Ruumivärav :: Vaata teemat - Armando Torres
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Armando Torres

 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Prohvetitest, vaimusõnast, infost ja selle kandjatest
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Kolm Jan 14, 2015 10:35 pm    Teema: Armando Torres Vasta viitega

Okei siis,koguaeg olen otsinud mingit sügavat kirjeldust kõigest,ja järsku sattus pihku selline raamat.
http://www.federaljack.com/ebooks/Castenada/books/Armando%20Torres%20-%20Encounters%20With%20The%20Nagual.pdf
See kahjuks inglise keeles,aga räägib väidetavalt mingist tüübist,keda Carlos aksepteeris.See raamat on nagu kokkuvõte tervest nagualide õpetusest,see kirjeldab lihtsalt ja kergelt kõike mida Don Juan õpetas .
Kes oskab inglise keelt ma väga sügavalt soovitan seda lugeda,sest see võtab terve õpetuse kokku arusaadavalt kõigile.Lihtsalt ja loogiliselt.
Kui küsida minukäest,siis see raamat on võibolla tähtsaim kõigist nendest 12 kümnest,sest ta sulatab kuidagi kokku kõik tõed asjast.Mõistad nagu,et miski pole eraldi,sõjamehe teel kõik jookseb ühte punkti,
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Nelj Jan 15, 2015 8:20 am    Teema: Vasta viitega

Jah aga kergema vastpanu tee ei ole lahendus. Kui inimene võtab kokku teiste jaoks midagi, võib sealt pool kaduma minna nende jaoks, kes ise oma ajusi enam ragistama ei pea ja ise enda elus kõik omal nahal läbi tegema ja ise ära tundma ei pea, on tegelikult lahtised ja tundmatu otsad kasuks mitte kahjuks.
Põhimõte ei ole kerguses ja kokkuvõtetes, vaid ise kogemises. Nagu tensekriti, mille CC tegi ka kui nõidade harjutuste kokkuvõte, et kõik saaks seda harrastada ja lõpptulemus on null. Sest nagualid andisd igale õpilasele harjutused vastavalt nende energiakehale ja omadustele ja ei mitte kõiki korraga harjutamiseks, mis paljudele ei sobinudki. Niiet nende lihtsutavate kokkuvõtetega tasub natuke ettevaatlik olla, lihtsustamine ei pruugi tegelikkust avada. Ja kes kirjutab Nagualidest ja nende tegemistest? mitte keegi muu, kui see kes ise on Nagual aga Nagual ei lihtsusta, vaid teeb ja näitab, räägib reaalseid asju.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Nelj Jan 15, 2015 10:07 am    Teema: Vasta viitega

Ja Vaatleja ma saan aru mis sa öelda tahad.Lihtsalt ma ise ka natuke vist kirjutasin valesti.See ei olegi raamat,mis kõike lihtsustab,lihtsalt see raamat on kirjutatud läbi CC iseenda sõnade väidetavalt.Midagi lihtsat seal otseselt pole,on ikka see sügav teema nagu don Juani sõnade järgi kirjeldatu.Ja sama sügav nagu ka ruumivärava foorumit edasi viiv jõud.
Lihtsaks teeb asja see,et seal pole mingit erilist hämamist,mida ma näen nende just nimelt inimeste erineva energeetika poolt antud sooritustes.Ühesõnaga näiteks seal pole kirjeldatud mingit elu kokkuvõtmiseks vajalikku kasti sisse istumist,vaid seal kirjeldatakse asja pointi,mitte mingit ranget kasti sees istumist jne nagu vanades CC raamatutes soovitati.
Seal Castaneda ütleb,et pole vaja kuskil puu otsas või maa all passida,et elust kokkuvõtet teha,vaid kõige lihtsam,kui enda sees tekib mälestus miskist valulisest,tuleb kohale minna sinna hetkesse,see läbi elada,ja energiad tagasi tõmmata,ja seda võib igal hetkel teha jne.
No see oli lihtsalt näide.
Mingit tensegrityt ta vist ka seal ei soovitanud,vaid just rõhutas nagu siin foorumis,et vajalik on taotlus ja paindumatu huvi teistsuguse järgi.
Ma ei tahaks midagi halvasti öelda vaatleja,aga ära tee ennatlikke järeldusi,sest ma kahtlustan,et sa väga hästi inglise keelt ei mõista,seega pole ka raamatut lugenud.Eesti keeles ma ei tea kas see on tõlgitud ära või mitte.


Viimati muutis seda Kaspar (Nelj Jan 15, 2015 10:38 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Nelj Jan 15, 2015 10:32 am    Teema: Vasta viitega

Jah see on jah nii,et kergema vastupanu teed pole,tuleb ikka ise täie rauaga analüüsida ja proovida mõista ilma kuskile kinni jäämata.
Ega neid raamatuid ei saagi mõista kui miskit enda sügavusest vastu ei kaja,kui ei kaja siis paigutataksegi sellised raamatud lihtsalt ilukirjanduse rubriiki ja kõik,nagu nad tavaliselt raamatukogudes asuvad.Tõe rubriik,oleks kah inimesele väga kummaline Shocked
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Nelj Jan 15, 2015 2:38 pm    Teema: Vasta viitega

Nii nagu piiblit on ümber kirjutatud eri autorite poolt ja sisu järjest sogasemaks aetud, on oht ka teiste sellistega. Uute nägijate öeldu on piisavalt selgelt välja öeldud asi. Neid ei saa ega pea järgima vaid ise leidma omadusi endas ja siis leidma vaste ka nende kirjeldustes, et need üksteist kinnitaksid.
Nagualid nt ei tahtnud üldse ise kirjutada.

Aga neid on veel, kes on püüdnud Nagualide poolt antud tõde uuesti raamatutesse ümber kirjutada ja ka ennast nagualiks pidanud. Olen mõnda lugenud ja kõik on sogaks, skeemitamiseks muutunud, palju valjult ja valesti enda järgi ümber tõlgendatud jms. Küll aga jah, kui on keegi, kes on asjale pihta saanud siis ongi keegi vähestest, kes on taipand.

Nagu mainisin enda kirjas, et Nagualid andsid igale õpilasele nende olemuse järgi harjutusi, kel oli vaja puuotsas olla, siis oli, või koopas, et neist inimlikkus lahti peksta igal võimalikul moel vastavalt nende omadustele ja nii palju kui kellegil vaja oli.
Nt. Eligiol, üks õpilastest, polnudki eriti midagi vaja, see taipas kiiresti, CC-ga pidi jändama 20a ja temast ei tulnud ikkagi täit Naguali. DJ ütleski talle seepärast enne lahkumist: sa võid minu toolis istuda, kui su energiakeha taipab, siis taipab, kui mitte siis mitte, seda mida olen sulle teada andnud.

Ma aga ei ole siiani leidnud Uute Tolteegi nägijate tasemel olendit(va. teatud mõned, kes on suhteliselt varjatud) aga peale neid mitte.
Tõde, vanades või uutes raamatutes on aegumatu. Jah kuidas keegi kuhugi jõuab on iseasi, kas puuotsas või kastis või mõtisklemisega jms.
Kindlasti on hea see, kui ülearust prahti ei toodeta, palju sõnu ja vähe tegeliku sisu, kuigi paljudest käib läbi risustatuse ka tõe terakesi, mida on muidugi otsijal segane mõista.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Nelj Jan 15, 2015 6:56 pm    Teema: Vasta viitega

kustutasin ka selle

Viimati muutis seda Kaspar (Nelj Jan 15, 2015 7:14 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Nelj Jan 15, 2015 7:08 pm    Teema: Vasta viitega

kustutasin posti
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Nelj Jan 15, 2015 7:16 pm    Teema: Vasta viitega

Vot ei tea,loodan,siiski et keegi teine ka seda raamatut loeb,ja oskab öelda oma seisukoha selle kohta.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Nelj Jan 15, 2015 7:27 pm    Teema: Vasta viitega

Jutt oli selles, kui palju on neis juurde tulevates raamatutes veel puhast. Kuna tõde on nii vanades kui uutes selpuhul üks.

Ja neid raamatuid on veel teisi ka, kus enda nagualiks pidajad ei ole seda mitte, isegi CC oli poolik, seda ütles talle dJ ise.

Ja siiski, ei ole kohanud Uute nägijate sarnaseid olendeid. Kui neid on siis tuua siia ka mõni näide neist. Ja kui selgub et on, siis on see kiiduväärt.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
seesama
Site Admin


Liitunud: 25 Aug 2006
Postitusi: 755

PostitusPostitatud: Nelj Jan 15, 2015 9:20 pm    Teema: Vasta viitega

Tõlkige keegi sellest raamatust midagi siia ja mis tundub Vaimusse ulatumise sobiva tunnusena, või siis ka midagi vastupidist, kui leidub.
_________________
"Minu öeldu on vaid vihje, kuni sellele leidub reaalne vaste elus ja iseendas !!!"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
jupstykk



Liitunud: 27 Märts 2010
Postitusi: 59

PostitusPostitatud: Nelj Jan 15, 2015 11:15 pm    Teema: Vasta viitega

Lugesin veidike. Tundub jah selline kordamine, mingit olulist moonutamist nagu ei täheldanud, samas midagi väga uut ei paista olevat. Castaneda raamatutest ma tähtsamaks ei peaks, sealt saab parema ettekujutuse ikkagi nendest asjadest. Ma olen suht skeptiline nende igasuguste väidetavate Carlosega kohtujate osas, kes siis kohe raamatu vorbivad. See siin ei tundugi nagu välja mõeldud, äkki ta siis tõesti kohtus Carlosega ja kirjutas raamatu nende vestluste põhjal. No üldiselt tundus selline juturaamat Smile mingil määral oli kohati selline Castaneda raamatute hõng. Ma päris kõike ei lugenud, kui aega saan siis äkki loen veel.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Reede Jan 16, 2015 2:37 am    Teema: Vasta viitega

okei ma siis võtan mõne peatüki ja tõlgin ära siia,tervet raamatut küll ei viitsi,aga eks paistab.
Ja Jupstükk,loe edasi,esimesed paar teemat ongi seal suht mõttetud,edasi kirjeldatakse asja sügavamalt.Ja tead ju küll,et raamatut ei saa mõista kui lihtsalt pilgu üle lased,vaid tuleb sügavuti sisse minna.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Reede Jan 16, 2015 5:01 pm    Teema: Vasta viitega

Kaspar, kas ma saan õigesti aru, et sulle käib igapäevane elu närvidele ja siis on vaja lugeda midagi sellist....?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
jupstykk



Liitunud: 27 Märts 2010
Postitusi: 59

PostitusPostitatud: Reede Jan 16, 2015 8:34 pm    Teema: Vasta viitega

Kaspar kirjutas:
Ja Jupstükk,loe edasi,esimesed paar teemat ongi seal suht mõttetud,edasi kirjeldatakse asja sügavamalt.Ja tead ju küll,et raamatut ei saa mõista kui lihtsalt pilgu üle lased,vaid tuleb sügavuti sisse minna.


Mind huvitab küll veidi, et mis seal siis on, aga ma peaks sundima ennast selleks et lugeda algusest lõpuni läbi. Pole lihtsalt aega Smile

Kui tõesti see tüüp kohtus Castanedaga ja tema arust see tüüp oli sobiv mingi info edasi andmiseks maailmale, siis ilmselt peaks see sellest raamatust välja tulema. Mis see võiks olla?

Ma lugesin siit ja sealt, mitte ainult algusest ja minu arust oli ainult kordamine. Kui ta tõesti kohtus Castanedaga, siis võib-olla selleks ajaks kui nad kohtusid, oli Castaneda teinud mingeid selgemaid järeldusi oma suhetest nõidadega ja kogu sellest Vaimsuse värgist, aga minu jaoks midagi väga uut läbi ei kumanud.

Tõlgi jah midagi mis tundub oluline Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Laup Jan 17, 2015 7:13 am    Teema: Vasta viitega

sombra kirjutas:
Kaspar, kas ma saan õigesti aru, et sulle käib igapäevane elu närvidele ja siis on vaja lugeda midagi sellist....?


Ega sa väga mööda ei pannud küll.
Eks see elu käib ikka närvidele kergelt,aga pole hullu elame edasi jne.
lihtsalt ma omaarust leidsin asjaliku raamatu ja tõin siia,sest äkki keegi kah tahab lugeda.
Mida sa Sombra mõtled selle lause lõpuga''midagi sellist''? kas oled järjekordne ajugeenius kes ei ole raamatut lugenud,aga juba tembeldad seda iseenda ajudes kuskile rubriiki?
Ma ei mõtle paha pärast ja ei taha tüli norida,aga seda viga ma teen ise kah koguaeg.Võibolla näengi enda peegeldust,aga ei tea.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Laup Jan 17, 2015 7:42 am    Teema: Vasta viitega

jupstykk kirjutas:
Kaspar kirjutas:
Ja Jupstükk,loe edasi,esimesed paar teemat ongi seal suht mõttetud,edasi kirjeldatakse asja sügavamalt.Ja tead ju küll,et raamatut ei saa mõista kui lihtsalt pilgu üle lased,vaid tuleb sügavuti sisse minna.


Mind huvitab küll veidi, et mis seal siis on, aga ma peaks sundima ennast selleks et lugeda algusest lõpuni läbi. Pole lihtsalt aega Smile

Kui tõesti see tüüp kohtus Castanedaga ja tema arust see tüüp oli sobiv mingi info edasi andmiseks maailmale, siis ilmselt peaks see sellest raamatust välja tulema. Mis see võiks olla?

Ma lugesin siit ja sealt, mitte ainult algusest ja minu arust oli ainult kordamine. Kui ta tõesti kohtus Castanedaga, siis võib-olla selleks ajaks kui nad kohtusid, oli Castaneda teinud mingeid selgemaid järeldusi oma suhetest nõidadega ja kogu sellest Vaimsuse värgist, aga minu jaoks midagi väga uut läbi ei kumanud.

Tõlgi jah midagi mis tundub oluline Smile


No see on küll kummaline nähtus,et nagu huvitab küll,aga aega ei ole.Kui ikka sügavalt huvitaks küll siis see aeg tekib.See on midagi sellesse kategooriaasse,et nagu olen natukene rase jne.Ah ma niisama norin siin Cool
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
jupstykk



Liitunud: 27 Märts 2010
Postitusi: 59

PostitusPostitatud: Laup Jan 17, 2015 8:57 am    Teema: Vasta viitega

No eks näis, kas tekib rohkem aega. Seni võid ju panna midagi siia.

Kaspar kirjutas:

No see on küll kummaline nähtus,et nagu huvitab küll,aga aega ei ole.Kui ikka sügavalt huvitaks küll siis see aeg tekib.See on midagi sellesse kategooriaasse,et nagu olen natukene rase jne.Ah ma niisama norin siin Cool
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
sombra



Liitunud: 29 Aug 2006
Postitusi: 172

PostitusPostitatud: Laup Jan 17, 2015 10:20 am    Teema: Vasta viitega

Kõigepealt mind huvitab, et kui sa esimeses postituses kirjutasid niimoodi, siis mida sa selle lause all mõtlesid, mis kõlas sul sedasi. Kas sa tahaksid seda lahti sõnastada.

Tsiteerin::
Mõistad nagu,et miski pole eraldi,sõjamehe teel kõik jookseb ühte punkti



Kaspar kirjutas:

Mida sa Sombra mõtled selle lause lõpuga''midagi sellist''? kas oled järjekordne ajugeenius kes ei ole raamatut lugenud,aga juba tembeldad seda iseenda ajudes kuskile rubriiki?
Ma ei mõtle paha pärast ja ei taha tüli norida,aga seda viga ma teen ise kah koguaeg.Võibolla näengi enda peegeldust,aga ei tea.


No ma mõtlesin seda iseenda kogemuse pealt, et kui jään kinni mingitesse tobedatesse igapäevaelu nähtustesse või siis mõtetesse neist, siis selleks et end üles raputada loeks ma seda raamatut, et endale meelde tuletada mis mind ikkagi huvitab. Aga kuna ma ise olen pikalt sellises seisus olnud, siis ma olen ära tundnud, et oleks vaja praktiseerida, mitte ainult lugeda ja seda ma praegu proovingi praktikasse panna ehk siis liikuda selle energia järgi elus.
Ma lugesin seda raamatut algusest 50 lehte ja siis peatükkide algusi ja siis seda lõpu osa, kus Carlos räägib tulevikust ja iseenda rollist.
Ta räägib neist samadest asjadest mis algseteski raamatutes on ja need kohad on selged, aga midagi uut ma ei leidnud, mis oleks mind kaasa tõmmanud. Lõpu osa, kus räägib maailma tulevikust ja Carlose osast ja nagualismist üldse tundus kahtlane olevat, st ma ei saa öelda mis tulevikus saab ja mis on nagualism, sest ma ei ulatu sinna, aga see oli mu jaoks kahtlane.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Laup Jan 17, 2015 11:28 am    Teema: Vasta viitega

Teadvuse õgijad.
Carlos tõi esile täiesti uue ja hirmuäratava konseptsiooni
Ta ütles,et inimene on maagiline olend,ja tal on võime lennata universumisse nagu need miljonid kes praegu elavad.
Kuid kunagi mingil hetkel,ta kaotas oma vabaduse.Nüüd tema meel ei ole enam tema oma vaid see on tema sisse istutatud.
Carlos väitis,et inimolendid on pantvangid grupile kosmilistele olenditele kes on pühendunud kiskjad ja keda nõiad kutsuvad lendajateks.
Ta ütles,et see on väga salajane jutt iidsete nägijate juttudes.kuid ta nägi oomenit ehk siis mingit märki.
Kui mul tekkis võimalus,küsisin lendajate kohta,ja ta rääkis hirmuäratavat aspekti lendajatest don juani maailmast.
Ta ütles,et me oleme vangid kes tulevad universumist,ja nad kasutavad meid nagu meie kasutame kanasid.
Ta seletas,et universum meile kättesaadav on kaks eraldiolevat maailma.
Üks tüüp teadvust sisaldab taimi ja loomi ja ka inimest on valge teadvus,see on noor ja energiat loov.
Teine teadvus on lõputult vanem ja palju parasiitsem.ja sisaldab kohutavalt rohkem teadmisi.
Peale inimese ja muude orgaaniliste olendite kes elavad maal,seal on veel lõputu range olendeid kes on anorgaanilised.
Nad on meie kõrval koguaeg,ja nad on ka nähtavad.Inimene kutsub neid kummitusteks ja visioonideks.
Üks nendest liikidest mida nägijad kutsuvad mustadeks lõpututeks lendavateks kujunditeks,saabus siia kusagilt kaugelt kosmosest ,ja leidis meeldiva oaasi meie teadvusest.
Nad on kujunenud,et meid lüpsta nagu lehma.
See on puhas ja hirmuäratav töde.Oled sa kunagi mõelnud inimese emotsionaalse languse ja tõusu üle?
See on kiskja kes ilmub välja aeg-ajalt ,et ampsata tükk teadvusest.Nad siiski jätavad meile piisavalt alles,et me suudaksime elus püsida,ja vahest ka seda mitte
Vahest nad võtavad liiga palju ja inimene jääb väga haigeks,ja võib isegi surra.
Keegi küsis miks nad seda teevad?
Energia on kosmilises plaanis väärtus.
Iga elusolend sööb kedagi,ja kõige tugevamad tulevad alati välja võitjatena.
Kes ütles,et inimene on söögiahela tipp?see tuleb välja ainult inimese tõekspidamistes.
Küsida kuidas meid süüakse?Läbi meie emotsioonide mis koguaeg esile kerkivad mis tuuakse esile sisedialoogist.
Hirm,lõbu,armastus jne see on väga hea suutäis iseenda idiootlikkusele.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Laup Jan 17, 2015 11:45 am    Teema: Vasta viitega

Sombra,ega ma ei oska öelda,kuid see miski tuleneb sealt,kust isegi ei oota.
Võibolla kujutan ette,võibolla olen liiga täis.
Aga lihtsalt kumab läbi kõik ja see ongi see mis on tähtis.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Laup Jan 17, 2015 11:51 am    Teema: Vasta viitega

Kõik jooksebki ühte punkti.
Ma ei oska seda kirjeldada,aga see on midagi sellist,et unenägemine,varitsemine,laitmatus,mõistmine ,need pole miskit eraldiseisvat,need toimuvad korraga.
No ma ei oska seda öelda,aga see on reaalne,ennem olid nad nagu kauged ja ähmased kusagil eemal jne.
Ah no mis ma siin ajan ma ei tea ise ka mis toimub,aga kuidagi nagu selgus on tekkinud vms.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Laup Jan 17, 2015 1:06 pm    Teema: Vasta viitega

Ikka samad asjad, neist on ka siin mitmeti kirjutatud. CC räägib ikka seda sama, mis ta ise läbi tegi ja teada sai.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Kolm Jan 28, 2015 10:21 pm    Teema: Vasta viitega

Lendajate teema jäi poolikuks ja praegu olen kohas kus internet on väärtus ja aeglane kui täi.kui koju saan siis tõlgin edasi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Prohvetitest, vaimusõnast, infost ja selle kandjatest Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory