Ruumivärav :: Vaata teemat - Unedest, teadvuse ja energeetilise rännakuni.
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Unedest, teadvuse ja energeetilise rännakuni.
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Energeetilised sündmused elust endast
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Püh Nov 27, 2011 7:58 pm    Teema: Vasta viitega

Jah see oli energeetilise rännaku algamine. Kui see roheline kera oli särisev, oleksid mujal ärkamise korral ärganud kusagil mujal mitteorgaanilises keskkonnas või dimensioonis, kui kera oli voolava energia olemusega, siis kusagil mujal orgaanilises keskkonnas või dimensioonis.

Kera ja selle lähenemine oli sinu taju lähenemine olemasolu energeetilisele olemusele. Sinu sisedialoog vaigistus niipalju, et lasi midagi lahti olemasolu kujundlikkusest ja fikseeritusest.
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Laup Jan 07, 2012 2:39 pm    Teema: Vasta viitega

Mis asja need võpatused endast kujutavad?
Viimastel aastatel on mul neid järjest enam esinema hakanud.Hakkad unne suikuma juba tekivad igasugused segased pildid ja helid,ja noh tavaline uinumise hetk,olek kusagil vahepeal,et mäletad natuke enda siinset samas juba kandud unenäkku,ja siis põmaki lendad uuesti siia tagasi.Alati ka keha päriselt vappub.
Vahest nõnda intensiivselt,et löön käe või jala vastu seina,enamasti aga kerge raputus.
Praelt on nii,et iga öö vähemalt kaks korda esineb see nähtus.Kunagi oli palju harvemini.
Pole eriti häiriv,aga huvitaks mis siinsed inimesed sellisest nähtusest arvavad?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Laup Jan 07, 2012 2:53 pm    Teema: Vasta viitega

See on energiakeha kerge nihe. Siis kui füüsiline jääb liiga vaikseks, võib esineda neid võpatusi. Tegelt on see vibratsioon, kuid sellest vaid üks hetk ja väljendub sedasi.
Vibratsioon kehast väljumisel pole aga alati klassikaline vibra vaid kõiksugu variantides, võpatuste seeria, kiire vibra, nagu sammud, plaksud, paugud, mürsitamine, maavärin, klopsimine jne jne.
Aga ühe võpatusega on ka võimalik heli peale ärgata, et kuuldi midagi üsna kõvasti, veidrat ja ehmatas üles nt.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
kaheksa



Liitunud: 12 Mai 2008
Postitusi: 186

PostitusPostitatud: Püh Juun 03, 2012 12:22 pm    Teema: Vasta viitega

Postitan siia ühe inimese palvel tema kogemuse (ta ise ei saanud siia mingi tehnilise? vea pärast omale kasutajat teha). Millega võis tal tegu olla? Aitäh ette vastajaile.
Tsiteerin::
Selline kogemus, mis toimus umbes aasta tagasi. Olin selle ajal kaine ning mitte millegi mõju all.

Astraalrändu ise harjutanud pole, kuigi vahel olen menditatsiooni ajal tundnud, kuidas hakkan kehast väljuma ja hirmu tõttu on see protsess alati katkenud. Kord viis selleni, et päeval, täiesti suvalisel ajal tuba koristades nägin ennast väljastpoolt - kestis sekundi ja seda tajudes tekkis paanika ning olin "kehas tagasi". Guugeldades leidsin nähtuse nimega "autoskoopia", mis sellele täiesti vastas. (http://en.wikipedia.org/wiki/Autoscopy)
Igatahes oli selle "astraaliga" nii, et terve öö ei tulnud und. Läksin suviti magama alles kahe-kolme ajal öösel ning kui õues veel niiöelda valge, siis oli raskem uinuda. Uni oli katkendlik ja ärkasin mitu korda üles, kuni kuue paiku hommikul poolunne jäin. Sellises poolune seisundis tundsin järsku, et ma pole oma kehas. Mingist hetkest sain teadlikuks, et ma olen oma maja kohal. See oli omamoodi unenäost ärkamise tunne, teadsin et keha lamab selili voodis silmad kinni ning vaim või kuidas seda kutsuda, on sellest vaba.
Liikumine polnud lendamine või kuidagi tavalist liikumist kirjeldada suutev, vaid lihtsalt libisemine või ühest punktist teise liikumine ilma vahepealsete punktide läbimiseta. Õues oli veel hämar, kuid ma nägin kuidagi samahästi, kui päeval. Toonid olid hallimad, kuid detailsed nagu päevalgi. Kui ma ütlen "nägin-kuulsin-tundsin", siis on see pigem kujundlik ,sest meeled jäid siiski keha närvisüsteemi juurde. Siiski tajusin ümbrust elava ja liikuvana, kuid mul ei tulnud tol hetkel pähegi seda kõike kahtluse alla seada või kritiseerida jne. Igatahes tundsin, et majas on "halb energia" või midagi negatiivset, mille eest hakkasin põgenema. Ei oska sellele tundele nime anda, vaid oli sarnane tunne mis valdab "halvas õhkkonnas". Oli selline tunne, et minu "energia" ja seal majas valitsev tsoon ei sobi kokku ja hakkasin sellest eemalduma.
Niimoodi liikusin majast eemale ja seda tegin "selg ees", ehk siis liikusin eemale nõnda, et saaks taganedes vaadata kas see energia mulle ka järgneb. Umbes nagu jalgpalli mängides sörgid alati tagurpidi, silmi pallil hoides. Nii eemaldudes möödusin naabri majast, kus paar kuud tagasi üks mees oli vähki surnud. Kuna liikusin selg ees, siis ei näinud tee peal "seisvat" tumedat kogu. Liikusin sellest selg ees mööda ning kohe selle olendi lähedusse sattudes tundsin kõige kohutavamat tunnet: see oli segu väga hullust hirmust mis ületab maist surmahirmu. Selline tunne, mis oli väga reaalne ja selle olendi "aura" või teda ümbritsev väli oli nii negatiivne, et sellele oli ja on siiani raske võrdlusmaterjali tuua. See kogu oleks olnud nagu ööst välja lõigatud, seisev vari. Ometi oli see kolmemõõtmeline ja "seisis", mitte polnud maa peale heidetud vari. Nimetan seda olendiks, sest tajusin tema teadvust. Automaatne tunnetus, et tegu on mingis mõttes intelligentse olendiga.
Sellest möödudes hakkas hirm oma eksistentsi pärast ja iga maine piin või häda oli selle kõrval köömes. Selline tunne, nagu selle olendi aura või olemus röövis inimlikke või elulikke omadusi, et ta on "anti-eksistents". Must auk. Sellest möödudes haaras selline hirm, et hakkasin automaatselt Meieisapalvet lugema. Ma pole kristlane ega usklik ja selliseid asju pole elus enne juhtunud. Palvet ma oma arust ei teadnud, aga siis hakkas peast tulema esimesed viis rida (nüüdseks on needki kadunud) ja hakkasin oma "astraalkehal" risti ette lööma. Olen üsna kindel, et samal ajal tegi mu füüsiline keha voodis samasid liigutusi. Kõik mu palved ja tahtejõud üritasid selle olendi ette kaitset luua, sest tema lähedalolek võrdus mingis mõttes sellise tundega, kui kukuksid 30C ilmaga järsku jääauku.
Minu möödumine temast tuli talle üllatusena ja ta hakkas oma "pead" minu poole pöörama. Kuigi ta oli must, inimese varju kujuline kogu, siis tundsin tema teadvust minu poole pööramas, või siis täpsemini öeldes tähelepanu mulle osutamas. Enne seisis ta selle naabri maja ees, te peal ja oli justkui sellele keskendunud. Nagu inimene, kes ei suuda otsustada, kas läheb majja sisse või ei ja seisab siis tee peal ja kõhkleb.
Kohe, kui ta mu poole pöörama hakkas, käis vali pauk ja ma ärkasin voodis sekundipealt. Sain oma keha liigutada, aga olin shokiseisundis. See pauk oli nagu välgukärgatus, mõtlesin et mõni auto sõitis teelt välja ning rammis mu maja. Teine mõte oli, et põrandast seinani ehitatud suur elutoakapp oma nõude ja serviisidega kukkus korraga näoli põrandale. See hääl lõi mul kõrvad lukku. Samas pomisesin veel Meieisapalvet ja lõin lakkamatult risti ette. Tajusin nüüd oma kehast, et see olend seisab seal samas kohas ja nüüd keskendus mulle, nagu näinuks läbi seinade ja puude ja otse minu tuppa minu voodisse. Püüdsin end keskenduda, et mitte hirmule alluda ning tahtejõuga talle selgeks teha, et minuga ei tasu jõudu proovida.
Läksin elutuppa ja seal oli kõik vaikne, kass magas diivanil ja õues polnud mingit äikest ega midagi. Panin kõikjal tuled põlema ja proovisin rahuneda. Kogemus oli reaalsem, kui igapäevane elu. See puudutas mingit tuuma mu olemuses, seda on raske väljendada. Hakkasin siis guugeldama ja leidsin näiteks sellele kärgatusele seletuse: http://en.wikipedia.org/wiki/Exploding_head_syndrome

Minu arust kohtasin kogemata out-of-body experience ajal varjuinimest või mingit negatiivset olendit, kellega kokkupuutudes mu "astraalkeha" hädaolukorras kehasse hüppas.

Varjuinimeste kohta olen paar korda tuttavatelt nüüd kuulnud, kui nad minu kogemusest kuulsid. Enne ei julgenud kellelegi rääkida, veensid end et see oli sitt unenägu. Olles ise end selle nähtuse meditsiinilise ja muu külgedega kurssi viinud, arvan et need olendid on reaalsed aga me ei suuda neid normaalteadvuses tajuda. Unes, trippides või muudmoodi teadvust muutes muutuvad paljud asjad meile tajutavaks ja konsensuslikult reaalsuselt võetakse filtrid maha. Rohkem selliseid kogemusi siiamaani olnud pole.

http://www.para-web.org/showthread.php?tid=6714
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Püh Juun 03, 2012 3:50 pm    Teema: Vasta viitega

Teadvuse rännak mis läks märkamatult üle energeetiliseks, tõenäoliselt selle olendi abil. See olend oli teatud anorgaanilise olendi projektsioon – nende projektsioonid ongi nagu olendid ise, sest nad on projektsioonide loomises väga võimekad. Nende teatud anorgaaniliste olenditega kaasnebki selline ebamaine ja ületamatu hirm või õudus, mis on inimese energia“keha“ kaitsereaktsioon liiga võõra suhtes. See on inimese energia“keha“ jaoks ka õigustatud, sest sellised olendid võtavadki inimese eneria vastu kui selleks takistusi ei ilmne. Nad pole kurjad mitte inimlikus mõttes, sest pole ju inimlikud, kuid on talumatult võõrad, inimese energia jaoks neelduvad ja sellesse kadumise suunalised, sellest siis ka muljed nagu must auk, surm, saatan, ebamaine kurjus, jne. Palve oli taotlus mis takistas energia neeldumise ja võimaldas tagasi tulla. Kärgatus (üks tugeva vibratsiooni variant) oli selle taotluse tulemusel „iseseisev“ tagasitulek energeetilisest rännakust.

Mina ei võta endale vastutust, et öelda: selliste asjadega võib õppida hakkama saama ja isegi kohanema, sest suurem tõenäosus on siiski õudsal viisil kaduma minna !!! Pigem on selle lihtsalt teatavaks võtmine taotluseks, mis „kunagi“, kui muud enam niikuinii pole, võib kedagi aidata pääseda „nendesse“ kadumisest.


Siia foorumisse ei tarvitse saada registreerida ka siis kui e-maili aadressi portaal on selline mille olen blokeerinud rämpskasutajate piiramiseks. „Hot“ portaali aadressiga peaks aga ikka saama.
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Kolm Juul 18, 2012 3:05 pm    Teema: Vasta viitega

täna hommiku puutusin kokku miski energiaga unes. unenäos kõndisin kellegagi koos, siis teed lahkusid, lehvitasin ja astusin ümber nurga. siis kas vajusin veel sügavamale unne, aga tajusin millegi lähedalolu ja siis nägin seda musta purupilvena. järgmisel hetkel sadenes/pudunes ta kokku/maha ja siis olin mina juba temaga seotud ja ärkasin teadvele, sest hakkasin mõtlema. energia oli neutraalne. Tajusin kuidas see miski mind lennutama ja liigutama hakkab, ise proovisin ka ennast keerutada ümber oma telje, samas tajusin, et olen horisontaalis. No lahe oli. järgmisel hetkel tundsin, et see energia tuleb minusse läbi kukla, oli selline tugeva löögi sarnane ja siis tajusin, et see hajus mu kehas laiali. Kas see võis olla mingisugune osa minust...?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Nelj Juul 19, 2012 6:51 am    Teema: Vasta viitega

Viitab nagu kogumispunkti nihkele, kus sai tajuda teist versiooni siinsest. Enne seda on unepildid ja tunded. Must on teadmatus või teine võimalus, teine väljavõte. Keha koges teist võimalikkust.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Nelj Jan 23, 2014 11:36 am    Teema: Vasta viitega

Ei osanud kuhugile mujale postitada ühte küsimust,niiet küsin siis siin.
Käib siis kah rännakute alla.
Kui lugeda netist lugusid inimeste rännakutest ''teiselepoole'' või siis kuidas iganes teise tähelepanusse või astraalmaailma,kuidas iganes seda nimetada,siis kumab pea 100 protsendiliselt välja vähene energia kogus inimeses.
Nimelt siis tavaliselt rännakud ja ebamaised kogemused juhtuvad inimestega just siis kui nad kannatavad tugeva stressi,depressiooni,haiguse,trauma jne all.Ühesõnaga on eluga mingitmoodi sassis,ja see viitab vähesele energia kogusele inimeses.
Ka mu enda ainuke kehaväline rännak toimus pärast väga raskeid töötunde igapäevaselt.Ka kõik teised peaaegu''minekud'' ehk siis vibratsioonid helid jne tekivad tavaliselt pärast suurt pingutuste perioodi.
Ka paljude rahvaste saamaanide rännakud toimuvad peale pikka tantsu ja eneseväsitamist näiteks umber lõkke tantsimine jne.
Seega tundub,et rännakule minek on kergem kui on vähene energia kogus.Keha vajub ruttu ära,kuid teadvus suudab veel enesest teadlik püsida.
Samas on imelik see,et kõikjal räägitakse energia kogumisest?Võibolla olen ma asjast valesti aru saanud,aga mulle tundub,et rännakud tundmatusse on üks põhilisemaid asju mida inimene peaks õppima.Et näha ja mõista paremini elu,ja kindlasti ka iseenda kogemuste peal arusaada mis peale surma ees ootab.
Seega on mu arust paradoksaalne see,et suurema elujõuga need rännakud pigem vaibuvad mitte ei teki.
Enda kogemustest kah kui periooditi rohkem eluenergiat siis on peavõimatu magada ja lõõgastuda,et keha vaigistada.Samas tundub ka natuke naeruväärne,et jookseks neil perioodil 150 tiiru umber maja,et ennast väsitada.
See tuli üks pikk jut nüüd,aga jah küsiks siis ikkagi,et kas suure eluenergia puhul tekivad kah ''rännakud'',sest mulle tundub just asi vastupidine olevat.
Samas ma kahtlustan,et energia all vist mõeldakse vaimujõu kogumist,mitte füüsilise energia kogumist?

Edit:
Ise küsin ise vastan,nüüd sain vist aru küll jah,et vaimujõud ja füüsiline elujõud vist kaks eri asja?


Viimati muutis seda Kaspar (Nelj Jan 23, 2014 11:38 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Nelj Jan 23, 2014 1:08 pm    Teema: Vasta viitega

Põhimõte on sisedialoogi peatumises või peatamises.
Tavaliselt võib see peatuda elujõu vähesusest. Füüsilise kehaga seotud energia puudus kipub aga tekitama unehäireid, samas keha ajutine väsimine või väsitamine, ei kahanda veel energiat ja sellepärast tuleb uni isegi paremini.
Piisav isiklik Jõud, koos Jõuga Vaimust võib suuta taotluse tulemusena sisedialoogi peatada ka suure energia olemasolust hoolimata.
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Reede Jan 31, 2014 10:16 am    Teema: Vasta viitega

Mis asi on isiklik Jõud ja kuidas see väljendub näiteks tegelasel, kellel on kalduvus unenägemisele - teisele tähelepanule.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Reede Jan 31, 2014 8:45 pm    Teema: Vasta viitega

See on iseendast enamaga nõusoleku, iseendast lahtilaskmise ja taotlemise Jõud, koos iseenda olemasolu taotlemisega.
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Reede Jan 31, 2014 10:34 pm    Teema: Vasta viitega

sain aru! Idea
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Laup Veeb 22, 2014 7:15 pm    Teema: Vasta viitega

seesama kirjutas:
koos iseenda olemasolu taotlemisega.


Kust sa selle peale tulid, et üleüldise iseenda olemasolemist taotleda...?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Laup Veeb 22, 2014 8:09 pm    Teema: Vasta viitega

Ma tahtsin juba ennem siia ilma tulemist olemasolevaks jääda, mitte "nõiutud" saada ja surra.
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Laup Veeb 22, 2014 8:34 pm    Teema: Vasta viitega

Jah, sest kehas elamine, ei ole enda ellu jäämine, kui keha pole. Kui teadvus siin kohalikku kaduvat vaid tunneb ja elab siia, siis see pole enamasse investeeritud ja keha kadudes kaob ka teadvus. Seepärast iseenda taotlemine. CC nõiad selgitasid seda, kui siin sündinud vanemate antud teadvuse helendust aga, et enamas ka püsida, tuli laitmatuse ja sõdalase tee läbida, taotlusega ellu jääda ka enamas.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Laup Veeb 22, 2014 9:05 pm    Teema: Vasta viitega

Siis peab olema teis midagi, mis seda olemasolemist mäletab ehk siis teadvuse helendus on selline. Minu teadvus seda ei mäleta.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Laup Veeb 22, 2014 9:23 pm    Teema: Vasta viitega

Jah, mäletan. Aga nagu öeldud CC nõiad tegid inimestest need, kes kah enamas ellu jääks, ja kes inimesena ei mäletanud kah midagi. Selle nimi on potensiaali avamine, mis on igas inimeses ka olemas, kas mäletab või ei, aga ühiakondlik kokkulppeline mõtlemine on potensiaali nii sulgend, et seda avada ei osata, mis on teatud jõududele kasulik, et inimteadvus oleks söök ja ei teaks midagi, kuid potensiaal on kõigil
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Püh Veeb 23, 2014 5:26 am    Teema: Vasta viitega

sombra kirjutas:
Siis peab olema teis midagi, mis seda olemasolemist mäletab ehk siis teadvuse helendus on selline. Minu teadvus seda ei mäleta.

Jah mäletan seda kes ja kus olin/olen ennem siis ilma tulemist ja mäletan energeetilistes rännakutes enda olemist kuni kolmanda tähelepanuni.
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Püh Veeb 23, 2014 12:58 pm    Teema: Vasta viitega

Minu teadvusega on selline lugu, et ta ei teadvusta seda, et ta ära kaoks ja minuga pole ka juhtunud selliseid lugusid, mis seda teadmist tooks. Kas see tähendab, et teadvus on kehas, kui ta teadvustaks ennast mujal, kas siis ta saaks aru, mis toimub? Ma näen ainult ümbritseva füüsilise kohta, et need kaovad. Aga see kuidagi ei puuduta mind, khm Rolling Eyes . No tuim tükk selle koha pealt Smile. Samas hinge koha pealt (kui selline asi on eraldi olemas) on palju asju mis puudutavad ja jätkuvalt panevad imestama ja mitte aru saama. Hiljuti oli mul kummaline kehaline teadmine, mis ilmnes juhusliku filmi vaatamise käigus - keha ütles, et ta oskab lähivõitlust pidada.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Püh Veeb 23, 2014 2:34 pm    Teema: Vasta viitega

Kui teadvus on mujal, siis ta pole kehas va. maised siinsed asjad ja tunnetused. Nt siinsed tunnetused, mis tekivad aga on pärit inimteadvuse ühisväljast, st mida ei ole enne kogend aga järsku tunnetamine millegi suhtes siin. Kui teadvus on aga mujal, siis keha ei toimi. Kuid kehasse tulles sai see kogemuse, mis ei ole siinne. Kuid oleneb inimesest, paljud unustavad teise kogemuse ruttu, sest harjumatu asi hirmutab. Muidu kui teadvus on siiski käinud teises kohas, võib mõnel jääda mingi avaus et seda teist siin teadvuse teise asendiga tajuda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Reede Veeb 28, 2014 12:41 pm    Teema: Vasta viitega

vaatleja kirjutas:
Tsiteerin::
Valgus on puhas teadvus aga see ei ole mina teadvus seni kuni see ei ole siin elus olles endale võidetud.


See on surma teema alt. Sa ütlesid, et Kõrgemat Mina ei ole tegelt. Mis moodi see puhas teadvus saab individuaalsuse?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Reede Veeb 28, 2014 4:45 pm    Teema: Vasta viitega

Meeleparanduse kaudu. See liidabki minateadvusele lisaks ka rohkemad teadlikkused.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Reede Veeb 28, 2014 10:27 pm    Teema: Vasta viitega

niiet võib siis öelda, et Kõik saab alguse Inimesest umbes keskel seal kuskil, ehket Individuaalsuse tõuge laieneb inimesest?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Laup Märts 01, 2014 10:48 am    Teema: Vasta viitega

Piiblis on lause, Jumal ütleb inglile, mine ja otsi need õiged üles, kes veel on. Ingel otsib, tuleb tagasi ja ütleb: mitte kedagi ei leidnud. Jumal ütleb mine uuesti mõni peab veel olema, ingel leidis siis mõne ja ülejäänud oli pimedus.
Piiblis veel: ja lõpuaega peab kiirendatama, muidu ei ole ühtki õiget enam.

Selline jutt inimkonna kohta, näitab inimkonna vaimset taset ja meeleparandamatust. Kuigi see info on antud mitu tuhat aastat tagasi inimkonnale.
Ei ole ka süüdi üksik isikud otseselt, vaid nagu piibli lause ja üks ajab tuhandeid taga ja inimesed kuulavad seda üht. Inimene usub enamasti teist inimest mitte Vaimu ja südametunnistust, viimast küll päris paljud aga ei usalda seda, et see oleks võimul, mitte teine inimene.
Ja suure hoora paljaks kiskumise aeg, kus inimesed ise seda teevad ka endale kohkumiseks aga see aeg on ligi.
Ja veel on lause: kõik saavad Inimese Poja tulekut näha, nii õiged kui patused, kellele eluks, kellele surmaks.
See tähendab et viimase hetke nn Õige mõistjaid on inimkonnas aga kuidas see kellegile toimub oleneb inimesest.
Kas siinne vaimupime ühiskond või sellest kõrgemale tõusmine eelkõige oma meeltes, kui see potensiaal endas ei avane, siis pole parata.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Energeetilised sündmused elust endast Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 8

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory