Ruumivärav :: Vaata teemat - Tulnukatest
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Tulnukatest
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Tulnukad, Ufod ja teised kummalised nähtused
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Püh Juul 15, 2012 11:26 am    Teema: Vasta viitega

Jah see saab nii olla. Seos on olemas meie, teie, kõigi teiste ja maailma vahel.
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Laup Okt 27, 2012 1:43 pm    Teema: Vasta viitega

Tulnukad aitasid Ronald Reagani USA presidendiks?
26.10.2012 10:36


Hollywoodi staar Shirley MacLaine käis välja teooria, mille kohaselt Ronadl Reagan kohtus tulnukatega.

Tulnukad olevat just need, kes aitasid Reaganil USA presidendivalimisi võita ja presidendiks saada, edastab National Enquirer.
MacLaine`i andmetel kohtusid Reagan ja ta naine Nancy tulnukatega 1950. aastatel Los Angeleses, olles teel ühele õhtusöögile.

Olles saabunud külla, rääkisid nad kohal olnutele oma kohtumisest. Üks õhtusöögil osalenutest oli kunagise menuka sitcom`i «Lucy Show» näitlejanna Lucille Ball, kes rääkis sellest MacLaine`ile.

Maclaine´i sõnul olid tulnukad Reaganile öelnud, et tal tuleks Hollywood seljataha jätta ning poliitikaga tegelema hakata.
Reagan tegigi seda ning ta oli USA president 1981 – 1989.
Reagan olevat oma valitsusajal mitu korda maininud tulnukatega kohtumist. Ta mainis seda isegi 1985. aastal Marylandis asuvas koolis peetud kõnes.

«Olen mõelnud, et kui kiiresti maailmas erimeelsused kaoksid, kui meid ähvardaksid tulnukad teistest maailmadest,» ütles Reagan ka 1987. aastal ÜRO konverentsil.

MacLaine`i sõnul ei olnud Reagan ainus USA president, kes on suhelnud tulnukatega. Väidetavalt kohtus president Dwight Eisenhower tulnukatega 1954. aastal New Mexico lennuväebaasis.
78-aastane MacLaine kuulus Reagani tutvusringkonda. Näitlejanna sõnul kohtus ta tulnukatega ka ise, kui elas New Mexicos.

Staari sõnul ei huvita teda, kas inimesed usuvad või mitte.
«Olen harjunud, et inimesed peavad mind hulluks,» sõnas naine.


Arrow http://www.elu24.ee/1019536/tulnukad-aitasid-ronald-reagani-usa-presidendiks
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Teis Nov 13, 2012 8:24 pm    Teema: Vasta viitega

Endine sõjalendur jutustab: minu kohtumine UFO-ga
12. november 2012 00:00

Endine sõjalendur jutustab: minu kohtumine UFO-ga
Polkovnik Vladimir Zaitsev on endine sõjalennuki piloot, nüüdseks erus ja pensionil. Ta on Maardu elanik ja linna sõjaveteranide seltsi esimees. Maardu linna ajalehes Maardu Panoraam meenutab ta oma kohtumisi lendavate aparaatidega, mis võisid kuuluda maavälistele tsivilisatsioonidele.

1950. aasta mais olin lendur. Mind komandeeriti uude teenistuskohta Eestis, ühte neljast lennuväepolgust, mis baseerus Laksbergi (Lasna­mäe) lennuväljal (sellel kohal asub nüüd elamurajoon).

Sõda oli lõppenud ja meie peamiseks ülesandeks oli 8. sõjalaevastiku laevade õhuturve. Tollal asus Tallinnas NSVL laevastiku ja merelennu­väe tähtsaim baas.

Reklaam

Piloodioskuste lihvimiseks ja vormispüsimiseks tegime lende nii päe­val kui öösel; tegutsesime erinevates tsoonides ja järgisime teatud marsruute, sooritades õppeharjutusi.

Novembris 1950 olime kahe MIG-15 tüüpi lennukiga öisel lennul. Marsruut oli Ämari (endine Suurküla) - Haapsalu - Pärnu - Tallinn - Narva - Tallinn - Ämari, ilmastikuolud keerulised. Lend kulges nor­maalselt, lennukõrgus oli 8500 meetrit.

Haapsalu kandis tuli äkki eetrisse teise MIG-i komandör major Smir­nov ja esitas mulle mureliku küsimuse: "Mis see on?".

Tõstnud pilgu armatuurlaua näidikutelt, vaatasin teise lennuki suunas ja märkasin pisut vasakul meist umbes viie kilomeetri kaugusel liiku­vat eset. Ese oli äärmiselt ebatavaline, mitte ühegi tuntud lennuaparaa­di moodi. Kujult meenutas see kasti. Mõõtmetelt oli see suurem kui ükski maakeral tuntud lennumasin - meie hinnangul oli selle objekti laius ja pikkus vastavalt umbes 300 ja 250 meetrit.

Tundmatu lendav objekt liikus meie kursiga paralleelselt ja sama kii­rusega, mis meiegi. Objekti ees särasid ja sillerdasid kaks eredat hõbe­valget valguskiirt.

Kummaline oli see, et objektil ei olnud tiibu ega telikut, püst- ega rõhtsaba. Sellegipoolest hoidis ta hästi kõrgust ja kiirust ning manöö­verdas oivaliselt.

Smirnov (kui juhtlennuki komandör) raporteeris UFO-vaatlusest len­nujuhtimiskeskusse ja palus luba objektile läheneda, kuid luba ei an­tud, ilmselt seetõttu, et objekti ei olnud radaril praktiliselt üldse näha ja selle kohta puudus igasugune info.

Aga hoolimata sellest, et me ei lähenenud objektile, tundsime järsku midagi täiesti ebatavalist ja seletamatut: tekkis ülitugev elektromag­netväli ja meie lennukeid hakkas objekti poole tõmbama. Üsna pea rünnati Smirnovi lennukit kahe punase impulsskiirega, mis lennukist justkui läbi läksid. Sel hetkel tekkis lennuki juhtseadmetes ja mootoris rike, Smirnov rebis juhtkangi enda poole ja kaotas teadvuse. Lennuk aga sattus pöörisesse.

Hiljem Smirnov jutustas, et 4000 m kõrgusel tuli ta teadvusele. Kõik näidikud ja mootorid olid tööle hakanud ja lennuk õnnestus pöörisest välja tuua.

Minu lennukil, mida ei rünnatud, hakkas magnetkompassi nõel rin­giratast pöörlema. Mul õnnestus suurte raskusega lennuk tundmatu objekti külgetõmbejõu alast eemale juhtida. Selleks tuli teha järsk pöö­rang ja ületada võimas lainetaoline vastumõju.

Mõistes edasise kontakti ohtlikkust ja täites ülemuste käsku naasime Smirnoviga oma lennu sihtpunkti. Väeossa jõudes kirjutasime lennu­väe ja mereväe juhtkonnale üksikasjalikud raportid.

Juba järgmisel päeval tulid Moskvast UFO-uurijad, kes vestlesid meie­ga tundide kaupa ja sõna otseses mõttes pressisid meilt pisiasjuni välja kõik, mis me nägime ja tundsime oma kohtumisel tundmatu lendava objektiga. Kõik, mis me olime oma raportites kirjutanud, kuulutati vii­vitamatult ülisalajaseks ja meilt endilt võeti allkiri saladuse hoidmise kohta.

Nüüd, 60aastat hiljem, on arvukad kohtumised tundmatute lendavate objektidega saanud avalikuks. Neid nähtusi on palju filmitud ja filme näidatakse avalikes telekanalites.

Kus on seal tõsi ja kus võltsing - on üsna raske selgitada. Ainult et va­hetul kokkupuutel UFO-ga, kui oled näinud seda oma silmaga, tulevad iroonia ja skepsise asemele uudishimu ja soov mõista: mis see siiski oli ja kuidas võis seiskunud lennukimootorid käivituda iseenesest uuesti, pealegi hetkel, mil Smirnovi lennuk oli juba tugevas pöörises...

Ilmselt pole meile määratud paljusid asju teada saada, vähemalt mitte lähemal ajal, ja meie küsimused jäävadki vastuseta. Kuid see ei vähen­da UFO-vaatluste köitvust. Teisest sarnasest kohtumisest räägin kind­lasti Maardu Panoraami lugejatele mõnes lähemas lehenumbris.


Arrow http://eestielu.delfi.ee/eesti/harjumaa/maardu/elu/endine-sojalendur-jutustab-minu-kohtumine-ufo-ga.d?id=65227500
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Püh Dets 09, 2012 11:12 am    Teema: Vasta viitega

VIDEO: Peaminister Medvedev hakkas rääkima tulnukatest
08. detsember 2012 19:30

Venemaa peaminister Dmitri Medvedev sattus eile pärast ametlikku teleesinemist jutuhoogu ning rääkis ajakirjanikule, et usub näärimees Ded Morozi ja tulnukate olemasollu, teadmata aga, et telekaamerad filmivad teda edasi.

Rõõmsameelne Medvedev tunnistas, et ta ei usu näärimehesse küll liiga tõsiselt, ent samas ei suuda ta lastele öelda, et Ded Morozi pole olemas.

Medvedev tegi ka märkuse president Vladimir Putini kombe kohta kõikjale hilineda. "Kolleegid, keegi peab ju olema võimalikult täpne, kui teine ületab kõik piirid ning jääb hiljaks," viitas ta samal päeval Lõuna-Venemaal toimunud üritusele, kuhu Putin hilines enam kui tund aega.

Ka ei jätnud peaminister ironiseerimata ülbete politseinike üle. Ta nimetas neid jobudeks, kes arvavad, et neile on kõik lubatud, kirjutab Reuters.

Tuumarelva koodi sisaldava portfelliga käib alati kaasas salateenistuse raport meie planeedil olevate tulnukate kohta, täpsustas peaminister. Lisateavet selle kohta saab filmist "Mehed mustas", rääkis muhelev Medvedev. "Ma ei ütle, palju tulnukaid meie keskel olla võib, sest see tekitaks paanikat," lisas ta ajakirjanikule, kes ei suutnud naeru tagasi hoida.

Medvedevi lustlikke kommentaare enam telesaates ei näidatud, see-eest pandi need kiiresti üles Youtube'i.


Arrow http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/video-peaminister-medvedev-hakkas-raakima-tulnukatest.d?id=65379782
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Nelj Mai 02, 2013 3:41 pm    Teema: Vasta viitega

USA lennuväelased: tulnukad käisid USA ja Nõukogude tuumarelvi näppimas
02. mai 2013


USA õhujõudude baasides olnud tuumarelvad lülitati külma sõja ajal mitmel korral saladuslikult välja, rääkis USA õhujõudude eruseersant David Scott, kelle sõnul lakkasid töötamast ülikaitstud relvasüsteemid. Ameeriklased ei süüdista aga peamist külma sõja aegset vastast Nõukogude Liitu, vaid kosmosetulnukaid.
„See oli midagi sellist, mille oleks Venemaa võinud välja arendada, aga selgub, et nad ei teinud seda ja ka meil ei ole seda – võimet tuumarelvad valguskiirega välja lülitada,“ ütles Scott maaväliste olenditega kohtumistele pühendatud konverentsil Washingtonis RIA Novostile.

Scott ja veel kolm USA õhujõudude eruohvitseri rääkisid kongressi kuuest endisest liikmest koosnenud komisjonile oma kogemustest maaväliste külalistega, kes manipuleerisid USA tuumarelvasüsteemidega.

Viiepäevane konverents kannab nime Citizen Hearing on Disclosure ning seda toetab tõde ufode kohta taotlev organisatsioon Paradigm Research Group. Konverents toimub samas vormis nagu kuulamised USA kongressis ja kongressi endiste liikmete osavõtul.

Rääkides esimest korda oma umbes 50 aasta tagustest kogemustest tulnukatega, jutustas USA õhujõudude erukapten David Schindele, kuidas 1960. aastatel muutsid tema veendumuse järgi tulnukad Põhja-Dakota osariigis Minot õhujõudude baasis kõigi rakettide oleku off-alert'iks, mis tähendab, et neid ei olnud võimalik välja lasta.

„Meil polnud kahtlustki, et kümme tuumalõhkepeaga raketti olid ohus, nendega oli midagi tehtud ning nad olid muudetud mittekasutatavateks objekti poolt, mis oli meid külastanud eelmisel ööl,“ rääkis Schindele emotsionaalselt endistele kongresmenidele.

Õhujõudude erukapten Robert Salas rääkis intsidendist õhujõudude baasis Montana osariigis 1967. aastal, mille käigus lülitusid tuumarelvad välja samal ajal, kui pea kohal nähti ufot.

Kui USA-s lülitasid tulnukad väidetavalt tuumarelvasüsteeme välja, siis Nõukogude Liidus alustasid nad 1982. aastal väidetavalt tuumarakettide väljalaskmisprotseduure, mistõttu pidid sõjaväelased maaväliste jõudude samme tühistama, rääkisid tunnistajad.

USA lennuväelased, kes väidavad, et nägid ufosid, pidid alla kirjutama vaikimisvandele, unustama, et on kunagi midagi näinud ning nende ülemused naeruvääristasid neid, kui nad ufode nägemisest rääkisid.

Salas kirjutas 2005. aastal raamatu „Haihtunud hiiglane“ Montana õhujõudude baasi ufojuhtumist, mis kannustas paljusid teisi oma kogemustest väidetavate maaväliste olenditega rääkima.

Nõukogude Liidus koheldi ufode nägemisest teatanud inimesi hoopis teisiti, rääkis ajaloolane ja uforaamatute autor Richard Dolan. Ta viitas 1990. aastal toimunud juhtumile, mis kujutas endast uskumatut kohtumist objektiga, mis mängis igasuguseid mänge Nõukogude tõrjehävitajaga ning mida nägid paljud inimesed. Pärast seda juhtumit rääkisid sellest kaitseminister ja õhutõrje tippkindral, ütles Dolan.

Nagu USA lennuväelased ei süüdistanud ka Nõukogude Liidu juhtkond külma sõja aegseid rivaale ameeriklasi, vaid veeretasid süü maaväliste külaliste kaela, lisas Dolan.

„Nõukogude tippsõjaväelane ütles: „Ei ole võimalik, et me seda ründaksime. See on kaugelt ees kõigest, mis meil või ükskõik kellel, keda me teame, olemas on,““ rääkis Dolan ja lisas, et Nõukogude armee välistas selle objekti Ameerika päritolu.


Arrow http://forte.delfi.ee/news/varia/usa-lennuvaelased-tulnukad-kaisid-usa-ja-noukogude-tuumarelvi-nappimas.d?id=66062852
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Laup Jan 25, 2014 2:33 pm    Teema: Vasta viitega

Kanada endine kaitseminister kinnitas avalikult, et ufod on olemas


Arrow http://publik.delfi.ee/news/inimesed/uskumatu-kanada-endine-kaitseminister-kinnitas-avalikult-et-ufod-on-olemas.d?id=67679187


60ndatel külma sõja ajal Kanada kaitseminister olnud ja kogu riikliku julgeoleku eest vastutanud Paul Hellyer kinnitas ühes hiljutises intervjuus tõsimeelselt, et UFOd on olemas.

Publikus sel nädalal palju melu tekitanud video Venemaal maadunud UFOdest paistab saavat järje ja kinnituse, et me tõepoolest ei pruugi olla siin planeedil üksi. Küsimusele, kas UFOd on sama tõelised kui lennukid, mis üle meie peade lendavad iga päev, vastas endine kaitseminister: "Ma tean, et nad on. Tegelikult on nad meie planeedil käinud tuhandeid aastaid ja üks juhtum, mis teid kindlasti huvitab - kui annate mulle paar-kolm minutit vastamiseks - oli külma sõja ajal, kui oli umbes 50 UFOt lendamas Venemaalt üle Euroopa ning kõrgemad sõjaväejuhid olid juba valmis vajutama paanikanuppu, kui UFOd ringi keerasid ja üle põhjapooluse tagasi läksid."

Pärast seda käivitatud uuring tõestas tema sõnul, et Maad on külastanud nelja erinevat liiki maavälised olendid.

Lisaks rääkis mees ka sellest, et UFOd aktiveerusid külma sõja ajal enam, sest inimkond leiutas aatompommi ning nende suurimaks mureks oli, et oleme piisavalt rumalad ja kasutame seda, ning see oleks väga halb nii meile kui neile.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Tulnukad, Ufod ja teised kummalised nähtused Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory