Ruumivärav :: Vaata teemat - Kehast välja
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Kehast välja

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Sensitiivsus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
lahendused



Liitunud: 19 Juun 2013
Postitusi: 38
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Laup Juun 22, 2013 7:38 pm    Teema: Kehast välja Vasta viitega

Kas keegi siinsetest oskab teisi "kehast välja tõsta", ehk midagi sellist nagu on astaalrännak, shamaani rännak, või tulnukarööv: kõigi nende ühine omadus seisneb selles, et peenemad kehad "tõstetakse või viiakse" füüslisest kehast välja, ehk füüsiline keha koos eeterkehaga on abituna/halvatuna toolil/voodis, kuid nö "minapilt" (see mis meis mõtleb ja maailma tajub) liigub teadlikult väljaspool füüsilist keha.


Näiteks mina olen kogenud spontaanset kehast välja minekut: vaatamata sellele, et olin kehast väljas ca 2 sekundit, kulus seal nähtud "kiiremas ajas" oleva info läbiseedimise peale mitu nädalat (nö lolliks minekut polnud mul ühelgi hetkel).



Igatahes mina nägin kehast väljas olles järgmisi kihte (kasutan budismi/teosoofia 7-peenkeha põhist maailmapilti kirjelduseks):

1) Astraalne tasand (CC-s vist oranz), kuna nägin sfääriliselt igale poole korraga, ning lähedal-kaugel ei omanud mingit tähtsust (kaugemal olevate naabrite peale keskendudes nägid neid sama teravalt, kui lähedal olevaid).

2) Mentaalne tasand (CC-s vist kollane-roheline), kuna nägin tsakratest väljuvaid tuhandeid "valguse niite", ehk säravaid juukse-taolisi objekte: iga valguse-niit kirjeldas inimese teadmisi mingil alal: ning valguse-niitide juurte asukohad kirjeldasid mis ala teadmistega oli tegu.

3) Ühtsuse=buddhi tasand (CC-s vist roheline-sinine), kuna mõistsin hetkega sadade naabrite olemust: see oligi infovoolu poolest "kõige raskem": ehk mõista võõraste inimeste olemust paremini kui oma naise olemust, kellega on üle kümne aasta koos elatud.

4) Vaimsuse=atma tasandi (CC-s vist lilla-valge) valguse kuma võis nagu aimata, kuid selgelt (suure tajunihkega) ma seda tasandit ei tajunud.


Kuna selline kogemus tuli aasta tagasi spontaanselt (peale seda, kui olin loobunud suure tajunihkega astraali saamisest), siis oleks huvitav sellist "kehast väljumist" tahtlikult esile kutsuda - kas keegi siinsetest oskab seda teha?

Näiteks VironShaman (Para-Webi ja Tuulepesa foorumis) väidab, et peale Castaneda teoste läbilugemist olevat CC teispoolsus talle külla tulnud ja teda kümned kordi "kehast välja loopinud", mille järle olevat ta omandanud iseseisva võime kehast väljas rännakutel käia.


Ühesõnaga arvamused, kommentaarid, soovitused, jne ... ning muidugi "kehast välja tõstmine", kui keegi siinsetest seda valdab.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Püh Juun 23, 2013 9:15 am    Teema: Vasta viitega

Rändma läheb teadvus või mõtte rännakud, päris kehaväline kogemus on surm, alustuseks selle eeskotta jõudmine ja sellega kaasnevad ka teatud protsessid. CC nõidade rännakud ei olnud ei shamaani ega astraal rännakud, vaid teine ja kolmas tähelepanu, kus inimese teadvus enamasti kohe kaob, või püsib mõne aja. Kui tagasi saadakse, siis nagu CC puhul juhtus, pidid nõiad teda koguaeg ellu tagasi kloppima ja kokku koguma. Kui asi on veel ise toimetatav, on tegu kas mõtterännaku või teadvuse nihkega, siis käiakse ka küll kaugel ja kummalises maailmas aga energiakeha ei ole väljunud.

Nagual don Juan ütles CC-le, et sa nägid und kehast väljumisest, kui viimane tuli suure õhinaga oma kogemustest rääkima, mis olid kehavälised tema meelest. Ka need kes surmakogemusi kirjeldavad ja laeall või kuskil läbi seinte uitavad, ei ole kehast väljas üleni, vaid teadvus uitab, kuna keha on nõrk ega domineeri. Aga tavaliselt kestab kehaväline rännak mitu tundi ja lolliks minek on garanteeritud, tavaliselt sealt tagasi ei tuldagi, kui asi tegelikkuses toimub.

CC-s ei liigitatud värvidega tasandeid, vaid oli kas kogumispunkti nihe, teadvuse teine asend, või liikumine, kogu teadvuse ja energiakeha tundmatusse liikumine, kus ei ole kunagi oldud.
Kuid infot saab juba siis, kui keha ei domineeri liigselt. Inimesele on see kummaline aga omastatav.
Vaimsus on selge siis kui ise selleni küündida.

Tahte ja taotlusega saab palju aga iseenesest surma vabatahtlikult esile väga ei kutsu ehk tegelikku kehast väljumist. Tegemist on anorgaanilise energiaga, mis on inimese teadvusest ja enrgiast võimsam ja tundmatum. Inimese teadvuse kasutus on liiga piiratud, et sooritada asju, mis neist endist suurem on.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Püh Juun 23, 2013 12:09 pm    Teema: Vasta viitega

http://seesama.s2.bizhat.com/viewtopic.php?t=16
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Nelj Juul 04, 2013 11:10 pm    Teema: Vasta viitega

Kõike võib kokku mõelda,mis endale sobib.
Surmaga kokkupuude ma kardan,et lööb kõik illusioonid mis aastatega kogunenud pihuks ja põrmuks.
Igasugused astraalkehad,astraalolendid,kundalini energiad,kuuenda tasandi kvantelektronid tasuks vast tagatasku panna.
Reaalsuses miskit sellist ei eksisteeri.
Proovi arusaada sellest,et kõik religioonid ja müstikud kalduvad just ''lihtsusesse''.
Ma mõistan,et sa oled täieliku,enda jaoks ehitanud New Age kompoti,mis rahuldab kõiki su enda ihasi.
Palun mõista,kõik iidamast ja aadamast mis loodud,ja ka tänapäevane viitab lihtsusele.
Lihtsusest võid võita oma nirvaan.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Reede Juul 05, 2013 2:24 pm    Teema: Vasta viitega

Nii ka nt piibli tekstide ja ifo põhjal on saanud kristlus, kus peetakse Pühavaimu laskumist eufooriaks, Jumala sekkumiseks, mis iganes ja vaimne laks on käes, justkui praktika, kuid see on vaid meelepete ja sugestsioon.
Kui Jesus ütles et: pisut on neid kes taevariigi kitsast väravast sisse saavad, siis kristluses aga minnakse hordide viisi taevasse parandamata ja musta meelega, kuigi Jesus ütles, et parandage meel ennekõige puhtaks ja alustage endast.
Kristlikke õpetusi on kõikjal aga praktikat ei ole ja sellest on tulnud, kõiksugu usulahud, erinimelised kogudused jms pahn, sest püsitakse enda meelejärele loodud teooriates kinni, praktika jääb tegematta ja see oht valitseb igas religiooni või vaimses valdkonnas.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Reede Juul 05, 2013 11:31 pm    Teema: Vasta viitega

Nõelasilmast läbi minna.See tähendab roppu tööd iseendaga.
Kristlased arvavad,et nemad lähevad läbi.Ma ei usu eriti et nad lähevad.
Jeesus rääkis ikka vähemustest,kui neid üldse on.
Nõelasilmast võib ju läbi minna idiootliku teadvusega,aga teada on ka see,et nõelasilma läbivad puhtad teadvused.seetõttu ka selline õpetus
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Laup Juul 06, 2013 9:25 am    Teema: Vasta viitega

Laitmatuse teel ollakse 25h ärkvel omas teadvuses.
Nõelasilmast saab läbi vaid laitmatu teadvus ehk Jesuse öeldu: parandage meel ära endas. See parandamine ongi töö enese kallal. Kristlased seda ei tee, sest siis ei oma väärtust enam olla kristlane, see on enesetähtsuse osa, olla kristlane, kui mõelda Jesuse ja dJ uute nägijate sõnade ja tegude üle on ka selge, kes nõelasilmast üldse läbi saab.
Nõelasilmast ei saa läbi idiotismi, fanatismi, eufooria, ekstaasi, sugestsiooni jms, emotsionaalse jamaga, mis ei ole laitmatus ega meeleparandus.
Nagu räägitud, juba teises tähelepanus on oht kaotsi minna, rääkimata kolmandas, siis laitmatuse tee ehk meeleparandus on see, mis neis valdkondades kuhugi üldse viivad.
Miks Jesus ütles, et ennemini saab kaamel nõelasilmast läbi kui teie. Sest loom on puhas omas teadmatuses, inimene aga teadlikkusega patune.
Või teine Jesuse ütlus: olge nagu lapsed aga kavalad kui maod. Kavalus on varitsemis kunst, mis aitab valelikkusest, patust välja varitseda jms, kuid Vaimus olge siirad ja puhtad nagu lapsed, ehk sõjamehe tee laitmatusse.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Sensitiivsus Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory