Ruumivärav :: Vaata teemat - Tolteegid, Castaneda raamatud ja unenägemine
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
Tolteegid, Castaneda raamatud ja unenägemine

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Tolteegid
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
vabadus
Külaline





PostitusPostitatud: Püh Aug 05, 2012 1:39 pm    Teema: Tolteegid, Castaneda raamatud ja unenägemine Vasta viitega

Kopeerin vanast Tuulepesa foorumist ühe oma unenäo siia:

Tsiteerin::
Jagan teiega ka veidi aega tagasi toimuvud esimest kohtumist anorgaanilise olendiga. Olin parajasti reisil ja seega eemal paljudest kodus tavaliseks muutunud fiksatsiooniobjektidest. Sellest ehk tulenes kogumispunkti suurem liikuvus.

Ärkasin vähese teadvustatustasemega unenägemisest koju oma voodisse. (Kuni unenäo lõpuni arvasin end ka tegelikult kodus olevat.) Olin kergelt teadvel, ent ei kontrollinud oma liikumist ja tegusid, ainult taju oli teadvustatud. Keha sooritas sujuva, aeglase kukerpalli voodi jalutsi suunas. Seejärel kukerpalli tagurpidi voodi päisesse tagasi ja sealt teise mööda seina üles. Teise kukerpalli ajal tundsin, kuidas mind tõmbas kergelt, ent jõuliselt ülespoole lae all olev kihiseva energia kera või mull. See ümbritses mind tõmbehetkest kuni lae alla jõiudmiseni. Ei näinud seda, kuid tundsin, füüsiliselt meeldivat jõulist soojust enese ümber. Oli tunne nagu oleksin kägaras (kukerpalliasend) just avatud sooja gaseeritud pudeli vees. Olin ümbritsetud kihinalaadsest liikumisest. Hetkel kui mind endasse haarati kuulsin kera sees häältemulinat justkui räägiksid mõnikümmend inimest korraga. Tundus keerulisena sellest midagi eristada ja seega keskendusin muudele tajudele. Tunne oli võõras, ent teadsin kihisevat soojust tundes kohe, et see on anorgaaniline olend.

Teadvusesse tungis alateadlik hirm koos uudishimuga, sest ei teadnud olendi kavatsusi. Koheselt ütlesin aga endale, et ei ole mingit põhjust karta või võidelda. Jäin selle energia sisse ja ei soovinud temaga võidelda. (Tuli meelde ally saamise võimalus sellest kinnihaaramise ja kinnihoidmise teel. Wink ) Lasksin füüsise lõdvaks ja tunnetasin kuidas energiaga koos lae all edasi triivin. Triivides tegin veel ühe aeglase kukerpalli ja silmasin lae unenäomustrit - musta joonega tihedad ornamendid valgel värvil. Ringid ja muster.

Ja siis juhtus midagi, mis mind alguses isegi rohkem imestama pani kui uni ise. Olin mõned hetked triivides lage uurinud, kui mind äratas kella poole viie paiku hotellituppa sisenenud noormees kes mitu korda karjus äratus. Ärkasin praktiliselt esimese "äratuse" peale, mis tuli juba ukselävelt. Ta oli suhteliselt lärmakas, ent ainus, kes toas magavast kuuest inimesest ärkas, olin mina. Olime mõned laused vahetanud, kui taipasin, et keegi teine polnud selle lärmi peale üles ärganud. Koos vapustusega käis värin kehast läbi - see äratus oli mõeldud ainult minule. Segaste tunnentega jälgisin, kuidas meie vestluse käigus kõik magasid ja too ärataja varsti lahkus. Äratus oli niivõrd ideaalselt ajastatud, et see ei saanud isegi parimal võimalusel olla juhus. Otsisin ruttu paberi- pliiatsi ja kirjutasin unenäo üles. Aga seda äratuse lugu ei suuda ma tänaseni täielikult uskuda.


See lugu juhtus suve alguses 2005. Ja tundub et see unenägu ja kohtumine tolle energiaga oli väravaks millelegi, mis sisenes minu unenägudesse ja külastas vahetevahel. Kui Castaneda rääkis olendist "blue scout", energiast kes temast huvitus ja temaga energeetilistelt rännakutelt kaasa tuli, siis minust huvitus peale seda unenägu üks energia, mis unenägudes võttis musta kassi kuju.

Hetkel kui ma seda unenägu nägin olin lugenud/lugemas Castaneda raamatuid ja väga huvitatud kõigest seal kirjeldatust. otsisin kehaväliseid kogemusi, kohtumisi võõraste energiatega jne. Paistab, et minu taotlus kandis vilja aga mitte heas mõttes.

Lisan siia ka ühe viimase musta kassi unenäo:

Tsiteerin::
Oli mingi kohtumine minu jaoks ebameeldiva energiaga. Kutsusin appi ühe lähedase sõbra, kuid kui nägin, et tal unenäos pea maha võeti, teadsin, et olen omapäi.

Minu poole tuli väärastunud kõverate ja lühikeste jalgadega keskealine naine. Ta sirutas käed minu poole ja vaatas otse mulle silma. Olles umbes 2. meetri kaugusel minust, fikseeris ta oma pilgu nii sügavalt minu silmadesse, et ma ei suutnud enda pilku tema silmadest ära pöörata ega kusagile mujale vaadata. Minu ja tema silmsidemes oli justkui fikseeritud energiavoog. Ma tundsin, kuidas ta minult energiat võtab, et minu tähelepanu on tema haardes ja ma kaotan midagi, kuni see silmside toimib.

Ma tahtsin olukorrale lõppu teha ja tõstsin käe, et saata tema poole valgust, nagu tavaliselt unenägudes mittesoovitut lahustan. Seekord antud lähenemine toimis nõrgalt ja aeglaselt. Siis ma tegin vea. Muutsin oma tegutsemisviisi ja proovisin teda alla suruda, mõjutada teda mind lahti laskma. Hetkega tekkis tema näole üllatus ja seejärel irvitav naeratus. Ma olin kasutanud olukorraga võitlemiseks tema enda meeetodit. Tema jõud tugevnes hetkega ja tundsin kuidas silmside tugevnes järsult.

Tundsin, et olukord muutub minu jaoks halvaks ja äratasin end üles. Hetk enne ärkamist nägin musta kassi vilksatamas naise selja taga.


Unenäod musta kassiga on olnud harvad, ent see energia on olnud minuga peale esimest kirjeldatud unenägu. Alguses olid need üksikud õudusunenäod, kus kass ujus vees minu juurde ja puges mulle kaenla alla ning ma ei saanud teda endast eemale... võitlused kassidega, kelledest üks oli eriti kuri ja pahatahtlik... arvutist piltide vaatamine ja mõnel neist kurjade säravate sinepikollaste silmadega musta kassi märkamine.

Iga kord kui musta kassi unenägude peale mõtlesin või seda ette kujutasin, käisid külmavärinad üle keha. See on olnud midagi vana, millega ma kunagi ilmselt kontaktis olen olnud ja mis nüüd tagasi tuli. Unenägudes olin enamasti oma hirmust natuke eemalseisvana ja tegelikult oli huvitav see, mis tundmatu musta kassiga seostus. Olin alati võimeline ennast üles äratama ja temaga kohtumine oli õudusunenäo asemel justkui väljakutse. See uudishimu oli takistuseks mul musta kassi enda elust eemaldamaks.

Nüüd tegin väikese meditatsiooni ja ütlesin kassiga seotud energiale, kes ma olen, et ma olen valgus ja pimedusel ei ole minu juures kohta. Saatsin ta jões ujumise unenäos allavoolu ja muutsin iseenda ja kõik unenäoelemendid puhtaks valguseks.

Ta läheb. Isegi kui peaks püüdma tagasi tulla, siis ma tean, et ei taha temaga enam tegemist teha ja oskan ennast kaitsta. Ta ei saa teha midagi minu tahte vastaselt.

______________________________________________________________

Tegelikult tahtsin eelkõige kirjutada Castanedast ja tema raamatutest.

8. aastat tagasi oli see minu jaoks teadmiste tipp, uus maailm avanes nende raamatutega, mis oli põnev ja avaram kui varasem. Sain neist raamatutest palju inspiratsiooni, hakkasin tegelema unenägemisega ja tekkis usk, et eksisteerib midagi enamat. Seadsin vabaduse enda elus esikohale nagu on see olnud esikohal ka kõigi Don Juani liini tolteekide jaoks.

Nüüd ma arvan, et nende kõrgemad teadmised olid piiratud ja väga killustunud. Vabaduse poole püüeldes ei hoolinud nad eriti vahenditest. Kas liikuda heledate või tumedate energiatega. Et nad püüdsid end jõuga vabadusse suruda, oli nende tee ebaloomulik kui nii võib öelda. Seepärast vajasid nad praktikaid, süsteemi ja tugevat distsipliini. See viis aga enamasti manipulatsioonide, võitluste ja põhimõtteliselt okultsete praktikateni; tegelemiseni musta maagiaga. Valitud isiklik tee sõltus ilmselt iseloomust.

Kui Don Juan ja üks tema eelnevatest õpetajatest tundusid rohkem ühenduses olevat kõrgemate teadmistega, siis paljud teised nagu kirjeldatud diablerod või nõiad, kes end loomadeks muundasid olid täielikult musta maagiaga tegelejad.

Mul vedas, et ma ei läinud sügavamale raamatutes kirjeldatud praktikatesse nagu "ally"-de otsimine. Kaalusin näiteks tõsiselt peegli panemist ojas voolava vee alla ja kellegi kutsumist... ma arvan, et see oleks toiminud ja minu jaoks poleks see hästi lõppenud. Hirm hoidis mind seda proovimast. Must kass on energia, mida võib kutsuda "ally"-ks. Kui ma oleksin valinud musta maagia tee, olekisn ma võinud seda teadvusega energiat kasutada, ent sellel oleks olnud tõenäoliselt karm hind.

Tsiteerin::
ally - An actual spiritual entity, an ethereal or inorganic-being of some sort called up from the spirit world or beyond the conventional plane by the Shaman or sorcerer to assist them in accomplishing their tasks or deeds however pure or unsavory.



Castaneda raamatud sisaldavad palju teadmisi ja informatsiooni. On vaja head teadmiste taset, et seda sorteerida. Minu jaoks on need andnud palju inspiratsiooni ja mõtlemisainet. Samas ma näen nüüd, et nad on väga ohtlikud oma müstilise ja hirmutava alatooni poolest. Vaimne maailm on Castaneda järgi midagi ohtlikku, lõksude ja raskuste kadalipp. Tema enda teadmised olid piiratud ja nende järgi õppides võib omadega rappa minna.

Olen leidnud palju paremaid ja puhtamaid allikaid kõrgematele teadmistele. Nii raamatute kui filmide seast, ent kõige parem on ikka elu ise ja inimesed, kellelt õppida. Eriti meistrid nagu Kristus.

Praegusel hetkel ma tahan kogu Castaneda teema enda elus ajalukku jätta ja sellega vabaneda kogu negatiivsest ja piiratud taagast, mis nende raamatutega kaasas käib.
Tagasi üles
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Püh Aug 05, 2012 7:47 pm    Teema: Vasta viitega

Inimene jääb kinni objektiivsusse, nii ka Tolteekide tarkusest võetakse tõlgendus, nn tegeldi tumeda poolega. Sellele tumedale viitas ka Kristus palju ja ütles: ei saa enne taeva kui pole põrgus ära käind.
See tume ja hirmutav on inimesele tundmatu ja sellest tõlgendus must maagia, nõidus, jah aga kui vaid sellega tegeldakse ja samastutakse, nagu vanad nõiad, arvasid ka, et kui nad allyd kinni püüavad siis on nad võimsad maagid ja valdavad neid jõude, osutus aga et nad on ise lõksus, sest ei läbinud laitmatuse teed, saades hiljem ise nende jõudude orjaks, Uute nägijate tee ei olnud selline.

Kui neid jõude tundma ei õpi ja seda selgeks ei saa siis ei saa ka vabadusse, ei koge kogu valgust.
Tolteegid õpetasid inimlikkusest vabanemist, ja toime tulla kõiksugu pimeduse ja õudusega, mitte ei tegelenud nende maailmadega kui kasuliku ja otstarbeka musta maagiaga.

Nad teadsid väga hästi, et kui neid maailmu tundma ei õpi, ei ole lootustki vabadusse saada. Ning laitmatuse teel tuli neid jõude tundma õppida, et neist vabaneda teadlikkusega, millest vabanetakse.
Kui need lihtsalt kõrvale heita, on need inimteadvusele endiselt ohtlikud ja surmatunnil tuleb nendega slmitsi seista just selle tõttu et need ei ole endas võidetud, vaid kõrvale lükatud, ära lõigatud aga tegelikkusest need ei kao.
Kui põrgust on elusana välja tuldud, siis saadakse neist ka lõplikult vabaks ja vabadusse samuti. Seepärast oli tolteekidel eelkõige laitmatus tähtis ja seda saadakse jõudude tundma õppides, olgu nad millised tahes.

Kui teadvus ei ole laitmatu siis ise nende jõududega tegelemine on väga ohtlik ja selliste ohtude eest hoiatasid Nagualid oma õpilasi ja samas neid nendne jõududega kokku juhtides, et nad neid jõude tundma õpiksid. Nagualidel oli laitmatus, teadlikkus ja isiklik jõud nii tugev, et nende jaoks neid jõude enam polnud, aga õpilastel oli.

Üks näide kui dJ CC.-a vanade nõidade matmispaika viis ja CC seal hirmu ja õuduse jõudude käes vaevles ning mingi tont tal jalast kinni võttis, naeris dJ, et tema ei näe muud kui energiat. Energia mida tavateadvus ei valda on tundmatu ja tekitab hirmu. Nii ka mustad kassid või musta keebi ja kaabuga luupainaja või muu kujundlik tont on tundmatu inimesele, kujund inimese enda hirmudest enda seest ehk teisisõnu ollakse kinni inimkujus ja kujundlikkuses, millest Uued nägijad vabanesid ja õpetasid ka õpilasi sellest vabanema.
An. energia ei ole soe aga külm vaid tundmatu.

Tegemist on tegelikkusega, kui keegi aga moosib inimteadvust ilusate lubadustega taevariigist ja teeb tee lihtsaks, siis on tegu valeõpetusega.
Kristus ei moosinud kedagi ja rääkis tõde valusalt, nt: palju on kuulajaid, vähe töötegijaid (sest tahetakse kergelt taveariiki) ja vaid pisut neid kes taevariigi kitsast värvast sisse saavad.
Need on need kes on selles nn jõudude põrgus ära käind ja ei ole ära põlenud ega alla andnud. jne jne.

Üks Ufo sõnum oli selline: inimene võiks elada küll igavesti aga enne surma võtavad mustad jõud teadvuse.
Ja sellistest mustadest jõududest rääkisid nii Uued nägijad kui Kristus. Hoiatus inimestele. Kristus saadeti aga surma oma sõnade pärast ja Tolteegid olid eraldi, teades, et inimkond ei taha valgust tegelikult, sest siis peab teadvust edasi arendama, tööd tegema, uurima, õppima, järeldusi tegema, vigu mitte tegema õppima jne jne. ehk siis Tolteekide laitmatuse tee ja Kristuse: parandage meelt teod ja tee.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vabadus
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Aug 08, 2012 2:18 pm    Teema: Vasta viitega

Ühest küljest tekitas Castaneda minus uudishimu ja huvi otsida enamat, teisalt kinnistas hirmu unenägemise kõige tundmatu suhtes. Just see müstika ja ohtlikkuse tunne mõjus pärssivalt.

Vanas energias võis olla vajalik läbi põrgu käia või negatiivseid energiaid tundma õppida, praegu on aga maailm nii palju muutunud, et see ei ole enam vajalik. Piisab, kui tumeda olemasolu nii endas kui välises tunnistada, ent ei ole vajalik sellesse siseneda.

Kuna pimedus on valguse puudumine, siis kaitseks piisab valgusest enese sees ja selle teadlikust hoidmisest.

Nüüd ma tean, et tumedatel energiatel ei ole minu üle mingit voli, kui ma suudan endas hoida vähegi valgust. Tumeda energiaga kohtudes ma lihtsalt ei lähe sellega sügavasse kontakti ja ei hakka seda uurima. See ei anna mulle midagi ning mõjub halvasti. Kus on minu tähelepanu seal on minu energia.
Tagasi üles
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Kolm Aug 08, 2012 4:30 pm    Teema: Vasta viitega

Kui ei ole teadlikkust tundmatuses, võtab see teadmatus ehk tume jõud teadvuse surmahetkel ära, sest pole piisavalt teadlikkust ega sisemist jõudu sellega toime tulla.
DJ ütles: teadmistes on jõud. Niiet kui on teadlikkus, teadmised on ka jõud. Teadmatuse, tundmatu eest kõrvale põikamine ja eiramine on ensepettus, kui seda tehakse teadlikult. Inimene tavaliselt ei tea et sellised jõud olemski on ag akui teatakse et need on olemas ja teiratakse ikka, on tegemist endapettusega.
Tänapäeva inimeste sisemaailm ei ole muutunud mitte millegi poolest teisemaks, on vaid kivikirve tasandi tuumapommiks aretanud, enda ja teiste hävitamise tagamõttega. see ei avarda teadvust.

Mitte vajamise sisendamine teadlikult on samuti lõks. Isegi kui ei minda nende jõududega kaasa nagu varitsejad nõidadel, kuid kolmandasse tähelepanusse, vabadusse, mindi ikkagi nagualide laitmatuse energia ja teadvuse ning uneneägijate abil, kes käisid nende jõududega rännakul ja õppimas seal neid tundma, et teada millega tegu ja mitte langeda lõksu.

Tolteegid tegelesid tegelikkusega, sest ilma laitmatuseta ei saa, ei surmast läbi, ei taeva ega vabadusse.
Kui inimteadvus on saavutanud laitmatuse, siis ei ole temas pimedaid nurki ka tegelikult ega ole vaja vältida neid jõude, sest need on teadlikkusega võidetud, tuntuks saanud, neutraliseeritud lihtsalt energiaks.
Osalise valgusega(mida on igas inimeses, ühel rohkem teisel vähem), sellega tundmatust ja surma ei võida ära.
Asi ongi selles et inimkond ei tegele õigete asjadega vaid, siinpoolsega ja tahetakse ka vaim, vaimsus, laitmatus teha enda pooliku meele moodi, et see oleks sobiv taluda, aga ei uuri oma suure ajuga mitte midagi tõsist.
Aju mis töötab vaid 5-10%, ei oska tundmatuga mitte midagi peale hakata, sest ei ole seda taodeldud ega õpitud, et aju tegevus laieneks enamasse.
Pigem tekitatakse kõiksugu -isme ja maiseid vaimseid organisatsioone et Vaim ja vaimsus oleks võimalikult selle 5-10% nägu, kuid see on vaid kild kõigest.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vabadus
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Aug 08, 2012 10:32 pm    Teema: Vasta viitega

Castaneda liini tolteekide tee viib vabadusse, ent see on väga raske ja ohtlik tee. Praeguses ajas ebavajalik.

Ka nö. uute nõidade teadmised on tänases mõistes vanad.

Mina saan aru nõnda, et Tolteegid alustasid täielikult 3D tasandilt ehk materiaalsest maailmast ja praktiliselt nullteadmistega jumalast ja loodust. Nad lõid oma süsteemi - sõjamehe tee, distsipliin, laitmatus, unenägemine, kõik praktikad ja mõisted, mis raamatutesse kirja said ja tõenäoliselt oli seda veel enamgi. See süsteem tekkis aastatuhandete jooksul, kui tolteegid murdsid laitmatuse ja oma praktikate abil 3D maailma piiridest välja. Nad olid selles suhtes tõepoolest vägevad sõjamehed ja pioneerid. Materiaalse maailma keha, mõistuse ja teadmistega kaardistasid nad väga pika aja jooksul universumis olemasolevat. Nad avastasid inimese peidetud võimeid ja puutusid kokku kõrgemate teadvustega, mis sageli ei olnud heasoovlikud. Pidi olema tohutu jõupingutus ja laitmatus, et kõrgema teadvusega kohtudes ellu jääda. Kui muidu on uduloor kõrgemate jõudude ja inimkonna vahel kaitse ja muudel põhjustel suletud, siis tolteekidega oli teine lugu, kuna nad kasutasid oma vaba tahet ja avasid ukse "altpoolt".

Kogu austuse juures nende meistrite suhtes, jäid aastatuhandete jooksul kogutud teadmised piiratuks.

Meil on tänasel päeval palju kergem, kuna kättesaadavad on kõrgemad teadmised, mis on palju puhtamal kujul kui Tolteekide informatsioon. Informatsioon, mis tuleb läbi kanalduste nagu Kryon; Kristuse ja teiste meistrit väljaöeldu. Erinevad raamatud, kust saab teadmiste killukesi kokku panna. Eelkõige aga sisemine äratundmine ja intuitsioon, mis võib ükskõik mis allikast saada tõuke äratundmisele.

Ühesõnaga Tolteekide tee on vana, raske, ohtlik ja vaevaline. Maa uues energias ei ole vanade radade kordamine enam mõttekas. Kolumbus jõudis Ameerikasse peale kuudepikkust purjelaevareisi. Tänu esivanemate saavutustele on täna meil võimalus sama teha mugavate reisilennukite abil. Kas on mõtet uuesti purjekaga proovida? Kes tahab, siis see võimalus on muidugi olemas.

Minu jaoks on sellega teema ammendatud. Kuna olin Castanedandusega mõned aastad seotud, siis soovisin enda kogemust ja hetkearusaamu ka siin jagada. Ehk tuleb kellelegi kasuks.

Smile
Tagasi üles
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Nelj Aug 09, 2012 7:04 am    Teema: Vasta viitega

Tegelikkus ei ole maailmast kadund. Inimese algbaas on ka an.orgaanilisel, miks ta seda ei tunne, on tihe füüsiline keha, mis tõmbab kogu tähelepanu ja energia endale, kui see keha kaob kohtute tundmatuga ja sellest pole pääsu kas lähed purjeka või lennukiga Ameerikasse, mandrile astute ühtmoodi ja nii ka keha kadudes ei ole lihtsama vastupanu teest ja pinna pealsest õpetusest tolku, ni ehk naa kohtute tundmatuga ja poolik pinnapealne teadvus hukkub selles.

Et saab palju lihtsmalt tundmatuga hakkama, on tänapäeva tüüpilisem ja levinim õpetuse vorm.
Aga tegelikkusest sellega välja ei rabele.
Mida rohkem eiratakse tegelikkust seda enam lõksus ollakse. Ohtude tee on selleks, et teadvus laieneks ja tunneks ka lõpuks tundmatut keskonnas, mida ei tunta tuhandeid aastaid, sest on pinnapealsust armastatud ja vaba tahe on see olnud, aju suurus aga võimaldaks palju enamat, kuid laisk meel ei viitsi asja ajada ja on teinud kõiksugu pinnapealseid õpetusi et plekiline ja must meel ikka ka taeva saaks, tegelikkust eirates.

Inimteadvus töötab liiga vähe, et ellu jääda. Mis on kolmas tähelepanu, seal ei jää keski ega miski ellu kui vaid laitmatus ja teadlikkus.
Laitmatuse tähendus on plekitu ja veatu teadvus ehk Kristuse järgi, täielik meeleparandus, et taevariiki saada, mis algab seespoolt ja tuleb endas saavutada.

Veelkord, kivikirve tuumarelvaks arendamine ei tee teadvust avaramaks, et see suudaks ellu jääga ka tundmatus ja veelkord, kui ei ole tundmatu selgeks saanud ja laitmatus teadvuses, siis ei ole pääsu surmast ega tundmatus toimetulekut.

Ehk teisisõnu nagu Jesus ütles: ja viimasel ajal saab palju valeprohveteid üles tõusma, eksitamaks kogu ilmamaa. Niiet taevasse nagu Jesus ütles ehk laitmatusse saajaid on; vähe on neid kes taevariigi kitsast väravast sisse saavad.
Pooliku ja plekilise meelega ei jõua ükski sinna, ükskõik millist laisa ja kergema vastupanu tee õpetusi järgida on kõik see üks vana energia. Laisk teadvus on kõik vana ja kui õpetused on sellele lihtsma vastupanu ja laisa meele õigustamisele rajatud on tegu vana energiaga.
Tolteegid tõidki selle uue üles, nii Ka Kirtistus külvas uut,vana ja laisa sekka. Seda aga vana ja laisk ei tunnista, vaid tunnistab et vana ja laisk ongi uus, ehk siis valeprohvetlus ja lõks. Magus nagu moos ja teadvused alluvad sellele.

Või nagu Jesus ütles: Jumalariik algab enda seest, mitte kusagilt väljast.
Ja enda sisu ongi see mis määrab kas sa oiled puhas ja saad taveriiki ehk läbid surma või mitte.
Nagu Jumal ütles; Ma katsun teie südamed läbi ja ei loe kes sa siin välispidi oled.
Niiet igasugu väline sugestsioon teadvust laitmatuks ei tee. Veelkord Tolteegid tegelesid tegelikkusega mitte pinnapealse sugestsiooniga, mida inimene tahaks, et oleks selleläbi õige, aga laisk meel himustab seda, mitte töötegija vaim.
Lõks on aga teadmatuse õigustamine.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Nelj Aug 09, 2012 8:14 am    Teema: Vasta viitega

Alumine ja ülemine, vana ja uus, must ja valge, jne, on kujundlikkus ja polaarsus, kuid Vaim on sellest enam. Vaimne olend on sellest enam ja ta on need kokku, kuid need kokku ei ole kumbki poolus. Vaimset olendit ei saa hinnata nende pooluste ja kujundite alusel vanaks või uueks, heaks või kurjaks, alumiseks või ülemiseks, jne, sest need poolused kokku liidetult pole enam poolused, vaid sellest enam.

"Kui inimlikkus avaneks kosmosesse, avastaks ta, et sellel endal polegi maad ega taevast, alumist ega ülemist, paremat ega vasakut ning suurt ega väikest sest milline kujundlik suurus on suur lõpmatu suhtes - ka peaaegu lõpmatu on lõpmatuse suhtes sama väike kui peaaegu lõpmatult väike. Vaadake kosmosesse ja te näete seda päriselt.
Alumine ja ülemine on vaid senikaua kuni veel ronitakse maapealt kosmose suunas, sinna jõudes see kaob. Kui tervikust eirata seda mis on polaarsusest enam, eiratakse enamat osa tervikust - kui tervikuks peetakse vaid ala: maast atmosfääri- ja maa külgetõmbe Jõu lõpuni, eiratakse kogu kosmost ennast", ehk peetakse Tonalit tervikuks, jättes Naguali välja Very Happy .
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
kaheksa



Liitunud: 12 Mai 2008
Postitusi: 186

PostitusPostitatud: Reede Aug 10, 2012 10:00 am    Teema: Vasta viitega

Leian, et valides valguse, valitakse samal ajal ka pimedus. See tähendab, et ollakse kinni duaalses maailmapildis, mis eraldab hea ja kurja, pimeduse ja valguse. Duaalsus on alates mingist tasemest maailmas kidlasti olemas, ja on palju hetki elus, kus on vaja lähtuda just duaalsusest, kuid need on ainult hetked.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Reede Aug 10, 2012 4:02 pm    Teema: Vasta viitega

Valgus koosneb kõikidest värvidest, st kõik on olemas ja need on puhtad, inimeste tasandi oranz ja punane on määrdunud ka duaalsus, sest ei ole jõutud nn kosmosesse kus maapinda enam ei ole.
Maa võib olla nähtav, aga nähtavad on ka teised asjad kosmoses, kus ei olda sõltuvuses Maast või duaalsusest.
Duaalsus inimese puhul on aga sellest sõltumine, samastumine ja elu vaid punase ja oranzi tasandi olendina.
Valguse olend omab kõiki puhtaid värve ja neeldiumisriba, kaos, tundmatu, must jms ei ole neelaja, mis aga sõltujatel on.
Kas kasutada kõike värve teadlikkusega, või sõltuda punasest ja oranzizst, elades sellele.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Reede Aug 10, 2012 4:41 pm    Teema: Vasta viitega

vaatleja kirjutas:

Valguse olend omab kõiki puhtaid värve ja neeldiumisriba, kaos, tundmatu, must jms ei ole neelaja, mis aga sõltujatel on.

Kas mõiste kaos, tundmatu, must tekib sel juhul, kui kokkupuude millegagi tekitab hirmu. Siis on ta neelaja. Ja kas must, kui selline on iseseisvalt olemas, sagedusena, ilma hirmuta. Meenub, et sa rääkisid nudistidega seoses mustast energiast.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Reede Aug 10, 2012 4:52 pm    Teema: Vasta viitega

Inimlik must, räpane(ei käi kõigi kohta) ei ole tundmatu, teadmatu, mida inimene kardab ja mis inimteadvuse surmahetkel ära neelab.
Niikaua kui teadvus on vaid punase ja oranzi tasandi piiratuses, on selle langus võimeline ka lausa mustaks minema.
Tundmatu ei ole aga tuntud ja on niikaua nn must, kaos jms, kui inimteadvus ei hõlma enamat kui punase ja oranzi piiratust.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Tolteegid Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory