Ruumivärav :: Vaata teemat - Ally välja kutsumine
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
Ally välja kutsumine

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Küsimustest vastusteni
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
lahendused



Liitunud: 19 Juun 2013
Postitusi: 38
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 27, 2014 3:17 pm    Teema: Ally välja kutsumine Vasta viitega

Kas keegi on siin Ally (anorgaanilise eeterliku olendi) suutnud "välja kutsuda" vette pandud peegli abil, nagu seda on CC raamatu "Sisemine tuli" alguses kirjeldatud on?

St uued nägijad väidavad ennast olevat "praktikud, kes kõike järgi proovivad" - see Ally välja kutsumine peaks ju olema üsna lihtsalt teostatav, st pista vaid peegel oja vette, ning jõllitada hägusa pilguga peeglisse, kuni Ally kohale tuleb ja hakakb peeglit tirima, ning tuleb lõpuks veest välja inimkujulise üks-silmana.

Kas selle Ally "vees tõmblemine" ja veest välja tulek oleks võimalik ka videokaamera abil jäädvustada?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Reede Veeb 28, 2014 4:49 pm    Teema: Vasta viitega

Need asjad on ohtlikud. Teadmistega nõiad võisid seda teha. Oht on see, et inimene ei tea teistsugustest jõududest midagi nii põhjalikult kui nõiad ja huupi katsetamine ei pruugi vilja kanda või saab hoopis ohuks.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Reede Veeb 28, 2014 5:36 pm    Teema: Vasta viitega

vaatleja kirjutas:
Need asjad on ohtlikud. Teadmistega nõiad võisid seda teha. Oht on see, et inimene ei tea teistsugustest jõududest midagi nii põhjalikult kui nõiad ja huupi katsetamine ei pruugi vilja kanda või saab hoopis ohuks.

Jah.
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
lahendused



Liitunud: 19 Juun 2013
Postitusi: 38
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Reede Veeb 28, 2014 6:57 pm    Teema: Vasta viitega

Aga see videokaamera pool jäi vastamata.

Oletame, et "kogenud nõiad" Vaatleja ja Seesama (või mõni piisavat taset omav indiaanlasest nagual) nõustuks seda "Ally peegli trikki" tegema mõnes ojas, ning kogu tegevus võetakse ka videokaamerasse (üks kaamera on stativii otsas kuival maal, teine kaamera on statiivi otsas vee sees - mõlemad filmiks automaatreziimil).

Kuna videokaamerale ei saa "tajumispunkti nihet" tekitada, siis videokaamera salvestaks vaid füüsilise reaalsuse pilti.

Kas videokaamera peale jääks siis Ally materialiseerunud keha, st algul vee all ja seejärel veest väljas?

Või on nii nagu joodiku poolt kogetava "tajumispunkti nihkega", kus deliiriumi kuradikesed hammustavad joodikul "pool nina otsast", kuid videokaamera linti ja kaine inimese silmadesse ei jõua sellest "ära hammustatud ninast" mitte midagi?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Reede Veeb 28, 2014 9:54 pm    Teema: Vasta viitega

Nõiad nt ei mängi jõududega niisama, ja oma emotsioonidele järele andes niisama trikki teha. Video kaamerasse ei pruugi kõike seda jääda ja mitte nii nagu inimene ette kujutab omas piiratuses. Tegemist on jõududega nt kui CC ja dJ läksid vanade nõidade matmispaika, siis CC-le hakkas mingi koll jalga kinni ja ta nägi mingit tonti, millepeale dJ vaid naeris, talle ei mõjunud midagi, CC-le aga oli see tont reaalne ja dJ ütleski, need on energiad. Inimlikkus toodab kujundlikkusi alateadlikult, mida laitmatu teadvus ei tooda.

Tegemist ei ole materiaalse kehaga allyde puhul, mis koosneb siisnsetest molekulidest, vaid energiaga, mida füüsiline aparaat ei pruugi õieti fikseerida(kaamerad), kuigi jah uudishimulikule uurijale oleks põnev kõike salvestada.
Kui kunagi oli dJ alguses õpilane ja tema nagualist õpetaja Julian talle ally tekitas, siis pidi dJ hirmu kätte surema ja jooksis peletise eest, aga tegelikkus Juliani jaoks oli see mittemateriaalne energia, mis vastavale materiaalsele mõtlemisele võtab teatud kuju.

Jah taju nihe on küll aga see ei tähenda, et inimene hukka ei saa. Nihkunud taju mõjutab füüsilist ja inimene tajub sellejärele ja võib ennast hukutada, kuna tavaolek ja nihe pole üks ja seesama, inimene arvab sel hetkel, et on tavaolekus või kerges nihkes ja ei tee olukordadel vahet, see toodab tundmatuid ohte.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
kaheksa



Liitunud: 12 Mai 2008
Postitusi: 186

PostitusPostitatud: Laup Märts 08, 2014 7:20 pm    Teema: Vasta viitega

Et sellise asja leidsin foorumist vastuseks, mis võib juhtuda.
Öeldud mitte hirmutamiseks, vaid arvesse võtmiseks.
tom kirjutas:
Nädal tagasi, kui leidsin käed unes ja pärast seda kadus kõik, siis hakkas jama siinilmas.
Mul tekkis tunne nagu lendaksin laiali kui kodust lahkusin, justkui paanikahoog vms. Pea käis ringi, kõikuv tunne ja nagu minestaks. Koolis käisin to nädal vaid reedel. Pöördusin ka arsti poole ja tema soovitas rahusteid ja psühhiaatrit, sest vererõhk, palavik jne olid normaalsed.
Tuttavad ütlesid, et ilmselt jätsid midagi unenäomaailma ja soovitasid mul maisele rohkem keskenduda. Tegin seda ning asi paranes, hetkel ei tegele pea üldse unenägudega.
Tuttav rääkis, et ta teab üht säärast juhtumit veel, to kadus samuti unenägudesse ja keeras sellega siinse elu peapeale. Sai rahusteid, et end veidi tuimemaks teha ja nod aitasid.

Hetkel on olukord normaliseerunud ja läheb vanaradapidi edasi. Siiski tahaksin veel unenägude kallal jamada. Katsun dJ sõnu meeles pidada, et seda tuleb võtta kui meelelahutust. Cool


seesama kirjutas:
Sellepärast olengi "teadvuse ja energia väänamise" võimalustele vihjamistele ka suhteliselt palju hoiatanud ! Jah, tegemist ei ole fantaasia, mõtte, tunde, eufooria, tõlgenduste jne, mängudega, või siis mõtte rännaku või selgeltnägemisega, vaid enda "peenemate valdkondade" tegelike liikumistega.

Varitsege ennast väga hoolega ja minge edasi nii aeglaselt kui vaja, et ei tekiks kahjustusi mida ka meditsiin ravida ei suuda. Lihtsalt inimlikust uudishimust lähtuvalt ja "suuri plaane tehes" võite ennast hävitada. Igapäevase elu inimlikele huvidele või hobidele keskendumine saab jah aidata kergemate häirete korral.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Küsimustest vastusteni Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory