete eelnevalt siin olnud, teie, kes te siin istute. Ma tean kes siin on! Ja te ei saa seda eitada. Sellel teekonnal olete te õppinud kõike seda, mida te praegu teate. Sellel teekonnal olete te korjanud kokku kõik need vaimse õppimise eesmärgi tükid. Te olete teinud kõik need vead, mida te piditegi tegema. Ja see täidab teie vaimse tarkuse purgi teie DNA-s!

Nüüd sündides praegusesse aega inimolenditena, kes istuvad siin ruumis olevatel toolidel, ma küsin teie käest – kas te olete selle purgi juba lahti teinud või kavatsete te neid vigu korrata? Ma tean seda vastust, mida te sooviksite anda ning seega ma räägin teile. Te peate seda teadma – selles vaimses purgis, nendes DNA kihtides, mida nimetatakse Aka¹i kroonikateks on kõikide elude jagu informatsiooni ja teadmisi ning kui te valite taotluslikult selle avada, tuleb sealt välja ¹amanistlik energia ja te saate väga palju targemaks! Teil tasub seda teha!

Ma olen just kirjeldanud esimese kingituse omadusi. See on võime omandada vaimseid teadmisi otsekohe! Siis te teate oma olemise eesmärki ja oma elu õppetundi. Teate, miks te olete siia tulnud kuulama muusikat ja tunnetama Jumala armastust oma südames ning seda ühinemise protsessi alustama, mis tähendab lihtsalt selle purgi avamist. See juhatab teid sellesse, mida te peate teadma. See juhatab teid sünkroonsusesse, aidates teil manifesteerida seda, miks te siin olete. Need, kes avavad selle vaimse purgi, saavad teada ka seda, milliseid suundi nad uues energias järgima peaksid, sest need suunad on uued.

Mida ma veel teile räägin? Kõik see on omavahel seotud. Ma räägin teie teatavast ootamatust omavahelisest seotusest. Me liigume seitsmenda ja kaheksanda kihi juurest tagasi kuuenda juurde. Ma anna teile kaks asja, mille üle mõtiskleda, Need ei ole küll uued aga selle vestluse juures siin siiski olulised. Esiteks, ei ole olemas sellist asja nagu eelmine elu, pange see endale kirja, sest see siin on DNA kvantseisund, millest me räägime ja seetõttu ei ole võimalik kasutada aja referentsi. „Mis siis on see eelmine elu, kas ma siis ei elanud seda minevikus või kuskil kolmemõõtmelisuses?“ Kolmemõõtmelisuses te võibolla elasite seda minevikus aga praegusel hetkel elab see teie DNA-s ja on teile kättesaadav.
„Mida see tähendab, Krayon?“ Ma selgitan seda nii, et see on teie jaoks lihtsalt mõistetav - mis siis, kui te olite 300 aastat tagasi suur maalikunstnik? Kas te teadsite, et teie sees on see info veel olemas! „Aga Krayon, ma ei oska ju isegi joonistada!“ Ma näen te olete otsustanud, et see nii on. Te ütlete mulle: „Ei ma olen ju proovinud, ma ei oska!“ Ja mina ütlen teile, et te olete seda proovinud kolmemõõtmelisuses. Aga kui te mediteeriksite ja räägiksite oma rakustruktuuriga, et soovite kätte saada seda infot ajast, kui olite maalikunstnik. Ma ütlen teile, mis siis toimub. Aeglaselt ja taotlusega tõmbate te endast välja selle ande ning hakkate joonistama. Teile hakkavad ilmuma värvid nii nagu nad enne seda ei teinud ja te teate, mis millega kokku sobib. Mu partner siin teab, et see on tõsi, sest tema on oma Aka¹i kroonikatest asju välja tõmmanud, et teostada seda, mida ma olen palunud tal teha. Aga siin ma tõttan endast ette.

Seega, teie Aka¹i kroonika on praeguses hetkes – see ei ole miski minevikust. Aga kuidas on see seotud teie kõrgema minaga? Kui te vaatate oma niinimetatud eelmist elu, ütleme et see oli sadu aastaid tagasi. Oletame, et te olete mingisuguse eelmiste elude regressiooniterapeudi juures ja teile öeldakse, et te olite see keegi. Teile on võimalik sellekohast infot edastada, sest see on teie Aka¹is kirjas. Mis tunne teil siis on? Kas te tunnetate, et olete sellega ühenduses või tunnete, et olete sellest eraldi? Kuid ma tahan teile öelda seda – teie kõrgem mina, number kuus, oli ka siis see sama kõrgem mina, mis praegu! Teil on ühendus – teil on sisemine aktiivsus ja juurdepääs sellele Aka¹i kroonikale, sest teie kõrgem mina on olnud sama kõikide elude vältel. Teie praegune kõrgem mina, see teie nii väärtuslik osa, oli ka siis just seesama ning ka kõikides teistes eludes. Teate, mida see tähendab? See tähendab, et teil on sõber, kes oli seal kohal. See käib kokku järgmise asjaga, millest ma räägin ja ma tean, et see on keeruline. Aga on oluline sellest teada saada.

Teie Aka¹i kroonikas, armsad inimesed, on omadused, mida te vajate just praegu siin, uuel ajastul. Teil on vaja kannatlikkust. Kas ma puudutasin praegu hella kohta? Te peate olema võimelised ootama! Te võite ju öelda, et ma olen kannatamatu inimene. Aga minge siiski Aka¹i ja küsige oma kõrgemalt minalt, millisesse ellu peaks teie kõrgem mina minema, et teid kannatlikuks muuta. Teie kõrgem mina ei anna teile küll numbrit vaid läheb lihtsat ja toob selle ära. „Krayon kas ma tõesti saan muuta oma isiksust?“ Jah tõepoolest, selles asi seisnebki. See ongi uus tööriist, mida te saate kasutada. Kuidas oleks, kui suudaksite olla lühikese vihaga? Kas teile meeldiks olla isiksus, kes kunagi ei karda või ei lasku draamadesse? Kui palju elusid on teil olnud, mille hulgast valida? See on kõik siin, see on teie DNA-s elus. Selleks ta sinna salvestatigi – Lemuuria energia. Minge ja tooge see ära. Uut meisterlikkuse tööriista nimetame me Aka¹i kaevandamiseks. Minge ja tooge sealt ära need osad, mis te olete, mida te elasite ja mida väärite. Kasutage seda, et elada oma elu nii nagu te seda väärite. Mida te olete siin elus õppinud – kui ma annaksin teile kogu õhtu aega, kas suudaksite loetleda seda kõike, mida olete siin praeguses elus inimesena, naisena, mehena õppinud? Minul kuluks selleks küll palju rohkem, kui üks õhtu, et seda kõike üles kirjutada. Ja nüüd korrutage see kõik sadadega – see on terve raamatukogu, tohutu hulk kogemusi, mis on kõik teile praegu kättesaadavad. Ja see kõik olete teie ise.

Minust vasakul on üks inimene [Robert Coxon]. Ta on maestro. Lubage mul temast midagi rääkida. Kui ta sündis, siis ta juba teadis kuidas klaverit mängida. Kas te teadsite seda? Ta võib küll öelda, et ta käis klaveritundides, aga tegelikult ta ei teinud seda. Ma räägin teile temast veel midagi – ta teadis kuidas klaverit mängida, ta teadis kuidas luua helisid ja laule, mis olid tema peas, sest ta ei olnud veel oma eelmises elus nendega lõpule jõudnud. Ta ei õppinud klaverit mängima, ta õppis kasvades kasutama oma käsi nii, et ta suudaks jätkata sellega mida ta juba teadis. Ta kaevandas oma Aka¹is automaatselt. Kas te olete kuulnud nendest imelastest, kes suudavad maalida nagu meistrid? Kas te olete mõelnud, kuidas see võimalik on? Sellepärast, et nende eelmine ja praegune elu on niivõrd läbipaistvad, et sündides nad lihtsalt nopivad selle üles ja jätkavad sealt, kus nad eelmises elus lõpetasid. Ja paljud teie hulgast on teinud seda teistsugustel viisidel, sest see, mida te oma eelmistes eludes läbi elanud olete, oli hirmutav. Ja te olete tulnud selle sama hirmuga. Isegi osad uskumused ütlevad, et kui te olete mingi energia poolt ära neetud, siis see on selline energia, millest ei ole võimalik vabaneda. Ma ütlen teile, et on küll! Te tõite siia ellu hirmu energia, mis on nii tugev, et see on teie elu õppetunniks ja puudutab teie kõrgemat mina. Kas pole käes aeg sellest vabaneda? Te suudate sirutuda kõikide elude energeetilistesse kihtidesse ja võtta sealt välja selle kangelase, kes oli julge, armastav, enesekindel, terve ja rahumeelne.

Kas te olete märganud, et ma pole üheksandast kihist veel midagi rääkinud? Nüüd ma teen seda. Kiht number üheksa. Me nimetame seda tervendamise kihiks. Kolmemõõtmelisuses võite te nüüd elevile minna ja öelda, et ainult seda mul ongi vaja. Aga see ei ole võimalik, sest kihid on interaktiivsed. Need kõik on omavahel seotud. Supikausi ees istudes ei ole võimalik pista näppe sisse ja võtta välja ainult soola. Seda ei saa teha ka DNA-ga. DNA on interaktiivne. Kiht number üheksa on teie DNA maitse ja lõhn. Aga kuidas muuta selle maitset, kes te olete ise või arvate end olevat. Mis te arvate sellest, kui äkki korjaks üles meisterlikkuse, tööriistad selleks on siin teie ees olemas.

Kihti nr üheksa nimetatakse tervendamise kihiks, kuid mitte seetõttu, et ta tervendab keha, seda me ei ole öelnud. See tervendab Aka¹i. Ja nüüd paljastame mõned saladused. Kõik need kihid töötavad koos ja mõned neist on olnud suikuvas olekus kogu inimkonna ajaloo vältel siin planeedil Maa, olles valmis aktiveeruma, kui Maa energia jõuab sellesse teatud punkti, kus ta praegu on. Ma räägin siin grupi inimestega, kes teavad, mis tunne on olla piiratud vanas energias ja äkki vabaneda ning saada sõltumatu vaim. Seetõttu ma valisingi anda selle sõnumi siin teile esimestena. Teie suudate ennast seostada vabanemisest tuleneva teadvuse avardumise ja rõõmuga ning mõttega, et kõik on võimalik, sest esmakordselt saate te valida, mida te tahate teha. Ja nüüd te teate, miks ma seda siin teen.

Kiht number üheksa tervendab Aka¹i. Mis see tähendab? See tähendab, et teil on võime minna iseenda Aka¹i kroonikatesse ja neid sorteerida. Omal viisi võite te panna head asjad peale poole. Ma ütlen seda nii, sest te mõtlete kolmemõõtmeliselt. Te tulete siia maailma, inimkehasse, millel on midagi viga. „Krayon, mul on eelsoodumus teatud haiguseks. Minu vanematel oli see ja minu õel, kas ka mina võin selle saada?“ Te ei usu, mida ma nüüd ütlen. Ma tahan, et te tunnetaksite selle sõnumi puhtust ja seda armastust, mida ma teile jagan ning seda, et ma räägin asjast, mis tundub maavälisena ja mida suutsid teha ainult ülestõusnud meistrid. Ma ütlen, et te saate minna oma Aka¹i kroonikatesse ja sealt kõige puhtama DNA välja valida ja siis sisestada selle iseendasse. Just selles seisnebki üheksanda kihi eesmärk – Aka¹i tervendamises. „Ka sa tõesti väidad, et ma suudan ennast tervendada?“ Oo jaa! Te suudate ennast tervendada läbi tasakaalu. Ja kõik need asjad, mida te endale tahate! Ma ju tean, et te tahate – sellepärast oletegi te siin. Ja te olete valmis selleks, et ma räägiksin teile kuidas. See on lihtne ja samaaegselt ka raske, sõltudes sellest kui palju te seda usute. Mõned teis võivad küsida: „Kas see on tõeline suhtlemine või ei?“ Kui te arvate, et siin toolis istub ainult mees, kes midagi pajatab, siis jääb teie DNA suikuvasse olekusse. See on teie valik ja te võite valida, et teie DNA jääb mitteaktiivsesse olekusse. Aga te võite ka valida avardada oma teadvust nendesse kohtadesse, mis varem võimatutena tundusid. Kas te tunnete Jumala armu? Kui te tunnetate seda sõnumit, siis suudate te seda ka saavutada. See ei juhtu kõik korraga. Ma annan teile selleks meetodi.

Igaüks teist siin planeedil on unikaalne. Igaühel on oma ainulaadne elu õppetund. Igaühel on oma elu, mis on samuti unikaalne. Igaüks teist on elanud minevikus ja teie kõigi Aka¹i kroonika on erinev ning teie kõrgem mina on see, keda mina tunnen. Miks siis mitte istuda vaikses hetkes, puhtuses ja öelda vaimule: „Ma soovin neid asju! Ma annan loa aktiveeruda neil asjadel, mis on vajalikud selleks, et ma saaksin täita neid elueesmärke, milleks ma siia tulin. Ma tahan nautida oma elu ja leida oma Aka¹ist üles rõõmu, sest ma väärin seda ja ma olen selle välja teeninud. Mul on olnud rõõmsaid elusid. Ma soovin enesekindlust ja eneseväärikust.“ Teie kõrgem mina läheb ja otsib lahinguväljalt üles selle sõduri, kes seisab väärikalt ja kindlalt, teades, kes ta on. See, kes soovib kirjutada raamatu mingu ja leidku oraator või kirjanik. See, kes soovib vaimseid teadmisi, mingu ja leidku ¹amaan või oma vaimse tarkuse purk.

Need viis kihti – elu õppetund, kõrgem mina, kaks Lemuuria kihti ja tervendamise kiht – kõik need on selle ajastu mõõtmetevahelised kingitused. Ma ei saa seda sõnumit enne lõpetada, kui heidate kõrvale kõik numbrid. Nähke kõiki neid kihte pulseerivate valguse portaalidena – ukseavadena. Ma soovin veidi rääkida sellest ukseavast. See pulseerib koos looritaguse muusikaga. Kui seda valgust meditatsioonis oma puhta taotlusega puudutada, siis leiate te Looja teie poole välja sirutatud käe, sest Looja soovib, et te ta leiate. Kas te teadsite seda? Kas teile on räägitud, et teekond Jumalani on raske, et te peate selleks kannatama ja et Jumalal on tegelikult ükskõik? Miski pole tõest kaugemal, kui see. Sest Looja soovib olla leitud, sest Looja on perekond. Kui te ust lükkate, saate te abi ja see ei ole selline ülesanne, mida üksi teha. See on partnerlus ja koostöö. Ma kasutan seda sõna uuesti – DNA on partnerlus.

Siin on toimumas nihe. Kolmes mõõtmes tähendab see muutust ja hirmu, ebakindlust - olgu see siis seotud kliima, majanduse, sõprade või tööga. Niisugune ongi nihe. Samal ajal toimub veel teinegi nihe. Kõik need töövahendid, mis võimaldavad sellega toime tulla. Te väärite neid asju – oma Aka¹i kaevandamist ja tervenemist, mis seal peitub. Kõik need asjad peituvad selles, mida õpetaja Peggy nimetab võreks. Inimolendit ümbritsevaid isiklikke omadusi on võimalik lugeda. DNA on tegelikult füüsiline kvantseisundi kandja ja kvantseisund on igal pool. Inimolendil on seda raske mõista. Aga teie DNA osad on laiali kogu universumis. Jumal teab kes te olete – kvantolendid ja kui te hakkate neid osasid aktiveerima, muudab teie võre värvi – kas teadsite seda? Aga selle jätan ma Peggyle rääkida. On olemas uus info, uus energia ja uued töövahendid, mis on kõik sellega seotud. See algas juba 20 aastat tagasi selleks, et teid valmistada ette istuma selles paigas, millest te midagi ei teadnud. Kõik see, mis mu partner on läbi elanud ja kõik need lavad, kus ta on istunud, on olnud ettevalmistus selleks, et ta võiks alustada õpetusega ja kirjutada raamatu inimolendi imelisest DNA-st.

Lemuurlane – selline on minu tänane armastuses ja puhtuses edasi antud sõnum sellele inimgrupile, kes seda tõeliselt hindavad ja väärtustavad. Teadvuse avardamine ja luba olla iseenda ülemus, oma elu muutmine ja nende asjade leidmine, mida soovite leida ja mida vajate. Selline oli minu sõnum täna, armsad. Ma olen valmis lahkuma. Me oleme seda ennegi öelnud, et kõige raskem on lahkuda. See osa, mis tuleb läbi minu partneri ei taha lahkuda, sest ma olen temaga sellisel viisil seotud ja ta tunnetab seda. Aga see, teisel pool loori olev kvantseisundis osa, ei lahku kunagi. Ja kui te nii valite, võib see koos teiega siit uksest välja astuda, hoides teie kõrgemal minal käest kinni. Milline kingitus! Milline energia! Tõepoolest on neid kes on öelnud, et sellist asja ei juhtu kunagi, et inimkond jääb staatiliselt paigale, ei liigu edasi ega arene kuskile. Aga kõik see muutus 1987. aastal. Nii paljud teist siin olid selle eest vastutavad ja te isegi ei mäleta seda. Teisel pool loori juhtub paljugi, mis on seotud teiega siin. Ja paljud teist istuvad siin oma toolidel ja kui see on nii, siis te teate, millest ma räägin. Nii et minge siit, valgustöötajad, selle infoga, olles ennast muutnud ja iseennast läbi taotluse aktiveerinud, alustage seda protsessi ja jälgige milliseid muutusi see teie eludes kaasa toob. Paljud, kes siin istuvad, on seda juba teinud ja nad isegi ei teadnud kuidas või mida. Aga nad on juba teistsugused, võrreldes sellega kes nad enne olid. Nüüd te teate mida nad tegid ja kuidas nad seda tegid.

Mina olen Krayon ja ma olen armunud inimkonda. Ma keerlen tänutunde energias ning pesen teie jalgu. See sai lõpuks teoks ning ma suutsin selle sõnumi teieni tuua. Lõpuks! Palju õnne, armas inimkond! Te olete õigel rajal. Olgu see teie vaba valik, kas lahkute siit ruumist valgustununa, olles edasi liikunud sellest punktist, kus te siia saabudes olite. Ning olgu ka see vaba valik, kas siit lahkudes olete te valmis tegema asju, mille võimalikkusest te varem teadlikudki ei olnud. Jagage vabalt laiali seda valgust ja seda, kes teie olete! Jagage laiali selle sõnumi valgust ja seda, kes te olete – Jumala osa. Ja nüüd kuulame muusikat.

Ja nii see on.
Krayon


Arrow http://www.hot.ee/emfestonia/KrayonBalticsPühapäev.html

Arrow http://www.hot.ee/emfestonia/KrayonBalticsLaupäev.html

Mul need aadressid ei avane kahjuks, tuleb üle vigasena, tuleb uurida.

Info ise on päris hea.
Aga tekstide, eriti esimese teksti on üle võtnud väga inimlik sekkumine. INfo sisu jääb ilukõnede ja meelituste alla. Teine tekst on parem, kuid üks tüüpilisemaid vigu mis juhtub vaimuga kokkupuutujatega ja mitte kohe, on inimlik jõud mis passib et info ülevõtta.
Nii on paljud usuliidrid kunagi vaimu puudutuse saanud, hiljem neist inimlikud liidrid saanud ja vaimu maapeale alla pööranud ja sodiga ilustanud, nii ka paljud meediumid või sensitiivid.
Kõik see mida vaim on puudutanud ja äratanud on ärganud aga mõne aja möödudes võtab inimlikkus juhtimise üle.
Ei ilustanud Jeesus iial oma infot, ei ilustanud Tolteegi nägijad ja kui vaadata dok. filmi Buddast, kus räägiti tema lugusi, ei ilustanud ka tema. Need omakorda kinnitavad et ilustaja on inimlikkus, selle sekkumine rikub info.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Teis Dets 13, 2011 12:43 pm    Teema: Vasta viitega

Tere.
Kas Teile ei tundu kahtlane sellised tegelased nagu Krayon?
Räägib maailmast nagu ta räägib.Ilus jutt palju on tõde ja enamus läheb mööda.
Para Web foorumis oli lausa kasutaja kelle nimi oli Krayonfänn(mingi hetk muutis nime).
Tuulepesas on lausa mingi tegelane kes nimetab end Narsiaanlaseks.
Räägib elu imest ja jutt keerleb ikka selle ümber,et pärast surma ootab ikka eest täielik õndsus.
Sama tegelane oli ka Para Webis.Sai õnneks bänni.
Kõikidel neil on sarnane komme New Age religioon , ja siis sellest kõik võtta ja teha sellest miski kompott mis rahvale peale läheb.
Harri Kingost ma üldse rääkida ei taha .
Muide lisaks Krayonile on meil veel täitsaolemas Metatron ja muud meediumid nimedega Mefedron,Gabriel,Ultratron ja Megatron.
Palju siis ikka nende inimeste juttudes tõde leidub oskab keegi öelda?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Teis Dets 13, 2011 12:57 pm    Teema: Vasta viitega

Lisaks veel seda,et 50+ inimene kes peaks ometi elu näinud olema liitub nendega,eitea kas kodusest kasvatusest saab kõik alguse?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
geko



Liitunud: 30 Jan 2010
Postitusi: 239

PostitusPostitatud: Teis Dets 13, 2011 3:30 pm    Teema: Vasta viitega

kõik algab vaimu puudutusest. tõe protsent on enam-vähem sama, mis shauma shampooni kasutamisel saadud kohevuseprotsent juustes, jälgi reklaami Laughing
_________________
"minuga on kõik korras, kõik korras, kuigi mulle tundub, et ma vist suren ära" (Sid, Jääaeg)
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Teis Dets 13, 2011 3:57 pm    Teema: Vasta viitega

Ära nüüd valeta Shauma sampoon tegi juuksed kohevaks küll aga vaata pähe ta ikka ei hakka ,ja Kryonist läheb teema pika kaarega mööda Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
geko



Liitunud: 30 Jan 2010
Postitusi: 239

PostitusPostitatud: Teis Dets 13, 2011 4:12 pm    Teema: Vasta viitega

See on inimlikkus sinus, mis ülekohtuselt eeldab, et ma valetan Laughing
No muidugi tagab shauma 88,8% kohevust, sest valdava osa vaadeldavast objektist moodustavad ju sinu juuksed, mis suure tõenäolsusega pärast pesemist enamikus ka alles jäävad, mingi muutuse töötlus (shampooni puudutus) siiski esile kutsub... kuni järgmise pesuni - nii ka Krayoni tõdedega Very Happy

või on sul mingi parem valem välja pakkuda tõe ulatuse mõõtmiseks?

ps. kodune kasvatus tingib ehk viisi, mil moel sa seda shampooni teistele esitled, kas lähed pähe määrima või jagad sõbraga siis, kui tal pesta tarvis, kuid omal pole
niiet Harri Kingole teed ka vbla pisut liiga: kommentaariumites, kus ta hiilgab, inimesed ju lausa janunevad küsimuste, vastuste ja tõdede (ning neile ärapanemise) järele
_________________
"minuga on kõik korras, kõik korras, kuigi mulle tundub, et ma vist suren ära" (Sid, Jääaeg)
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Teis Dets 13, 2011 4:37 pm    Teema: Vasta viitega

Huvitav,postitasin vastuse,aga kõik kadus lambist ära.Ju siis vaim vaatab foorumi üle ja kustutas offtopicu ära.
Igaljuhul geko ma olengi inimlikkuses kinni,ega muidu siin ei tegutseks ju Smile Oleks väljas oleks muudki teha
Kingost - eks nälgas inimene taha ju ka toitu
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Teis Dets 13, 2011 4:43 pm    Teema: Vasta viitega

Kryoni kanaladaja ja ka muud meediumid on inimlikud inimesed. Et kanaldada ei ole vaja vaimset laienemist, teadlikkust. Nii ka Kryoni kanaldaja, pikad tekstid ja raamatud, kus tõde on segamaini emotsionaalse ja selle liigse ülevoolavusega, sekkub inimlik tõlgendus ja seega piiratud taipamine. Kuid sealt ivasi leidub, kuigi parem oleks küll, kui asi oleks lühem ja rohkem puhtam liigsest prahist tõe ümber.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Kryon Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory