Ruumivärav :: Vaata teemat - Tulnukad ja ufod.
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
Tulnukad ja ufod.

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Tulnukad, Ufod ja teised kummalised nähtused
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 29, 2012 12:45 pm    Teema: Tulnukad ja ufod. Vasta viitega

Iseenda kirjeldus ja arvamus sellest kuidas ja millal tulnukad peavad tulema on ju tegelikkuses absurdne Shocked
Mulle tundub,et maailmas on jõud ja need jõud toimivad ja igasugune arvamus kuidas nad võiksid toimida on väär.
Tundub,et sellised jõud on koguaeg kohal ja on ka edaspidi,ainult egoismis ja iseendast illusiooni looval teadvusel on miski kusagil kaugel ja miski kusagil tulevikus.
Tegelikkust ei huvita see mis sina temast arvad ja sellised jõud toimivad vahetult.
Reaalsus ongi ja kellegi kirjeldus miskist müstilisest ufost on väär ja asub minevikus.
Don Juan ütles mu arvates väga õieti et,maailmas on jõud ja nad toimivad vahetult ja mingisugune loll inimene ei suuda kunagi mõista nende toimimist,vaid üritab ainult neid kirjeldada.
Igasugune kirjeldus aga on illusioon.Maailm toimib nii nagu toimib ja ka miljonid eri jõud toimivad,aga mõistmine ja rahulolu saabub ainult vahetult jõudu tunnetades mitte seda kirjeldades.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 29, 2012 1:58 pm    Teema: Vasta viitega

On "Nagual ja tonali lauad", on Vaim ja on kujundlikkus-ruum-aeg-suurused-väiksused, on "valge ja on seda moodustavad värvid".
"Esimesed ja teised" ei asu teineteisest eraldi ning alati kõikjalolev-kohalolev Vaim ja Jõud pole alati kõigele registreeritavad selles "teistes". Alati ja mittealati on ise juba määratlus vaid aeg-ruumis-tonalis. Asja aluseks on alatist ja mittealatist enam, mis ei ole ei alati ega mittealati ja samas on mõlemad.
Ajas ja ruumis võivad Vaim ja Jõud olla registreeritavad ka minevikust, olevikust ja tulevikust, sellepärast saad avaneda mingil ajal, saab miski avaneda, ilmneda või tulla mingil ajal - "sa olid inimlik ja avanesid nüüd enama suunas mis paistab praegu tühjusena, kuid millalgi tulevikus võib selles hakata ilmnema midagi". Kui see nii poleks, oleksid kõik 100% "Jumalad" ja oleksid 100% teadlikud sellest millest "Jumal", ehk kõik oleksid "valge mis ei murdu värvideks ja kuna ilma värvideta pole valget, polekski mittemidagi".

Kui tühjusest veel midagi ilmnenud pole, pole "Jumal veel maailma loonud", pole veel aega ega ruumi, möödunut ega tulevast".
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 29, 2012 5:13 pm    Teema: Vasta viitega

Kas siis täielikust tühjusest ilmneb ka miski,seda ma küll ei mõista.Aga loodetavasti toob aeg selguse ja hakkan ka mõistma seda mida seesama üritab öelda,hetkel aga eriti aru ei saa.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 29, 2012 5:34 pm    Teema: Vasta viitega

Kui sa tuled välja "punase ja oranzi" kõike määrava võimu alt, siis ei tarvitse sa algul muud näha, kõik senine on tühine ja tähtsusetu kuid midagi muud ka pole.

Kui aga midagi muud nägema ei hakka, tasub taas võtta midagi endisest, siis juba sobival viisil kokku panna ja taas elama hakata. Sellisest avanemisest tulenevast tühjusest pole kasu kui sealt edasi ei saa.

"Punasest ja oranzist tuleks osaline elamine, ehk mask ikka teha, et ei kaoks need värvid, ka siis kui teisi värve on nägema hakatud".
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Reede Märts 02, 2012 10:48 pm    Teema: Vasta viitega

See punane ja oranz on kas seesama jõud mis üritab koguaeg suunata ja kontrollida,et sa toimiksid nii kuidas peaksid toimima iseenda arvates?See on jah peale suruv ja väga jõhkralt kammitsev,tundub nagu koguaeg toimiks mingi pendeldamine,et selgus saabub ja teises hetkes ketrad iseennast ja maailma. Ja igasugune ketramine loob segadust.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Reede Märts 02, 2012 11:47 pm    Teema: Vasta viitega

Jah see on inimlikkuse sisedialoogi allikas ehk rõhuasetus ja kui sellega samastunud olla siis oled see sina täielikult. Inimese aju on päris võimas ja kui see on täielikult juhitud sellest rõhuasetusest, suudab see kujundada ka "Jumala päris täiuslikult" inimlikkuse "näoliseks". Ega -ismide loojad või muud "valgustunud" lollid pole, nad võivad "sind" täielikult ära veenda, et "tantra, valgustoitlus või meie usk" on absoluutselt ainuke ja ainuõige võimalus "tegelikule tõele, jumalale ja valgustatusele lähemale saamiseks".

Et aga teada saada milline "tuhandetest tarkadest tegelikult millegile enamale suunab" tuleb ise enda inimlikkusest, seega siis iseendast, enamasse näha. Sealt paistabki kõigepealt, et kõik on täiesti tühine ja mõtetu ning "kõik targad" lähtuvad vaid inimlikkusest Smile .

Ka minu vihjeid ei tohi lihtsalt uskuda ja tõeks pidada, sest need sõnad tulevad teile "siitpoolt, mitte sealtpoolt".
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Laup Märts 03, 2012 9:17 pm    Teema: Vasta viitega

No eitea see on ikka sisemiselt iseendas tunnetatav jah.Siinne foorum on üks parimaid kohtasid mis võib olla ja lisaks veel emakeeles.
Igasugune ism tekib igalpool ja igasugust autoriteeti kuulates.
Ma ei tea kas ka teiste inimestega aga minuga oli aastaid tagasi,et olen leidnud miski asjaliku foorumi ja siin räägitakse tõtt.Ja tekkis ka iseendas mingi illusioon tarkadest ja endast kui lollist.Ehk siis oli tegu mingi kultuse arenemisega.
Aga selline asi ei saa kandepinda kuidagi omandada ja nüüd saan aru nagu et iseenda mõistmatus oli see mis üritas kuhugile end lahterdada ja kinnitada jne.Tegelikult see foorum ei oma midagi ühist ''ismi'' tekitamisega,selle loojad üritavad lihtsalt kirjeldada miskit mis on kirjeldamatu Smile Ja see on üks puhtamaid foorumeid tegelikkuses.
Noh pole hullu kui siinne foorum ei sobi siis näiteks mulle ilmuvad Jehoova tunnistajad pidevalt vastu tulevat ja eriti surnuaias,kus on eriti ''magus koht'' .
Viimane kord tulid mingid hallid vanad üks tundus enam-vähem normaalne,teine tundus küll aga olevat mingi täielik fanatt ja pärit kusagilt hauatagusest ja selline eluviis vist tõi tulemuseks mingi veidra aura ja ülemaara suure suu millest enamus hambaid olid lagenuned ja kõver nina ja pisike kolp .Ühesõnaga mind ei huvita see milline inimene välja näeb aga selline inimene küll ei suuda kuidagi endale uusi liikmeid värbata. Ma ei ole paha inimene ja saan aru sellest kannatusest mida me läbi elame,sain kaks raamatut armagedoonist ja õiguse õpetusest ja kutse kirikusse.
Väidetavalt vist Jehoova tunnistajatel pühakiri väidab,et taevariiki pääseb 144 000 .Sellepärast nad nii aktiivsed on,et üritada ''jumala'' ees enda väärtust kinnitada Shocked
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Esm Märts 05, 2012 8:31 am    Teema: Vasta viitega

Jah inimesed tahavad nummerdada, objektiviseerida. 144 ooo on piiblis küll, kes üles saavad aga ükski idioot sinna ei pääse. Ja neid arve ei saa ka üks üheselt võtta.
Nt on piiblis kirjas, et üks õige kes Jumala juurde kutsutakse võtab kaasa ka oma sõbrad, sest puhas meel teab ka seda kes kaasa võtta, must meel võtaks kaasa oma lihalikud sõbrad, kellest taas valelikkus tekiks ja kõik läheks samaoodie dasi nagi praegune ühiskond, aga puhas meel võtab kaasa need kes sinna sobivad. Puhas meel tunneb need ära, nagu Jumal ütles: Ma kastun te südamed läbi. Ja kogu ilu mis on puhtas meeeles on seespidine, seda hindab Vaim/Jumal.
Aga mida tähendab, õige, nn laitmatu ja plekitu meel on see õige, mitte see kuhu organissse kuulud ja jumalat otse ei usu, vaid mingi tõlgenduse läbi nt jehoova tunnistajate tõlgenduse ja kuju läbi jumalast, on tõlgendus, liigitus, nende seas pole ühtegi õiget ja taevariik mis algab enda puhtast meelest on neile suletud aga idioodi seisund garanteeritud.
Seega puhas meel omab ka sõpru, kes sellesse meelde tulevad vabatahtlikult.
On ka veel näide, röövel risil, kes Jesusega koos olid, üks mõistis Teda kohe, kuigi oli olnud eluaeg pätt, teine põlgas Teda ka surmasuus edasi. Vat selline kes kohe mõistis on see, kes saab palga õhtul ega pea tööd tegema meeleparanduseks aga taipab asja tegelikkust kohe, kui ise on surmasuus, teine röövel esindab neid kes lõpuni oma musta meelde ja lihalikku inimlikkuse kinni jäävad ja tõrjuvad tegelikkust, õigust ja laitmatust.
Kui sulle paistab et siinne foorum on õige, siis oled ise ka sisimas paraleelselt asja taband ja oma lihalikust meelest kaugemale tajund. Kes ei taju ega tunneta see ei saa siinsest midagi. Cool
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Ultron



Liitunud: 28 Aug 2006
Postitusi: 114

PostitusPostitatud: Laup Märts 31, 2012 7:30 pm    Teema: Vasta viitega

vaatleja kirjutas:
Jah inimesed tahavad nummerdada, objektiviseerida. 144 ooo on piiblis küll, kes üles saavad aga ükski idioot sinna ei pääse. Ja neid arve ei saa ka üks üheselt võtta.
Nt on piiblis kirjas, et üks õige kes Jumala juurde kutsutakse võtab kaasa ka oma sõbrad, sest puhas meel teab ka seda kes kaasa võtta, must meel võtaks kaasa oma lihalikud sõbrad, kellest taas valelikkus tekiks ja kõik läheks samaoodie dasi nagi praegune ühiskond, aga puhas meel võtab kaasa need kes sinna sobivad. Puhas meel tunneb need ära, nagu Jumal ütles: Ma kastun te südamed läbi. Ja kogu ilu mis on puhtas meeeles on seespidine, seda hindab Vaim/Jumal.
Aga mida tähendab, õige, nn laitmatu ja plekitu meel on see õige, mitte see kuhu organissse kuulud ja jumalat otse ei usu, vaid mingi tõlgenduse läbi nt jehoova tunnistajate tõlgenduse ja kuju läbi jumalast, on tõlgendus, liigitus, nende seas pole ühtegi õiget ja taevariik mis algab enda puhtast meelest on neile suletud aga idioodi seisund garanteeritud.
Seega puhas meel omab ka sõpru, kes sellesse meelde tulevad vabatahtlikult.
On ka veel näide, röövel risil, kes Jesusega koos olid, üks mõistis Teda kohe, kuigi oli olnud eluaeg pätt, teine põlgas Teda ka surmasuus edasi. Vat selline kes kohe mõistis on see, kes saab palga õhtul ega pea tööd tegema meeleparanduseks aga taipab asja tegelikkust kohe, kui ise on surmasuus, teine röövel esindab neid kes lõpuni oma musta meelde ja lihalikku inimlikkuse kinni jäävad ja tõrjuvad tegelikkust, õigust ja laitmatust.
Kui sulle paistab et siinne foorum on õige, siis oled ise ka sisimas paraleelselt asja taband ja oma lihalikust meelest kaugemale tajund. Kes ei taju ega tunneta see ei saa siinsest midagi. Cool

Ja ülejäänutele jääb siis midagi "Paradiisi"-sarnast?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Püh Apr 01, 2012 10:17 am    Teema: Vasta viitega

Millistele ülejäänutele jääb paradiis? ei ole mingeid ülejäänuid. Te ise teete oma saatuse oma valikute, vaba tahte ja eelistustega.
Kas olete röövel ristil, nagu piiblis, kes ei usu lõpuni või olete see kes usub ja saab õigeks.
Kui teie laisk meel siin ja praegu laitmatuks teha end ei viitsi ja lihalik elu on tähtsiam ja ka kui aeg tuleb kätte nt surm ise ja te otsust ei tee või otsus on lihalik ja inimlik lootus, mingi luulu taustal, mis on teile ette maalitud mingite inimlike vaimsete õpetajate poolt, on tagajärg teadvuse surm ja seda kõigil nn teie ülejäänutel, või on seespidi kindel teadmine, et on usk selllesse võimalusse ellu jääda aga seda usku toodab ainult laitmatu ja puhas meel.
Laisale teadvusele on see vaid pähe õpitud ebapuhas usk, et kui ma usun siis saan, ei saa te midagi, seda enam et Jumal ütles: Ma katusn teie südamed läbi. Ja see tähendab, kui õiged ja puhtad te seespidi olete, sellest ka saatus.

Kui see on võlts usk siis jätke see kristlik paradiisi jama, selles pole mingit tõde sees, mida plekiline ja vildakas meel endale tahaks, kujutleks ja usuks. Plekitus on vaid siiras ja avatud usk, mis viib meeleparanduseni, igasugu vaheõpetused kuidas ja mis peab olema, on kõik pask, eksitajad.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Tulnukad, Ufod ja teised kummalised nähtused Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory