Ruumivärav :: Vaata teemat - Lood indigo lastest
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
Lood indigo lastest

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Prohvetitest, vaimusõnast, infost ja selle kandjatest
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Püh Mai 03, 2009 12:01 pm    Teema: Lood indigo lastest Vasta viitega

Lood indigo lastest kipuvad nendest lastest jutustajatel jääma vana energia tasandile ehk inimliku tõlgenduse tasemele. Neid lapsi on alati sündinud mingil määral aga ühiskond ja ajastud on sellised varakult juba lämmatanud endiste väga jäikade reeglitega, mis tänapäeval on lõdvenenud.
Tänapäeval saab neid aga rohkem olla, kuna ühiskonnas on piirid ja raamid lõdvemaks läinud, ning tegevusvaldkondi palju rohkem. Inimkond on küll endiselt teise csakra tasandil isegi teatud mõttes rohkem, sest piiratused ja jäigad seadused milline inimene peab teatud vanuses olema ühiskonnas on läinud pehmemaks ning see vallandab ka madalate energiate suurema väljapurske kui endistel aegadel. Kuid samal ajal saab ka peenem energia/teadvus ilmneda ka neile pole nii jäiku piiranguid kui enne.
Seetõttu on ka teistsuguseid lapsi tähele pandud rohkem kui iial enne.

Mõnedel lastel on läbi aegade aga olnud teadmisi millest vanemad ei tea. Kuid kui lapseiga kulgeb teismeikka(kusjuures tänapäeval üha varem ja hakatakse varem juba vanainimese tegudega peale) ja hormoonid möllama hakkavad, lapsepõlv hakkab unuma, duaalsus, kehalisus muutub liiga tähtsaks, mida ka ühiskondlik ühistaotlus soosib, siis selliste laste lapsepõve teadmised võivad jäädavalt kaduda.
Ühiskondlik pealesuruv süsteem lämmatab paljude laste puhta maailma ja teadmised.
Kui neist indigo lastekarjast mõned jäävadki sellisteks, siis nad ei huvitu duaalsest enda sarnaste taastootmisest nii suurelt, et see oleks elus esikohal nagu vanadel energiatel ja teadvusel, vaid nad jäävadki targemaks ja ühiskonnast kaugele arenenumaks aga praegu veel vähemuses sellises ühsitaotluses nagu praegu.

Duaalsusest väljaspoolne olend pigem tegeleb teadvusega ja arukusega väjapool emotsioone ja tunge, mis sellistel olenditel pole esikohal, et praegu on 6 miljardit inimest, et võib ka 20 miljardit olla, et teistmoodi teadvusega elades on maailmas ruumi küll(oli üks kirjeldus kuskil neist nii).
Teistmoodi teadvus ei tooda lihakehi mõttetult ja vastutustundetult, mis ongi praeguse inimkonna viinud 6 miljardini ja viib ka edasi kui inimkond meelt ei paranda.
Teistmoodi teadvus on ka tegelikult teistmoodi, kui teadvustasand tõuseb, saabub ka vastutustunne oma tegude, ihade, hormoonide, emotsioonide, mõtete ja tegude suhtes. Kui indigo seda ei näe kui mõttetut tegu, seda enam kui ta peaks mõnede jutu järgi surematu olema ja paljuneb 20miljardini, pole tegu indigo olendiga.

Ja kui rääkida armastavast või eri suhtumisest neisse(mitte nii nagu tavalistesse lastesse keda ju ka armastatakse) nende ülitundlikkuse puhul, kui nad on juba praegu haavatavad olendid siis praegune ühiskond kas neelab need või nad jäävad ikkagi haigeks, hoolimata et nad praegu haiged pole, kas vaimselt, psüühiliselt ja saavad traumeerida ühiskonna poolt või sulavad sellesse ühiskonda saades teise chakra olenditeks, unustades enda lapse teadvus tasandi väärtused.

Kui sellise teadvusega laps aga kasvab olemasolevas keskkonnas seda muutmata, koht kuhu sünnib, vanemad on nagu on, võib sellisest tugev isik kasvada ja see murrab vana, poputamise ja "sitana pilpal" hoidmisega pingutab vanas energias olev püüdleja/kasvataja neid mõista, lihtsalt üle ja tulemus võib olla vastupidine, oleneb lase sisemisest tugevusest ja vastupidavusest.
Lagedal maal kasvav puu on kõigile neljale tuulele vastupidav, putitatud toataim aga nõrk.
Indigo laste teadvus peab ise kasvama ja saama teadlikuks maailma, madalast tasandist, vägivaldsest ühiskonnast ja sellest kuidas ise sellega toime tulla, muidugi hea on kui endasarnased kaaslased on läheduses, siis üksteist toetades olles praegusest tasandist kaugemal arengult, on kergem. Vana teadvus ja energia läheb alati liiale, kuna ei mõista tegelikke väärtusi.
Vana energia nende laste ümber püüab ka neid küll ülistada ingliteks ja muudeks hüperlasteks, kuid tegemist on lihtsalt teadvustasandi uuema võimaliku tekkimis protsessiga maailmas.
Hüperaktiivsus ei määra midagi see on kehalise teadvuse tunnus, mitte teadliku teadvuse tunnus. Mida teadlikum teadvus seda rahulikum ka keha. Kuigi lastel on alati rohkem energiat kui vanadel.

Teadvuse tasandi tõus toob tahes tahtmata kaasa vastutustunde, selpuhul pole mõtet inimkonda kasvatada selviisil nii suureks, seda enam kui rääkida indigo teadvuse tasemest mis ei ole nii duaalne, peaks saabuma kord ja kaine meel maailma.
Sensitiivsus ei näe inimlikkusest piisavalt läbi. Indigo laste suur sündivus praegusel ajal ei määra ikkagi enne mitte midagi kui sellised lapsed suudavad ka täiskasvanuna olla ja mäletada teadvustasandi vahesid, jäädes ise sellest madalast teise chsakra ehk perse tasandist palju kaugemale ja kõrgemale, teadmsi ja vaimset tasandit avardama, mõsituse tõstma emotsioonide teenistusest vaimsele tasandile ja kui neid saaks palju siis kogu ühsikonna seniseid väärtushinnaguid ümber looma, mida oleks vanast tasandist väljatoomiseks vaja küll, et teistsuguse teadvusega olendeid oleks rohkem ega oleks varjatud maailmas ja ühiskonna tallata jalamatt.

Arrow http://www.valgusesaar.ee/uued_lapsed.htm
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Kolm Juul 04, 2012 4:18 pm    Teema: Vasta viitega

Kummaline: Uue ajastu lapsed või saatana sigitised
01.07.2012


Tsiteerin::
Möödunud sajandi viimastest kümnenditest saati räägitakse aina rohkem nn indigo-lastest. Termin tuleneb sellest, et nende aura on erinevalt teistest indigosinine. Ameerika psühholoog Lee Carroll kinnitab, et nende vaimne tase ja andekus ületab tunduvalt mitte ainult eakaaslasi, vaid ka nende eneste vanemaid. Vaatamata õrnale eale nad justkui teavad, et on siia maailma tulnud täitma erilist missiooni.

Esialgu pidasid psühholoogid neid geniaalsuse ja hingelise puhtuse etalonideks. Nüüdseks on spetsialistid veendunud: nad on kas geeniused või koletised - keskteed ei ole.
Enamikul neist, sõltumata east, on maastmadalast välja kujunenud täiskasvanutega võrdne siseilm. Nende lipukirjaks on: kui inimene on paha või küündimatu, tuleb ta likvideerida. Indigod ei tunnista ei autoriteete, ei seadusi, ammuks kasvatamist. Omavahel kasutavad spetsialistid selliste kohta terminit „anti-indigo".

Uskumatu, aga tõsi
Ameeriklanna, kes oma nime ei avalda, kurdab: tema 3aastane poeg arutleb nagu täiskasvanu, ja tal on selline jõud, et aegajalt lõhub ta kõik, mis käe alla satub. Vanemate noomimisele on tal ikka ühtemoodi vastus: ükskord tapan ma teid niikuinii! Hiljuti sai poisi isa surma mõistetamatuil asjaoludel. Naine ei kahtle, et mängus oli lapse käsi...
Venelanna Valentina kurdab, et kardab oma poega juba tolle 4aastasest vanusest. Poisile meeldib, eriti ema-ealiste sõbrannade-tuttavate seas, käituda nagu kõige kasvatamatum mees: käperdab, räägib rõvedusi...
Nade²da (üksikema), kes palus kord teismelisel tütrel teha enesele teed, avastas õigel ajal tassis rotimürgi. Tüdruk ei varjanudki, et plaanis ema kui mittevajaliku (!) mürgitada. Veelgi julmemat keelt räägib aga meie sajandi täiesti ametlik statistika.

Koolimõrvad
Märts 2005, Red Lake (USA, Minnesota): tapetud 9 inimest, 15 haavatut. Oma „missiooni" täitnud 15aastane Jeff laskis kohapeal maha iseenesegi.
November 2006, Ahmsdatton (Saksamaa): 18aastane nooruk avas tule oma endises koolis, tulemuseks 37 haavatut. Mõrtsukas lõpetas enesetapmisega.
November 2007: soomlane Erik Auvinen laskis oma koolis Tuusulas maha 8 inimest, sealhulgas kooli direktori. Ta avas tule ka politsei pihta. Viimase kuuli kihutas enesele pähe ja suri teel haiglasse.
Märts 2009: sõdurivormis nooruk avas tule Winnenburgi koolis. Hukkus 12 inimest. Jätkuval vererajal langes tema ohvriks veel 3 inimest, enne kui politsei mõrtsuka elu lõpetas.
17aastane koolitüdruk San Diegos (USA, California) avas automaadist tule klassijuhataja ja kaasõpilaste pihta. Tulemuseks 8 haavatud last ja üks politseinik, tapetud 2 õpetajat. Arreteerimisel märkis nooruke maniakk: ma lihtsalt vihkan esmaspäevi...

Mida arvavad spetsialistid
Kui hakkas sündima eriskummalisi lapsi, kes nö nägid ja teadsid enamat ka kõige haritumatest täiskasvanutest, tunnetati neis kosmilisi või jumala saadikuid, kes tulnud maailma uueks looma just eetilises mõttes. Tänapäeva erinevate kontsessioonide esindajate arvamus on aga vastupidine: need pole õilsad ja andekad, vaid õnnetud olendid, üliisiksused mitte positiivses, vaid negatiivses mõttes. Tapja pole jumala, vaid saatana saadik.
Õnneks allub enamik neist veel ühiskonnas aastasadade kestel juurdunud korrale ja moraalile, või ka rangelt juriidilistele seadustele. Aga ülejäänutele ei kehti ei kosmose, jumalate ega inimeste elukorraldus - neil on lihtsalt vajadus tappa. Mitteametlikult kehtivas mõistes indigoloogid juhivad tähelepanu: see on neil kaasa sündinud, nad ei saa sinna midagi parata. Neil on missioon - puhastada maailm „inimrämpsust". (NB! - norralane Breivik, kes oma „missiooniks" ju aastaid valmistus.)
Ja kuigi ametlikul teadusel kõige selle suhtes veel selget seisukohta pole, tuleb möönda: fenomen eksisteerib reaalselt. Ja vajab põhjalikku uurimist, kas või juba sellepärast, et viimastel aastatel nö juhatavad paraadi just anti-indigod.
Nõutud on ka maakera üksi­kud tõsiselt võetavad ekstrasensid, kes siiski osutavad: indigod on hoiatus, aga ajutine - nad kaovad! Varugem vaid lootust ja kannatlikkust...


Arrow http://www.nelli.ee/news.php?nsID=7e05d6f828574fbc975a896b25bb011e&lang=est

Selline tsivilisatsioon on end ammendanud, käes on lagi ja edasi areng puudub teadvuspidi. Pealesündivate noorte teadvus on võimeline rohkem arenema aga ei teata kuhu.
Vanemate tarkust ei maksa eeskujuks tuua, need on enamjaolt lollemad kui lapsed ega seepärast kättemaksuhimulisi lapsi sünni, inimkond koguaeg agressivne olnud.
Kõigele lisaks on inimesi liiga palju, parht inimesi on sigitatud läbimõtlematult.
Inimteadvus on end tupikusse aretanud, kuna on pidevalt punast ja oranzi täiendanud, nüüd on ots käes ja teatud jõud vallandumas.
See on sellise ühsikonna saatus. Ei ole teadvust aretatud mõistusega vaimu teenima ja rohkemasse avanema, vaid mõistus on punase ja oranzi teenistuses, sealt ei saagi midagi tarka tulla. Ühekülgne indigo, ei ole areng. Kui teadvus ei sisalda kõike värve, ei saa see valgusse ega ole ka ise valgus, vaid mingi teatud äärmus.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Prohvetitest, vaimusõnast, infost ja selle kandjatest Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory