Ruumivärav :: Vaata teemat - Unenäod
   
[ home ] :: [ submit ] :: [ site database ] :: [ forums ] :: [ register ]
 

 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse
Unenäod
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Unenäod
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
säga



Liitunud: 12 Mai 2008
Postitusi: 310

PostitusPostitatud: Teis Apr 20, 2010 12:45 pm    Teema: Vasta viitega

üldiselt vist unenäoseletaja järgi oli kah karu ohtlik vaenlane.
_________________
Закрой за мной дверь
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
JärgmineNihe



Liitunud: 23 Nov 2009
Postitusi: 91

PostitusPostitatud: Kolm Apr 21, 2010 12:45 pm    Teema: Vasta viitega

Ma nägin ka hiljuti karu unes.
Oli metsajuures, või metsa sees lagendikul.Panin endale karu naha ümber ja hakkasin tegema karu häält. Peale esimest häältsust, tõusis metsaservas karu maast ehmatusega püsti ja sööstis natuke kaugemale, häälitsus polnud puhas ka. Iga järgnev karu häälitsus läks tõelisemaks ja umbes 3-4 korra ajal oli see nii puhas ja tõeline, et karu tuli minu poole. Mina sain niimoodi aru, et ta oli kiimas. Siis varjusin majja, mis minu taga oli. Karu hingeldas röömsalt, keel suust väljas.

Karu häält tehes, oli kurgus imelik tunne. See hääl tuli mu seest välja kuidagi teisiti.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
jupstykk



Liitunud: 27 Märts 2010
Postitusi: 59

PostitusPostitatud: Püh Apr 25, 2010 7:23 pm    Teema: Vasta viitega

Ma näen vahest unes koolis käimist. Mõnikord see on nagu järjekas. Näiteks eile oli taas üks kooli uni. Keskkooli lõpetamisega oli seotud. Ma ei saanud alguses aru, kas ma lõpetan või mitte, sest ma polnud kindel kas ma eelmise klassi lõpetasin või jätsin pooleli. Siis mulle meenus eelmine uni sellel teemal, eelmises klassis olin olnud väga laisk ja mõtlesin, et milleks mul üldse siin koolis on vaja käia, puudusin palju ja ei viitsinud õppida. Aga selgus et ma olin ikka napilt lõpetanud eelmise klassi, olin ikka otsustanud viimasel hetkel ennast kokku võtta.

Eilses unenäos selgus, et see oli väga mõstlik otsus. Toimus lõpetamine. Pidu otseselt ei olnud, aga algas nagu järgmine etapp. Sõitsime bussiga kuhugi, ma jõudsin viimaste seas bussi (või klassi) ja kohti oli vähe. Seal koolis ma olin olnud vist natuke selline taga kiusatav õpilane. Otsisin kohta ja üks teine tahtis omale kahte kohta saada, et mugavam oleks. Ma ütlesin talle et ära vingu siin, näed ju ise ka et rohkem kohti pole ja sain omale koha. Mu konkreeetsus üllatas mind, kuna olin vist harjunud olema tagasihoidlikum ja arglikum. Järgmisena jõusdime kuhugi kohale. Klass jagati gruppideks ja selgus, et eelnev kursus või klass oli olnud nagu sissejuhatus või iseloomude test, nüüd alles algas tegelik koolitus. "Halva" iseloomuga õpilased ei saanud edasi, aga nemad ise seda ei saanud vist teada. See grupp milles mina olin, meil oli võimalus minna välismaale õppima. Ma mõtlesin veel sellest kergendusega, et ma ikkagi otsustasin napilt eelmise klassi lõpetada.

Välismaal pidi meid majutatama kuhugi majadesse, mis paistsid üsna kenad ja tingimuste poolest ok. Mingil hetkel meid koguti kokku ja esitati küsimusi. Natuke nagu teadmiste kontroll oli. Ma natuke kartsin sest olin ju üsna laisk õppur olnud vahepeal. Saksa keeles küsiti küsimusi ja lootsin et mu käest midagi rasket ei küsita, teiste küsimused tundusid mulle arusaadavad. Mulle esitatigi mingi küsimus, millest ma eriti aru ei saanud, mõtlesin aega võita mõtlemiseks ja küsisn vastu, et mis see küsimus oli. Kuidagi vestluse käigus mu keele oskus paranes sujuvalt ja asi laabus. Lõpus mulle meenus et mul on kaasas üks asi, mis pole minu oma ja kui ma nüüd siia välismaale õppima jään, et siis lõpuks oleks vaja see asi tagasi viia.

Selline selge unenägu oli, et tekkis soov kirjutada.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Esm Apr 26, 2010 12:30 pm    Teema: Vasta viitega

Kool on endas mingi suuna areng või soov kuhugi jõuda, midagi lõpule saada, midagi selgeks saada, miski äralõpetada, juurde saada enda elus vms. Väljamaale saamine on tavarutiinist või olekust midagi enamat võimalus.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
jupstykk



Liitunud: 27 Märts 2010
Postitusi: 59

PostitusPostitatud: Teis Apr 27, 2010 6:00 am    Teema: Vasta viitega

Täna öösel toimus mingit sorti maailmalõpp. Olin just poes, poodi hakati kinni panema ja pidin minema hakkama. Midagi juhtus siis, kõik nagu muutus tuhaks, tahtsin saada transporti kuhugi aga mingi jama oli. Tehnika lakkas töötamast ja üldse metallid nagu sulasid kokku ja kõik hävis. Osadel inimestel oli olnud metallist käsi või jalg ja nad jäid sellest siis ilma. Osad surid üldse ära vist. Kondasin lõpuks selle hävingu keskel, kuhugi polnud minna ja mitte midagi polnud alles, süüa polnud midagi ja kogu elu pidi nullist alustama. Maad mööda jooksid mingid suured vaod, nagu midagi suurt oleks lohistatud mööda maad. Leidsin ühe naise ja lapse veel, naine oli üsna läbi omadega ja sundisin teda jooma ühest poriloigust, millest ma just enne ise ka olin joonud, seal oli suhteliselt puhas vesi. Siis hakkasime ühte vagu mööda minema kuhugi suunas, tundus et õige suund on, aga siis kuulsin mingit häält, mis ütles, et kui sa arvad et lähed õiges suunas, siis lähed vales suunas. Peale seda nägin pealtvaates, kuidas inimesed ja autod liikusid mööda seda vagu kuristiku poole ja kukkusid alla. Hiljem ikkagi jõudsime kuhugi kuhu inimesed olid koondunud. Seal sõitsid mõned väga vanad autod, aga uuem tehnika ei töötand.

Üsna selge uni, aga ma ei tunne, et mingeid põhjapanevaid muutusi mu elus toimuks.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Teis Apr 27, 2010 5:25 pm    Teema: Vasta viitega

Unes kajastuvad enamasti emotsioonid, päevased mõtted, tunded, kõik millega seotud. Mis ei tähenda sugugi katasroofi ja lihtsalt ellu ilmub uusi võimalusi ja teised jäävad lõplikult nt seljataha, vahel isegi nii et ei märkagi või siis tüki ajapärast et ei olegi enam elus, mõtteis, tundeis neid asju mis enne. Mingi vana minek ja uus algab nullist. Aga see null võib olla vajalik
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tom



Liitunud: 26 Sept 2006
Postitusi: 326

PostitusPostitatud: Nelj Apr 29, 2010 3:02 pm    Teema: Vasta viitega

8

Läksin Sõrve (vanaisa tallu tööle, maja seisab tühjalt, ainuke inimene olen mina.)

See koht siin on teistsugune kui kuskil mujal. Võibolla aitab see kaasa minu sidemele Vaimuga. Ma tunnen, et minuga on pidevalt kaaslane, kes aitab mul lahendada küsimusi seoses ehitusega jms. Nt mul on vaja käepärast höövlit. Ja mõne hetke pärast olen õiges ruumis ning leian, mida vajan. Nii olen mitmeid kordi tööriistu küsinud. Ainus nõudmine on küsida valjuhäälselt ja vastused tulevad.

3 und:

27. aprill
Naine tegi ettepaneku kolida uude korterisse. Küsisin, mitmendal korrusel see asub. Ta vastas 8.
28. aprill
Pidime õega tema sõbranna juurde minema, kes elas samuti korruselamus. Korrused olid nagu redeli astmed. Neid mööda sai ronida. Mida kõrgemale jõudsid, seda rohkem hakkas elamu kõikuma. Kas siis ronimisliigutustest või tuulest või hoopis mõlemast korraga. Sõbranna elas 8. korrusel. Sinna jõudes oli korruste vahe juba nii kitsas, et ma ei mahtnunud sisse. 8. korruse seinad ning vaipkate olid lillad. Kõikumist paremalt vasakule oli palju.
29. aprill
Hommikul mõtlesin, kus küll sellist kõikumist mäletan. Meenus, et lapsena käisime sõpradega ühe Nõuka ajast järgi jäänud metall torni otsas, mis asus sadamast mõne km kaugusel. Tippu jõudes oli kõikumine ikka päris hirmus.

Õhtupoolikul, kell võis kuskil 6, pool 7 olla. Ronisin vana lauda 2. korrusele, millelt olin viimase nädala jooksul katuse ning pooleldi 1. korruse lae maha võtnud. Istusin seina peal kuna 2. korrusel enam põrandat polnud. Kuulasin muusikat ning vaatlesin kauguses olevat põldu, kus päike võikalt sillerdas.
Valjuhäälselt rääkisin ja ütlesin Vaimule, et ta näitaks, milline on minu tee. Milliseid otsuseid peaks ma tegema ja kuidas õigesti käituma. Taotlus Taotlus Taotlus.

Läksin kell 8. õhtul magama. Olin üpris väsinud päevast. Ärkasin öösel mitmeid kordi. Need ei olnud häirivad ärkamised. Ärkasin oma unenägude peale, mida ma eriti ei mäleta. Siiski mäletan viimast. Unenägu uuest kultuurimajast. Korruselamu.
Olin uue kultuurimaja avamisel koos kaasaga. Nägin, kuidas lapsed sellest väljusid ning ükshaaval minestasid. Kukkusid kokku tänaval pärast väljumist. Otsustasin minna ja vaadata sisse. Jooksin mööda treppe ülesse. Pidin peatuma, kuna õhk sai otsa pidevalt. Teised tundsid sama. Hüüdsin neile, et aknad tuleb lahti teha kuna on liiga lämbe.
Jõudsin oma arust 4. korrusele. Seal olid tantsijad erinevates klassides. 4. korrus oli viimane. Sisenesin ühte tantsuklassi, kus praktiseeriti üpris erootilist tantsu. Näod, kes mulle sealt vastu vaatasid olid päris sarnased. Meik, säravad juuksed, plastik jne. Tantsiti ka toole kasutades. Mõtlesin, et võiks ka oma kaasaga säärast tantsu õppida ning me proovisime. Paraku ei tulnud see välja nii hästi kui lootsime. Küsisin juhendaja käest, mida ta arvab. Vastas, et võibolla peaksime 8. minema ja hoiatas, et see pidi üpris raske (ing.keeles Hardcore) olema.

Hommikul mõtlesin, et, mis värk selle 8 on.

8 kui lõpmatuse märk?
Me kolime 8.
Ta elab 8.
Võibolla peaksid 8 minema?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Nelj Apr 29, 2010 6:29 pm    Teema: Vasta viitega

See on tegelt usk ja ühendus oma alateadvusega, mis ei ole väga maetud. Alateadvus on aga ühes ühisväljaga. Kõval häälel küsimine, on väljavõtete tegemine soovitud suunast, kõval häälel seda teha on hea kasutusviis Wink .

8 võib sümboliseerida lõputu arv võimalikkusi. Mis suuna elus valid viib see kuhugi, valid teise, lomanda jne. viib jälle kuhugi, lõputud võimalikkused, enda saatust saab juhtida võimalustega.
Ükskõik mis elusuuna valid, on see osa lõpmatust võimalikkustest.
Kui kolid 8, siis seal on taas võimalused, kui elad 8, elad võimaluste keskel jms.
Aga muidu igasugu rabelemised unes on enda meeleoludest, päevastest tegemistest ja mõtetest koosnev unemaailm. Kuid tihti on need läbipõimunud ka sõnumi, sümboolse info või ms. Ja alt ülespoole minek on tavaliselt hea märk.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tom



Liitunud: 26 Sept 2006
Postitusi: 326

PostitusPostitatud: Reede Juul 23, 2010 2:05 pm    Teema: Vasta viitega

Sain vist inspiratsiooni raamatust: "Psühhedeeliline samanism" Laughing

Sulgesin õhtul raamatu ja jäin kohe magama, hetk hiljem ärkasin uuesti üles kuna neiu tuli mu tuppa, ta vaikis ega öelnud midagi vaid andis mulle pruuni kotikese. Koti sisu pidin ära sööma. Seal olid miskid kuivatatud ja tükeldatud seened. Söin ära ning jäin uuesti magama. Ärkasin tunnike ~ hiljem üles täiesti joobnuna-narkouimas ning kuulsin veidraid hääli, mis tulid nagu minu enda seest, üritasin neile vastata aga ei saanud. Ma ei saanud aru mida hääled ütlevad, vaatasin toa pimedat lage ning pimedaid seinu. Kell võis miski 2-3 ajal öösel olla. Jäin uuesti magama ning ärkasin hommikul.

Mäletan detailselt ruumi, mille põrandal ma magasin - ruum oli selline ka siis kui tule kustu panin pärast raamatu sulgemist ning uinusin ja ka "üles ärgates, siis kui vaikiv neiu, kes oli välimuselt mu naine, mulle kotikese andis.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
jupstykk



Liitunud: 27 Märts 2010
Postitusi: 59

PostitusPostitatud: Esm Aug 23, 2010 9:52 am    Teema: Vasta viitega

Unes nägin unes, et käis mingi maja ehitus, kuidagi selle foorumiga seotud. Rääkisin sellest unest unes ja sain teada et käibki maja ehitus inimestele, kellel sellised huvid nagu siin ja kes saaks seal koguneda. Sellel majal oli mingi S tähega nimi, aga ei mäleta. Keegi ütles, et see maja on oluline. Ma mõtlesin, et ma oleks ka nõus panustama sellesse.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
JärgmineNihe



Liitunud: 23 Nov 2009
Postitusi: 91

PostitusPostitatud: Püh Okt 03, 2010 6:31 pm    Teema: Vasta viitega

Kogesin imelikku asja unes. Olin ühes toas, kus viibis peale minu veel inimesi. Liikusin sllest toast mööda esikut köögipoole, WC uksest mööda, kui samal ajal avanes WC uks ja sealt tuli välja inimene kes oli mõni sekund tagasi seal toas kust ma tulin. Ehmatasin päris korralikult, läksin tagasi sinna tuppa vaatama ja see inimene oli seal! Mõtlesin, et see on ta teisik. Mingi hetk läksin toas olevale sellele inimesele rääkima mis ma nägin(enne sd amõtlesin kas ikka räägin, siis otsustasin rääkida) Kui rääkima hakkasin( umbes nii: Kuule, nägin imelikku asja...), oli kõik korras, sain vabalt sõnad suust. Siis tahtsin öelda, et nägin tema teisikut vetsus, aga ei saanud sõnu suust, need lihtsalt ei tulnud välja. Surusin ja proovisin igamoodi, aga ei saanud neid sõnu suust, mis pidid ütlema, et nägin tema teisikut. nii kui üritasin sõna hääldada lõi nagu korgi ette, lasin end veel hästi lõdvaks, et neid sõnu välja saada, aga edutult. Ei oelgi kindel, kas lõpuks sain selle öeldud või ei.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Esm Okt 04, 2010 4:32 pm    Teema: Vasta viitega

See võib ka mingi sisemine plokk olla, mille toob esile mingi sündmus.
Kaks ühesugust inimest on sümboolne piltlik näide mis sellise reaktsiooni tekitab, ka ilmsi mingis situatsioonis. Unekujundid on enamus enda seest, segamini päevaste sündmuste ja mõtetega ja ka tuleviku pilte mis tekitavad teatud reaktsioone. Ja kui uni on väga selge, siis puudutab see teadvust ja ka energiakeha, mis võib teatud unesituatsuioonis võpatuda, vm. seisundit tekitades.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tom



Liitunud: 26 Sept 2006
Postitusi: 326

PostitusPostitatud: Nelj Okt 07, 2010 9:27 pm    Teema: Vasta viitega

Lõpetan kooli. Eksamid on 2 nädala pärast tulemas. Pingutasin positiivse õpihoiaku nimel, et saaksin eksamitest vabastuse. Tean, et olen seda väärt ja õpetajad on mulle seda ka öelnud.
Eile nägin unes, et ragistan ajusid eestikeele ja kirjanduse eksamil ja täna koolis olles õpetaja ütleb, et unustage vabastused ära, kõik teevad eksamid. Laughing
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
JärgmineNihe



Liitunud: 23 Nov 2009
Postitusi: 91

PostitusPostitatud: Püh Okt 31, 2010 5:58 pm    Teema: Vasta viitega

Täna öine tegevus. Õnneks kirjutasin hommikul ülesse, kuna kõik oli värkse ja minus püsis veel see imelik tunne, nüüdseks on ainult ähmane mälestus.

Suitsetasin DMT-d ( N,N-Dimethyltryptamine ). Mäletan, et piipu pandi väike valge kristallne tükk. Peale tüki ära suitsetamist hakkasin maailma teisiti tajuma. Maailmapilt peaaegu lagunes, nägin kahte pilti korraga, või käisin kahevahel. Tundus, et nägin mõlemat samaaegselt, aga kuidas, ma ei tea. Nägin meie tavalist maailma ja siis midagi mis koosnes joontest. See mida ma sellel ajal tundsin on kirjeldamatu tunne. Kõikusin kahe pildi vahel ja olid mõned inimesed kes proovisid mind sinna teise maailma aidata. Nad üritasid mind sinna teise pilti aidata, kuid ma ei saanud stabiilseks. Miski hoidis mind ka siin kinni. Tundus, et ma olen ääre peal. Siis üks naisterahvas tegi minu vapustamiseks ühe teo. Ma nägin jooni ja seda maailma samaegselt. Joontena oli naine koguaeg olemas, vähemalt ma teadsin seda, kuid siiamaailmapilti tekkis ta eikusagilt. Vaatasin enda ette ja naise kujutis tekkis õhust. Taa moodustus eimillegist. Olin vapustatud, kui nii saab öelda. Ma olin nii äärepeal, kuid mul ei õnnestunud enda piire täielikult murda. Ma teadsin mis see kõik tähendab/ kuidas see võimalik on. Ma teadsin, et see on seletamatu. Tahtsin midagi öelda, kuid kokutasin/kogelesin. Läksin naise juurde ja puudutasin nimetisõrmega ta rinnapealset. Tahtsin talle öelda, et ma tean. Kuid sõnad ei tulnud suust välja ja kokutasin või pudistasin midagi. Naisterahvas naeratas teadvalt/soojalt/meeldivalt/pehmelt ( mis iganes selle naeratuse kirjeldamiseks sobib)

Edasi ei mäleta.


Seal joonte maailmas oli veel inimesi, oli ka mehi. Vähemalt ma teadsin seda kuidagi. See naise tekkimine eimillegist....
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Mammu



Liitunud: 6 Okt 2006
Postitusi: 189

PostitusPostitatud: Esm Nov 01, 2010 12:45 pm    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Täna öine tegevus


see sõna "tegevus" ajas mind segadusse. Kas see, mida kirjeldad on unenägu või öine tegutsemine?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
JärgmineNihe



Liitunud: 23 Nov 2009
Postitusi: 91

PostitusPostitatud: Esm Nov 01, 2010 6:26 pm    Teema: Vasta viitega

Õhtul heitsin igathes voodisse magama Smile

Öine tegutsemine unenäos?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Esm Nov 01, 2010 7:11 pm    Teema: Vasta viitega

Teadvuse nihe valdkonda mida tavaliselt ei kasuta. Magades organism sekkub vähem ja või tekkida selliseid asju või teisete võimalikkuste läbilekkeid.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Mammu



Liitunud: 6 Okt 2006
Postitusi: 189

PostitusPostitatud: Teis Nov 02, 2010 9:02 am    Teema: Vasta viitega

JärgmineNihe kirjutas:
Täna öine tegevus.

Suitsetasin DMT-d ( N,N-Dimethyltryptamine )


Sa olid tavateadvuse juures eelnevalt teadlik, mis asi see DMT on ja kuidas ta mõjub? Või saidki selle kohta oma unenäos esimest korda põhjalikult siis teadmise?

Huvitav seepärast, et mina enamasti unes ei näe asju, mille kohta mul mälus juba mingit infi talletatud pole. Kuna DMT-st midagi ei tea, siis ei tule ka ette unenägusid, kus DMT-d tarbiksin jms
Minu jaoks oleks loogiline, et sa eelnevalt oled lugenud palju DMT kohta/oled ise proovinud ja tead selle mõju ...
Teadvuse nihet sulle täiesti tundmatule alale - teadmine aine kohta, mille kohta sul puudub täielikult eelnev teadmine, seda sündmust pean väga vähetõenäoseks tavainimeste juures Wink
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Mammu



Liitunud: 6 Okt 2006
Postitusi: 189

PostitusPostitatud: Teis Nov 02, 2010 9:48 am    Teema: Vasta viitega

Ma ei tea, kas see liigitub ka "prohvetliku unenäo" alla, aga üleeile öösel manitses mingi võõras mind unenäos, et viirushaigusi tuleb ennetada, mitte hakata ravima siis, kui juba sümptomid - tabada ära hetk, kui viirus tungib kehasse Very Happy Eile hommikul mõtlesin, ei tea, kas hakkan haigeks jääma ..
Noja täna siis ongi viirus ja ma taaskord ravin sümptomeid Very Happy

Pigem kaldun arvama, et eilne hommikune mõte - ei tea, kas hakkan haigeks jääma, oli kui loits, käsk alateadvusele ja siis ma täna pean ju kuulekalt olemagi haige Very Happy

Võta sa kinni, kas enne oli "teadmine" või hoopis mõte materialiseerus Smile

Arvan, et sama case on igatsugu selgeltnägemistega, et tegelikult ei tea, kas tõesti tunnetati-nähti ette asju, või osutus loits ja usk sündmuse asetleidmisse nii tugevaks, et see siis ka toimus.

Ma ise nimelt kaldun sellesse usku, et mitte midagi pole ette määratud, vaid meie enda valikud, mõtted määravad sündmuste kulu nüüd ja praegu.
Haiguse puhul muidugi võis olla, et viirus oli juba kehas ja magamise ajal alateadvus andis märku juba toimunud sündmusest, mitte et hoiatas ette ... Sedapidi näib protsessi kulg olevat kõige loogilisem.
Aga seda ei saa iial teada Laughing
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
kaheksa



Liitunud: 12 Mai 2008
Postitusi: 186

PostitusPostitatud: Teis Nov 02, 2010 11:00 am    Teema: Vasta viitega

Möödundaastasel seagripi hooajal oli mul niiviisi, et ükskord õhtul enne magamajäämist poolune seisundis olles oli teadmine, et nüüd viirus tuleb. Mul aga õnnestus viirusega "jutule saada" ja ta "ära rääkida" et ta minu külge ei hakkaks. Peres üks haige siis juba oli. Aga haigeks ma mitu nädalat (tavaline peiteaeg 1-7 päeva mu teada) hiljem siiski jäin, ja sellele oli eelnenud ühe minu tehtud asja lõhkumine, kuhu mul oli ilmselt mingi liiga suur killuke hinge vms jäetud.

Noh, ma ei tea, kas mul tõesti viirust ümber veenda õnnestus või oli see kokkusattumus koos sellise nägemusega lihtsalt.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
JärgmineNihe



Liitunud: 23 Nov 2009
Postitusi: 91

PostitusPostitatud: Teis Nov 02, 2010 7:03 pm    Teema: Vasta viitega

Mammu kirjutas:
JärgmineNihe kirjutas:
Täna öine tegevus.

Suitsetasin DMT-d ( N,N-Dimethyltryptamine )


Sa olid tavateadvuse juures eelnevalt teadlik, mis asi see DMT on ja kuidas ta mõjub? Või saidki selle kohta oma unenäos esimest korda põhjalikult siis teadmise?

Huvitav seepärast, et mina enamasti unes ei näe asju, mille kohta mul mälus juba mingit infi talletatud pole. Kuna DMT-st midagi ei tea, siis ei tule ka ette unenägusid, kus DMT-d tarbiksin jms
Minu jaoks oleks loogiline, et sa eelnevalt oled lugenud palju DMT kohta/oled ise proovinud ja tead selle mõju ...
Teadvuse nihet sulle täiesti tundmatule alale - teadmine aine kohta, mille kohta sul puudub täielikult eelnev teadmine, seda sündmust pean väga vähetõenäoseks tavainimeste juures Wink


Olen ikka lugenud selle aine kohta (: See polegi hetkel oluline, ma usun. See oli lihtsalt minu moodus. Unenäos olevat tunnet ma edasi anda ei oska, kuid see oli üks erakordselt selge ja elav unenägu (:
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Kolm Nov 10, 2010 10:22 pm    Teema: Vasta viitega

Väidetavalt pidi DMT vabanema magamajäämise hetkel.Osad väidavad,et see kuidagimoodi käbinäärme aktiviseerib ehk siis kolmanda silma ja see tekitabki meie unenägemusi.Paljud on ka üritanud paranormaalsetele nähtustele nagu UFO-d ja muud vaimud elukad anda sama seletuse,et vabanenud DMT.
Mina igaljuhul aga pole veel leidnud mingit vastust,et kas DMT mis vabaneb viib meid kuhugile sügavale enda sisse,või tõesti need olendid ja nähtused eksisteerivad meist eraldi ja inimene satub tõesti khugile eraldiolevasse reaalsusse.See DMT vabanemine võib siis olla teaduslik seletus rännakutele.
JärgmineNihe su kogemus oli mu arvates väga põnev äkki käisidki ära päris DMT reaalsuses ilma ainet isegi tarbimata.
Ise ma pole DMT-d teinud,aga põnev teema igastahes.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Nelj Nov 11, 2010 7:54 am    Teema: Vasta viitega

Tavalised uned on päevatse mõtete, tunnete, emotsioonide, kogemuste jms. edasi ketramine kujunditega, sümboolsetena mis meis endis on talletunud ükskõik kust ja millal.
Nii saab näha unes nii ufosi, tundmatuid objekte ja olendeid sest iga inimene on neid kujundeid ilmsi talletanud infodest, meediast, raamatrutest kust iganes kui pole isiklikult kohanud.
Uneajal vabaneb inimene oma keha pelaetükkivusest kuigipalju, see annab võimaluse teadvusele vabam olla ja liikuda rohkem.
Võõrolendid aga võivad inimeses küll nihutada teadvuse asendit ka energiakeha, mis tekitab võõrast tunnet, hirmu ja tundmatut, see on juba inimribast välja sikutamine ja pole inimese enda tekitatud, sest inimene ei tunne tundmatut ega oska minna sinna.
Küll aga suudab inimene oma teadvust nihutada inimribas, nt mõnded samaanid ja muud tegijad, kas abiainetega või ilma, see aga jääb äraseletatavasse enamasti.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
freewa



Liitunud: 1 Juul 2008
Postitusi: 25

PostitusPostitatud: Esm Veeb 14, 2011 1:49 pm    Teema: Vasta viitega

Soovitati koera kuju feng shui järgi tuppa panna. Panin isegi kaks.
Samal ööl nägin unes selge veega läbipastvat järve, kus oli sees kolm suurt haugi. Üks neist oli pikk ja kitsas, see pistis pool keret veest välja ja mu sõber tõmbas ta veest välja ja plaanis, et me koos selle ära sööme. Teine oli suur ja jäme nagu vasikas. Pistis ka pea veest välja ja ma pelgasin, et hammustab mind, aga muutus suureks mustaks koeraks. Koer ei olnud kuri, oli sõbralik, aga hirmus pealetükkiv, kargas ümber minu ja lakkus ja sikutas riietest. Ja siis ma mõtlesin, et kolmas võiks vette jääda, sest kui seal ei oleks ühtegi kala järel, siis oleks ikka kurb küll, aga ma ei näinud, mis tast sai.
Ja uni sai otsa. Kala on ilmselt haigus, v senini on vähemalt olnud. Haiguse eest sai ka koer pandud...
Täna nägin unes varisevat kanakuuti, oli selline aida moodi hoone, kaks külge olid puudu ja ülejäänud paistsid läbi, katus ka. Kuut kukkus kokku, ma olin just selle katusele läinud. Seal olid ka linnud sees ja pooled ilmselt said otsa, olin väga kurb. Võtsin paar tükki ja tahtsin nedi viia koju, miskipärast läksin lapsepõlvekoju, aga seal ei olnud nagu kohta neile, polnud kuhugi panna. Ja ma tahtsin kogu seda hunnikut linde kuhugile viia, et nad oleks nagu minu vastutusel v midagi, kuid ma ei usu, et olid minu kanad... Lõpuks jõudsin metsa äärde, kus oli jälle mitu koera, aga need oli d teistmoodi koerad, väikesed ja kodused ja olid kellegi omad. Siis vahetus uni ja ma ei leidnudki kohta.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tom



Liitunud: 26 Sept 2006
Postitusi: 326

PostitusPostitatud: Püh Juun 05, 2011 10:17 pm    Teema: Vasta viitega

Mind vaevas küsimus, kuidas või milviisil peaksin algust tegema oma äriga siin ilmas.

Unenägu: Olin metsas ja kuulasin, kuidas 2 turundusguru rääkisid omavahel. Üks soovitas teisele, et kasuta bootstrappingut. Ta korrutas mitu korda "kasuta bootstrappingut, kasuta bootstrappingut"

Ütlesin endale, et kui üles ärkan, siis googeldan, mis see "bootstrapping" üldse on, sest selle sõna tähendust ma ei teadnud. Ärkasin üles korrutades bootstrapping, bootstrapping, bootstrapping. Korrutasin seda sõna nii kaua, kuni olin jõudnud selle googlesse toksida. Vastuseks sain loo barunist, kes oli end soost välja tömmanud oma kingapaela abil. See sõna ärilises mõttes tähendab võimalikult väheste vahenditega heade tulemuste saavutamine.

vahva lugu Laughing
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
säga



Liitunud: 12 Mai 2008
Postitusi: 310

PostitusPostitatud: Nelj Nov 17, 2011 9:30 pm    Teema: Vasta viitega

2 unenägu järjest:
1. Kavandan enda tapmist. Olin mingi püstkoja moodi asja korterisse püstitanud. Seisin selle ees ja suits hakkas minust läbi püstkoja välja voolama ja mina koos suitsuga vms. Põhimõtteliselt olin nagu suremas, aga keegi tuli tuppa ja ütles, et sa tahmad lae ära, mine välja. Aga välja minek oleks nagu konteksti muutnud, et väljas pean kõigepealt endale noa rindu torkama, tundsin, et ei saa sellega hakkama. Jäi pooleli enda tapmine.
2. Olin inglise keele kursusel (elust ennesest). Õpetaja hakkas personaalselt mulle midagi rääkima, aga ma ei saanud aru. Õpetaja rääkis püüdlikult edasi, mina püüdsin püüdlikult sõnu püüda, aga ma lõpuks isegi enam ei kuulnud sõnu. Mul oli sellest väga kahju ja pisarad hakkasid voolama ja lõpuks nagu oleks kurvastusest hulluks läinud. Ühel hetkel olin põrandal ja õpetaja surus mind oma kehaga maha ning püüdis rahustada. Tundsin ta väikseid tisse oma keha vastas. Siis on nagu mälulünk ja hiljem on samas kohas kõik rahulik, kuigi vist olengi natuke (rahulik) hull ega saa midagi aru endiselt.
Kui kellelgi aega on, paluks kommentaare, et reaalse eluga seostada?
Kas keegi
_________________
Закрой за мной дверь
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
kaheksa



Liitunud: 12 Mai 2008
Postitusi: 186

PostitusPostitatud: Reede Nov 18, 2011 10:19 am    Teema: Vasta viitega

Säga:
No mingid mõttepojukesed, kui ma ise sellist und oleks näinud:
1. Igatsed surma või mingit suurt muutust, kuid kardad sellega muule maailmale käkki keerata.
2. Ei saa maailmast (elust) aru, mida tema tahab sulle selgeks teha, ja asi päädib jällegi seksuaalsusesse põgenemisega.
____________________

Ma ise olen näinud nüüd juba kaks korda und sellest, kuidas ma unes teadvele tulen. Aga kahjuks ikka ainult und sellest Twisted Evil Täna tegin lausa reaalsuskontrolli sellistelt, et püüdsin näpuga oma peopesast läbi torgata, aga näpp läbi ei läinud. Seda jagasin küll, et sellest ebaõnnestumisest hoolimata see on uni, kuid sellist "erilist teadveloleku" tunnet ei tekkinud.

Eelnevalt olin näinud mingis loenguruumis suurt poriloiku, mis lainetas ja "loksus ühest äärest teise" nagu oleks väga sügav ja ühenduses mingite teiste veeallikatega. Selline "torm veeklaasis" moodi asi. Siis viskasin nagu põrsas end sinna poriloiku, kergitasin keha horisontaalselt õhku ja kõndisin ainult kätele toetudes selles loigus. See oli uppunud kärbseid ja igasuguseid veesatikaid täis. Seejärel järgnes see reaalsuskontroll. Seejärel läksin kohta, kust läks ma-ei-tea mitme korruse jagu treppe allapoole. Algul kavatsesin lennata (sest olin ikkagi uduselt teadlik, et see on uni), kuid olin oma jõus ebakindel ja otsustasin mööda käsipuid alla liuelda.

Inimlikult võttes päris halb uni. Must, sogane putukaid täis vesi ja treppidest allamine. Eks näis, mis ja kas see midagi tähendab. Vb ikkagi olukorra kirjeldus ainult.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
säga



Liitunud: 12 Mai 2008
Postitusi: 310

PostitusPostitatud: Reede Nov 18, 2011 1:32 pm    Teema: Vasta viitega

aga see vahe, et kas tappa toas või õues?
_________________
Закрой за мной дверь
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
kaheksa



Liitunud: 12 Mai 2008
Postitusi: 186

PostitusPostitatud: Reede Nov 18, 2011 2:17 pm    Teema: Vasta viitega

säga kirjutas:
aga see vahe, et kas tappa toas või õues?

Turvalise keskkonna vajadus (suremiseks) vb?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Reede Nov 18, 2011 2:43 pm    Teema: Vasta viitega

Tegelikult on enda tappa tahtmine, õpetajale alla jäämine ja muu sarnane, enda emotsioonidele alla jäämine ilmsi. See tuhmistab ka aru saamisi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Mammu



Liitunud: 6 Okt 2006
Postitusi: 189

PostitusPostitatud: Laup Nov 19, 2011 7:55 pm    Teema: Vasta viitega

säga kirjutas:
unenägu:
1. Kavandan enda tapmist...


tasakaalusta oma 1.tshakra ära !
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaspar



Liitunud: 22 Märts 2010
Postitusi: 261

PostitusPostitatud: Püh Juun 17, 2012 9:54 pm    Teema: Vasta viitega

säga kirjutas:
aga see vahe, et kas tappa toas või õues?



Vahet ei ole.Ma ise tõmbasin end õunapuu otsa oksa,aga sitane kõis purunes,pärast seda sai tarbitud ohtralt narkootilisi aineid ja ikka elus.Vot siis.Kui surm ei taha,siis elame ikka edasi.Paratamatus saabub niikuinii.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Ultron



Liitunud: 28 Aug 2006
Postitusi: 114

PostitusPostitatud: Esm Juun 18, 2012 3:53 pm    Teema: Vasta viitega

Kaspar kirjutas:
säga kirjutas:
aga see vahe, et kas tappa toas või õues?



Vahet ei ole.Ma ise tõmbasin end õunapuu otsa oksa,aga sitane kõis purunes,pärast seda sai tarbitud ohtralt narkootilisi aineid ja ikka elus.Vot siis.Kui surm ei taha,siis elame ikka edasi.Paratamatus saabub niikuinii.

Ma üritasin ka kunagi ammu ennast ära tappa, hüppasin rekka auto alla, sõitis minust üle, mitte midagi ei juhtunud minuga, surm ei tahtnud ka mind mitte! Laughing
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Esm Juun 18, 2012 4:44 pm    Teema: Vasta viitega

Ära tapmine ei tähenda alati füüsilise keha surma siinpoolsuses. On varainte, kas tapate endas mingi osa, mõttelise osa, elus millegi millest siiber saand, kaotate mingi probleemi, või heidate endast välja millegi, emotsioonid vms. Kuna aga inimene on endaga samastunud siis on unes ka mõisted liiga ühesed, terve enda tapmine, kuna kõik võimalikkused on smastunud endas, siis ka enda nägu ja tegu.
Nägija inimene sellist asja ei näegi, sest kui sisemaailmas selgust, ei teki ka sellised emotsionaalseid unesi või kui inimene nägija pole, vaid on eluga rahul, ajab mingit kindlat rida, oma elus igati toimiv,, sisemaailm püsiv, mis siis et inimlik ja endaga samastuv jms.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
juhh



Liitunud: 1 Juun 2008
Postitusi: 93

PostitusPostitatud: Laup Juun 23, 2012 11:25 am    Teema: Vasta viitega

Olin tavalises unenäos, ilma teadvel olemata. Tegevus oli samas üsna loogiline ja "värviline". Üks hetk proovisin lendu tõusta, mul on unenägudes üsna tihti lendamise isu Smile Siin kohal läks põnevaks. Tundsin mõnusat vibratsiooni, surinat ja "pilt" hakkas kaduma. Võtsin hoogu natuke tagasi selleks, et uuesti kogeda. Ja nii päris mitu korda kuni pilt läkski tasku. Selle käigus ma päris tedvele ei tulnud kuid väga selgelt on siiski meeles. Kui silmad sulen ja sinna "tagasi lähen" võin isegi veidi järgi aimata seda tunnet. Kummaline unenägu.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vaatleja
Site Admin


Liitunud: 26 Aug 2006
Postitusi: 2280

PostitusPostitatud: Laup Juun 23, 2012 6:13 pm    Teema: Vasta viitega

Jah energiakehaga toimus miski liikumine, kuid see et pilt kadus on muidugi keha endapoolne asja lõpetamine, sest edasi oleks eimiski, kus ärkad ja siis alles algab kehast väljumise protsess. Aga muidu on see ka hea kogemus.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
jupstykk



Liitunud: 27 Märts 2010
Postitusi: 59

PostitusPostitatud: Esm Aug 27, 2012 5:02 pm    Teema: Vasta viitega

Toimetasin mingeid toimetamisi unes, olin vist sõpradega. Mingi hetk olime õues, oli öö. Järsku kuulsime valjut kummalist häält. See tuli kuskilt taevast. Taevas oli selge ja ma hakkasin jalutama lagendiku keskele et paremini näha. Siis nägin taevas vilkuvat tähte, mis tegi seda häält. Inimesed kellega koos olin jäid paigale ja nemad seda ei näinud, sest puu varjas ta ära. See täht nagu kiirgas ringina valgust periooditi ja tegi mingit metalset ebainimlikku häält. Ma lihtsalt vaatasin ja mõtlesin, mis see võiks olla, tulnukad või mis. Kuskil eemal oli osadel inimestel pidu käimas. Tundus et nad sattusid veidi segadusse sellest, aga siis tõlgendasid seda nagu peo osana, et nagu mingi ilutulestik või midagi sellist, huilgasid ja plaksutasid. Tegelikult see oli hoopis midagi muud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
JärgmineNihe



Liitunud: 23 Nov 2009
Postitusi: 91

PostitusPostitatud: Esm Aug 27, 2012 5:26 pm    Teema: Vasta viitega

Suutsin läbi seina minna, või täpsemalt läbi garaazi ukse. Olin Garaazis sees, keegi oli veel minuga. Ei tea kust see mõte tuli, aga panin käe läbi garaazi ukse. Sel hetkel muutus uks kuidagi imelikuks...nagu õhusuguseks. veidi lainetavaks, nagu kuum õhk palaval suvepäeval asfaltee kohal. Võtsin käe tagasi ja siis katsusin ust niimoodi, et see oli tahke. Sain ise kuidagi suunata, kas panen läbi või ei. Siis läksin ise kogu kehaga läbi ukse, imelik oli. Tulin tagasi ja ütlesin sellele teisele kes seal oli, et ta vaataks kas ta näeb, et mu käsi läbi ukse läheb ja siis demonstreerisin talle. Kui küsisin kas ta nägi, hakkas ta midagi pobisema, et käsi nagu läks kuidagi nurga all vastu ust või miskit...tundus, et ta ei suutnud välja öelda mida nägi. Küsisin veel ja ta nagu piinles veidi sõnades. Siis jätsin ta rahule ja läksin veel läbi ukse.

Igatahes teadvele unes ei tulnud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tom



Liitunud: 26 Sept 2006
Postitusi: 326

PostitusPostitatud: Nelj Nov 22, 2012 9:53 am    Teema: Vasta viitega

Nägin unes, et kõnnin mööda agulitänavaid. Toimunud olla mingi kokkupõrge või muudatus, sest kõik hooned olid räämas ja liikusid üksikud inimesed.
Mõnele krundile oli ehitatud "puur", milles viibis mingi hall olevus. Need olevused muutsid kuju, kuid värvus jäi alati halliks. Miskipärast teadsin, et hallid olevused on vangis ning suur osa neist oli haavatud.

Hallid olevused moodustasid maapinnale välja taolise vibratsiooni. Ka väli oli hall. Inimesed moodustasid sarnase välja maapinnale, kuid too väli oli erk-roheline või kollakas ning väiksem.

Kui halli olevuse välja sisenesin, siis suunas see oma tähelepanu mulle ja hakkas minu välja oma sisse imema. See tekitas ebamugava tunde ja vältisin neid olevusi.

Ilmselt puhas minu fantaasia, sest ei olnud unenäos teadvel ja ei pidanud sündmusi imelikeks.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
JärgmineNihe



Liitunud: 23 Nov 2009
Postitusi: 91

PostitusPostitatud: Nelj Dets 06, 2012 10:29 am    Teema: Vasta viitega

Üleeile öösel on hämmastav kogemus. Kogu lugu ei hakka kirjutama.

Ükshetk unenäos olin autos, seal oli veel 2 inimest. Mina roolis ei olnud. Põgenesime ühe teise auto eest. Ühes kurvis keeras juht auto katusele. Kui autost välja tulin, vaatasin kõrval olevate paneel majade akendesse ja nägin, et osad inimesed märkasid seda õnnetust. Teadsin, et nad kutsuvad seadusesilmad kohale. Arvasin, et olin unenäo varasema staadiumis kanepit suitsetanud ja ütlesin juhile, et ma lasen jalga, kuna olen liiga pilves ja politsei saabudes võin ''kokku kiiluda'' ja ei taha vahele jääda suitsetamisega. Tegelikult mul polnud midagi karta. Aga pilt kuidas ma maailma nägin oli nagu läbi paksu udu või oleksin nagu ise vati sees olnud. Sellest muideks järeldasingi, et olen suitsetanud. Kõndisin eemale ja vaatasin, et olen ikka üsna sassis omadega. Miskipärast ärkasin üles ja voodis jätkus sama asi. Olin oma voodis ja samasuguse vati sees. Ümbritsev oli nagu kauge, kõik liikus aegluubis, mõistus polnud selge, hääled arusaamatud. Ja siis tüdruk kõrval pomises midagi läbi une, siis saingi aru, et hääl on arusaamatud. Kuid peale seda käis nagu naksti ja kõik oli jälle selge, nagu oleks veelkord ülesärganud..

Kahju, et ma selline tumba olen ja ei suutnud kohe alguses tähelepanelikum olla. Huvitav kogemus.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ruumivärav -> Unenäod Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 7

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Web Hosting Directory