Ruumivärav :: Vaata teemat - Filmid
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
Filmid

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Mitmeid mõtteid, teadmisi, kogemusi, ka naljalugusi
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Reede Nov 24, 2006 1:30 pm    Teema: Filmid Vasta viitega

Kui paljud meist oleks võimelised oma imevõimed kasutamata jätma?

Leidsin selle nädala Ekspressi Areenist huvitava filmitutvustuse!
Kirjutab T. Priimägi
paneksin siia lingi, aga netis seda lugu pole veel.
Harry Potter ja Egon Nuter
"Elas kord vägev võlur, kelle elupaigaks oli korter Vaesuse teel." Need on avasõnad Rootsi-Eesti uuest lühifilmist Vägev võlur", mis juhatavad sisse loo, mille on Rene Dumali täiskasvanute muinasjutu põhjal ekraniseerinud Eesti-Rootsi-Prantsuse ühisgrupp. Rootsi poolt rezissöör, Eesti poolt produtsent ja osatäitjad. Kuigi Dumal kirjutas oma loo juba 1930ndatel, on filmi temaatika - kuidas ja mis hinnaga ümbritsevas pragmaatilises maailmas iseendaks jääda - tänapäeval ilmselt aktuaalsem kui kunagi enne. "Vägev võlur" räägib võlurist (Egon Nuter) kes on valinud elamiseks raskema ent õilsama tee: selle asemel, et kasutada oma piiramatut võlujõudu isiklikuks hüvanguks, eelistab ta oma võimeid saladuses hoida. Ta töötab ametnikuna pangas ja elab lihtsat elu, sest ususb, et töö õilistab inimest. Filmi sisu on naturalistlik - näeme võluri viletsust ja alandust, mis talle kui reatöölisele osaks saab. Nuteri luidrat kuju väntsutavad nii vaimselt kui füüsiliselt kordamööda nii tema boss, tädi Ursula kui ka baaridaam, kellele võlur nõrkusehetkel külge proovib lüüa. Võluri argielu hallusega moodustavad kontrasti tema unistused - pildikesed paremast maailmas, kus ta kujutab oma õde ette printsessina või iseend istumas koos türklastega vesipiibu taga.
Kas nüüdisaeg vajab muinasjutte? Ilmselt pole nõudlus selliste lugude järele eriti suur. Meie muinasjutud on võtnud teistsuguse vormi, olgu selleks siis success story, american dreami täitumine, raskuste võitmine spordis, sõjas, eraelus. Nendst muinasjuttudest väljutakse võitjana, olukorra peremehena, elu peremehena.
Võluri võit on aga teistsugune - sisemine, moraalne. Võluri tugevuseks on võime elada iseenda, mitte ühiskonna reeglite järgi, ja sellepärast on sellise alatooniga muinasjutt suurele osale tänapäevasest maailmast ilmselt arusaamatu. Proovitakse ju liiga palju elada kellegi teise - sõpruskonna, ühiskonna või töökoha reeglite järgi. Ikka selleks, et sobida ja meeldida. Olgem ausad, kui paljud meist oleks võimelised oma imevõimed kasutamata jätma?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Laup Nov 25, 2006 9:08 am    Teema: Vasta viitega

Imevõimeid saab kasutada erinevauel põhjustel: enesele ja maailmale tõestamiseks, olenditele ja Jõududele tööriistaks olemisena, "et Jumal saaks oma väge näidata" - Jeesus Piiblist, "õpilaste õpetamisega seoses, Vaimu ilmingutena, Vabaks saanud olendi kui Vaimu vahendi Vaba ettevõtmisena ja Piiblist: "prohvet küsis Jumalalt, et kes sa siis ikkagi oled ja Jumal vastas, et ma olen see kes ma olen" - järelikult "teen seda mida teen".

Ja kõigest sellest saab keelduda Vabaduse ja Vaimu poole suunduja kes on veel märterluse tasemel - Kõigest loobumise saavutamise teel - ta on veel tasemel: puhtuse, õilsuse, õigluse, Tõe, pühitsuse, loobumise, vabaduse tasemel, mitte tasemetsest enamas.
Kui olend on või on saanud tõepoolest Vabaks, siis on ta Vaba ka Vabadusest "endast" ja ta võib Vaba ettevõtmisena imesid teha või mitte teha, sest siis ta lihtsalt teeb seda mida teeb või ei tee seda mida ei tee, sest kui ta "tuleb Vabadusest endast", siis tuleb ta ka põhjuste, põhjenduste, õiguste ja valede tagant.

"JUMAL pole ei jumal ega saatan", sest ta on nende taustaks. Jälle Piiblist: "saatan läks JUMALA juurde et saada Hiob (prohvet) endale ja JUMAL ütles, et ma annan ta sulle, vaeva teda niipalju kui tahad kuid ära teda ära tapa". Smile
Midugi peaks inimene kõigepealt otsima "jumalat", et "saatan poleks enam inimese kõrval liiga suur ja võimas", ning siis saab ta hakata "saatanaga" võitlema kui väärilise vastasega ja võidu korral pääseb ta edasi "JUMALAT otsima".
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Laup Nov 25, 2006 2:14 pm    Teema: Vasta viitega

See on ikka üks imelik (sõnast ime) mäng, mida meiega mängitakse. Mingisugune Jumalik säde on topitud struktuuri (inimesse), mis ei lase sellel avalduda. Milleks on vaja neutraalsuseni jõuda, kui see juba nii ehk naa eksisteerib taustana. Või siis ei eksisteeri?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Laup Nov 25, 2006 5:31 pm    Teema: Vasta viitega

sofie kirjutas:
See on ikka üks imelik (sõnast ime) mäng, mida meiega mängitakse. Mingisugune Jumalik säde on topitud struktuuri (inimesse), mis ei lase sellel avalduda. Milleks on vaja neutraalsuseni jõuda, kui see juba nii ehk naa eksisteerib taustana. Või siis ei eksisteeri?

Eksisteerib, kuid küsimus on teadlikkuses ja nii piisavalt, et see teadlikkus reaalselt toimima hakkab. Iseenesest ei pea - keegi ei kohusta sellest "jumalikkusest eneses" teadlikuks saama, kuid see on võimalus, millest võib huvituda, millest võib proovida rääkida ja milleni võib jõuda. Mina räägin oma kogetu põhjal ja kui ma räägiks midagi muud, siis ma ei räägiks sellepõhjal mida olen kogenud. Mida ma siis räägiksin - ilmselt seda mida ma ise kogenud pole, kuid mida räägivad teised. Ma olen nii suur skeptik kül et mitte kedagi uskuda ilma seda ise kogematta endas ja/või elus.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Esm Dets 03, 2007 1:43 pm    Teema: Vasta viitega

Da Vinci kood

Võtsin lõpuks vaadata. Pidin ammu seda tegema aga ei haakunud. Niisiis tõde mis Jeesuse üheltpoolt nagu inimeseks teeb ja teine tõde et Jeesust pole siin käinudki Shocked .(see on mujalt arvamuseks saanud)

Kuid inimesed kipuvad asju dramatiseerima, kirik on üles ehitatud dogmale et Jeesus oli märter, Jumalapoeg ja ei tegelenud mehe asjaga.
Piiblis ütleb Jeesus ise enda kohta:"mina kes ma olen kõige vähim meeste seast..." sellest peaks igaüks ise järelduse tegema.

Teine asi mida DaVincsis ei mainita, tema lähim ja parim jünger oli Johannes, mitte Peetrus nagu arvatakse. Johannesele ütles ta et "sina ei pea surma nägema..." niisis avaldas ta talle saladuse igavesest, hiljem ka Ilmutused, mida sai vaid tema.
Magdaleena oli küll Jeesuse paremal käel kui üks naistest, naisi ju polnudki muidu jüngrite hulgas ja Jeesusel polnud lihalikku isa, seega pole nt mingi ime ega üllatus kui ta jättis enda geene teadlikult maailma, lastes valitud naisel sünnitada, kas see peaks Jumalale keeld olema?

See ei tee meest kes teadlikult kasutab oma võimalusi, ka ristile minek oli teadlik tegu, miks mitte inimkonda uuendada ja värskendada oma geenidega, mehe-naise eesmärki tal olla ei saanud, muidu oleks ta ellu ennast jätnud, naise võtnud ja lapsi vihtund teha, kuid tal oli missioon ja kui sinna juurde kuulunuks lihaliku järgalse mahajätmine jumaliku geenuiga siis võib kohe järeldada et inimkonnas oli jumalik sugu kadumas ja seda tuli värskendada.

Muidugi kirikutele oleks see täielik hukkumine, sest valele ülesehitamine vajuks kokku ja usuliidrite elu oleks kadund.
Templi rüütlitel oli põhjusts seda varjata. Inimlikkus aga kipub liigitama, et jumalik, vaimne ja jumalikkus ei tee inimeste asju. Kui vaja võib üks vaim kõike kasutada aga teadlikkusega, mis pole mitte himude ega ihade tung ja valitsemine enda melte üle, vaid teadlik tegu millel oma eesmärk.
Kunagi ju jumald tegid inimese ja ei oleks probleem seda inimest täiendada igal ajal, looja võib täiendada oma tehtud asju.

Ja valitud emane inimene nagu Jeesuse ema ja hiljem Magdaleena, pole paha mõttekäik või info, isegi põnev Wink .
Kuid ta ei olnud surelik, kuna tõusis üles ja näitas end väga paljudele, mis kunst on Jumalal keha äratada.
Siin on palju tegelikkuses veel mida inimkond ei tea, palju käsikirju piiblis pole ja kes teab millal kunagi leitakse aga siiani midagi ebaloomulikku ses loos pole aga ohtlik neile,kes on Jumalast kuju teinud ja sellele kogu oma usunduse üles ehitanud.
Jumal ju hoiatas"ärge tehke minust mingit kuju..." seega võib ta teha ja olla mis või kes ja kus iganes.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Püh Aug 02, 2009 11:13 pm    Teema: Vasta viitega

http://www.cinamon.ee/?id=40&detail=CI00000176

Peale inimlike reaktsioonide "mõnusa" väljatoomise, filmi tegemises osalenute inimliku tõlgenduse ja hävingu hirmu, sisaldab film siiski ka vihjeid filmi tegemises osalenute taga olevast ja selle ulatumisest ka inimlikkusest enama rõhuasetusega mõnede jõududeni ja olenditeni. Seega saab film olla ka üheks inimkonda mõjutavaks teguriks millegi inimlikkusest enama suunalisega arvestamiseks.
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
juhh



Liitunud: 1 Juun 2008
Postitusi: 93

PostitusPostitatud: Püh Märts 25, 2012 9:56 pm    Teema: Vasta viitega

Requiem for a Dream.
http://www.imdb.com/title/tt0180093/

Film narkootikumidest. Ilma ilustamiseta. Just nii nagu see on, pakun 60% narkomaanidest. Miks ma selle filmi lisasin siia? Aga sellepärast, et selles filmis tuuakse inimlikkus eriti teravalt ja selgelt esile. Inimlikkuse motiivid. Ahnus, iha, emotsioonipõhine mõtlemine ja inimlikkuse kaduv külg ja oma elu ning energia raiskamine. Autor on ilmselt võtnud tegelased elust või on ise midagi sarnast läbi elanud. Häid filmielamusi, nendle kes pole antud filmi näinud.

Jutustus on siin: http://www.subclub.eu/down.php?id=141
Ja selle järgi piraadiotsing.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Teis Juul 03, 2012 11:36 pm    Teema: Vasta viitega

La guerre du feu.
Inimkonna algus

http://thepiratebay.se/torrent/3697549
Sellised me olime tollal


Viimati muutis seda Kaspar (Kolm Juul 04, 2012 7:23 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Ultron



Liitunud: 28 Aug 2006
Postitusi: 114

PostitusPostitatud: Kolm Juul 04, 2012 2:46 pm    Teema: Vasta viitega

juhh kirjutas:
Requiem for a Dream.
http://www.imdb.com/title/tt0180093/

Film narkootikumidest. Ilma ilustamiseta. Just nii nagu see on, pakun 60% narkomaanidest. Miks ma selle filmi lisasin siia? Aga sellepärast, et selles filmis tuuakse inimlikkus eriti teravalt ja selgelt esile. Inimlikkuse motiivid. Ahnus, iha, emotsioonipõhine mõtlemine ja inimlikkuse kaduv külg ja oma elu ning energia raiskamine. Autor on ilmselt võtnud tegelased elust või on ise midagi sarnast läbi elanud. Häid filmielamusi, nendle kes pole antud filmi näinud.

Jutustus on siin: http://www.subclub.eu/down.php?id=141
Ja selle järgi piraadiotsing.

Ega narko polegi üdinisti halb, mingi tõeseerum see siiski on (räägin omast kogemustest, aegadest, kui minevikus katsetasin enda peal narkoga)
(ega ilma asjata siis don Juan Castanedale kuradi umbrohtu (inglitrompet) sisse söötnud)
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Kolm Juul 04, 2012 3:58 pm    Teema: Vasta viitega

Üks asi on teadliku õpetaja käest neid aineid aada ja/või õppida nende mõju all teadlik olema, et vaimne tase kasvaks. Teine asi on üledoos, sellele jõule allajäämine, liialdamaine ja teadlikkuse ning enda kontrollimatusele alla jäämine.
Sama ka muude asjadega maailmas, alkoholiga, sigimisega, emotsioonidega, instinktidega jne. Inimkond jääb neile jõududele alla, sest teadvustasand on liiga kitsas ja enamusel ilma enda teadvustamata ehk puudub teadlik ensekontroll, laitmatus.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Ultron



Liitunud: 28 Aug 2006
Postitusi: 114

PostitusPostitatud: Kolm Juul 04, 2012 4:10 pm    Teema: Vasta viitega

vaatleja kirjutas:
Üks asi on teadliku õpetaja käest neid aineid aada ja/või õppida nende mõju all teadlik olema, et vaimne tase kasvaks. Teine asi on üledoos, sellele jõule allajäämine, liialdamaine ja teadlikkuse ning enda kontrollimatusele alla jäämine.
Sama ka muude asjadega maailmas, alkoholiga, sigimisega, emotsioonidega, instinktidega jne. Inimkond jääb neile jõududele alla, sest teadvustasand on liiga kitsas ja enamusel ilma enda teadvustamata ehk puudub teadlik ensekontroll, laitmatus.

Liialdamine on jah halb, mistahes valdkonnas.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
cem



Liitunud: 1 Sept 2012
Postitusi: 11

PostitusPostitatud: Reede Sept 21, 2012 1:26 pm    Teema: Vasta viitega

Blueberry (2004)
http://www.imdb.com/title/tt0276830/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Mammu



Liitunud: 6 Okt 2006
Postitusi: 189

PostitusPostitatud: Püh Sept 30, 2012 9:29 am    Teema: Vasta viitega

cem kirjutas:
Blueberry (2004)
http://www.imdb.com/title/tt0276830/

see kah pole paha Wink
"Pimeduse linn" (originaal: Dark city)

http://www.imdb.com/title/tt0118929/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Püh Sept 30, 2012 3:00 pm    Teema: Vasta viitega

Blueberry on väga hea film.Õigem nimetus sellel on US Renegaid.
Ma ei julge torrentit anda praegult.
Tõmban alla ja vaatan kas töötab.Kui töötab siis lisan.
Seniks Ayahuasca tripp mis mehe maailma teiseks muudab.

http://www.youtub.com/watch?v=3lnJ0uvbSK8
Edit Torrent töötab
Torrent ei tõõta venekeelne oli kogu jant.vaadake ise edasi
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Püh Sept 30, 2012 6:31 pm    Teema: Vasta viitega

Mammu kirjutas:
cem kirjutas:
Blueberry (2004)
http://www.imdb.com/title/tt0276830/

see kah pole paha Wink
"Pimeduse linn" (originaal: Dark city)

http://www.imdb.com/title/tt0118929/

See võib päris asjalik olla.Punktid kah mehemoodi.
A soovitan,Prometheust,läheb Alieniga kokku jne:
http://www.imdb.com/title/tt1446714/b

Se on miskit mida saab kohe kah.
http://thepiratebay.se/torrent/7618239
See on DvDrip aga Blurayd ja miskit muud veel ei ole,aga dvd rip on ka päris hea
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Püh Sept 30, 2012 7:07 pm    Teema: Vasta viitega

http://ulmefilm.ee/vaata.html
Delfis koguaeg sattus ette see jant
Olen 3 osa ära vaadand pika aja jooksul.Igaljuhul päris huvitav see on ja eks otsustage ise
http://www.youtube.com/watch?v=IueIgHiwtfg
Marijuana history ka päris asjalik,just lõpetasin joindi ja naeran lolliks idiootlike seaduste ees.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tom



Liitunud: 26 Sept 2006
Postitusi: 326

PostitusPostitatud: Kolm Okt 03, 2012 10:28 pm    Teema: Vasta viitega

Mr. Nobody



Kel ingliskeelega pole probleemi saab siit vaadata: http://www.youtube.com/watch?v=FZdQGx5jPlo&feature=related

Subtiitrid ingliskeelsele filmile: http://www.subclub.eu/jutud.php?otsing=nobody&tp=nimi
Subtiitrid sisestatakse allalaetud filmile, alla saab laadida filmi nt siit:

http://thepiratebay.se/torrent/6299327/Mr._Nobody_(2009)_[Extended]_1080p_BrRip_mkv_-_1.5GB_-_YIFY

Allalaadimiseks vajalik programm utorrent. http://www.utorrent.com/

Filmis mängitakse läbi ühe mehe elu erineva inimesena. Ühes osas on ta kirjanik-teadlane, teises kodutu prükkar, kolmandas miljonär.. kuid mitte ükski variant ei pakkunud talle rahulolu. Film tõi välja, et ükskõik, milliseid valikuid teha inimesena, inimeste maailmas, on lõpp kõigil sama. Vähemalt sellise point'i leidsin sealt mina.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
JärgmineNihe



Liitunud: 23 Nov 2009
Postitusi: 91

PostitusPostitatud: Reede Okt 05, 2012 9:59 am    Teema: Vasta viitega

Waiting for Forever (2010) Film räägib armastusloost, aga on mõndade väga heade tabavate kohtadega. Hea film, polnud igav vaadata. Ja need mõned kohad üllatasid hästi, mida just tihti filme vaadates ei juhtu.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
meyon



Liitunud: 30 Okt 2010
Postitusi: 28

PostitusPostitatud: Esm Nov 12, 2012 4:16 am    Teema: Vasta viitega

Kaspar kirjutas:

See võib päris asjalik olla.Punktid kah mehemoodi.
A soovitan,Prometheust,läheb Alieniga kokku jne:
http://www.imdb.com/title/tt1446714/b

Se on miskit mida saab kohe kah.
http://thepiratebay.se/torrent/7618239
See on DvDrip aga Blurayd ja miskit muud veel ei ole,aga dvd rip on ka päris hea


Välja meie maja arvutitest!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Mitmeid mõtteid, teadmisi, kogemusi, ka naljalugusi Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory