Ruumivärav :: Vaata teemat - Praana toitujad
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact billing@hostonnet.com.
Praana toitujad

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Prohvetitest, vaimusõnast, infost ja selle kandjatest
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Nelj Mai 14, 2009 4:57 pm    Teema: Praana toitujad Vasta viitega

Üks neist selline.

Jasmuheen Eestis - üle laipade valgustatuse poole
Autor: Martin Vällik kell 14:57 teemas pettus.

Tsiteerin::
Vikerkaaresild annab teada, et Eestit külastab 8.-10. juunil Austraalia päritolu kosmiline telepaat ja kanaldaja, breatharianismi ideoloog Jasmuheen (Ellen Greve). Seminar toimub Rahvusraamatukogu suures saalis ja maksab 3400 kr.
Ürituse korraldab OÜ Päikesepillaja, Riina Soone.

Uudise tekst tervikuna Vikerkaaresillal.

See njuueidslaste sõnakasutus on muidugi klass omaette. Kui seda oma ihusilmaga varem näinud pole, siis võib see esmasel kohtumisel jätta mulje millestki üliüdini positiivsest maailmatunnetusest, mida ergutab vaid ülim armastus kõikide olendite vastu ja jumalik vastutustunne, et kõikide elu paremaks teha.

Lähemal vaatlusel ja püüdel ka jutu sisust mingit ratsionaalset iva tabada, leiab tähelepanelikum lugeja paraku suure-suure sisutühjuse, megamulli, milles polegi muud kui sõnavaht. Veelgi terasemal jälgimisel leiame esmamuljele vastupidiselt lausa inimvaenuliku ideoloogia, mis võib järgijatele osutuda lausa eluohtlikuks nagu selle Jasmuheeniga on juhtunud.

Siin pisike stiilinäide Jasmuheeni tekstist:

Kristusteadvuse energia on Jumalanna Armastus, see on universaalne. See voolas Jeesuse mõistujuttude ja tervendamise imede kaudu, toites näljaseid ning jõustades vaeseid/viletsaid. See inspireeris Muhamedi ja andis Koraani põhiiva. See on Buda Maitreya valgus ja juhatab ¹amaane läbi kõikide tasandite ekstaasiseisundites. See on molekule eluga kokkusiduv liim ja meie kõige tõesem südame laul.
Allikas: ARMASTUSE VÄLI JA TEINE TULEMINE

Oma osa saavad ka skeptikud:

K: Kuidas Te skeptikutega hakkama saate?
V: Kergelt-südamlikult ja huumoriga ning lisaks teatud annuse ümber-hariva teabega. Asjad on haruharva sellised nagu nad näivad. Näiteks minu lemmik kehaline harjutus on viimasel ajal paljajalu tagurpidi rannas kõndimine. Mõni, kes näeb mind seda tegemas võib mõelda: “Seal läheb see kummaline naine, kauboi kaabuga, ilma päikeseprillideta ja jälle kõnnib ta tagurpidi. Huvitav, kas ta on imelik või teeb ta seda mingil muul põhjusel?”
Müts kaitseb mu nägu kuuma Austraalia päikese eest, päikeseprillideta olemine (mis on meie kliimas ebatavaline) võimaldab mul silmade kaudu otse ajusse absorbeerida rohkem praanat. Paljajalu kõndimine tähendab, et ma saan maapinda praanaga toita ja tagurpidi kõndimine tasakaalustab ümber kogu minu seesmise energiavoolu, varustab eneriaga ja treenib minu keha teistsugusel viisil.

Samamoodi ütlevad inimesed: “See on jama, igaüks peab sööma, ta on valetaja”. Kuid nad ei ole hariduslikust vajakajäämisest tingituna mõistnud kõiki neid kasutegureid, millest me siin raamatus räägime, seega skeptitsismi tuleb kohelda austuse ja kergusega ja alati aitab huumor.
Allikas: http://www.paikesepillaja.ee/pdf/ArtikkelJasmuheeniga.pdf

Jasmuheen ehk kodanikunimega Ellen Greve (s 1957) väidab, et ta pole juba päris mitu aastat mitte midagi söönud ega joonud, kuna ta saavat eluks vajaliku energia ja toitained otse õhust või päikesest. Sellist suunda nimetatakse inedia või breatharianism, eesti keeles võiks seda nimetada õhutoitluseks.

Õhutoitlust käib ta propageerimas igas ilmakaares ja juuni alguses tuleb oma ohtlikku ajupesu ka Eestisse levitama. (Vikerkaaresild on njuueidslaste ja muude ‘vaimsete’ otsijate kohtumispaik ja teadetetahvel, kust leiab lisaks kohati asjalikele uudistele ka hulganisti kraami, mida lugedes haarab mind tihti masendusäärne tunne. Aga loomulikult - see on vaid minu probleem

Jasmuheeni väited praanatoidul olemisest äratasid omal ajal tähelepanu ja imekombel ta isegi nõustus ajakirjandusliku eksperimendiga, kus ta arstide ja kaamerate järelvalve all elas oma väidetavat toidu- ja joogivaba elu. Juba 48 tunni möödumisel ilmnesid tal füüsilised tunnused vedelikupuudusest, stressist ja kõrgest vererõhust. Need sümptomid ajas ta saastunud linnaõhu kaela, aga saategrupp organiseeris kiirelt kauni ja värske õhuga maakoha, kuhu ümber koliti. Neljandaks päevaks oli Ellen oma kehakaalust kaotanud üle 6 kg, suuremalt jaolt läbi vedelikukaotuse, ta kõne oli aeglustunud, pulss kahekordne ning arst hoiatas võimaliku neerukahjustuse eest. Eksperiment peatati, kuna selle jätkudes oleks Ellenit tabanud jääv terviskahjustus või ka surm.

Vaata klippi Google video vahendusel (kokku 15 min, eksperimendi osa algab 10 min juures).

Ta oma tõlgendus sellest on järgmine:

K: Pärast naise surma ©otimaal esitati teile väljakutse Austraalia “60 Minutes” poolt teha läbi 7 päevane periood ilma toidu ja vedelikuta. Mis oli selle proovilepaneku tulemus, peale selle, millest mainstream meedia ette kandis?
V: Lõpptulemuseks oli see, et “60 Minutes” lõpetas eksperimendi 5 päeva pärast, kartes, et mul võib see õnnestuda ja see oleks nende jaoks tekitanud probleeme, sest nende kavatsus oli anda minust valet pilti ning samuti tõestada, et ilma toidu või vedelikuta elamine on ohtlik, mis ju seda ka õige ettevalmistuseta on.

Lõpptulemus oli nende poolt juba enne alustamist paika pandud (vaatamata sellele, et mina olin nende kavatsusest naiivselt teadmatuses) seega oli seda alati püütud näidata kui läbikukkumist. Kalibreerimise testid tõendavad seda, sest see kõik erapooletult salvestatud U.F.I. poolt.

K: Mida te õppisite sellest “60 Minutes” väljakutsest?
V: Mina isiklikult sain selgeks, et ei maksa olla nii naiivne ja usaldada ajakirjanduslikku ausameelsust/laitmatust. Ma õppisin ka seda, et tasub olla seotud ainult nende eksperimentidega ja hästiinformeeritud inimestega, kellel on head kavatsused ja südamel globaalse hariduse parimad huvid ning kes jagavad sama rikkumatuse/ausameelsuse tasandit.

Ma taipasin ka, et ei ole võimalik alahinnata auditooriumi intelligentsi, kellest siis, kui küsiti nende algset suhtumist minu lugu käsitleva programmi suhtes, ütles esialgu 70%, et nad peavad seda võimalikuks, mis hämmastas nii mind kui ka “60 Minutes” meeskonda.
Allikas: http://www.paikesepillaja.ee/pdf/ArtikkelJasmuheeniga.pdf

Oleks veel, et ta vaid ennast petab ja enda elu ohtu seab. Ta ju rändab mööda ilma ja valetab kõigile, kuidas inimesed, kes on vaimselt piisavalt kõrgele arenenud, ei vaja elutsemiseks materiaalset toitu (mingu rääkigu seda Eritrea lastele või koonduslaagrid üle elanutele).

Et tegu pole mitte niisama vaimse süütu mänguga, näitavad aegajalt ilmuvad uudislood, mis jutustavad tema ja teiste petiste õpetussõnade järgi surnuks näljutanud inimestest (vt http://www.rickross.com/groups/breat.html).

Jasmuheeni maaletooja Riina Päikesepillaja Soone õnnistab meid ka sellise eestikeelse tekstiga:

K: Tänapäeval on meie maailmas nii palju kannatusi, kuidas saab praana programm seda muuta nii, et meil oleks nii individuaalselt kui ka liigina nauditavam ja tõhusam evolutsioon?
V: Hariduse kaudu saame me innustada inimesi suurendama nende olemust läbivat praana voogu, mis siis muudab nende oma resonantsi ja seda kuidas universum neile vastab. Praana programmi teekonna puhul on tegu sellega kuidas meie sees ja meie ümber energia voolu juhtida nii, et me saaksime teadlikult luua olevikku ja tulevikku, mis tagab kõigile suurema tervise ja õnne taseme.
Allikas: http://www.paikesepillaja.ee/pdf/NauditavJaEfektiivneEvolutsioon.pdf

Sealt leiab pärleid kohe kuhjaga. Millises maailmas need inimesed küll elavad?

Miks ma sellest räägin?
Pagan seda teab, aga äkki keegi ise või kellegi lähedane hirmsasti kipub sinna ‘õnnestavale’ ja armastuseküllasele seminarile, mis maksab 3400 krooni (toidu pead ise ostma), siis üritagu inimesed enne ikka mõelda, kui sellele inimvaenulikku ja eluohtlikku ideoloogiat levitavale libagurule oma raskelt või kergelt teenitud kroone viima hakatakse.


Arrow http://www.skeptik.ee/index.php/2007/05/30/jasmuheen-eestis-ule-laipade-valgustatuse-poole/

Kui inimkeha enam toitu ei vaja siis peks ta üldjuhul olema pool või enrgeetiline olend.
Ikka Jeesuse ütlus peab paika "palju valeprohveteid saab üles tõusma ja eksitavad ära kogu ilmamaa."
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tom



Liitunud: 26 Sept 2006
Postitusi: 326

PostitusPostitatud: Reede Mai 15, 2009 9:32 am    Teema: Vasta viitega

Kord küsisin ühelt asjatundjalt, et kas praanatoitujad ka wc's peavad käima. Ei mäleta mida ta täpselt vastas, igatahes kindlat Ei/Jah vastust ei saanud.
Viimane kord kui Jasmuheen Eestis käis tegid skeptikute väited ta päris nõrgaks.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Reede Mai 15, 2009 5:33 pm    Teema: Vasta viitega

Skeptikuid on eelkõige vaja asjade läbipaistvaks muutmiseks, nagu saade "Selgeltnägijate tuleproov" oli, siis just skeptikute abil jäi järele tervest saalitäiest väidetavast nägijast ainult kaks, kes olid tegelikkuses nägijad. Skeptik on nagu vastukaal liialdustele.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Püh Mai 17, 2009 11:19 am    Teema: Vasta viitega

Veel mõned lõigud:

K: Te rõhutate igal sammul aususe vajalikkust selle konverteerimise teekonnal, miks?

Tsiteerin::
V(Jasmuheen): Ma olen näinud kuidas on ilmaaegu häbistatud paljude inimeste imelist tööd. Näiteks on olnud juhtumeid, kus teada tuntud valgusest toitujad lasid ennast üle aastate lõdvaks ja valisid siin-seal vahest midagi süüa.

Kui nende käest küsiti selle kohta, siis nad eitasid seda ja seetõttu kannatas nende reputatsioon ja kogu nende väärtuslik töö selles vallas sai diskrediteeritud. Praanast toitumine ei ole tingimata must-valge reaalsus, kus me kas sööme regulaarselt või siis ei söö üldse. Minu jaoks on see alati tähendanud valikuvabadust ja ausus meie teekonnal aitab teistel seda väärtustada/austuses hoida.

Näiteks, minu kehas ei usu mitte ükski rakk, et tal on vaja elu hoidmiseks või elamiseks toitu. Teades seda nii intellektuaalselt kui ka kogemuslikult, ei tunne ma valiku juures negatiivsete tagajärgede pärast hirmu, ükskõik kas ma siis söön või mitte, see ei mängi rolli. Me peame meeles pidama, et samal ajal kui ainult praanast elamine tundub mõnedele võimatu, tingituna puudujäägist hariduses ja selle võimaluse teadvustamises – on ainus inimene kellele me midagi tõestama peame meie ise. See on meie vabaduse teekond ja meil on vaja olla iseendaga ning teistega aus. See teeb selle teekonna kergemaks ja austab neid väljakutseid millega me selle tee kestel silmitsi seisame.


Jasmuheeni väited praanatoidul olemisest äratasid omal ajal tähelepanu ja imekombel ta isegi nõustus ajakirjandusliku eksperimendiga, kus ta arstide ja kaamerate järelvalve all elas oma väidetavat toidu- ja joogivaba elu. Juba 48 tunni möödumisel ilmnesid tal füüsilised tunnused vedelikupuudusest, stressist ja kõrgest vererõhust.

Need sümptomid ajas ta saastunud linnaõhu kaela, aga saategrupp organiseeris kiirelt kauni ja värske õhuga maakoha, kuhu ümber koliti. Neljandaks päevaks oli Ellen oma kehakaalust kaotanud üle 6 kg, suuremalt jaolt läbi vedelikukaotuse, ta kõne oli aeglustunud, pulss kahekordne ning arst hoiatas võimaliku neerukahjustuse eest.

Eksperiment peatati, kuna selle jätkudes oleks Ellenit tabanud jääv terviskahjustus või ka surm.

Tsiteerin::
Kristusteadvuse energia on Jumalanna Armastus, see on universaalne. See voolas Jeesuse mõistujuttude ja tervendamise imede kaudu, toites näljaseid ning jõustades vaeseid/viletsaid. See inspireeris Muhamedi ja andis Koraani põhiiva. See on Buda Maitreya valgus ja juhatab ¹amaane läbi kõikide tasandite ekstaasiseisundites. See on molekule eluga kokkusiduv liim ja meie kõige tõesem südame laul.


Mõned kommentaarid sellelt lehelt:

Tsiteerin::
Tarvo Kruus 06. mär 2008 kell 15:53

Siin on Austraalia televisiooni tehtud katse Jasmuheeniga, kus too mõne päevaga nö. ära kukkus….
http://badpsychics.com/thefrau.....toryid=104

Kodus on tal külmkapp toitu täis, ütleb, et mehele ja ta on ka nt. lennukis vahele jäänud toidutellimise ja söömisega. Ise ütleb, muidugi, et lihtsalt lõbu pärast, kuna söömata on vahel igav…


“Vikerkaaresillas” hetkel selline pakkumine:

From: Margus Aru
To:
Sent: Monday, March 23, 2009 6:01:09 PM
Subject: [Vikerkaaresild] Valgusretriit Keskuses Tähevärav Püramiidikülas

Oled oodatud valgusretriidile Keskusesse Tähevärav Püramiidikülas.

Läbiviijad Michael ja Helena. Need ingellikud inimesed elavad juba vastavalt 7 ja 5 aastat valgusest ehk praanast. Nad ei tarvita füüsilist toitu. Nad kannavad endas väga kõrget armastuse võnget ja jagavad seda valgusretriidi käigus inimestega.

Toimumise aeg: 24.- 26. aprill 2009, algusega 17.00

Kohtade arv piiratud - 12 inimest

Osalustasu: 2100.-.

Osalemise tagab registreerimine aadressil ja ettemaks 500.- kontole 221029869975 MTÜ Ühendus Tähevärav

Aja- ja tegevuskava leiad: seminaride alt.

Armastusega Margus Aru, 55 684 651

Mul oleks esialgu neli küsimust:

1) miks küll ÜRO (või minugipärast Bob Geldof) sellise meetodiga Aafrika näljahäda ei lahenda?

2) Kas Eestis ka varsti surnuks nälginud usklikke pranatoidulisi näha saab?

3) kas meil mõni telejaam ei võiks nende “ingellike inimestega” samasugust kontrollitud oludes katset teha, nagu Austraalia “60 minutes” Jasmuheeniga?
ning
4) Huvitav, kas nood Michael ja Helena klorofülli ka toodavad?




Tsiteerin::
#51 Tarvo Kruus 08. mai 2009 kell 16:42

Vaata aga vaata! 10.-13. juulil on keenius Jasmuheen taas Eestis Rahvusraamatukogu suures saalis. Kae majanduslanguse tulemit - kahe aastaga polegi seminar kallinenud rohkem kui 3400 kroonilt 3500 kroonile.

Maaletoojad ikka ja jälle muidugi Riina ja Vallar Soone

siin meenutuseks veelkord Austraalia “60 minutes“, milles Jasmuheeniproua ikka söömata väegade ära vajus



Lisaks omaltpoolt juurde, kui räägitakse Kristus energiast ja teadvusest, olles ise vastupidi teinud Jeesuse räägitule, siis on tegemist müügi ja pettusega, mõistmata seda mida Jeesus Kristus rääkis. Mul poleks selle vastu midagi kui keegi ei söö ega joo aga samas tuleb ikka jälle välja pettus ja valetamine.

Jeesus ütles selgelt:"See mis suust sisse läheb ei tee kedagi patusemaks aga see mis sealt välja tuleb....."

Kui arvatakse et vastvalt söömisega, joomisega või siis vastupidisega saadakse Vaimu on asi kehatasandil. Kogu energia kehaga jändamisele kulutades ei ole Vaimul tühja kohta meis kuhu asetsema tulla. Vaim/teadmised tuleb kohta mis on täiesti tühi aga kui teadvus on täis maist pahna, nn tegelemine mõtlemise ja uskumisega keha toiduta eksisteerimis võimalikkusest, esinemised, õpetused, laagrid, endale spetsiifilise nime panek sel põhjusel, et sellise asjaga tegeled, raha sisse kasseerimised jne jne ei jäta ruumi mingile Kristus vaimule ja seda on juba esimsest lausest näha, kus tegelemine ja jutt on risti vastpupidine Jeesuse räägitule.

Jasmuheeni lause:
Tsiteerin::
Kristusteadvuse energia on Jumalanna Armastus, see on universaalne. See voolas Jeesuse mõistujuttude ja tervendamise imede kaudu, toites näljaseid ning jõustades vaeseid/viletsaid.


Jeesus, sõi ja jõi kõike ning istus lihtrahvaga ühes lauas, ta sõi lambaliha ja jõi veini ja seda tegid ka kõik prohvetid enne teda.
Ta ei toitnud näljaseid, etnad olid näljased, vaid näitas enda läbi Jumala väge rahvale, kes suvatses teda kuulama tulla ja kulas niikaua, et kõhud läksid tühjaks.
Ta ei jõustand ühtki vaest, sest ütles; "vaeseid ja haigeid on maailmas alati aga mind ei ole mitte...", mis tähendab et maailmas puudub mõistlikkus ja vaimsus.
Ta saatis paljud haiged kohaliku preestri juurde, kes tollal ka arsti osa täitis, ning ei teinud suvalisi terveks vaid teatud isikuid kes sedas väärisid ja kahe kuue jagamise jutt, et kui sul on kaks kuube anna teine sellele kel pole, on õpetus kuidas tasakaalus elada, mitte vaeseid eelistades.

Vastupidiselt Jeesuse ütlusele "jätke kõik maha..." on aga antud söömata ja joomata jätmise puhul ainult elustiili muudetud ja üks asendatud teisega, seda enam et siiski natuke süüakse ja juuakse Very Happy .
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Teis Mai 19, 2009 4:03 pm    Teema: Vasta viitega

Veel midagi


Professor väidab, et ta elab vaid päiksevalgusest ja mahlast
Autor: Martin Vällik kell 16:47 teemas pettus, tervis.

Tsiteerin::
Igaüks läheb sassi omal moel. Mõnest ei saa kohe arugi, et ta väheke uhuuduuris toimleb. Pealtnäha tark, intelligentne, haritud, meeldiv suhtleja, lausa professor, aga küljes selline kiiks, et vanguta vaid pead. Aga pole sellest asjaolust hullu midagi, küllap leiaks igaühest mingi viguri, mis niinimetatud normaalsusega kokku ei kõla ja osad inimkonna esindajad nagu teistegi liikide puhul katsetavad eksistentsi äärmusi, mis mõnikord huvitavate ning kasulike järelmiteni võivad juhtida, teinekord aga katsetajale ja/või kaasaelajatele saatuslikuks võib osutuda. Ja mõni lihtsalt valetab.

Mida arvata keemiaprofessorist ja Waldorf-kooli keemia- ja bioloogiaõpetajast Michael Wernerist, kes ütleb, et ta pole aasta 2001 jõuludest saati söönud muud kui puuviljamahla ning teiseks oluliseks eluspüsimise allikaks olla päikesevalgus ja õhk, mida ta hellitlevalt praanaks, chi-ks või kosmiliseks energiaks kutsub?

Isegi Briti ajaleht Daily Mail on skeptiline, kuid laseb härrasel vabalt jutustada.

Michael Werner on 58-aastane sakslane ja väidab, et saab vajalikud toitained Päikselt… ja mõnest topsist kohvist, puuviljamahlast ja klaasist veinist. Ta ise nimetab seda valgustoitluseks (vrdl Jasmuheen). Muu jutu seas tuleb siiski välja, et tegu on mida ilmsemalt tema raamatu Elu valgusest (Life From Light) promokampaaniaga.

Michael Werner ütleb, et ta on igati tavaline inimene ja oli kuuskomaviis aastat tagasi ülekaaluline, kuni kohtus õhtulauas vägagi kõhnaks jäänud naise tuttavaga, kes omasõnul oli läbinud erilise ümberlülitumisprogrammi, et elada vaid valgusest. See intrigeeris muidu pitsamaiast peremeest ning mõne aja pärast tegi ta läbi kolmenädalase üleminekuprogrammi. Esimesel nädalal ei söönud ega joonud ta omasõnul midagi. Teisel nädalal võis võtta veega kõvasti lahjendatud puuviljamahla, kolmandal nädalal aga kangemat mahla manustada.

Parandage mind, lugupeetud arstid, aga see retsept kõlab väga enesetapukava moodi. Kui 7 päeva olla veeta ja ikkagi ellu jääda, siis võib külge saada tõsised neeru- ja ajukahjustused ja küllap palju muudki.

Loos lastakse taaskasutusse eiteamillele baseeruv müüt, et maailmas olla u 5000 breatharianisti/õhutoitlast. Meenutatakse aga härrat nimega Wiley Brooks, kes rajas Ameerikas Breatharian Intsituudi, aga jäi ajakirjanikele vahele kanapiruka tellimisega, ja prouat Ellen ‘Jasmuheen’ Greve, kelle kodus oli külmkapp paksult toitu täis, väidetavalt mehe tarbeks, kes on kohtulikult karistatud pettur.

Werner ütleb, et tema toitumatust olla teaduslikult uuritud. Kümme päeva olla tema elu monitooritud. Elavat nagu taimeke aasal.
Kas ja kus uuring avaldatud, pole juttu.

Näljahädas aafriklased on oma hädas ise süüdi - nad on veendunud, et mitte süües nad nälgivad, ütleb herr Werner.

Samas tunnistab ta, et ta lööb hambad ¹okolaadi või pitsalõiku, lihtsalt seepärast, et oma kolme last kiusata, kuid lõbu lõppevat siis, kui toit kurku jõuab. Ja mõnikord ampsab mõne viinamarja või pähkli.

Tehku endaga, mis tahab, ning valetagu ja hämagu endale täiega, aga täiskasvanud inimene peaks aru saama, et mõni väheke kergeusklikum ja murega inimene võib hakata tema retsepti päriselt rakendama ja oma õnnetu otsa leida. Laibarida on neil õhutoitlastel reaalselt olemas. Eriti küüniline on oma Saksa keskklassi kodust nälgivaid aafriklasi õpetada.


Arrow http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=174235
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Laup Sept 27, 2014 8:02 pm    Teema: Vasta viitega

Minujaoks on selliste Jashmuheenide eksistents täielik müstika.Kindlasti on ka konkreetse isiku suhtes mul palju eelarvamusi,kuna ma tõusen alati tagajalgadele kui kusagil hakatakse rääkima lilledest ja liblikatest ja täiuslikust armastusest nagu nende new age tüüpidega tavaliselt kaasas käib.Kõrvad hakkavad lihtsalt sitavett jooksma.
Aga jah ma üritaks nagu mõista kuidas nad nii saavad käituda,armastust jne muud paska maailmale levitades koorivad nad vaestelt teadmatutelt lollidelt viimase sendigi,kes lootuses parema järgi selliseid kuulama lähevad.
Sellised inimesed on täielikud vastandid sellele mida nad kuulutavad,ehk siis hunt lambanahas.
Kuidas selliste olendite teadvus üleüldse toimib?Kas neil pole raasugi südametunnistust ,mõistmist maailmas toimuvast ja iseendas.Kas nad ei saa aru,et nad teevad kurja hoopis ja jagavad valet maailma.Kas neil üldse mingisugune iseenesest teadlikkus eksisteerib.
Või on teadvuses täielik pudru ja kapsad segamini sellistel.
Teada ju on,et kui toimub mingisugunegi areng,siis enam ei ole vaja kedagi ärakasutada ning koormata,ehk siis et nende areng on võtnud kummalise pöörde.
P.S ei pea otseselt silmas toda jashmuheemi,ei tea ka eriti temast miskit ja ei huvita üleüldse uurida sellisest,aga iga nurgapeal kusagil on sarnaseid liikvel,ja toimetavad sarnase mustripeal.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Laup Sept 27, 2014 8:33 pm    Teema: Vasta viitega

Kõigil on potensiaal aga see on suletud ja ei ole ka huvi avada, siis ei avane ka. Ehk teisisõnu, kaseseemne efekt, miljonitest seemnetest vaid mõni saab suureks kaseks.
Ja niikaua on ka teadvus suletud või areneb horisontaalselt kõiksugu variantidesse ühel tasandil, mitte aga vertikaalselt, kus asuks südametunnistus, Vaim ja hing, teadmised, mitmetasandilisus ja enda asukoha teada saamine siin maailmas ja mujal. Seni ongi nii, et (on ka mõistlikke inimesi, tegelt südametunnistus asub ka siin tasandil) on ikka rohkelt neid, kes ei tea mida teevad, tahavad, kus asuvad jms.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Mammu



Liitunud: 6 Okt 2006
Postitusi: 189

PostitusPostitatud: Esm Sept 29, 2014 9:43 am    Teema: Vasta viitega

vaatleja kirjutas:
ja enda asukoha teada saamine siin maailmas ja mujal. Seni ongi nii, et (on ka mõistlikke inimesi, tegelt südametunnistus asub ka siin tasandil) on ikka rohkelt neid, kes ei tea mida teevad, tahavad, kus asuvad jms.


Kus sina asud siin maailmas ja mujal? Ja mis on siis ntx sinu elumissioon-ülesanne, milleks oled kehastunud? Isiklikult mulle meeldivad inimesed, kes teavad juba vastust Smile , enamik hämab sellel teemal Sad
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Esm Sept 29, 2014 4:13 pm    Teema: Vasta viitega

Kui teises ja eriti kolmandas tähelepanus ellu jääda, siis on selge ka asukoht siin, et elu ei ole ainult siin ja kui teadvus ellu ei jää, siis on elu ainult kehas, sellest rääkis ka dJ. Põhi osaks saab siin, investeerida teadvust ka sinna, millega ei tegelda ja kus ei asuta, teine ja kolmas tähelepanu. Ainult siin tasandis asumine on ammendav ja ei ole piisav.

Kuid inimese sisemaailma ja Vaimu vahel on tavaliselt tühik, tühi ala. Ulatudes inimlikust kõige rohkem sensitiivsuseni. Kuid teises tähelepanus enamasti teadvus ei orienteeru ja ka juba unedes on raskusi, mõnel rohkem, mõnel vähem. See teema pole siin uus, sellest on räägitud nt teemas Inimlikkus, mis on üks kõigest siinsest.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Mammu



Liitunud: 6 Okt 2006
Postitusi: 189

PostitusPostitatud: Esm Sept 29, 2014 4:22 pm    Teema: Vasta viitega

teine tähelepanu ma pakun on sulle juba köki möki Smile, aga kuidas kolmandas tähelepanus teadvel olemine õnnestub? Või see on esialgu siiski eesmärk ja sinna see saab võimalikuks nö elu lõpus - kas on piisavalt "tööd" tehtud

kui palju selle kõrval võib kulutada tähelepanu esimsese tähelepanus ehk olmele, igapäeva tegevustele jms Smile , kõik ju see võtab ka ressursse...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Mammu



Liitunud: 6 Okt 2006
Postitusi: 189

PostitusPostitatud: Esm Sept 29, 2014 4:26 pm    Teema: Vasta viitega

praktiline küssa ka
Kuidas teises tähelepanus siiski tähelepanu nii palju kontsetreerida, et eristada ntx ühte juttu üldisest vadinast vms

kui esimeses tähelepanus tuleb kuulata kõrvadega või vaadata silmadega, et siis mürast vajalik heli leida või taustast objekt, kuidas seal leida nn mürast üles konkreetne "hääl" inf või kuda iganes seda nimetada Very Happy
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Mammu



Liitunud: 6 Okt 2006
Postitusi: 189

PostitusPostitatud: Esm Sept 29, 2014 4:31 pm    Teema: Vasta viitega

ahjaa lugesin juttu kuidas "vaimolend " sai tihkeks

kas see käib seeläbi, et inimene annab anorgaanilisele teadvusele oma elumahlasid ehk energiat?
nigu krati ehitamine - lõppude lõpuks pistab ikka su nahka Laughing Laughing Laughing

palju tal on nn tihkena jõudu tegutseda siinses tähelepanus? ja kas need nn poltergaistid kuuluvad ka sinna alla?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Mammu



Liitunud: 6 Okt 2006
Postitusi: 189

PostitusPostitatud: Esm Sept 29, 2014 4:39 pm    Teema: Vasta viitega

ja küsimus ka "hinge eest hoolt kandmise" teemasse

inimesel on ikka minevik taagana kaasas - mõnel rohkem, mõnel vähem patte oma südametunnistuse vastu
kuidas käib see nn lunastus veel eluajal?
ise peab patud "vabaks laskma" - sealt energia seeläbi tagasi tirima, et lõpuks hing nii lage nii lage nigu tühi tuba
või on ikkagi mingit särki-värki lunastusriitus vaja läbida - mingi kõrgem jõud - Vaim, Looja kesiganes siis ehitab tuleriida, millest pead läbi käima

see lunastuse asi on tõesti huvitav Smile
üksasi on kirikusse minna ja papp annab andeks ja inimene läheb ja elab edasi... tegelt grammigi pole hing puhtam, teine asi, kuidas saada hing tõesti suureks ja puhtaks Smile
otsus, et tänasest mõtlen ja tegutsen südametunnistuse järgi on muarust kahtlane... alateadvuses ja hingesoppides tegelt kõik orad kaasas...

ja sellega haakuv küsimus, mis on teie mõistes siirus... kuidas Vaimsed inimesed seda tõlgendavad... maskid on hädavajalik, kuid kust jookseb siis piir mask ja ebasiirus vahel?
teadvelolek et seda tehti vaid nö vajadusel, ise selle rolliga nö samastumata?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Esm Sept 29, 2014 4:46 pm    Teema: Vasta viitega

Teises tähelepanus oma sisemise vadinaga ei jõua kuskile.

Inimene on piisavalt teadmatuses, et midagi kuskile kuskile tundmatule anda, inimene baseerub anorgaanilisel aga ei tea, seega teatud jõududele alati saadaval.

Küllap inimese ise lekib piisavalt, et mõni tont teda kätte saab
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Esm Sept 29, 2014 4:52 pm    Teema: Vasta viitega

Parandage meelt, enda vastu aus olemine ja vigade mitte kordamine, julgeda ennast näha ka kõrvalt.

Ehk siis ka dJ nõidade sõjamehe tee, laitmatuse suunas. Selle alla käivad nii sisemine lunastus, hinge puhtus, siirus on koos sellega.

Ning mask ei ole roll ega näitlemine, vaid teatud osa endast, inimese enda osa, mida kasutatakse teadlikult vastavas olukorras.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Mammu



Liitunud: 6 Okt 2006
Postitusi: 189

PostitusPostitatud: Esm Sept 29, 2014 5:33 pm    Teema: Vasta viitega

vaatleja kirjutas:
Teises tähelepanus oma sisemise vadinaga ei jõua kuskile.


emm pidasin silmas et igas tähelepanus on nö "vadin" ehk taust
et kuidas seal kontsentreeritakse teadvus ühele kindlale objektile. kasvõi see unenägemises käte vaatamine aint, mitte kogu keha jne
teises tähelepanus on INFOt palju nagu siingi maailmas. kuidas sellest info hulgast õige info - otsitav leitakse
et mida seal kasutakse tähelepanu kontsentreerumiseks. esimeses on abiks silmad ja kõrvad...

ei oska pareminui sõnastada Sad
aga mille abil seal toimetatkse... keha ju pole, on aint teadvus... kuidas aga teadvust kontsentreeruda kindlale eesmärgile, objektile. ntx on vaja saada sealt kindel info, kuidas ee praktiliselt toimub?
mind huvitab protsess praktiliselt ise
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Esm Sept 29, 2014 5:43 pm    Teema: Vasta viitega

Sinna minnakse sisedialoogita, esetähtsuseta, teadvuse ja energiakehaga. Infot mida tahate ja kujutlete siin, seal selviisil polegi. Muret peaks tundma, et tagasi saada, muidu saabub keha surm. Küll aga kui sealt tagasi saadakse, on teadvus palju puhtam, kui ennem ja teispoolne energia lisaks ehk siis kui inimene seda ka endast minema ei pühi, hakkab kogunema vaikseid teadmisi, mida siin tähelepanus ei tunta, kasutata.

Unenägemine on unes teadvel olek, ja ka see on inimese teadvusele juba raske aga inimene ei ole energiakehaga kehast väljas, vaid oma unenäos, teadvusega, kus ei pruugi midagi võõrast olla.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Mammu



Liitunud: 6 Okt 2006
Postitusi: 189

PostitusPostitatud: Esm Sept 29, 2014 5:45 pm    Teema: Vasta viitega

aaaa teine tähelepanu kui teadvusega kehast väljas...
panimaju Smile

aga sensitiivid ehk selgeltnägijad küll ju ei lähe teadvusega kehast välja? seega nad ikkagi ei ole siis teises tähelepanus?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Esm Sept 29, 2014 5:50 pm    Teema: Vasta viitega

Teine tähelepanu kui energiakeha ja teadvusega kehast väljas.

Sensitiivid tajuvad ühisvälja inimkonnal ja energiaid.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Mammu



Liitunud: 6 Okt 2006
Postitusi: 189

PostitusPostitatud: Esm Sept 29, 2014 5:56 pm    Teema: Vasta viitega

kas teie arvates Osho ja Eckhart Tolle ulatus/ulatuvad inimlikkusest kaugemale?
ntx teises tähelepanus teadvel olla

need siis näitena tüübid kes uuema aja "valgustunuteks" loetakse Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Esm Sept 29, 2014 6:03 pm    Teema: Vasta viitega

Inimene võib end liigitada kui valgustunuks tahes aga need on siiski inimlikul tasandil, kuid selle paindlikumas ja nägevamas võimalikkuses.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Teis Sept 30, 2014 6:44 pm    Teema: Vasta viitega

Osho mu arvates küll inimlikust välja ei sand,kui Wikit uskuda siis ta elu lõpuski siples maisuses.Lisaks tundus et oshol oli lihtsalt nutikust,et taibata miskit piisavalt,et endast mingi liider või guru tekitada,ta isegi tunnistas kusagil,et Krishnamurti oli üks kelle teoseid ta väga armastas ja inspiratsiooni sai,ja mingeid tegelasi oli veel kellest ta inspiratsiooni sai,millegipärast jäi temast mulje,et tal endal mingeid kogemusi polnudki.
Osadele olen ise ka öelnud kes Osho järele õhkavad,et lugege parem krishnamurtit,et saate vähe puhtamalt ilma Osho vahelesegamata sama info kätte.
E.Tolle kohta ei tea,paari raamatut olen uurinud,ja tundusid rohkem sellised väljamõeldud lookesed olevat,kus üksjagu ka reaalsust lisatud vms.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Prohvetitest, vaimusõnast, infost ja selle kandjatest Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory