Ruumivärav :: Vaata teemat - Värav teispoolsusse
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
Värav teispoolsusse
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Teadusest
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Esm Nov 28, 2011 4:09 pm    Teema: Vasta viitega

seesama kirjutas:
vaatleja kirjutas:
Aatsatuhandeid on olnud neid kes on tahtnud inimkonan heaks midagi teha, inimkond pole muutunud ja neid kes on otseühenduses teadlikult Vaimuga on inimkond vihanud ja tapnud, või tolteekide varjatud ühiskond ühiskonnas, ikka selleks et nad teadsin mis tooks kaasa nende avalik olek, ikka h just nende hävingu, mille põhjustanuks punase ja oranzi ületähtsustamine. .........

Jah, on väga selgelt näha, et tuhendeid aastaid on tegeliku Vaimu väljendajad üritanud seda teha. Seega ei ole enam mõtet korrata selliseid selgelt ette teada "missioonide" tulemusi.

Käes on aeg Vaimul "lõpetada leping inimkonna vaimuga":
Lihtsas "keeles" väljendub see Piiblis ja niimoodi: "Jumal andis maa maameestele, et nad maavilja kasvataksid ja sellest 1/10 Jumalale annaksid. Jumal hakkaski saatma oma saadikuid (prohveteid) maapeale, et maamehed neile küsitud osa annaksid. Maamehed aga ei teinud seda vaid hoopis kiusasid taga, tõrjusid ja tapsid need saadikud, lõpuks ka Kristuse. Seega rikkusid maamehed lepingut Jumalaga ja nüüd tuleb Jumal ise kohale, lõpetab lepingu ja annab maa teistele".
Elus endas olevad mõned "märgid lepingu algusest ja lõpust": alguseks - kunagi maal viibinud tulnukate jäätud kujundid ja detailid ning lahkumine maalt. Maiadele antud kalender ja Don Juanu ütlus: "kunagi oli inimkond vaiksete teadmiste tasemel". Lõpuks - Maiade kalendri lõppemine, tulnukate jäätud kujundite ja detailide piisav avastamine ja teaduse võime neid arukamalt seostada. Maa ressurside ammendumine ja tsivilisatsiooni ülearenemine võrreldes inimese enda arenguga.

Inimkond on "lepingut" rikkunud kahel viisil: "Tegelike Prohvetite" ehk Vaimu mitte aktsepteerimise tulemusena jääti teiseks ilma ka Vaimusuunalisest arengust, mille tulemusena rikutakse üleüldist olendi enda arengu korraldust.

On igasuguseid "suuri" jõudusid mis/kes inimkonda on sekkunud, on seda mis/kes on inimkonna enda valikute tulemused või inimkonna enda tulemused. Sellejuures "leping Jumalaga" tähendab ka, et inimkonnal on vaba valiku ja ise otsustamise õigus, et sekkuda, osaleda ja tekkida võivad need jõud millede/kelledega pole sellist "lepingut", kuid ei sekku Vaimu Suur Jõud. Sellepärast on Vaim olnud inimkonnas väikese jõuna, sellepärast ei kutsunud Prohvetid ja Kristus appi "Taevaseid Jõudusid" ja jäid lõpuni väiksemateks ka inimkonna jõududest.

Kui "leping" lõpeb, lõpeb ka Vaimu Suure Jõu mittesekkumise "lepe". Selle väljendumine võib ilmneda kohe pärast "lepingu" lõppemist, kuid "Jumala jaoks on üks päev nagu tuhat aastat, kuid ka tuhat aastat on nagu üks päev", ehk ei ole otseselt ja üheselt mõõdetav ajas, seega pole mõtet hetkel öelda mis ja millal ilmneb peale "lepingu" lõppemist.
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Esm Nov 28, 2011 5:23 pm    Teema: Vasta viitega

Veel Piibli "keelt" kasutades: Pärispatt on PühaVaimu - Suure Vaimu - Vaimu mittetunnustamine ja sellest tulenevalt selle alavääristamine. Surmapatt on kõik mis viib suremiseni, eriti "hinge ja vaimu" suremiseni. Patt on millegiga kadumise suunaline liialdamine kuid mida saab elu ja/või aeg "kustutada".

Näiteks: kui alkoholismi tasemel joomine maha jätta, võib sellest ajas sõltumatuks, ehk vabaks saada (patust vabaks).
Kui "hinge ja vaimu" väärtustamine saab suuremaks keha huvide väärtustamisest, võidakse "hing ja vaim päästa" (surmapatust vabaks).
Kui Vaimu taotlemine kõige muu taotlemiset olulisemaks saab, tunnustatakse Vaimu kõigest muust enamaks, seega ei alavääristata- vaid enamväärtustatakse seda (pärispatust vabaks).
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Esm Dets 05, 2011 10:39 pm    Teema: Vasta viitega

seesama kirjutas:
Teadvuseks, enesest teadlikolekuks ja seega "minaks" piisavate tingimuste erinevateks ilminguteks on ka siiami kaksikud, "postid ja kristallid" mis an-olendite teadvust sisaldavad ning "kunagi" saab ka arvutitehnika teadvele tulla.

Seega teadvuseks, enesest teadlikolekuks ja seega "minaks" on vaja piisavaid tingimusi, kuid tingimuste kujundlikkus pole siiski absoluutne reegel. Sellepärast on ka teadvusi mis on suutelised eksisteerima iseseisvalt, nagu "ilma tingimusteta". Selline teadvus põhineb selleks piisaval taotlusel, või tuleneb sellest. Selline taotlus kutsub teadvuse "vajadusel või pidevalt" esile ka ilma kujundlike tingimusteta, ehk vaid taotluses - seega on tingimusteks vaid taotlus millel pole kujundlikke väljendusi.

Castaneda raamatutest näiteks: puhtad teadvused ja teadvuse emanatsioonid. Kuid tavaliselt "lendab sureva inimese kokkuvajuvast kookonist teadvus välja, otse Kotka noka vahele".

Seega võite taotleda põhimõtteliselt misiganes tingimusi endast teadlikoleku ilmnemiseks, taasilmnemiseks, püsimiseks. Kui tahate "Taevariiki, siis parandage meelt ja palvetage" - vaikselt iseendas, ilma kisa-kärata, rutiinita ja rituaalideta.
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Laup Dets 10, 2011 5:24 pm    Teema: Vasta viitega

Surm on kõigest illusioon. Nii väidab kvantfüüsika
10. detsember 2011, 09:02


Tsiteerin::
Albert Einstein olla sõbra surivoodil nentinud, et inimese lahkumine sellest veidrast maailmast polevat midagi erilist ega fataalset. Aja kulu liigitamine minevikuks, tänapäevaks ja tulevikuks olevat vaid inimkonnale aegade jooksul külge harjutatud rumal uskumus, tähendanud geniaal­ne tuumafüüsik.

"Elusolendite surm on vaid illusioon," kinnitab ka meditsiinidoktor Robert Lanza. See mees, tüviraku-uurija USA Wake Forest Ülikoolis, on biotsentrismi rajaja. Biotsentrism vastandub antropotsentrismile. Kui viimane väidab, et evolutsiooni tipp on inimene, siis biotsentrismi järgi on selleks hoopis bioloogiline elu tervikuna.

Lanza väidab samuti, et inimkond usub surma, kuna meid on õpetatud surma uskuma. Lisaks seostame inimeseks olemist kitsalt oma füüsilise keha ja selle elusolekuga, ja seda teavad ju kõik, et kehad vananevad ning surevad.

Midagi pole olemas enne, kui seda vaadatakse?

Kõlab üsna sarnaselt sellega, millest kõneleb enamik religioone? Mitte päris.

Kvantfüüsikud ja biotsentristid püüavad tõestada, et aeg ja ruum, aga ka mateeria – asjad ja moodustised meie ümber –, eksisteerivad vaid siis, kui neil on inimteadvuse näol olemas vaatleja. Seda nimetatakse Kopenhaageni tõlgenduseks: enne vaatlema hakkamist ei ole vaadeldavaid osakesi olemas ja iga järgnev sekund ei ole praegusel hetkel veel lõplikult defineeritud. Teisisõnu: enne kui te Õhtulehe poole vaatasite ja selle lõpuks kätte võtsite, polnud teda olemas.

Mitmeid Lanza väiteid on kvantfüüsikud juba aastaid tagasi välja käinud. Kvantfüüsika arvestab oma uuringutes mikroosakeste omadusi, mis pole klassikalise füüsikaga kaugeltki ennustatavad ega seletatavad. Lühidalt: väga väikesed osakesed elavad sootuks teistsuguste seaduste järgi kui Newtoni omad.

Energia Avastuskeskuse teadus- ja avastusjuhi Aare Baumeri sõnul on kõiksugu nähtuste kvantfüüsikute poolsed seletused küll teaduslikus mõttes elujõulised, kuid nende mõistmisele paneb piiri see, et... me oleme inimesed.

"Kõik, mida me nimetame, on ühel või teisel viisil inimesega seotud. Me ei saa astuda välja inimkogemusest," arutleb Bau­mer. "Lisaks on meie terminoloogia kohutavalt piiratud."

Baumeri sõnul võib nokkima hakates teaduslikest kirjeldustest leida igasugu absurdsusi, ja seda põhjusel, et keeles puuduvad nähtuse kirjeldamiseks täpsed sõnad.

"Näiteks ei tea keegi, kui pikk on footoni eluiga – ta võib valguskiirusel liikudes suunduda ühest universumi äärest teise. Footon "elab" 14 miljardit aastat või tegelikult kauemgi. Väljend "osakese eluiga" on seega absurd, kuna osakesel ei ole sellist asja," selgitab Baumer. "Me ei ole lihtsalt tema eksistentsi kirjeldamiseks uut sõna välja töötanud. Sama kehtib termini "tähe sünd" kohta. Tähed ju ei sünni, vaid moodustuvad!"

Tegelikult pole olemas ka aega ja ruumi?

Surma küsimust on inimajaloo jooksul püütud selgitada mitmeti.

"Vanad egiptlased lõid versiooni, et vahepeal tuleb käia allmaailmas end uuendamas. Siis tullakse tagasi – nagu saabub pärast talve uus kevad," räägib Baumer. "Juudid usuvad üht teist versiooni, katoliiklased veel üht erinevat ja nii edasi. On palju versioone."

Baumeri kinnitusel on surma kõigi versioonide puhul tegu hüperreaalsuse kirjeldustega: igaüks kirjeldab enda vaadeldavat osa. Loomulikult lisatakse pildile vaade ümbritsevast, kus teravad, värsked kogemused on suurendatud – sõltumata nende tegelikust olemusest.

"Kui näiteks koer kirjutaks inimese kohta mahuka monograafia, saaksime sealt küllap teada, kes me päriselt oleme!" hüüatab Baumer.

Biotsentristide väitel pole aeg ja ruum jäigad suurused, vaid lihtsalt instrumendid, mis aitavad koos hoida meie reaalsust.

Sest: me ju ei näe end ümbritsevat maailma silmadega. Silmad lihtsalt edastavad ajju impulsse, mille tõlgendus ehk nii-öelda pilt luuakse seal. Kõik, mida inimene oma maise eksistentsi jooksul kogeb, kaasa arvatud ta enese keha, on kvantfüüsika järgi vaid loetud osakesed, mille meie meel meid tegelikult ümbritsevast informatsioonikeerisest kinni püüab.

Kvantfüüsika tegeleb asjadega elementaartasandil, vaadates sügavale füüsiliste objektide sisse, kus eksisteerib tavamõistuse jaoks esmapilgul täiesti absurdne maailm.

Lõpuks: kuna aega ja ruumi kvantfüüsika põhimõtete järgi ei eksisteeri, ei saa eksisteerida ka surma.

Kui palju on õigupoolest kaks pluss kolm?

Robert Lanza väitel tõestab teadvuse määratut osa mateeria loomisel kujukalt niinimetatud kahe avause katse.

Elementaarosakestega, näiteks elektronide või footonitega, pommitatakse barjääri, millesse on tehtud kaks avaust.

Teadlastest vaatlejate silma all käitub osake nagu kuul, mis barjäärist läbi pääsemiseks tekitab kas ühe või teise avause. Sündmust salvestanud kaamerasilm näitab aga, et osake käitus barjääri kohates nagu laine: läbis samal ajal mõlemad avaused.

Inimteadvus muutis osakese reaalseks. Kvanttasandil maailm sündis hetkel, mil seda vaadeldi.

Kvantfüüsikud usuvad, et kogu universum asub superpositsioonis, mis tähendab, et vajaduse korral võib see võtta tahke või energia kuju.

Veel kord: kui maailmas võiks tekkida hetk, mil mitte ükski inim­olend oma pilku taevasse Kuu poole ei pööra, poleks Kuud sel hetkel olemas. Kuidas aga seda väidet kontrollida?

Aare Baumer ütleb, et füüsik Bell avaldas 1964. aastal matemaatilise tõestuskäigu (Belli teoreemi), näidates, et aatomisiseste osakeste vahelised seosed ei sõltu ajast ja ruumist.

"Matemaatikas sai ta teha midagi, mida religioonid teha ei saa – ta kutsus kogu maailma matemaatika enda vastu välja. Ütles umbes nii: "Tahan tõestada, et kogu matemaatika on vale, kui minu lause osutub õigeks." Religioonides teatavasti on ülemuse väljavihastamine keelatud – kõigekõrgem võib pahandada," muigab Baumer.

Matemaatika "viha" väljakutsumine on Baumeri hinnangul ülitugev meetod, sest siiani annab matemaatika ju õigeid vastuseid.

Bell tõestas ei rohkem ega vähem kui seda, kuidas kaks pluss kolm on kokku kuus – sest valemis eksisteerib nähtamatu üks, mille just tema avastas.

"Funktsiooni joonistades ilmnes, et valemist leitud nähtamatus ühes polnud mingit vastuolu. Sarnase meetodiga avastatakse ka uusi geomeetriaid," rõõmustab Baumer.

Kas indiaanlane näeb surres lennukit?

Baumeri sõnul saab sedasi ehitada juba olemasolevate kõrvale uusi, põhimõtteliselt vettpidavaid süsteeme, mille elemendid pole omavahel vastuolus, ning seega on neilgi õigus olla olemas.

Siit jõuame ringiga vana hea Platoni ja küsimuseni, kas need süsteemid ikka päriselt ka eksisteerivad. Hea küsimus.

Platoni järgi on olemas kaks maailma. Ideede maailm on igavene, muutumatu ja täiuslik. Meeltega tajutav maailm, see meie oma, aga ebatäiuslik.

"Meie meeleelundid ja mõtlemise struktuur lihtsalt ei ole võimelised universumi alustalasid läbi närima," selgitab Baumer. "Jah, Platoni maailmas on kaks pluss kolm kindlasti viis. Aga õigus on ka teistel süsteemidel, ja nüüd võiks küsida, kas hoopis Platoni maailm tegelikult eksisteerib? Tõeliselt metafüüsiline probleem, mida lahendades me jõuame enese eituseni. Tekib küsimus, miks me siis üldse elame?!"

Surm kui säärane on Baumeri sõnul meie reaalsuses siiski määratletav läbi konkreetsete isikute: "Kas keegi näeb seda kogedes tunnelit, Estonian Airi lennukit või midagi muud, pole absoluutselt oluline. Mis mind huvitab, on pigem küsimus, kas Amazonase suguharu indiaanlane näeb ka Estonian Airi lennukit või koguni Muhu susse – kas need sümbolid võiksid olla universaalsed?"

Baumeri jaoks on ilmselge, et kõiki surmaga kaasnevaid nägemusi kujutavad inimesed endale ette: "Pole ühtegi kontrollmehhanismi, mis väidaks vastupidist."


Arrow http://www.ohtuleht.ee/455563

Üsna kinnitav. Nii nagu dJ rääkis kohalikust teadvusest, mis surres laiali lendab või kaob, kinnitab teadus seda. Nii ka siin räägitud, et kui teadvus piirneb vaid inimlikusega siis keha surres seda pole, kuna ei ole taodelud ega investeeritud enamasse.
Seda pole, mida pole näinud ega kogenud, ja nii see on. Ning kõik need suremise juurde kuuluvad pildid on ikkagi aju vingerpuss, mitte suremine.
Kui ei küüni enamasse, pole ka mingeid ümbersünde ega igavest eksistentsi, kuna teadvus koosneb vaid siinsest kohalikust, siis see on olemas, vastavalt kuidas keegi midagi näeb, kogeb, seda mida ei ole nähtud, kogetud, tuntud ei ole olemas ka Ameerikat mitte, kui ei ole seal käinud, siis tegelikult on see vaid kellegi jutt, kes on seal käinud, see kes pole, sellejaoks ei ole Very Happy ja kõik muud asjad, kuigi teame et kogu Maa on olmeas kosmoses, ei tea paljut muud, mida võib ühel päeval näha, tunda, kogeda ja saab olmas olema.
Teadus kah avastab, neid asju mida pidas enne võimatuks, olematuks jms aga kui avastus käes, on see sellest hetkest olemas.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Esm Dets 19, 2011 5:37 pm    Teema: Vasta viitega

seesama kirjutas:
..........
Kui "leping" lõpeb, lõpeb ka Vaimu Suure Jõu mittesekkumise "lepe". Selle väljendumine võib ilmneda kohe pärast "lepingu" lõppemist, kuid "Jumala jaoks on üks päev nagu tuhat aastat, kuid ka tuhat aastat on nagu üks päev", ehk ei ole otseselt ja üheselt mõõdetav ajas, seega pole mõtet hetkel öelda mis ja millal ilmneb peale "lepingu" lõppemist.

Natuke jälle lisa Piibli "keeles". Vaadake tähendamissõna viinamäe rentnikest:
http://www.piibel.net/?&q=Lk+20

Vaimu"valgus" ongi hävitav, kuid seda ikka Vaimu"pimedusele".
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
geko



Liitunud: 30 Jan 2010
Postitusi: 239

PostitusPostitatud: Teis Dets 20, 2011 1:57 am    Teema: Vasta viitega

nunuh, ja kes siis on need tänapäeva kirjatundjad ja ülempreestrid? Twisted Evil
_________________
"minuga on kõik korras, kõik korras, kuigi mulle tundub, et ma vist suren ära" (Sid, Jääaeg)
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Teis Dets 20, 2011 8:40 am    Teema: Vasta viitega

Ikka kõikide ususüsteemide juhid, preestrid, papid, koguduste juhid, jms. kes on miljardeid eksitanud. Laitmatuseta, plekilise, inimliku meelega, enesetähtsad usujuhid, on kõik valeprohvetid ehk ikka samad kirjatundjad ja ülempreestid, nüüd lihtsalt vana testamendi asemel, uue testamendi tõlgendajad. Ehk teisisõnu, piibli lausega: teie kes te pühakirja pahasti lahti seletate enestele hukatuseks. Ja siia alla ei käi vaid kristlikud preestrid.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
geko



Liitunud: 30 Jan 2010
Postitusi: 239

PostitusPostitatud: Teis Dets 20, 2011 10:57 pm    Teema: Vasta viitega

pankurid ja poliitikud on need tänapäeval
_________________
"minuga on kõik korras, kõik korras, kuigi mulle tundub, et ma vist suren ära" (Sid, Jääaeg)
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Kolm Dets 21, 2011 8:29 am    Teema: Vasta viitega

Need on vaid üks osa, kes ei tegele Jumala sõna levitamisega, vaid on muul viisil eksitajad. Aga ülempreestrid ja kirjatundjad, mis on piiblis selgelt välja toodud, on ikka need kes pühakirja omaarust tunnevad, 7a ülukoolis käind(tänapäeval) et seda tunda, et saada rahva juhtideks pühakirja alusel, need on need tegelikud ülempreestrid ja kirja tundjad, samad tänapäeval, mis Jesuse ajal ja ennemgi. Need on tänapäeval pühakirjaga eksitanud miljardeid, sinna alla käivad ka moslemid jms.
Pankurid ja poliitikud ei tegele sellise asjaga, need on kasumiahne ühiskonna juhid, et rahvalt võtta kasumiga. Jumala sõnaga eksitajad on need kes rahvast meelitavad valega ja lubavad Jumalariiki, mis sel viisil kellegile kunagi ei tule.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
geko



Liitunud: 30 Jan 2010
Postitusi: 239

PostitusPostitatud: Kolm Dets 21, 2011 10:57 am    Teema: Vasta viitega

tegelevad muide. tänased "jumalasõna vahendajad" on otseselt pankurite ja poliitikute teenistuses ja viimased vajavad noid preestreid vägagi teadlikult, kuna nii on lihtsa inimese allutamine hõlpsaim, tee tema südamesse lühim. seega levitajad on tegelikult mõjukad ühiskonnategelased ning võim on olnud eesmärgiks ju sajandeid. pankurid ja poliitikud mõistagi hoiduks positsioonile, kus oma käed saavad puhtaks pesta väites, et ei tegele sellise asjaga, kuid ka oma teadmatuses on nad maru jumalakartlikud ja peavad oluliseks igal sammul korrata 10-t käsku ning rõhutada, et me elame kristlikus koltuuriruumis, taastoota seda ammust valet. no uurige neid bilderbergi miitinguid pisut... ka preestrid on võimujanulised ja hoiavad hoolega end võimuesindajate ligi, kuna ilma ei jõuaks ka nende sõna kusagil enam mõjule (vt vene ajal, kui vähe oli kirikul võimu ja kui vähe jumalasõna levitamist üldse), niiet tõhus koostöö.
_________________
"minuga on kõik korras, kõik korras, kuigi mulle tundub, et ma vist suren ära" (Sid, Jääaeg)
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Kolm Dets 21, 2011 1:30 pm    Teema: Vasta viitega

Jutt oligi, kes on ülempreestrid ja kirjatundjad, ikka need kes pühakirjaga tegelevad ja on sellele koolitatud. Kes nende ümber, ees ja taga ja üle on, on samasugused lihalikud inimesed aga oma teeks valinmud poliitika, kasumiahne ühiskonna ülevalhoimise jms, mitte piibli pähe tagumisega ja sellest rahvale kuulutamisega, pole vahet kas nad ise usuvad või mitte, ei ole nad ülempreestrid ega kirjatundjad.
Tappa lasid Jesuse ikka tollased kirjatunjad ja preestrid, mitte ka tollal olnud äri juhid ja maksukogujad, kelledest ka piiblis juttu on. Suur vahe on kas kuulutad Jumalasõna sellel positsioonil, milleks sa teadlikult õppind oled, või oled ärimees ja ei kuuluta, vaid usud.
Niiet need ei ole üks sama, alati sadu ja tuhandeid aastaid igas riigis on eraldi riigipead, poliitikud ja usujuhid/preestrid. Ja et usujuhid on alati koos poliitikutega tööd teind on ju vana tõde aga antud juhul on piiblis räägitud usujuhtidest ja kirjatundjatest.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
isis



Liitunud: 29 Dets 2013
Postitusi: 43

PostitusPostitatud: Teis Dets 31, 2013 3:28 am    Teema: Vasta viitega

seesama kirjutas:


Orgaaniline energia on kõiges mis on orgaaniline - kogu looduse bioloogia on orgaaniline alates orgaanilistest molekulidest, samuti on anorgaaniline kõiges mis on anorgaaniline.

Orgaaniline molekul koosneb aga mitteorgaanilistest aineosakestest, kuni laenguteni mis pole piiratud aja-ruumi ja füüsika seadustega. Nende laengute vallas on an-energia millega rännatakse sest see pole piiratud aja-ruumi ja füüsika seadustega.
Seega on ka inimese koostises an-energiat mida tavainimene teadlikult ei kasuta ja "nõiad" kasutavad.



Kas peale nende kahe on veel muid energiavorme?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Teis Dets 31, 2013 3:19 pm    Teema: Vasta viitega

On piisavast taotlusest tulenev Jõud mis oli/on ka ennem kõige võimalikkust. "Nagu Jumal" ennem kõige loomist ja kõiges.
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
isis



Liitunud: 29 Dets 2013
Postitusi: 43

PostitusPostitatud: Teis Dets 31, 2013 4:40 pm    Teema: Vasta viitega

armastus
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Teis Dets 31, 2013 8:49 pm    Teema: Vasta viitega

isis kirjutas:
armastus

Jah mis on instinktist ja emotsioonist enam.
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
isis



Liitunud: 29 Dets 2013
Postitusi: 43

PostitusPostitatud: Püh Jan 05, 2014 2:03 am    Teema: Vasta viitega

seesama kirjutas:
ja emotsioonist enam.

http://www.youtube.com/watch?v=9jABeJFrPKg
Tahtsin seda kuidagi vaimsemalt lahti kirjutada, aga ei tule sellest midagi, kirjutan lühidalt. Laste võimed on hämmastavad ja siin on hästi näha, kuidas täiskasvanud zürii rääkis emotsionaalsusest ja oli emotsionaalselt liigutatud, kuid laps täitis oma ülesande lihtsalt filigraanselt kuid emotsioonideta. Küll on temas hingestatus. Ma ei tea, mis seisundis on autor kirjutanud sellise loo kuid algselt Joala seda edasi anda ei suutnud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
isis



Liitunud: 29 Dets 2013
Postitusi: 43

PostitusPostitatud: Kolm Jan 08, 2014 4:15 am    Teema: Vasta viitega

Tahtsin küsida veel ka anorgaanilise energia/olendite kohta, miks neid just poolunes tajutakse? Saan sellest aru, et esimeses tähelepanus inimese tajupunkt pääseb siis kergemini liikuma, kuid orgaanilisus ei kao unes ju kuhugi ja pealegi tundub see seletus kuidagi liiga loogiline. Castanedat lihtsalt visati igast asendist uude dimensiooni, ta vist ei saanud ise ka aru, kas oli ärkvel või unes. Rohkem nendest raamatutest jäi mulje, et kohtumised olenditega olid seotud paikadega mitte uinumisega.

Natuke segane jutt, küsin ehk hoopis nii, et kas oma energiaga vabalt rändavad nõiad tajuvad ka anorgaanilisi olendeid igas seisundis, kasvõi trammis ja diskomuusika saatel?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Kolm Jan 08, 2014 1:13 pm    Teema: Vasta viitega

isis kirjutas:
seesama kirjutas:
ja emotsioonist enam.

http://www.youtube.com/watch?v=9jABeJFrPKg
Tahtsin seda kuidagi vaimsemalt lahti kirjutada, aga ei tule sellest midagi, kirjutan lühidalt. Laste võimed on hämmastavad ja siin on hästi näha, kuidas täiskasvanud zürii rääkis emotsionaalsusest ja oli emotsionaalselt liigutatud, kuid laps täitis oma ülesande lihtsalt filigraanselt kuid emotsioonideta. Küll on temas hingestatus. Ma ei tea, mis seisundis on autor kirjutanud sellise loo kuid algselt Joala seda edasi anda ei suutnud.

Lapsed on vabamad inimlikkuse rõhuasetuses veel ja toimivad veel lisaks ka inimlikkusest enama potensiaali mõjul.
http://seesama.s2.bizhat.com/viewtopic.php?p=3448#3448

isis kirjutas:
Tahtsin küsida veel ka anorgaanilise energia/olendite kohta, miks neid just poolunes tajutakse? Saan sellest aru, et esimeses tähelepanus inimese tajupunkt pääseb siis kergemini liikuma, kuid orgaanilisus ei kao unes ju kuhugi ja pealegi tundub see seletus kuidagi liiga loogiline. Castanedat lihtsalt visati igast asendist uude dimensiooni, ta vist ei saanud ise ka aru, kas oli ärkvel või unes. Rohkem nendest raamatutest jäi mulje, et kohtumised olenditega olid seotud paikadega mitte uinumisega.

Natuke segane jutt, küsin ehk hoopis nii, et kas oma energiaga vabalt rändavad nõiad tajuvad ka anorgaanilisi olendeid igas seisundis, kasvõi trammis ja diskomuusika saatel?

Poolunes ei olda veel "täielikult" üle mindud magamisse ja unenägudesse ning ei olda ka "täielikult" ärkvelolekus, sellepärast ollakse vabamad. Kui ollakse ühes või teises olekus "täielikult", ollakse rohkem kaitstud vähem vabama oleku pärast.
Põhimõte on vaba olemise võimes, kaitstuses või mittekaitstuses ja Castaneda "nõiad" suutsid nihutada ja nihkuda ka kaitsetest läbi – olenemata Carlose inimlikkuse kaitsest ja teadvustamise võimest, nihutati teda erinevatesse kohtadesse.
Seega mitte ärkvelolek, poolunes, magamine ja isegi sisemine vaikus ja sisedialoogi peatumine pole põhimõte, vaid piisavalt vaba olek ja mida said tekitada ka vastavad paigad.
Castaneda "nõiad" tajusid jah anorgaanilisi energiaid ja olendeid ka igas seisundis, kasvõi trammis ja diskomuusika saatel, sest nad suutsid olla piisavalt vabad igas seisundis. Samas olid neist osad ikkagi "unenägijad", kes tegelesid teistest, ehk varitsejatest, oluliselt rohkem "teispoolsuse" asjadega sisedialoogi peatamise kui vahendi ja võimaluse abil.
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Mammu



Liitunud: 6 Okt 2006
Postitusi: 189

PostitusPostitatud: Püh Sept 21, 2014 1:44 pm    Teema: Vasta viitega

isis kirjutas:

http://www.youtube.com/watch?v=9jABeJFrPKg
Tahtsin seda kuidagi vaimsemalt lahti kirjutada, aga ei tule sellest midagi, kirjutan lühidalt. Laste võimed on hämmastavad ja siin on hästi näha, kuidas täiskasvanud zürii rääkis emotsionaalsusest ja oli emotsionaalselt liigutatud, kuid laps täitis oma ülesande lihtsalt filigraanselt kuid emotsioonideta. Küll on temas hingestatus. Ma ei tea, mis seisundis on autor kirjutanud sellise loo kuid algselt Joala seda edasi anda ei suutnud.

Nii palju kui inimesi, ka arvamusi Smile
Minu jaoks mõjus hingestatult rohkem Joala esitus Smile
http://www.youtube.com/watch?v=SrD2douDxFg
lisaks tema silmad ja miim andis kerguse juurde.... hing sai endalgi mul tiivad ja tuulena pöörles, tantsusamme tegi ja pooganid viskas

Rasmuse esitus surus hinge nagu vastu maad Laughing Rasmus laulis, mitte ei rääkind lauldes sellest, mida oleks kogend ja teaks või unistaks... Joala andis vähemalt rääkis unelmaist...
aga sööt hoopis jutustab kui maine mees, kel kogemused. hing veidi väsind, aga tarkus turjal... ei lenda enam, jalad maas, sügavus hinges Smile
http://www.youtube.com/watch?v=8uw98Is7AAQ

minu jaoks jah sööt ja joala jutustasid lugu... rasmus taidles Laughing noor veel Wink küll tuleb tema aeg jutustada lugulaulu Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
isis



Liitunud: 29 Dets 2013
Postitusi: 43

PostitusPostitatud: Püh Sept 21, 2014 3:28 pm    Teema: Vasta viitega

Kui hinnata jutustust, siis on kahtlemata küpsed mehed osavamad. Rasmuses on olemine selle laulu sees, ilma vähimagi pingutuseta seal midagi lahti mõtestada või endalegi ära seletada. Kirg.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Mammu



Liitunud: 6 Okt 2006
Postitusi: 189

PostitusPostitatud: Reede Sept 26, 2014 10:53 am    Teema: Vasta viitega

In Memoriam ehk Puhka Rahus, lauluhiid Sad
https://www.youtube.com/watch?v=SrD2douDxFg

üks armsamaid kuvandeid, mis temast meedia treinud (tavaliselt loodi ülbiku kuvand...)
http://www.ohtuleht.ee/596727/in-memoriam-jaak-joala-puha-jumal-mis-elu-ma-siiani-elanud-olen

https://www.youtube.com/watch?v=Xlyu_PZXywI&list=RDSrD2douDxFg&index=2
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
isis



Liitunud: 29 Dets 2013
Postitusi: 43

PostitusPostitatud: Reede Sept 26, 2014 4:15 pm    Teema: Vasta viitega

Kas tead, Mammu, et ma polnud seda 73 aasta salvestust näinudki (no ilmselt kunagi igiammu, mustvalgest telekast olin, kuid lapsena) ja pean kadund vanameistri ees vabandama küll, see 23-aastane Joala teeb mu jaoks sama asja, millega ka Rasmus hakkama sai. Ma kritiseerides ennist pidasin seda silmas https://www.youtube.com/watch?v=n5QaAFEGxAM no siin ilmselt on oma töö teinud ka sotsialistliku estraadi normatiivid...

minu lapsepõlvelemmik temalt, ja ehk tänini on Laululinnuhaldjas https://www.youtube.com/watch?v=cvnFT2yFjp4
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Teadusest Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory